canakan
23.03.2006, 19:51
AMASYA SULUOVALI OLAN VARMI bütün amasyalılara ve canlara selamlar
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Amasya / Suluova canakan 23.03.2006, 19:51 AMASYA SULUOVALI OLAN VARMI bütün amasyalılara ve canlara selamlar Piro019 24.03.2006, 09:00 selam canakan, nasilsin ? bende merzifonluyum. eerkan82 24.03.2006, 10:10 slm dost bende Amasyalıyım Yağcıabdal Köyü canakan 24.03.2006, 18:28 selam canakan, nasilsin ? bende merzifonluyum. iyiyim hemşo sizlerle daha iyiyim merzifonu iyi bilirim selam eerkan82 kardeşim memnun oldum BirDem 24.03.2006, 18:37 bende merzifonluyum hemsolar cokmus bu forumda ya canakan 25.03.2006, 12:45 bende merzifonluyum hemsolar cokmus bu forumda ya evet azımsanmayacak kadar varız birdem ama önemli olan amasyayı ne kadar tanıtabildiğimiz eğer sizlerde yardım edebilirseniz amasyayla ilgili makaleleri araştırmaları buraya taşıyalım diğer arkadaşlarımıza tanıtmış oluruz bu arada memnun oldum hemşo:sook :ilgili: :ilgili: :ilgili: dar_agac 03.04.2006, 04:04 merhaba arkadaslar bende suluovalıyım hatta hacıbayram mah. oturuyorum azınsanmayacak sayıya bir kişi daha ekleyeyim dedim:) Piro019 03.04.2006, 09:01 selam hemso hosgeldin. dar_agac 03.04.2006, 14:31 tşk hos buldum piro019 E_K_O_L 03.04.2006, 14:44 bir harikadır borobayda mangal keyfi bir başkadır ırmak kenarında akşamleyin oturup arkadaşlarınla sohbet edip çekirdek cıtlatmanın tadı bir başkadır cilanboluda tavla atmak en önemlisi bir başkadır amayada hayatı yaşamak Timbilli79 03.04.2006, 15:23 slm canlar, mende sulova merzifon arasi Kayadüzü Belediyesi eski ismiyle Belvar Köyünden slmlarimi yolluyorum... bu sene suluova da ücgen 3 tane dügün salonu yanyana olan dügün salonundan birinde bulunmus oldum svglr canakan 04.04.2006, 20:39 merhaba arkadaslar bende suluovalıyım hatta hacıbayram mah. oturuyorum azınsanmayacak sayıya bir kişi daha ekleyeyim dedim:) dar ağaç merhaba bende kazanlı köyündenim hacıbayramı iyi tanırım kendinize iyi bakın..... canakan 04.04.2006, 20:41 slm canlar, mende sulova merzifon arasi Kayadüzü Belediyesi eski ismiyle Belvar Köyünden slmlarimi yolluyorum... bu sene suluova da ücgen 3 tane dügün salonu yanyana olan dügün salonundan birinde bulunmus oldum svglr hoşgeldin kardeş belvarı iyi bilirim bende kazanlı köyündenim Timbilli79 06.04.2006, 12:55 slm canakan, umarim kusuruma bakmazsan hemso köyünüzü bilmedigim icin;-( ama bu sene Yedi Kira gittim inan aAntalya ya degismem billa;o) canakan 06.04.2006, 15:45 slm canakan, umarim kusuruma bakmazsan hemso köyünüzü bilmedigim icin;-( ama bu sene Yedi Kira gittim inan aAntalya ya degismem billa;o) haklısın timbilli yedikır gerçekten güzeldir tavus kuşlarına bayılırım orda bizim köyü bilmemende sorun yok ama yedikıra çok yakın yazın belki buluşup gezeriz kendine iyibak canakan 10.04.2006, 20:33 Kul Hüseyin Suluova'ya bağlı Kazanlı köyünde 1808 yılında doğmuştur. Anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiştir. Uzun süre kendi köyünde çobanlık yapmıştır. Emert köyünde evlendikten sonda Köseler köyüne yerleşir. Daha sonra Keçiköye taşınır ve burada ölür (1881). Bazı eserleri halk müziği sanatçıları tarafından derlenip kasete alınmıştır, arkadaşlar