yakapınarlı_ali
17.03.2006, 12:53
İzmirli olan var mı arkadaşlar var mı? belki birgün biryerlerde oturup sohbet ederiz. ayrıca bornova'da cem evi ve pir sultan abdal derneği olup olmadığını bilen var mı?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir yakapınarlı_ali 17.03.2006, 12:53 İzmirli olan var mı arkadaşlar var mı? belki birgün biryerlerde oturup sohbet ederiz. ayrıca bornova'da cem evi ve pir sultan abdal derneği olup olmadığını bilen var mı? Yakapınarlı 17.03.2006, 12:56 ali ben varım :) tamam görüşelim hafta sonu:) bornovada pirsultan derneği var diye biliyorum ama neresinde emin değilim cem evinden haberim yok ama burada var cem olduğu zaman ben sana haber veririm. Serkan_Devrim 17.03.2006, 14:11 hey bende varım. bornovadayım ve cemevi var mı bilmiyorum. cahil ben. polata 17.03.2006, 14:13 Pir sultan abdal derneği yanlış hatırlamıyor isem bir ara Fatih caddesindeydi. Taşınmadılarsa hala orda olsa gerek. polata 17.03.2006, 14:15 Anlaşılan İzmir'in Bornova ilçesinde oturan üç kişiyiz. yakapınarlı_ali 17.03.2006, 14:20 ben bornova ataturk mahallesindeyim arkadaşlar siz nereden? izmirksk 17.03.2006, 14:26 izmir karşıyaka dan selamlar hheeeeee yakın zamanda olabilecek bir buluşmaya gelemesemde ileride bir buluşma ayarlanırsa , çok da iyi olur oturur sohbet ederiz (ayakta zor olur :)) herkese selam Yakapınarlı 17.03.2006, 14:30 izmirde kimse yok diye üzülüyodum ne güzel kalabalıkmışız umarım birgün hep beraber oturur sohbet ederiz gerçi yakapınarlı aliyle aynı köydeniz sürekli görüşüyoruz :) Serkan_Devrim 17.03.2006, 14:34 ben bornova ataturk mahallesindeyim arkadaşlar siz nereden?çok ilginç. ben biraz yukarısında İnönü mahallesinde oturuyorum. yakapınarlı_ali 17.03.2006, 14:41 çok ilginç. ben biraz yukarısında İnönü mahallesinde oturuyorum. evet çok ilginç benim evde inönü mah. muhtarlığına kayıtlı. 954 sok. Yakapınarlı 17.03.2006, 14:45 haa gayret kapıkomşu çıkacaksınız şimdi :) Oli 17.03.2006, 14:53 çok ilginç. ben biraz yukarısında İnönü mahallesinde oturuyorum. evet çok ilginç benim evde inönü mah. muhtarlığına kayıtlı. 954 sok. beyler az sonra ev-arkadaşı çıkmayasınız. :yamukgul: Serkan_Devrim 17.03.2006, 14:56 polemiklere son nokta. benim evim 784 sok.:yamukgul: yakapınarlı_ali 17.03.2006, 15:21 seyit şanlı end. mesl.lisesine yakın mı bu sok. ne tarafa tam olarak. belki çay içmeye gelirim:) ulalıgenç 17.03.2006, 16:27 Bende bornovadan..Özkanlarda oturuyorum.. Serkan_Devrim 17.03.2006, 16:31 seyit şanlı end. mesl.lisesine yakın mı bu sok. ne tarafa tam olarak. belki çay içmeye gelirim yok abi o tarafta değil. 565 nolu otobüsün geçtiği yol yakınında. esentepe cami taraflarında. memnuniyetle beklerim seni.:) Bende bornovadan..Özkanlarda oturuyorum.. valla paramız olsa bizde özkanlarda otururduk.:p öğrenciyiz napalım.:yamukgul: yakapınarlı_ali 17.03.2006, 16:39 yok abi o tarafta değil. 565 nolu otobüsün geçtiği yol yakınında. esentepe cami taraflarında. memnuniyetle beklerim seni.:) valla paramız olsa bizde özkanlarda otururduk.:p öğrenciyiz napalım.:yamukgul: bende beklerim ali ekber... pir sultan abdal derneğinin yerini ögrenen olursa lütfen bilgi versin... tel varsa da iyi olur... Kemal 17.03.2006, 16:42 güzel bir şehirde oturuyorsunuz... hasbelkader ben de izmir'de yedi aydan uzun bir süre kadar bulundum. İzmir'i tam olarak yaşayamamış olsam da, havasından suyundan nasibimi