Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Divriği / Mursal köyü
deniz_06 20.03.2006, 00:23 bende sivas divriği mursal köyündendenim hemşolara slmlar.....
arkadaşlar köyümün sitesi var bakmak isterseniz eğer www.mursal.com (http://www.mursal.com) umarım beğenirsiniz köyüm diyede demiyorum çok güseldir:))))))
munzur_walley 20.03.2006, 18:56 slm ben murat erzincan kemaliyeliyım ama dıvrıge yakınız ii gunler size arkadaslar
slm deniz_06 bende divriği'nin timisi koyundenim :)
------
bu arada site cok harika olmus resimleri fln :)
deniz_06 21.03.2006, 14:59 beğendiğine sevindim nede olsa benim köyüm:)))
walla içim gitti o resimlere fln mursal divrigiye yakın bi köydu degil mi
divrigi hakkındada cok guzel bilgiler var sitede :)
deniz_06 21.03.2006, 15:55 evet canım divriğe yakın yazın götürüyüm seni evde yapcaz misafirimiz olursun:))
ugrarım mutlaka bu yaz Allah kısmet ederse gidicem zaten annannemler bu ay içinde gidicekler bende yazın gidicem onların yanına :)
karakartal 25.03.2006, 20:33 bende sivas divriği mursal köyündendenim hemşolara slmlar.....
arkadaşlar köyümün sitesi var bakmak isterseniz eğer www.mursal.com (http://www.mursal.com) umarım beğenirsiniz köyüm diyede demiyorum çok güseldir:))))))
teşekkürler deniz güzel bir site. Orada bir ressamın çizgileri var ve bil bakalım benim orada dikkatimi ne çekti :sas ? ( anında arşive ekledim :p )
Kim bu ressam sizin oralı mı ?
Vallaha Helal olsun ya ufak şirin bir köye bile profesyonele yakın bir web sitesi yapmışlar Bizim köyün bırak web sitesini doğru dürüst asvalt yolu bile yolu yok
gerçekten güzel bir köy Zaten bu köyü duymuştum
benim arkadaşımda Divriği Mursal köyünden
deniz_06 27.03.2006, 00:12 beğendine sevindim canik ark soyadı nedir kimmiş şimdi merak ettim açıkcası
beğendine sevindim canik ark soyadı nedir kimmiş şimdi merak ettim açıkcası
ya soyismini hatırlamıyourmda İsmi derya Ankara dikmende oturuyo 25 yaşında esmer bi kız
Bide benim diyonmu :) Ne komik olur :)
deniz_06 27.03.2006, 00:17 öylede ben hatırlıyamam ki canım yaa sen nerde oturuyon
öylede ben hatırlıyamam ki canım yaa sen nerde oturuyon
Yukarı ayrancıda oturuyorum .. Ama dernek toplantılarda görüşmüş olabiliriz. özellikle dikmendeki Cem evi Hacıbektaşı Veli Kültür evine Çok giderim
deniz_06 27.03.2006, 00:20 benlemi yok canım daha neler ben hiç cem evine gitmedim sen bizim mursallı kısı nerden tanıyon bakim:)
benlemi yok canım daha neler ben hiç cem evine gitmedim sen bizim mursallı kısı nerden tanıyon bakim:)
Çok sevdiğim değer verdiğim çocukluk arkadaşım
Ama normal arakadaşım belkide kesin tanıyosundur belkide akrabandır O burayı bilmiyo ama ilk gördüğümde söyliyecem
karakartal 27.03.2006, 10:27 Aslında direk avatarlık ama Hakkı Baba ile Süleyman Baba ya ayıp olur
http://www.mursal.com/ressam/006.jpg
deniz_06 27.03.2006, 10:34 canik bu ne gıııı:)
Aslında direk avatarlık ama Hakkı Baba ile Süleyman Baba ya ayıp olur
http://www.mursal.com/ressam/006.jpg
Baba ne yaptın Ya :garibbak: Güzelim Mürsel köyü ve beşiktaş :S Sanırım yanlış oldu :p
deniz_06 27.03.2006, 10:40 canik mürsel değil mursal yafss köyümün adını değiştirdin 2 dk olmazki böylee:)
canik mürsel değil mursal yafss köyümün adını değiştirdin 2 dk olmazki böylee:)
pardon :p Mursal koyu diyecektim dilim sürttü :komik
deniz_06 27.03.2006, 10:48 bidaha olmasın bu seferlik affediyom :)
Uzunbag, simdiki adiyla KARSI köyü..Karatas ve Özben ailesinin torunlariyim.
merhaba ben divrigi ovacık koyundenım bızımde koyun sıtesı var ama bukadar guzel diil
aleviiso 09.04.2006, 21:00 istanbul mimarobada birçok divrigili var
merhabalar bende divrigin karasar köyünde nişanlıyım bilirmisiniz o köyü
bende çok beğendim seni tebrik ediyorum deniz
deniz_06 15.04.2006, 22:04 imat saol canik beğendiğine sevindim köyünün sadece ismini duydum o kadar allah tamamını erdirsin sana şimdiden mutluluklar dilerim
deniz çok teşekür ederim evli veya bekar oldugunuzu bilmiyorum ama sizinde allah mutlulunu daim etsin
deniz_06 17.04.2006, 16:48 güzel dileklerin için çok saol daha henüz bekarım:)
gulenyuz 09.12.2006, 00:13 merhaba arkadaşlar bende mursallıyım
nilüferr 20.01.2007, 20:23 mursal gerçekten çok güzel özellikle barajı harika.
slm komsun nasılsın bende ürüklüyüm hosca kal
merhaba arkadaşlar bende mursallıyım
selam ben halil bende mursallıyım
aykudgöksun 29.04.2007, 14:28 ben de mursallıyım canlar(anne tarafı).hepinize selamlar..
arkadaslar selam bende divriginin gödeş yani yeni adıyla yeşilyayla ( horozçukuru) köyündenim
En_KraL_ALeVi 26.05.2007, 02:49 divriği çamşıh başören liyim bütün hemşerilerime selamlar olsun...
Asker arkadaşım vardı ismi Utku Ayten kendisi de Divriği Mursal köyündendi.Ankara da yaşıyor bu arkadaş Ali Kızıltuğ unda uzaktan akrabası olur kendisi.
aykudgöksun 26.05.2007, 12:00 ankarada çok divrikli var..,içlerinde mursallı olanlar fazla..genelde tuzluçayırda ikamet ediyorlar..bizim akrabalar da orda ordan biliyorum..
deniz_06 27.06.2007, 21:18 evet can mursallıların çoğu tuzluçayır ve nato yolu tarafında anne tarafının mursallı olduğunu yazmışsın kimlerden acaba.....
|