Orijinalini görmek için tıklayınız : Gecikmiş Mektup

chatlakalper
27.06.2005, 23:14
Sana hep cumartesileri şiir yazardım hatırlarmısın? Hep şiir yazmak için nedense o günü seçerdim, acaba içtiğim rakıdan mı yoksa, seni özlediğimden mi bilemiyorum?
Kaç sene olmuş güzel kız senden ayrılalı, senden vazgeçeli; yok yok sen vazgeçtiğimi sanmıştım aslında senden hiç vazgeçmemiştim sende farkındaydın bunun o günden sonra hep gururuna yenik düştün söyleyemedin, o iki kelimeyi söylemek bu kadar zormuydu... Zor muydu Seni Seviyorum demek? Gelecekmişsin hani nerdesin 3 sene oldu farkında mısın ben ayrı kaldığımız her günü sayıyorum sende sayıyormusun? Hep kızardın içme Alper bu kadar diye içtim ama neden içtim biliyor musun? şunun için, sarhoş olduğumda hep hayal görürdüm ama o hayalde de hep sen olurdun rakı masamda yanan mum ışığında veya sessiz odanın derinliklerinde veya her yerde... Seni hayal olarak görmek bile bana nasıl mutluluk verirdi içim kıpır kıpır olurdu ama seni gördükten sonra ki o karanlık evet evet yanlış tahmin etmedin sızmış olurdum... Gözümü açtığımda sabah olmuş olurdu Ondan sınra ne yapardım biliyor musun? Tekrar akşamın olmasını isterdim tekrar sarhoş oluyumda seni tekrar görüyüm diye akşamın gelmesini iple çekerdim... Seni içim de yaşatıyorum güzel kız hep mutlu ol olur mu?

Alper

chatlakalper
28.06.2005, 09:47
ehehehe gece yine fazla kaçırmışım :))

yaraLiCeyLan
28.06.2005, 18:28
Sarhos olmadan da sevgili hayal edilebiliyor icmek icin bahane aramayin:))

yüregine saglik can:)

chatlakalper
28.06.2005, 18:49
teşekkürler sude, içmek için bahane değil içtikten sonra aklıma geliyor her nedense:)

yaraLiCeyLan
29.06.2005, 01:11
Ben ayik kafayla yaziyorumda :) gerci ben icmem:) neyse saka yaptim))))

Güzeldi yüregine saglik can.

chatlakalper
11.06.2006, 16:50
bu benim yazdığım şiirdi fosilleşmesine asla izin vermem :) :) :)