aldım. yaşanılacak şehir. sahip çıkılması gerekiyor bence, yoksa allah korusun istanbul'a döner yakın zamanda...:bitmisbu: Yakapınarlı 17.03.2006, 16:55 bende beklerim ali ekber... pir sultan abdal derneğinin yerini ögrenen olursa lütfen bilgi versin... tel varsa da iyi olur... ali ben aliekberi alır gelirim bigün çay içmeye tamammı? :) Serkan_Devrim 17.03.2006, 17:02 ali ben aliekberi alır gelirim bigün çay içmeye tamammı? :)ne iyi olur yaw. özgürüde unutmayalım ama. :yamukgul: yakapınarlı_ali 17.03.2006, 18:00 harbiden birgün ayarlayalım... buluşalım hepberaber... sohbet ederiz. fatoş sen bizim eve gelmiştin değil mi? Dogan24 17.03.2006, 18:08 heyttt bende varım yıkık kemer bildigim kadar fatmaya yakınız degilmi fatma.... Yakapınarlı 17.03.2006, 22:10 heyttt bende varım yıkık kemer bildigim kadar fatmaya yakınız degilmi fatma.... evet yakın oturuyoruz hatta bi arkadaşım göstermişti sizin evi :) benimde amma çok tanıdığım varmış forumda yaa:) Günes 08.04.2006, 21:47 merhaba izmir den olan var mi? Günes 09.04.2006, 15:05 IZMIR http://www.bodrumrentacar.com/images/around%20izmir.jpg Günes 10.04.2006, 14:40 Izmir deki canlar sizleri bu sayfaya izmiri tanitmaya davet ediyorum. Bademler köyü Dr. Musa Baran Bademler Köyü'nde Sanat Faaliyetleri Bademler Köyü Tiyatrosu: Ünlü Alman düşünürü ve şairi Friedrich Schiller (1759-1805), “Das Theater ist eine moralische Errichtung” diyerek, tiyatronun en anlamlı tanımını yapmıştır. Öyledir. Tiyatro, bir eğitim, edeb-erkân yeridir. Bademler köyüne gelen bir gazeteci, köyün tiyatro oyuncularından Mehmet Uran’a “tiyatro ne demektir?” diye sormuş. O da “tiyatro edeptir” deyivermiş. Burada Schiller’le Mehmet Uran’ı dengelemek istemiyorum, onları söyleten nedenleri karşılaştırmak istiyorum. “Tiyatro maskaralıktır” denen bir ortamda, elbette ki, “tiyatro edeptir” denecektir. Belli koşullar, belli sonuçlar doğurur... 1930-35 yıllarında, Bademler köyünde öğretmenlik yapan Mustafa Anarat, Kurtuluş Savaşı’na katılmış, Cumhuriyet Dönemi'nin ilk öğretmenlerinden, hem de devrimcilerinden biriydi. Köylülere tiyatroyu önerdi ve ilk kez çeşme başındaki alanda, “Yarım Osman” oyununu görüntüye getirdiler. Zaten orta oyunlarına aşılanmış olan gençler, bu oyunu da beceriyle başardılar. İşte o gün bu gün Bademler’de “theatral oyunlar” oynanmaktadır. 1969 yılında Bademler köyü, hayırsever bir iş adamının yardımıyla, özel tiyatro binasına da kavuştu. Sürekli değil, ama az da olsa oyunlar oynanmakta, şenlikler o tiyatroda düzenlenmektedir. 1964 yıllarında Necati Cumalı’nın konusunu Bademler’den aldığı “Susuz Yaz” öyküsü, Metin Erksan’ın yönetiminde, köyde filme alındı. Oyuncular Hülya Koçyiğit, Ulvi Doğan ve Erol Taş’tı; ama diğer oyuncular olsun, figüranlar olsun, hepsi de Bademler’dendi. Bu film, Berlin’de “Altın Ayı” ödülünü kazandı... Bademlerliler, kadın erkek hiç ayırım gözetmeden, tiyatroya gider ve hepsinin de gözleri oyunculara dikilir, kulakları sözlere açılır. Oyuncular olsun, konuşmacılar olsun, Bademlilerin tiyatro edebine, dinleme ve ilgilerine hayran olur; özellikle konuşmalarında coşku duyar. İşte bu olgu, onların erkan yetirmiş olmalarından yani toplumsal uyuşmayı özümsemiş olmalarından kaynaklanır. Günes 10.04.2006, 14:46 ademler’in Konumu ve Nüfus Yapısı İzmir’in güney batısında, Urla’ya bağlı olmakla birlikte Seferihisar yolu üzerindedir. Kente uzaklığı 35 km.dir. Yolu asfalttır. Elektriği ve suyu vardır. (2000)Nüfusu yaklaşık 1284'dir. Ayrıca köyden 200'e yakın kişi de yurt dışındadır. Kente göç sorunu olmayan ender köylerimizdendir. Aksine yurdun dört bucağından bir çok aile Bademler’e göç etmektedir. Köyde okuma-yazma oranı yüzde yüzdür. Kurtuluş savaşını izleyen yıllarda köyde herkes pek yoksul iken, sonraları ekonomik durumu iyinin üzerinde aile sayısı giderek artmıştır. 