Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Şarkışla / Beyyurdu köyü (ve çevre köyler)

heviznur
21.03.2006, 19:29
arkadaşlar;bu sene şarkışla beyyurdu'nda yapılacaktır(15-16 temmuz)herkesi 2006 halk ozanları kültür sanat festivali(kızılırmak köy şenlikleri) beyler yurdu beyyurdu'a bekliyoruz...

kavakli
22.03.2006, 10:21
insallah bu sene koye gelince beyyurdunda olucam mutlaka haberim var dernegin duzenledigi senliklerden guzel olucagina eminim

songül alpay
29.03.2006, 23:58
şenlikleri senin kanalınla ögrendim inşalah orada olacagız bende ortaköydenim hep beraber semaha döneriz

heviznur
30.03.2006, 00:31
şenlikleri senin kanalınla ögrendim inşalah orada olacagız bende ortaköydenim hep beraber semaha dönerizmrh,daha ayrıntılı biliyi beyyurduonline adresinden bulabilirsiniz,siz ortaköyden kimlerdensiniz? ortaköyden arkadaşlarım vardı,tanırım belki...şenlikte grüşmek üzere...

cemalozsevgi
15.04.2006, 00:28
Slm ,ben YÜkselen KÖylÜyÜm Beyyurdundakİ Şenlİkler Hakkinda Ayrintili Bİlgİ Verebİlİrmİsİn?

coşkun
29.06.2006, 17:06
canlar merhaba ben ardıcalanlıyım, beyyurdunun düzenlediği şenlik programını okudum, tek kelimeyle mükemmel, bukadar büyük sanatçı topluluğunu konserlerde dahi görmedim, yanlız bütün şenlikler üstüste geliyo, bozhöyük, veziralanı hepsi aynı gün ama ben beyyurdunda olcam, orda görüşmek üzere

heviznur
29.06.2006, 18:28
evet bu sene çok güzel olacak bir kaç arkadaş daha geliyo forumdan bu sene şenlğe
kavaklı abim umarım gelir bu arada:)
hepinizi bekliyoruz bende orda olcam bir hafta önceden:))

coşkun
19.07.2006, 15:29
arkadaşlar beyyurdu şenlikleri cidden kalabalıktı, sonuna kadar kalamadım ama ortam çok güzeldi

azemheval
20.07.2006, 11:25
merhaba ben yazılıtaşlıyım bu sene çok güzel ve kalabalıktı beyurduna gidemedim ama karaözündeki şenlikler çok güzeldi aynı zamanda düğünde vardı bizim köyümüzde
:) çok eglendik bu arda çoşkun seni tanıyorum hiç konuşmadık ama seni düğünde ve ardıçalanda gördüm neyse sonsuz sevgiler herkese

coşkun
21.07.2006, 15:45
--------------------------------------------------------------------------------

şenliklere gittiniz mi? Bu sene 11 gün köyde takıldım, heryeri gezdim canlar. Önce Ardıçalanı köyü (kendi köyüm) nün şenliklerindeydim. Sonra yazılıtaş köyünde düğüne gittim, sonra yahyalı köyünün şenliği vardı (konuk sanatçı dertli divani) aynı gün , bozhöyük köyünün şenliğide aynı güngü. Sonra 2. düğün başladı oda yazılıtaştaydı. Daha sonra hiç görmediğim otluk köyüne gittim, daha sonra kızılırmak köy derneklerinin düzenlediği büyük konsere gittim. Sbahat AKKİRAZ, Aliekber EREN ve daha birsürü sanatçı...
Geceleri av gündüzler köy köy gezdim. Anlayacağınız arkadaşlar dolu dolu bir tatil yaptım!

heviznur
25.07.2006, 21:34
çok güzel bi şenliği geride bıraktık ve bence çok ayrıydı:)
bütün sanatçılarla tek tek görüştüm hepsi de birbirnden değerli bir kez daha kanıtlanmış oldu bende...
Hüsyin-Ali rıza A lbayrak-Dertli Divani- Ulaş özdemir(grup hasbihal)Sabahat Akkiraz -Ali Ekber Eren-Grup derbeder-Ali Güç-İsmail Kaya ve bir çok sanatçı....
seneyi büyük bi merakla bekliyorum:))
gelen arkadaşlar umarız eğlenmişlerdir:)
herkese iyi forumlar:)

deli gönül
02.08.2006, 15:10
Heviznur merhaba ben de beylerin yurdu beyyurdundanım.şenlikler süper oldu.bize de bu yakışır zaten öyle değil mi?

heviznur
03.08.2006, 01:10
evet şenlikler çok güzeldi,bize yakışanı yaptık haklısın,
kimlerdensin merak ettim sonunda bi beyyurdtlu geldi:)) foruma:)
iyi forumlar
saygılar

deli gönül
03.08.2006, 12:18
Heviznur merhaba .ben durmuşgildenim.ya sen kimlerdensin?

heviznur
03.08.2006, 13:17
yusuf amcanın neyi oluyosun?ben dursunçavuşgildenim:))özel msj dan yazarsan sevinirim??

deli gönül
03.08.2006, 14:07
heviznur özel mesajlara henüz yazamıyorum .yeni üye oldum .7gün geçmesi gerkiyormuş sanırım.ama beyyurduonline üye adını söyle oraya mesaj bırakayım

aisik
03.08.2006, 14:34
selam arkadaşlar ben kangallıyım ama ablam şarkışla otlukta evli ve sivralanlı bide hardallı tanıdıklarım var olurmu

deli gönül
03.08.2006, 15:52
aisik selamlar .sonuçta hepimiz aynı toprağın insanı değil miyiz,neden olmasın?
aramıza hoşgeldin.bu arada benim annem hardallı

aisik
03.08.2006, 16:05
evet haklısın katılıyorum.hoş bulduk teşekkür ederim
hardalda kimlerden bana yazarmısın
bide ben tüm sivaslı arkadaşları tek bir topikte görmek isterim köylerini bu topikde ayırsınlar yada sorsunlar bence herkes ayrı ayrı kalmasın

deli gönül
03.08.2006, 16:38
evet ayrı olmamak lazım.sana katılıyorum.annem hardalda çıtırıkgilden soyadı özsoy

heviznur
03.08.2006, 20:01
heviznur özel mesajlara henüz yazamıyorum .yeni üye oldum .7gün geçmesi gerkiyormuş sanırım.ama beyyurduonline üye adını söyle oraya mesaj bırakayım

:) grsz:)
iyi forumlar

bu arada sen de hoşgeldin aisik can:)

heviznur
12.09.2006, 01:06
arkadaşlar ilginç bi araştırma bi bakın
sivas-şarkışla-amlek yöresindeki en fazla halk ozanı bizim köyden çıkmış:)Beyyurdu'ndan
http://turkoloji.cu.edu.tr/HALK%20EDEBIYATI/22.asp