köylüm kul himmetin bilgisini verdim daha fazla bilgi edinen olursa eklesin herkese selamlar BirDem 11.04.2006, 02:13 Kullagima yabanci gelmedi Kullhimmet :) canakan 11.04.2006, 15:25 Kullagima yabanci gelmedi Kullhimmet :) sevgili birdem kul hüseyinden bahsetmiştim ben heralde kul himmetle kul hüseyin ayrı kişiler ama kulağıma benimde ikiside hoş geliyor yorumun için teşekkürler KIZIL_GoLGe 16.04.2006, 13:44 merhaba arkadaslar bende suluovalıyım hatta hacıbayram mah. oturuyorum azınsanmayacak sayıya bir kişi daha ekleyeyim dedim:) selam bende suluovalıyım ama dedem hacıbayramlıdır. dar_agac 16.04.2006, 14:01 mrb kızıl golge demek deden hacıbayramlı o zaman sende hacıbayramlı sayılırsın :sas dedenin isim soy ismi nedir acaba canakan 19.04.2006, 11:29 hacıbayramlı arkadaşlar isim soyisim verinde belki akraba çıkarız çünkü hacıbayramı bilenler iyi bilir kazanlı hacıbayram yakındır zaten suluovada fazla alevi yerleşim yeri yoktur suluova sonradan kurulduğu için Meneksem 24.04.2006, 20:03 Selam amasyali arkadaslar, bende Amasyaliyim. Hemserilerin arasinda olmak ne güzelmis. Piro019 25.04.2006, 09:08 selam meneksem hosgeldin canakan 25.04.2006, 16:20 Selam amasyali arkadaslar, bende Amasyaliyim. Hemserilerin arasinda olmak ne güzelmis. hoş geldin meneksem tabiki burnumuza toprağımız,memleketimiz kokuyor onun için birbirimize bu kadar çabuk ısınıyoruz amasyalı ve diğer arkadaşlara selamlar Hüseyin Parlakd 30.04.2006, 09:57 Can bizim canımz canlar Bu yola koyduk başımız canlar Ancak bizi dinleyen anlar Ele bele dile sahip olalım Böyle geldik doslar böyle gidecez Yolun doğrusunu bulup tutacaz İçimizden kötülüğü atacaz Ele bele dile sahip olalım Gönlümüzde yatar Muhammet Ali Onlardır işte bu yolun gülü İsterse bana desinler deli Ele bele dile sahip olalım Muhammed Ali ye aşık Hüseyin Onlarsız dünyayı benki neyleyim Elimden tutan yok ben ne eyleyim Ele bele dile sahip olalım Selam canlar SİZLERE DİĞER ŞİİRLERİMDENDE GÖNDEREYİM CANLAR HEP AĞLATTIN GÜLDÜRMEDİN BU SENE Nedendir yıllarca gam keder çektim Ağladım günlerce göz yaşı döktüm Sanmaki hayattan usandım bıktım Gülsene gülsene canım gülsene Hep ağlattın güldürmedin bu sene Güllerimi hep elimden aldılar Saçlarımı birtek birtek yoldular Yüreğime aşk ateşi saldılar Gülsene gülsene canım gülsene Hep ağlattın güldürmedin bu sene Doluyum sevdiğim gel bana kızma Acı söz söyleyip gel beni üzme Suratın eşkitip gözlerin süzme Gülsene gülsene canım gülsene Hep ağlattın güldürmedin bu sene Kime kin bağladım karar verdiler Hüseyin'in kanatların kırdılar Aşkın yuvasında beni vurdular Gülsene gülsene canım gülsene Hep ağlattın güldürmedin bu sene DOSTUM DÜŞENLERİN SEVENİ OLMAZ Ben düştüm sevdiğim ona üzülme Dostum düşenlerin seveni olmaz Düşmanların yalan sözüne kanma Dostum düşenlerin seveni olmaz Düşenlere deli deyip vururlar Garibanın canlarını alırlar Sevenlerin dahi uzak kalırlar Dostum düşenlerin seveni olmaz İster sende sevme vur beni öldür Zaten yabancısın elliğin bildir Şu kini kederi aradan kaldır Dostum düşenlerin seveni olmaz Hüseyin'i sev haline acıma Zehir kattın gündüzüme geceme Bir gün ortak olamadın derdime Dostum düşenlerin seveni olmaz 14.07.2001 NE OLUR DOSTLARIM BANA