1970'li yıllarda yurt dışına çalışmak üzere gidenler ve köyde kurulan dernek ve kooperatifler, bu artışta ayrı bir rol oynamışlardır. Köyde tütün ekilir. Serada ve açık alanda sebze ve çiçek yetiştirilir. Zeytin de başlıca gelir kaynağıdır. “Köy halkı yetingendir. Kendi yağıyla kavrulacak kadar gelir sağladı mı, daha doğrusu karnı doydu mu, oynamayı ve eğlenmeyi sever. Göreneklerine bağlıdırlar. Yeniliğe açıktırlar. Yeniyi, iyiyi, güzeli hemen kabullenirler. Okumayaa ve bilgi edinmeye heveslidirler. Okumuş kimselerden yararlanmayı, onlara saygılı olmayı şeref bilirler. Eleştirici bir yapıya sahiptirler. Eleştirilerinde kırıcı olmayı değil, şakaya getirerek ve güle oynaya iyisini, doğrusunu önermeyi yeğlerler. En tasalı günlerde bile şaka yollu takılmalarla gönül şenliği yaratmayı severler. Özellikle hayır, devir, düğün ve cenaze törenlerinde yardımlaşmayı kutsal hizmet bilirler.” (Dr. Musa Baran- Köyde kendisiyle konuşmamızdan) Bademler’de, “Kültür ve Sanat” dernekleri de vardır. Devlet kuruluşu olarak 8 yıllık ilk öğretim okulu, “Sağlık Yurdu” ve bir de kitaplık bulunmaktadır. Bunların yanısıra oldukça geniş kapsamda sözü edilen, hem de ziyaret edilen bir “Çocuk Oyuncakları Müzeciği” vardır. 1985 yıllarından bu yana, uluslararası ilgi görmüş pek çok yayınları yapılmıştır. Söz konusu oyuncaklar, aslında köy çocuklarının oyuncaklarıdır; ama evrensel oluşu vurgulanmaktadır. Antik Çağdan, Orta Çağdan, Avrupa’dan (XVI. yüzyıldan Pieter Bruegel’in Çocuk Oyunları tablosundan) Endenozya’dan, Japonya’dan örnekler vererek bunların benzerleriyle bu evrenselliği kanıtlamaktadır. Yakapınarlı 10.04.2006, 14:53 merhaba can bademler köyünü çok iyi bilirim çok gelip gittim bende yakapınar köyündenim belki biliyosundur.bayındıra bağlı bir köy.siziin ordan çok arkadaşım var Günes 10.04.2006, 14:56 merhaba ben bu köyden degilim izmir denim ama cok deger verdigim bir köy ilk önce buranin tanitimini yapmak istedim.Izmir in gülü diyebilirim.Ben burda izmir de ki canlari göstermek istiyorum Yakapınarlı 10.04.2006, 14:58 merhaba ben bu köyden degilim izmir denim ama cok deger verdigim bir köy ilk önce buranin tanitimini yapmak istedim.Izmir in gülü diyebilirim. evet bademler köyü izmirde örnek bir köydür. bademler köyü adına teşekkürler size... Serkan_Devrim 10.04.2006, 15:00 hoşgeldin. İzmir'li biri daha çıktı. ben Hatay'lıyım ama şu an İzmir'de okuyorum. burasını da çok seviyorum. heralde buradanb ayrılmam. Yakapınarlı 10.04.2006, 15:00 izmirden birçok can var forumuzda yazınızı gördüklerinde sanırım tanışma fırsatınız olur. Günes 10.04.2006, 15:01 bademler köyü gercekten örnek bir köy bunu bütün canlarin bilmesi gerek. Günes 10.04.2006, 15:03 hosgeldin Ali ekber Hatay in neresinden sin? Izmir de de bir hatay var sanirim biliyorsundur :) Günes 10.04.2006, 15:06 Bademler köyü http://www.urlaonline.com/urlaaktif/images/stories/urlakoyler/bademler/konser.jpg Günes 10.04.2006, 15:12 www.yerelnet.org.tr/iller/koy.php?koyid=249724 