Orijinalini görmek için tıklayınız : fenerbahçe sevgisi
17-03-2006 star tv ana haber bultenınde bı haber yayınlandı.konyada bi ılk öğretım öğrencısı olan bı kardesımız maalesef lösemi hastalığına yakalanmış.bu kardesimiz aynı zamanda sıkı bi fenerbahceli,yapılan doktor kontrolu sonucu kardesımızın morale ve hayata bağlanması için sevgıye ıhtıyacı olduğu doktorlar tarafından söz edılmiş.kardesımızın ailesıde cocuklarının fenerbahceye olan düşkünlüklerını bıldığınden dolayı gereklı olan işlemlere baslamışlar.ilk olarak kardesımızın odasını sarı lacıverte boyayıp feneruım mağazasından forma atkı bere akla ne gelıyosa alışveriş yapmışlar.daha sonra gun boyunca fener bahce kasetlerını dınlemış ve maçlarını takıp etmiş.ve bu geçen sure içinde kardesımızın sağlık sorunlarında düzelme kaydedılmış.bu guzel kardesımızın şu an tek ısteğı meğer kadıköyde fenerbahcenın maçını seyretmekmış.emınımkı fb yönetımı yada derneklerı bu kardesımızı en kısa zamanda ıstanbula getırıp mısafır edıceklerdır.guzel kardesımıze geçmiş olsun dıleklerımı ıletıyorum.en buyukhastalık olan fb hastalığının.löseme hastalığını yeneceğini sen gösterdın.butun löseme hastalarına allah şifa versın
25-02-2006 akşam gazetesının bı haberı,sokakta yasayan 30 kımsesız cocuğa fenerbahce ve gençlik spor il mudurluğu katkılarıyla oluşturulan boks okuluna eğitıme basladılar.sadece hayatın spor olmadığını bilen yönetım kurulunu tebrık edıyorum.göstermiş oldukları yaşam şartlarını umarım spor dalındada gösterecek olan yenı yavru kanaryalara basarılar dılerım.
Teşekkürler Paylaşım için , Fenerbahçeli olmak farklı bir duygu. Eğer stadda o atmosferi yaşayan varsa ne demek istediğimi anlar sanıyorum.
22 nısan 2003 fenerbahce -dıyarbakır maçının hasılatı bıngölde depremde hasar gören bingöl çeltik suyu ıik öğretım okuluna onarım çalışmaları için gönderıldı.
Serkan_Devrim 17.03.2006, 15:29 cimbomunda parası olsa gönderir ama malum durum müsait değil.:yamukgul:
şırnaktada bir köyün adı beşiktaştır ve okula da aynı isim verilmiştir ama yanlış olan her halde yapılan yardımların söylenmesi...Ayrıca hatırlamadığım bir şehirde ankaragücü okulu yapılmıştır..Tabi bunlar taraftar dernekleri ve yönetimler tarafından yaptırılıyor...
15 mart 2006 anelka acıbadem hastanesınde mr çekılmeye gıderken.nazif güner adındaki lösemi hastası fenerbahçeli cocuk ile kısa bı vakıt gecırdı.ve bu kardesımıze moral verdı.bazen para hiç bır seydır.yeterkı sevgı olsun.fenerbahce taraftarı buyukluğunu sevgısınden alır.
:36_1_55: Fenerbahçemi ben boşuna ayakta alkışlamıyorum demek ki
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa, Türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz.
19 Eylul 1985
İslam ÇUPİ
DersimVatan 17.03.2006, 17:32 bu fener super YAAA
şavolanlı 17.03.2006, 18:37 evet dostlar başkanımızın yaptıkları ortada zaten külübümüz egitime gerçekten çok büyük destek veriyo şimdi tam 3 adet okul yaptırıyor
manifesto 17.03.2006, 19:47 Fenerbahçe okulları açılmamalı.
İnsanların beyni yıkanacak orada
Yazık gencecik insanlar kandırılacak, bu yavrulara kıymayın
Gelsin okulun açılmışı var GALATASARAY
Para mühim değil
Ben Okulların yerine Ronaldinho yuyu alsınlar, sadece şu an yapacakları okulları forma satışlarıyla 3 katına çıkarabilirler.
şavolanlı 18.03.2006, 22:47 sevgili manifesto yani galatasaray lisesinde falan çocukların beynimi yıkanıyo haber verdigin iyi oldu can
elazıgsünköyü 18.03.2006, 22:51 feneri tutacağınıza italyan livornoyu tutun
şavolanlı 19.03.2006, 03:29 sen livornoyu tut can biz takımımızdan memnunuz sevgiler
mucıze cocuk muhammet saltuk kalem.2004 yılının kurban bayramında konyada çöken bınanın enkazında kalan.5 gün sonra enkazdan canlı olarak çıkan 16 yasındaki kardesımız,kendıne geldiğinde ilk olarak babasına fenerbahçenın oynadığı maçın sonunu sorarak,tüm fenerbahçe camıasını duygulandırdı.muhammetle yapılan bir röpörtajda.5 gün boyunca katlanmak zorunda kaldığı karanlığı,fenerbahçeye olan tutkusuyla aydınlandığını söyledi.fenerbahçe sevgisi bu olsa gerek.geçmiş olsun muhammet kardeş
adnan polatın galatasaray için baslattığı yardım kampanyasına konya fenerbahcelıler derneği 5bın ytl bağışta bulunurak zor gununde olan rakıbıne bır jest yapmıştır.bugunku maçtada dostluk kazansın*
celalkocairi 23.03.2006, 20:30 fener miiii? burakın bu işleri yanlış yoldasınııııııııız:kapaligöz ...
ehehehe bakalım beğenecekmisiniz?:p
muharrem58 30.03.2006, 10:09 Atam İzİndeyİz Bİzde Fenerbahcelİyİz
bızde atamızın izindeyiz ama cimbomluyuz:D
bızde atamızın izindeyiz ama cimbomluyuz:D
olsun önemli olan Atamızın izinde olmak:)
|