KIZMAYIN Bir çeşmi çırağın elinden yandım Ne olur dostlarım bana kızmayın Kaşa göze tatlı dile aldandım Kızıpta hakkımda kötü yazmayın Bülbül oldum konamadım dalına Hasret koydu nazlım gonca gülüne Bir yar için giderisem ölüme Ne olur dostlarım bana kızmayın Ben halimi yare bildiremiyom Döktümde badeyi dolduramıyom Kalbimden bir türlü sildiremiyom Ne olur dostlarım bana kızmayın Hüseyin hallerin perişan olur Sevdiğin unutan muratmı alır Sevip sevilmesen elden ne gelir Ne olur dostlarım bana kızmayın 14.07.2001 HEPİSİ GEÇİCİ CAN ARKADAŞIM Yiğidim güzelim deyi güvenme Hepisi geçici bil arkadaşım Zenginim diyerek mala aldanma Hepisi geçici can arkadaşım Gönüle dokunup kalpleri kırma Bu dünya geçici kendini yorma Ben kötü isemde gel sen hor görme Hepisi geçici bil arkadaşım Benim derdim uymaz senin derdine Bir gün baykuş konar insan yurduna Alıp gitsem karlı dağlar ardına Onlarda geçici bil arkadaşım Hüseyin"de yar kendini yoracak Gün gelipte eza cefa görecek Azrailde kendi canın alacak Hayatta geçici bil arkadaşım 11.07.2001 YIKILIR YUVADA DAĞILIR BİR GÜN Dünya benin deyi sakın aldanma Yıkılır yuvada dağılır bir gün Gençliğe güzelliğe aldanıp kanma Yıkılır yuvada dağılır bir gün O seven dostların gelir ağlaşır Konun komşun gelir sularını taşırır Kefen deyip giydirirler çamaşır Yıkılır yuvada dağılır bir gün Malına mülküne güvenme sakın Amelin var ise o olur yakın Gelenler gidecek emridir hakkın Yıkılır yuvada dağılır bir gün Sora sora hüseyini bulurlar Canını cesetten çeker alırlar Münker nehir ve zebani gelirler Yıkılır yuvada dağılır bir gün Hasret koyar ana baba guzuyu Kimse bilmz alnındaki yazıyı Unutursun onca olan maziyi Yıkılır yuvada dağılır bir gün Amelinden başka bir şey gidemez Kimse günahların hiç affedemez İyi insan hak yolun terk edemez Yıkılır yuvada dağılır bir gün Kimse bilmez ana baba kızını Yalvar Allahına gel tut sözümü Bir birine eklesen gece gündüzünü Yıkılır yuvada dağılır bir gün Hüseyin'im haldan bilir haldaşım Erler pirler olsun gidek yoldaşım Padişahta olsa senin gardaşım Yıkılır yuvada dağılır bir gün 19.10.1988 UNUTMA KARDEŞİM DÜNYA FANİDİR İnsan oğlu bilmez kendi kendini Unutma kardeşim dünya fanidir Kimseye söyleme sakın derdini Unutma kardeşim dünya fanidir Doğru yürü sakın yolundan sapma Aldanıp kardeşim dünyaya tapma Ona buna bakıp kötü huy kapma Unutma kardeşim dünya fanidir Çileli dünyanın haline bakma Sen kendi kendi kendini ateşe atma Sakın kötü şeyleri aklına takma Unutma kardeşim dünya fanidir Erken gelen kardeş erkenden gider Sıra bize gelir ömrümüz biter Saat tamam olup vademiz yeter Unutma kardeşim dünya fanidir Hüseyin der oldu olacak kadar Cennet ile cehennem dolacak kadar Dünyaya gelenler hep geri gider Doğru çalışırsan Allah affeder Kötü yolda isen bizi mahveder Unutma kardeşim dünya fanidir Toprağın emdiği insan canıdır 25.10.1988 BİR TOP BEZDEN BAŞKA NE GÖTÜRÜRÜZ Sakın aldanmayın koca dünyaya Bir top bezden başka ne götürürüz Dünya malı bizim olsa ne fayda Bir top bezden başka ne götürürüz Aldanma şeytana kanma sözüne Hiç güvenme oğlun ile kızına Orda bakmıyorlar ahu sızına Bir top bezden başka ne götürürüz Kader deyip sağa sola sapmayın Şeytan uyup günah işler yapmayın Namertlerden