tiyatronun dis tarafini görmek isteyenler bu sayfadan bulabilir.Sayfanin ortasinda ki resim saygilar Serkan_Devrim 10.04.2006, 15:16 hosgeldin Ali ekber Hatay in neresinden sin? Izmir de de bir hatay var sanirim biliyorsundur :)Hatay'ın İskenderun ilçesindenim. İzmir'de ki Hatay'ı biliyorum. ilk geldiğim gün çok şaşırmıştım.:yamukgul: moycan 10.04.2006, 20:21 Şuan babamda yanımda.Yukarıda ateşoğlunun yazılarını beraber okuduk. Aynı anda imrendik ve senelerdir neden burayı görmedik diye birbirimize sorduk. Oraları görmeyi ve belkide yerleşmeyi düşünebiliriz. Ateşoğluna çok teşekürederiz. Saygılarımızla... Günes 10.04.2006, 23:23 ben tesekkür ederim.Eger bir seyler sunabiliyorsak ne mutlu bize. sevgi ve saygilarimla pınarlıöğretmen 12.04.2006, 17:43 Merhabalar Bende İzmİr Bayindir Yakapinar KÖyÜnden.bademler KÖyÜnÜ Fazla Bİlmem Fakat Tanidiklar Var.burdan Herkese Selamlar..... Ayrica Bademler KÖyÜnÜn Faalİyetlerİnİ Bİlİyor Ve SÜreklİ Duyuyoruz.bu Da Bİzlerİ Memnun Edİyor.ÇaliŞma Ve Basarilarinin Devamini Dİlerİm..... garcia 12.04.2006, 17:47 Merhabalar Bende İzmİr Bayindir Yakapinar KÖyÜnden.bademler KÖyÜnÜ Fazla Bİlmem Fakat Tanidiklar Var.burdan Herkese Selamlar..... Ayrica Bademler KÖyÜnÜn Faalİyetlerİnİ Bİlİyor Ve SÜreklİ Duyuyoruz.bu Da Bİzlerİ Memnun Edİyor.ÇaliŞma Ve Basarilarinin Devamini Dİlerİm..... bu yakapınar tahtacı köyümü?bayındırda bayağı tahtacılar varmış galiba iyi günler. pınarlıöğretmen 12.04.2006, 17:52 Garcİa Arkadasim Tahtacilarda Alevİdİr.fakat Bİzlerden Bİraz Farkli Geleneklerİ Vardir. Yakapinar KÖyÜ Tahtaci DeĞİldİr. garcia 12.04.2006, 17:57 Garcİa Arkadasim Tahtacilarda Alevİdİr.fakat Bİzlerden Bİraz Farkli Geleneklerİ Vardir. Yakapinar KÖyÜ Tahtaci DeĞİldİr. tahtacıların alevi olduğunu biliyorum,yakapınarı merak etmiştimde o yüzden sordum.izmir il sınırları içinde bildiğim birde çepni köyleri var.onlarda alevi.bergama,kınık,kiraz v.s ilçelerde yaşıyorlar.izmirde akrabalarım var. onlar bana karaburun ilçesinin aslında tamamen alevi olduğunu söylediler.karaburun börklüce mustafanın osmanlıyla savaştığı yer.saygılarımla. enel_ 12.04.2006, 19:13 tahtacılarla kınığın alevileri ya biz çepniler çok farklıyız ben izmir tahtacılarına tanıdıklarıma pek levi gözüyle bakmıyom garcia 12.04.2006, 21:17 tahtacılarla kınığın alevileri ya biz çepniler çok farklıyız ben izmir tahtacılarına tanıdıklarıma pek levi gözüyle bakmıyom yok öyle düşünme senin tanıdıkların öyle olabilir ama hepsinin öyle olduğu anlamına gelmez,birde bildiğin kadarıyla izmir çepni köylerini bize tanıtırsan,hepimize yararı olur.saygılarımla pınarlıöğretmen 12.04.2006, 21:47 sevgili fatma bende yakapınardan tanıyacakmısın bakalım.sevgilerle................ moycan 12.04.2006, 22:49 Merhaba Canlar Bende Bucadan katılıyorum aranıza Forumda hoş sohbetler yaparız umarım. Saygılarımla... skandinava 14.04.2006, 11:54 evet birde ben varım torbalı ayrancılar da oturuyom..inşallah bir gün buluşup bir kahve içeriz.dertleşiriz vallahi çok iyi olur.. dersimkizi 14.04.2006, 15:29 dersimliyim ama izmirde oturuyoru.