Orijinalini görmek için tıklayınız : MaD?MaK

LiberalistiC
02.07.2005, 10:55
işte yanan insanlarımızın fotoğrafları rahmetle anıyoruz mekanları cennet olsun :3D_NG (27

Ezo
02.07.2005, 12:27
Yakilan canlari saygiyla aniyorum onlar unutulmaz bu katlim unutulmuyacak bizler yasadigimiz surece bu katlim anilacak ve utanmazlarin yuzune tokat gibi vurulacak

CANLAR SIZLER BIZLERIN KAPLERINDE ÖLMEDINIZ ÖLEMEZSINIZ

Ezo
02.07.2005, 12:32
Sivas Acisi

LiberalistiC
02.07.2005, 20:53
Ölmek bizler için hoş bir söz değil .

Ölüm bizi anlatamaz.

Biz erdeme eriştik yana yana döne döne nur içinde yatıyorlar şimdi .

TheGodfather
02.07.2005, 23:07
'Kafirler şunu iyi bilmelidirlerki peygamberi ve kitabı izzetini korumak için verilecek canlarımız vardır'

2 Temmuz günü şeriatçı yobazların dağıttığı bildiride yukrıda kASTED?LEN aLEV?LERD?.

Madımak olayı bir anlamda bizim uyanışımız ve sabrımızın taşmasına vesile oldu..Artık yobazlığa karşı tüm gücümüzle savaşacağız.(sunni arkadaşlar: Kesinlikle sizi kastetmiyorum..Bahsettiğim irticacı,yobaz ve şeriatçı mhp kökenli katillerdir)

Ölen canlarımızı rahmetle anıyorum..

Ceyhun
02.07.2005, 23:47
Bu katliamı unutmamak, unutturmamak bizim görevimiz. Gerici, faşist çevrelerin Alevileri katlettikleri Maraş, Çorum ve Sivas katliamlarını unutmayacağız. Bir avuç aydına binlerce kişiye saldıranlar, Trabzon'da bildiri dağıtan 5 öğrenciyi 1000 kişiyle döverek öldürmeye çalışanlardır.

Alevimen
03.07.2005, 03:06
http://rapidshare.de/files/2758928/2_Temmuz_Madimak_anisina_37_canin_portreleri_SVCD_ by_alevi.li.rar.html

daha önceden verilmişti, tekrar download edilebilir.

Yakılan insanların portreleri ve hakkında açıklamaları, müzikli. Animasyon 5 dakika sürüyor.

Ceyhun
03.07.2005, 14:15
Teşekkür ederim. Ben ilk defa izledim. Ve duygulanmamak mümkün değil. Onlarca altından insan. Onlarca çiçek.

"Yumrukluyorum duvarları, yumrukluyorum kara gecenin bedenini
Ellerim kan içinde,nehirler taşmış yanaklarımda
37 can, 37 gül çatlamış susuzluktan sivasın içinde
Nasıl uyku tutar gözlerimi
Döne döne samaha duranlar tutuştu önce
Sonra türküler sonra da şiir çığlıksız düştü türkülerin yanı başına
Sivas Sivas yiğitlik midir emanet cana kıymak
Yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla güneşten koparıp karanlığa kuban etmek
Söyle hangi kitapta vardır elleri kolları bağlıyı yakmak
Var mıdır kardelen akınında bir avuç inciyi ateşte tutmak loo
Böyle garip düştüğüme bakma, böyle mahsun durduğuma
Varsın ateşim suskunlukla beslensin
Benimde yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik
Senin de dağların var Sivas senin de dağların
Dağlarında ?ahanların! "

Grup Yorum