kötü huylar kapmayın Bir top bezden başka ne götürürüz Bir dostun yerine ölsen ölünmez İşlediğin günah geri silinmez Bir bakarsın kefenlikte olunmaz Bir top bezden başka ne götürürüz Hüseyin der insan kendin bilmeli Ariflerle oturupta kalmalı Bir mürşidi kamilden öğüt almalı Her işinde insan iyi olmalı Bir top bezden başka ne götürürüz alev_07 30.04.2006, 13:33 merhaba babam suluovaya sürülmüştü :) alevi oldugumuz için emniyet sektörü pek barındırmazda ... canakan 30.04.2006, 14:50 merhaba babam suluovaya sürülmüştü :) alevi oldugumuz için emniyet sektörü pek barındırmazda ... babanızın sürülmesi olayı için üzüldüm ama suluovayı bildiğinizden dolayı sevindim hoş geldiniz:komik :komik :komik :komik :komik canakan 30.04.2006, 14:52 hoş geldiniz sayın hüseyin parlakd sayfamıza yazdığınız için ve aramıza katıldığınız için sevindim amasyalılara ve forumdaki tüm canlara selamlar emekçi05 02.05.2006, 21:59 selam arkadaşlar bende suluovalıyım alew 13.05.2006, 20:56 Slm.arkadaŞlar .bende Merzİfonluyum .kayadÜzÜ Kasabasindan. canakan 13.05.2006, 21:04 Slm.arkadaŞlar .bende Merzİfonluyum .kayadÜzÜ Kasabasindan. selam alev kayadüzünü bilirim ve akrabalarımız vardır kasabanızda aramıza hoş geldin türküdostu 20.05.2006, 02:41 ben de merzifonluyum .ama suluovada otoruyom. emekçi05 20.05.2006, 16:46 ben de merzifonluyum .ama suluovada otoruyom. hoşgeldin can aramıza türküdostu 21.05.2006, 02:22 merzifonluyum ama suluovda oturuyom. girne mahallesinde. emekçi05 21.05.2006, 18:19 merzifonluyum ama suluovda oturuyom. girne mahallesinde. girne mahallesini çoğunu tanırım uzun bi süre kaldım o mahallede denzz 21.05.2006, 20:12 baktım bi merzifonlu daha lazım geldim:)bende içinden tekke mah arecel 21.05.2006, 20:14 Gümüşhacıköy'lü olmaz mı? emekçi05 22.05.2006, 18:05 Gümüşhacıköy'lü olmaz mı? elbette olur hoş geldiniz canlar Piro019 23.05.2006, 10:17 selam denzz, tekke mah. neresinde kaliyorsunuz ? arecel 23.05.2006, 15:51 elbette olur hoş geldiniz canlar hoşgördük sağolasın denzz 23.05.2006, 17:48 selam denzz, tekke mah. neresinde kaliyorsunuz ?ya tam bilmiyorum ben izmirdeyim anneannm orda sen de mi ordasın? Piro019 23.05.2006, 22:34 ya tam bilmiyorum ben izmirdeyim anneannm orda sen de mi ordasın? yok ben almanyada kaliyorum, sen urladami kaliyorsun, kimlerdensin ??? alew 23.05.2006, 23:21 slm .arkadaşlar .hoşbulduk .hepinize kucak dolusu sevgiler denzz 26.05.2006, 13:27 amasya ve çevresinden baya kişi varmış ya ne güzell:) özgüraktaş 27.05.2006, 23:31 merhaba canakan bende amasya saz köylüyüm.merkez köyü amasyalı bayagı varmış burada tanışalım birlik beraberlik içerisinde olalım.k.i.b canlar özgüraktaş canakan 28.05.2006, 18:12 merhaba canakan bende amasya saz köylüyüm.merkez köyü amasyalı bayagı varmış burada tanışalım birlik beraberlik içerisinde olalım.k.i.b canlar özgüraktaş hoş geldin özgür aktaş bencede bu forum ve bu sayfalar sayesinde tanışıp hep beraber olabiliriz kendine iyi bak emekçi05 28.05.2006, 18:15 merhaba canakan bende amasya saz köylüyüm.merkez köyü amasyalı bayagı varmış burada tanışalım birlik beraberlik içerisinde olalım.k.i.b canlar özgüraktaş hoş geldin özgür aktaş bende sana katılıyorum hep beraber burda bu forumda