önemli olan yerler değil bir can için yaşamaktır haydarsultan 21.04.2006, 19:26 ArkadaŞlar Sky Turk Kanalinda Bademler KÖyÜnÜ İzlİyodum...o Sira Bu KÖyÜn Alevİ KÖyÜ OlduĞunu Bİlmİyorsdum Tabİ...muhtar Ve YÖre Halki Anlatti Anlatti...tİyatrolar,,mezar TaŞlarindakİ Çİft Kİmlİkler,,,elbİsesİ İle Defİn Edİlmeyİ GÖrÜnce Dedİmkİ....caninizi Yerİmmm!!!! Bunlar Alevİ Kesİnlİkle YerleŞmek Lazimmm Bu KÖye...eĞer Ege Dolaylarinda İkamet Edİyor Olsaydim..bÜyÜn YÜzsÜzlÜĞÜmÜ Kullanir..bu KÖyden Bİr Ev Alir Her Yaz Bademler KÖyÜnÜn Halkiyla Bİrlİkte Olurdum... Tek Kelİmeyle MÜkemmel Bİr KÖy.... Hepİnİzİ Çok Sevİyorum HoŞÇakalin..... dnz06 26.04.2006, 18:44 Arkadaşlar ben de bucada oturuyorum.Buca kuruçeşmede hacıbektaşı derneğinin cemevi var ve haftasonları cem düzenleniyomuş diye biliyorum bir de narlıdere de tarihi bir yapı restore edilmiş ve cemevi olarak düzenlenmiş diye duymuştum ama izmirde henüz hiç cemde bulunmadım Cem oldugunda bana da haber verirseniz sevinirim... royemi 26.04.2006, 19:53 aloooo canlar bende bornovalıyım hepinize selamlar:) royemi 26.04.2006, 19:56 ya arkadaşım bende cem evinde bulunmak istiyorum eger haber alırsan bana söylermisin ne zaman yapıldıgını şimdiden teşekkürler can:) Arkadaşlar ben de bucada oturuyorum.Buca kuruçeşmede hacıbektaşı derneğinin cemevi var ve haftasonları cem düzenleniyomuş diye biliyorum bir de narlıdere de tarihi bir yapı restore edilmiş ve cemevi olarak düzenlenmiş diye duymuştum ama izmirde henüz hiç cemde bulunmadım Cem oldugunda bana da haber verirseniz sevinirim... Sevgi Erkan 01.05.2006, 16:32 mrb.ben de bornovadayım.pir sultan abdal derneği özkanlarda.yahya kemal beyatlı iöo nun arka taraflarında. royemi 01.05.2006, 16:49 Sevİndİm Ya Haber Verdİgİn İÇİn Sagolll Can:) tunc2 01.05.2006, 17:07 bende bucaliyim yavvv royemi 01.05.2006, 17:16 Bucali HoŞgeldİn Can moycan 01.05.2006, 17:16 Ne kadar çok bucalı varmış Yeni topik açalım. Bucalıların yeri tunc2 01.05.2006, 17:18 Ne kadar çok bucalı varmış Yeni topik açalım. Bucalıların yeri aslinda iyi fikir :D:D:D flame-i 01.05.2006, 18:11 bende bucalıyım hemde güneşin doğduğu yer ufuk mahallesinde. tunc2 01.05.2006, 19:08 bende bucalıyım hemde güneşin doğduğu yer ufuk mahallesinde. hehehe ufuk mahallesi sari dursun orda oturmuyomuydu acaba denzz 26.05.2006, 23:28 ben de izmirde oturuyorm ve bademler köyünün ününü çok duydum ama gitme fırsatım olmadı en yakın zamanda ordayım alevi_dede91 26.05.2006, 23:38 ArkadaŞlar Sky Turk Kanalinda Bademler KÖyÜnÜ İzlİyodum...o Sira Bu KÖyÜn Alevİ KÖyÜ OlduĞunu Bİlmİyorsdum Tabİ...muhtar Ve YÖre Halki Anlatti Anlatti...tİyatrolar,,mezar TaŞlarindakİ Çİft Kİmlİkler,,,elbİsesİ İle Defİn Edİlmeyİ GÖrÜnce Dedİmkİ....caninizi Yerİmmm!!!! Bunlar Alevİ Kesİnlİkle YerleŞmek Lazimmm Bu KÖye...eĞer Ege Dolaylarinda İkamet Edİyor Olsaydim..bÜyÜn YÜzsÜzlÜĞÜmÜ Kullanir..bu KÖyden Bİr Ev Alir Her Yaz Bademler KÖyÜnÜn Halkiyla Bİrlİkte Olurdum... Tek Kelİmeyle MÜkemmel Bİr KÖy.... Hepİnİzİ Çok Sevİyorum HoŞÇakalin..... Bu sadece bir hayal olur.Çünkü Bademler'den 100 m2 arsa alabilmek 100.000 YTL yapıyor. Eğer gücünüz yeterse ne ala 1-2 kez gitmişliğim var oraya.Güzel bir köydür floydian 27.05.2006, 01:22 tahtacılarla kınığın alevileri ya biz çepniler çok farklıyız ben izmir tahtacılarına tanıdıklarıma pek levi gözüyle bakmıyom konuyla pek alakası yok ama ; çepniler olarak çok farklı olduğunuzu söylemişsin. bu konuya sonuna kadar katılıyorum.ama benim gördüğüm çepniler bende hep olumsuz bir etki bıraktılar :p (kızmıyorsundur umarım :) ) çepnilerin tarih boyunca sürüldüğü konusunda bir şeyler duymuştum. böyle bir şey varsa bu çepnileri alevi olmasından kaynaklanan bişeymi acaba? student 