LiberalistiC
02.07.2005, 10:55
işte yanan insanlarımızın fotoğrafları rahmetle anıyoruz mekanları cennet olsun :3D_NG (27
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : MaD?MaK LiberalistiC 02.07.2005, 10:55 işte yanan insanlarımızın fotoğrafları rahmetle anıyoruz mekanları cennet olsun :3D_NG (27 Ezo 02.07.2005, 12:27 Yakilan canlari saygiyla aniyorum onlar unutulmaz bu katlim unutulmuyacak bizler yasadigimiz surece bu katlim anilacak ve utanmazlarin yuzune tokat gibi vurulacak CANLAR SIZLER BIZLERIN KAPLERINDE ÖLMEDINIZ ÖLEMEZSINIZ Ezo 02.07.2005, 12:32 Sivas Acisi LiberalistiC 02.07.2005, 20:53 Ölmek bizler için hoş bir söz değil . Ölüm bizi anlatamaz. Biz erdeme eriştik yana yana döne döne nur içinde yatıyorlar şimdi . TheGodfather 02.07.2005, 23:07 'Kafirler şunu iyi bilmelidirlerki peygamberi ve kitabı izzetini korumak için verilecek canlarımız vardır' 2 Temmuz günü şeriatçı yobazların dağıttığı bildiride yukrıda kASTED?LEN aLEV?LERD?. Madımak olayı bir anlamda bizim uyanışımız ve sabrımızın taşmasına vesile oldu..Artık yobazlığa karşı tüm gücümüzle savaşacağız.(sunni arkadaşlar: Kesinlikle sizi kastetmiyorum..Bahsettiğim irticacı,yobaz ve şeriatçı mhp kökenli katillerdir) Ölen canlarımızı rahmetle anıyorum.. Ceyhun 02.07.2005, 23:47 Bu katliamı unutmamak, unutturmamak bizim görevimiz. Gerici, faşist çevrelerin Alevileri katlettikleri Maraş, Çorum ve Sivas katliamlarını unutmayacağız. Bir avuç aydına binlerce kişiye saldıranlar, Trabzon'da bildiri dağıtan 5 öğrenciyi 1000 kişiyle döverek öldürmeye çalışanlardır. Alevimen 03.07.2005, 03:06 http://rapidshare.de/files/2758928/2_Temmuz_Madimak_anisina_37_canin_portreleri_SVCD_ by_alevi.li.rar.html daha önceden verilmişti, tekrar download edilebilir. Yakılan insanların portreleri ve hakkında açıklamaları, müzikli. Animasyon 5 dakika sürüyor. Ceyhun 03.07.2005, 14:15 Teşekkür ederim. Ben ilk defa izledim. Ve duygulanmamak mümkün değil. Onlarca altından insan. Onlarca çiçek. "Yumrukluyorum duvarları, yumrukluyorum kara gecenin bedenini Ellerim kan içinde,nehirler taşmış yanaklarımda 37 can, 37 gül çatlamış susuzluktan sivasın içinde Nasıl uyku tutar gözlerimi Döne döne samaha duranlar tutuştu önce Sonra türküler sonra da şiir çığlıksız düştü türkülerin yanı başına Sivas Sivas yiğitlik midir emanet cana kıymak Yiğitlik midir bir tutam ışığı kör bıçakla güneşten koparıp karanlığa kuban etmek Söyle hangi kitapta vardır elleri kolları bağlıyı yakmak Var mıdır kardelen akınında bir avuç inciyi ateşte tutmak loo Böyle garip düştüğüme bakma, böyle mahsun durduğuma Varsın ateşim suskunlukla beslensin Benimde yüreğim gençliğini almış yanına yürür başı dik Senin de dağların var Sivas senin de dağların Dağlarında ?ahanların! " Grup Yorum |