tanışıp kaynaşıp birlik olabiliriz kendine iyi bak Hüseyin Parlakd 29.05.2006, 15:24 Sizlere şiirlerimi gönderiyorum BİR SEVDA YELİNE KAPILDIN GÖNÜL Nedir çektiklerim senin elinden Bir sevda yeline kapıldın gönül Hiçbir gün bilmedin benim halimden Bir sevda yeline kapıldın gönül Yaralarım derin açtın dinmiyor Bir türlü yandığım ateş sönmüyor Sevgi karşılıksız halden bilmiyor Bir sevda yeline kapıldın gönül Halden bilmeyenin bilme halini Neden kestin doğru giden yolumu Yanar isem tutma benim elimi Bir sevda yeline kapıldın gönül Hüseyin'im hiç görmüyor halimi Nerden buldun bir gadarrı zalimi Yemin ettim daha görmem yüzünü Bir sevda yeline kapıldın gönül ELERE GÜVENEN YARIDA KALIR Deli gönül ne serseri mal oldun Ellere güvenen yarıda kalır Şimdiden belliki ortada kaldın Ellere güvenen yarıda kalır El anlamaz senin doğru sözünü Vurup kör ederler iki gözünü Yılan görsün derler senin yüzünü Ellere güvenen yarıda kalır Gülsüz bülbül gibi koyarlar seni Görmedim dünyada hiç affedeni kardeş ana baba hemde dedense Ellere güvenen yarıda kalır Hüseyin'i anlayanı görmedim Acı sözle ben kimseyi vurmadım Allah'ın evi diyerek kalpler kırmadım Ellere güvenen yarıda kalır Hüseyin PARLAKDEMİR emekçi05 31.05.2006, 13:29 Sizlere şiirlerimi gönderiyorum BİR SEVDA YELİNE KAPILDIN GÖNÜL Nedir çektiklerim senin elinden Bir sevda yeline kapıldın gönül Hiçbir gün bilmedin benim halimden Bir sevda yeline kapıldın gönül Yaralarım derin açtın dinmiyor Bir türlü yandığım ateş sönmüyor Sevgi karşılıksız halden bilmiyor Bir sevda yeline kapıldın gönül Halden bilmeyenin bilme halini Neden kestin doğru giden yolumu Yanar isem tutma benim elimi Bir sevda yeline kapıldın gönül Hüseyin'im hiç görmüyor halimi Nerden buldun bir gadarrı zalimi Yemin ettim daha görmem yüzünü Bir sevda yeline kapıldın gönül ELERE GÜVENEN YARIDA KALIR Deli gönül ne serseri mal oldun Ellere güvenen yarıda kalır Şimdiden belliki ortada kaldın Ellere güvenen yarıda kalır El anlamaz senin doğru sözünü Vurup kör ederler iki gözünü Yılan görsün derler senin yüzünü Ellere güvenen yarıda kalır Gülsüz bülbül gibi koyarlar seni Görmedim dünyada hiç affedeni kardeş ana baba hemde dedense Ellere güvenen yarıda kalır Hüseyin'i anlayanı görmedim Acı sözle ben kimseyi vurmadım Allah'ın evi diyerek kalpler kırmadım Ellere güvenen yarıda kalır Hüseyin PARLAKDEMİR emeğine sağlık hüseyin amca teşekkürler denzz 31.05.2006, 23:16 şiir çok güzelmşş Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) bişey sorucam merzifonda ki piribaba hakkında bişeyler bilen var mı? emekçi05 02.06.2006, 13:22 Pİrİ Baba Ve Eskİ Hamam -------------------------------------------------------------------------------- Merzifon demek Piri Baba demektir. Piri Baba'da Merzifon demektir. Piri Baba Merzifon'un kişiliğidir. Piri Baba bazı efsanelerde ayakkabıcıdır. Bazı efsaneler de ozandır. Bazı efsanelerde de, Eski Hamamda tellaktır. "Piri Baba öğlene kadar erler ile yıkanır imiş, öğleden sonra da avratlar ile yıkanır imiş. Kendi halinde meczup bir veliymiş. Bazıları bu nasıl iştir diye Sultan Mehmet'e durumu arzederler. Ama yine de Piri Baba'ya kimse dokunamaz imiş." "Günlerden bir gün hamamda otururken, müşteriler hamamın