27.05.2006, 09:32 Selam canlar ben aslen izmirli değilim ancak doğma büyüme izmirliyim herkese selamlar. Bende merak ettim şimdi bademler köyünü , mümkün lolan en kısa zamanda gitmek isterim gripin-snox 02.06.2006, 14:11 Ben İZMİR KARŞIYAKA'da oturuyorum ve foruma daha yeni katıldım. Eskişehirliyim ve orada oturan bir arkabamız söyledi bu forumu. İZMİR'deki özellikle de KARŞIYAKA'daki ALEVİLERle tanışmak isterim. Ailem ESKİŞEHİR-SADIROĞLU Köyü'nden Çifteler'e bağlı bir köy. Ben doğma büyüme KARŞIYAKALIYIM. Temmuz,ağustos aylarında ESKİŞEHİR'e geleceğim. Eğer oradan arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Ayrıca bir gece KARŞIYAKA'da yada ALSANCAK'ta bir yerlerde İZMİR'deki arkadaşlarla da tanışmak isterim. Ayrıca DİKİLİ'de yazlığımız var,eğer oralara yolu düşen yada yazlığı olan olursa beklerim. Bu arada BADEMLER KÖYÜ,Dikili'nin oradaki KÖY mü oluyor? mustafakurtul 02.06.2006, 14:44 selam ademler köyü tamam olarak nerde tarif edermisin dostum Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) gerçekten merak ettim şimdi bademler köyünü bende gitmek isterim genar 02.06.2006, 14:48 bende izmir üçyol da oturuyorum... çiğerparem 02.06.2006, 15:59 Şİrİnyerdenİm. kemal152 02.06.2006, 17:03 İzmİr Çiğlide Oturuyorum... altay35 16.06.2006, 00:07 izmirdeki alevilerin en yoğun olduğu yer yani gültepe de oturuyorum... kemal152 17.06.2006, 17:32 izmir çiğli de oturuyorum bende...çiğlinin nerdeyese yarısı alevidir... valla izmirliler bir gün bir yerde buluşşak iyi olur...bu arada forumdada baya izmirliler varmış... Mışexli 22.06.2006, 15:31 bende cınartepedenim Erkan Sevgi 22.06.2006, 16:06 Bornova Atatürk Mahallesinden bir selamda benden genar 22.06.2006, 16:09 bahçelievlerde çelik kapı satıyorum üçyol metroya yakın belen 22.06.2006, 16:44 merhaba arkadaşlar bende izmirliyim istanbulda yaşıyorum ama şuan izmir deyim konaktayım bütün izmirli arkadaşlarıma kucaklar dolusu sevgiler candeniz 23.06.2006, 22:50 bende izmir narlıderede yasadım. orda bircok alevı toplulugu var. tahtacılar,erzincanlılar,sivaslılar.büyük kitleye sahip bir semt.ben bademler köyünüde iyi bilirim .keske tüm köylerimiz öyle olsada herkes kendı topragında yasayabılse... tuno 25.06.2006, 20:23 arkadaslar bende izmir k.yaka gümüüspaladanim hepinize selamlar ceto 29.06.2006, 17:02 alsancaktan selam umurbey mh,:D denzz 29.06.2006, 17:50 bi ben kalmışım galiba:)ben de gaziemirdeyim yiildiran 04.07.2006, 11:26 merhaba canlar ben izmirden ermal frekans508 15.07.2006, 21:54 dostlar bende izmirliyim. bornova naldökenden. ama yakapınarı bademleri narlıdereyi doğançayı az çok tanırım. izmirliyim007 20.07.2006, 18:51 bende izmirliyim adresim izmirliyim007@hotmail.com castronomi 31.07.2006, 14:56 Sevgİlİ Canlar KÖyler Den Sonra Mahallerİde Yazalim castronomi 31.07.2006, 14:58 Mesela GÜltepe/toros ÇobanÇeŞme Alp_Kemal 31.07.2006, 20:37 ÇİĞLİ/ŞİRİNTEPE Herkes Güzeltepe Olarak bilir... castronomi 01.08.2006, 17:14 ben GÜRÇEŞMEDEN SİZLERE SELAM OLSUN DOSTLARIM .BADEMLERİ cok severim cok hoş bir yer ve alnınızın akıile gezdirebileceginiz bir yer. birde selçuk / zeytinköy var orasıda bizimdir akmağara 01.08.2006, 17:26 merhaba bende bademlerli sayılırım aslen malatya hekimhan hasan çelebili olmama ragmen şu an izm.narlıderede oturuyorum fakat bademler ky.bir yerim var oraya cok sık gidip geliyorum akmağara 01.08.2006, 17:38 bademler köyü izmirin