Orijinalini görmek için tıklayınız : ard arda yazılan içeriksiz mesajlar

Serkan_Devrim
20.03.2006, 12:36
henüz yeni üye olan veya kurallardan hala habersiz olan üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla;
forumda ard arda içeriksiz mesajlar yazmak yasaktır ve bunları birleştirmekle uğraşmak zorunda kalıyoruz. mesaj kutucuklarının sağ alt köşesinde düzen ve alıntı butonları bulunmakta. yazdığınız mesajın yalnış, hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız yeni mesaj yazarak değil düzen butonuna tuşlayarak mesajınızı düzenleyebilir, hataları düzeltebilir ve yeni yazılar ekleyebilirsiniz. bir iki dakika aralıklarla ard arda mesaj yazılmasın.
saygılar

Aleviforum yönetim ekibi adına
Serkan(ali ekber)

leyla can
21.03.2006, 00:00
henüz yeni üye olan veya kurallardan hala habersiz olan üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla;
forumda ard arda içeriksiz mesajlar yazmak yasaktır ve bunları birleştirmekle uğraşmak zorunda kalıyoruz. mesaj kutucuklarının sağ alt köşesinde düzen ve alıntı butonları bulunmakta. yazdığınız mesajın yalnış, hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız yeni mesaj yazarak değil düzen butonuna tuşlayarak mesajınızı düzenleyebilir, hataları düzeltebilir ve yeni yazılar ekleyebilirsiniz. bir iki dakika aralıklarla ard arda mesaj yazılmasın.
saygılar

Aleviforum yönetim ekibi adına
Serkan(ali ekber)

bunun haricinde birsey sorsam form ile ilgili belkide gözümün önünde göremiyorum bir türlü.begendigim bir konuda arkadaslarima puan vermek ,yesil ve ya kirmizi puanlar nereye basmali nasil vermeliyim..
dostca kal....

izmirksk
21.03.2006, 00:04
sevgili yeşim
teraziyi tıkla orada yazana göre puanını gönderebilirsin

leyla can
21.03.2006, 00:12
sevgili yeşim
teraziyi tıkla orada yazana göre puanını gönderebilirsin

Arkadasim ben yukaridaki tüm alani baktim ama terazi yazan bir bölüm bulamadim malesef,cahilligin bu kadari neresi tam aciklama yapabilirmisin tsk ederim...

izmirksk
21.03.2006, 00:24
Arkadasim ben yukaridaki tüm alani baktim ama terazi yazan bir bölüm bulamadim malesef,cahilligin bu kadari neresi tam aciklama yapabilirmisin tsk ederim...
sevgili yeşim nickinin bulunduğu kısımda altta
soldan ikinci:)

Hüseyin69
21.03.2006, 01:38
malesef zamane gencliginin kani durulmak bilmiyor gercekten daha önce acilmis bir baslik ta yazilmasi gereken mesajlar icin neden yeniden ayni baslik aciliyorki biraz sakin olalim hic birsey bilmiyorsaniz yukarida arama diye bir kutucuk var oraya ne aradigini yazmak isedigin mesajin basligiyla ilgili bir kelime yaz bir sürü baslik gelsin gözünün önüne ard arda ayni mesajal iki üc baslik acmak bence insanlari ..... koymaktan baska birsey degildir