urla ilçesine baglı bir köydür izmirden seferihisara giderken bademler köyü levhası var ats 02.08.2006, 17:27 merhaba izmir den olan var mi? can ben de izmirdeyim.selam sevgori 03.08.2006, 23:21 bilmezmiyim bademlerli olarak gurur duyarım köyümle tıpkı diğer alevi köylerindende gurur duyduğum gibi serkanbaki 24.09.2006, 06:03 ben de narlıdereli sayılırım.annem aslen narlıderelidir.narlıdereli arkadaşlar olursa tanışmak isterim. Erdiren 25.09.2006, 23:42 Merhaba Bu köyü görüp unutmak o dostlukları hatırlamamak Köfteci Aliden Yarım ekmek yemek Baroyla sohpet etmek Mehmet Abiyle dost olmak İnsallah herkese nasip olur. Hele o konser günleri. Emegi gecen herkese binlerce Tesekürler. Rahmetli Recep abiyi daha kimle kimler Gezmemek görmemek buyuk kayıptır shahrud 27.09.2006, 14:35 Tüm Yakapınarlı arkadaşlara selamlar. Bugün (27 Eylül 2006) Cumhuriyet gazetesinde Yakapınar'da yapılan Müzik Şöleni ile ilgili bir yazı okudum. Yakapınar ismini burada daha önce duymuştum ve haberi ilgiyle okudum. Okuduklarım beni çok sevindirdi. Yakapınar'ın ayrıca Prof. Dr. Veli Lök'ün doğum yeri olduğunu da öğrendim. Arkadaşlar bize Yakapınar hakkında daha fazla bilgi verirlerse seviniriz. Alinin_Askeri 02.10.2006, 23:46 slm izmirdeki alevi canlar bende karşıyaka/bahçelievler warosh 14.10.2006, 20:23 izmirden olanlar Şoreş 14.10.2006, 20:24 İzmir Narlidere bir zamanlar Alevi Tahtacı Köyüymüş.Sonradan büyümüş ve ilçe haline gelmiş.Çok güzel bir yermiş duyduğuma göre. esmil 14.10.2006, 20:46 izmir li var olmaz mi? afyonluhuseyin 18.11.2006, 22:11 bademler köyünü görme fırsatım olmadı inşallah bu yaz gideceğim methini çok duydum ben bucadanım saygılar görüşmek dileğiyle TolazZeybegi 23.11.2006, 23:02 Bende IZMIR´liyim ! Almanyada yasamakdayim ama köküm Izmir/ bayindir Yakapinar Köyü dür Lancelot 26.11.2006, 17:04 merhabalar... ben yeniyim forumda... izmir bornova'da oturuyorum enel_ 01.12.2006, 13:33 bende izmirliyimmmm enel_ 01.12.2006, 13:35 ÇİĞLİ/ŞİRİNTEPE Herkes Güzeltepe Olarak bilir... mrb ben oraya çok ii biliyorum orda akrabalarım var bende çiğli de oturuyodum enel_ 01.12.2006, 13:46 canlar ben de izmirliyim ya unutmayın beni kınık lıyım şuandada bergamadayım çiğlide oturdum öğrenci iken dokuz eylül üniversitesi balçova sağlık kampündeydim öğrenci arkdaşlar bilir inciraltında kalıyoduk o zman gözdecst 01.12.2006, 16:15 bi ben kalmışım galiba:)ben de gaziemirdeyim inannıyorummmmm :) bende izmir GAZİEMİR :) herkese selamlar Lancelot 01.12.2006, 17:42 ben de bornovada oturuyorum ama ben de bilmiyoryum cemevini falan khaydar 01.12.2006, 20:20 selam bende gaziemirdeyim.tüm canlra saygılar... denzz 02.12.2006, 00:56 selam bende gaziemirdeyim.tüm canlra saygılar... ilginç yaa şaşırtıcı :) gözdecst 02.12.2006, 01:05 selam bende gaziemirdeyim.tüm canlra saygılar... evet denzzz baya bi şaşırtıcı :) sevgibirvar 03.12.2006, 20:31 Selam ArkadaŞlar Ben De Gazİemİrdeyİm TÜm İzmİrlİlere Sevgİler... Blue_Love 03.12.2006, 21:45 madem izmirliler bu kadar fazla bir pazar buluşturması gerçekleştirmek farz oldu değilmi arkadaşlar... denzz 04.12.2006, 11:43 Selam ArkadaŞlar Ben De Gazİemİrdeyİm TÜm İzmİrlİlere Sevgİler... forumda gaziemirden insan olması şaşırtıcıydı zaten bukadar olması daha da şaşırtıcı:)neresindesin? esmil 29.12.2006, 21:36 evet war esmil 29.12.2006, 21:39 siteyi çözmuş deilim nasıl olcak bilmiyorum sizin bi fikriniz var mi? tuncerbio 30.12.2006, 23:32 İzmir Narlidere bir zamanlar Alevi Tahtacı Köyüymüş.Sonradan büyümüş ve ilçe haline gelmiş.Çok güzel bir yermiş duyduğuma göre. narlıderede egenin en önemli alevi ocaklarından birine sahiptir...çok sayıda alevi vardır eski cem evi harabe şeklindeydi son gördüğümde ,ama cemevleri mevcut,meydanında bile pirsultan heykeli var.... blackhawk 02.01.2007, 22:16 merhaba izmir den olan var mi? kütahya lıyım ama on sekiz senedir izmir deyim. yalnız değilsin :) güven35 18.01.2007, 14:49 merhaba ben izmirden güven tercanlı24 08.02.2007, 15:43 merhaba değerli dostlar bende izmir bucadan kuzey1982 08.02.2007, 16:18 canlar bende izmir yeşityurttan... gulguselı 08.02.2007, 16:22 okul sebebiyle izmir de 2 yıl kaldım ,, gercekten çok güsel bir şehir,, yaşanılası,, vartolu 08.02.2007, 16:28 biz bayıdıra geldik köyünüzü gördük ama içeri girmedik birdahaki sefere insallah yakapınar köyünü ziyaret edecez çiğliden ben saygılar benimdavam 11.03.2007, 19:52 ya bende varimmm bucada oturuyorummmmm... royemi 12.03.2007, 17:31 selam dostlar bende bornova atatürk mahallesindeyim:Dyazdım mı bilmiyorum ama tekrar yazayım dedim;)nese izmirli dostlar nasılsınız:) savaş-24 16.03.2007, 12:29 ya bende varimmm bucada oturuyorummmmm... bi ben kalmışım Bende bucada oturuyorum..:thumbup1: :001_tt2: nnisnes 16.03.2007, 20:46 Dostlar bende seferihisarda oturuyorum erzincanlı_35 16.03.2007, 21:00 slmmmmm arkadaşlar bende izmir BUCA DA oturuyorum... pelegozlu 01.04.2007, 22:18 of yaaa izmiri özledim vallahi.. bütün arkadaşlarım ordaaa :) Mesut Demiroğlu 09.04.2007, 09:29 Ben de BUCA lıyım arkadaşlar.Tüm İzmirli lere sevgiler.... Mesut Demiroğlu 09.04.2007, 09:33 Ben de BUCA lıyım tüm İzmirlilere sevgiler..... tykhe 12.04.2007, 04:06 buradada izmirlileri birlikte görmek çok güzel :) bende izmirliyim titoerkan 13.04.2007, 04:37 bende izmir altındag danım canlar...saygılar pelegozlu 15.04.2007, 03:54 selam enel_ bende dokuz eylül balçova sağlık meslek yüksel okulu mezunuyum. ne zaman mezun oldun.. izmir_35 04.11.2007, 17:51 meraba arkadaşlar bende izmir narlıdereden birgün birlikde toplanıp birşeyler yapalım ne dersiniz tanışalım yani olmazmı Erdem Cavga 01.12.2007, 21:11 sevgili egede bulunan canlar izmir kirazda kac tane alevi köyü var ve bu köylerin isimleri nelerdir... olgun 01.02.2008, 20:50 Merhaba,ben İzmir Torbalı ilçesindenim.Ayrıca Bornova'da oturan canlarla tanışmak isterim. aytans 01.02.2008, 22:02 Bende Bergama'dan tüm İzmir'li canlara sevgiler. ceto 11.03.2008, 15:23 Evet Gelen Canlar Gelmek İstiyenler Msnde Cep No İstiyebilirler Piknik Alanında İçecek Olarak Sadece Cola Olacak.. Alkollü içecek Getirmek Yoktur.. http://img389.imageshack.us/img389/7048/piknikka1.jpg Alevi_Semih 11.03.2008, 19:42 Bende İzmir'liyim.Çamdibinde oturuyorum. eserksk 11.03.2008, 20:14 Merhaba.Bende İzmir KARŞIYAKA'dan.Ayarlanırsa neden olmasın.Havalarda ısınıyo zaten:) ceto 12.03.2008, 16:16 canlar gelmek istiyenler bana özel mesaj ile msn adreslerini bildirebilirler veya cetomunuklu@hotmail.com mail atabilirler msn degildirr.... ceto 18.03.2008, 15:16 Sevgili arkadaslar 23 mart pazar günü saat 11.30'da Bayraklı iskele önünde buluşup toplu sekilde gitmeyi düşünüyoruz... Çünki melez deltasının orda toplu tasıma aracları durmuyorlar.:)(Otoban) Buluşmaya gelcek olan arkadaslarımızı 11.30'da bayraklı iskelede bekliyoruz... |