terlemesinden yakınırlar. Buz gibi soğuk su damlalarının sırtlarına düşmesinden rahatsız olduklarını söylerler. Piri Baba parmağıyla tavanı işaret eder. - Ya hamam! Terleme! Der. O gün bu gün eski hamam terlemez." "Bir gün dahi külhan yanarken cus edip mübarek elinde bir yük ekseri olup, ekseri külhan ocağında bir taşa yumruğu ile kakar. İşte külhanın üzerine gelen halvette Piri Baba'nın takunyalarının izi ve yumruğunun izi bulunmaktadır. " "Piri Baba Sufilerin - Mel'matî dedikleri cinsten bir coşkun delidir." Piri Baba'nın Eski Hamamda tellaklık yaparken gösterdiği pek çok kerumetten söz edilir. Bunlardan birinde de şöyle denir. Günlerden bir gün Eski Hamamın külhancısı ağır hastalanmış. Hamam sahibi de tasalanmış. Hamamın haznesini yakmak, külhancılık öyle kolay bir iş değilmiş. Her babayiğit külhan ocağının karşısında sıcakta durupta odun atmaya dayanamazmış. Hamam sahibi, hamamında tellaklık yapan genç delikanlı Piri Baba'yla dertleşmiş. - Ben şimdi nereden külhancı bulacağım. Zor durumdayım, diye yakınmış. Piri Baba'da ustasını çok severmiş. Hiç üzülme. Git sende dinlen. Kırk gün bu hamamın sorumluluğu bana ait. Yalnız gözünün arkada kalmayacağına söz ver. Giderken dönüp arkana bakma bile. Kırk gün sonra çık gel. Ama sakın şaşıp yanılıpta kırk günden önce çıkagelme, sözünde durmazsan tüm çabam boşa gider. Diye hamam sahibine tembih etmiş. Hamam sahibi de: - Bu deli oğlan birşeyler kuruyor ama hadi hayırlısı. Dediğini bir yapalım bakalım, diye düşünmüş. Gidip evine kapanmış. Yalnız her akşam üzeri hamama gelir hasılatı Piri Baba'dan alırmış. Ama Piri Baba'ya verdiği sözü tutar külhanı hiç dolaşmazmış. Günler günleri kovalamış. Eskiden eşeklerle katar katar odunlar hergün hamam taşınırken; artık hamama kimsenin odun getirmez olduğu hamamcını ilgisini çekmiş. - Yav, bu deli oğlan külhanı neyle yakar acep? İşin başına geçtiğinden beri hamama ne bir oduncu uğradı, nede bir eşeğin sırtında odun yüküne rastladım. Bu oğlan külhanı neyle ısıtır acep? Diye meraklanır dururmuş. Hamamcının merakı her gün biraz daha artmış. Günlerde 39'a dayanmış. "Otuzdokuz da bir, kırkta bir. Artık dayanamıyorum gidip bakacağım" demiş. Doğru külhana yollanmış. Bir de ne görsün? Su haznesinin altında bir tek mum yanmakta. Koca hamam bu mum ile ısınmakta. Tam bu sırada içeriye Piri Baba girmiş: - 39 gün bekledinde, bir gün bekleyemedin mi? Bir gün daha bekleseydin hamamı gaipten ısıtacaktım, demiş. Yani hamamcı bir gün daha bekleseymiş yeraltında sıcak su fışkıracakmış ve hamam öyle çalışacakmış. Hamamcının aceleciliği ve merakı yüzünden Piri Baba'nın kerameti bozulmuş. Hamamcı çok pişman olmuş ama iş işten geçmiş. Hamamı mumla ısıttığını gelip görmeseymiş Allah'ta ona kudretten sıcak su gönderecekmiş. denzz 02.06.2006, 14:11 ilginç bi kişilikmş gerçekten..çok teşekkür ederim pirim ali 13.06.2006, 15:32 bende suluovalıyım arucaklı emekçi05 13.06.2006, 19:01 bende suluovalıyım arucaklı hoş geldin aramıza pirim ali sevgi ve güzellikle kal....... Hüseyin Parlakd 14.06.2006, 10:04 AMASYA SULUOVA BENİM VATANIM 10.06.2006 Doğup Büyüdüğüm ILISU köyü Amasya Suluova Benim Vatanım Geldim Buraya ki yurt tutam deyi Amasya Suluova Benim Vatanım Bindokuzyüz yetmiş ortaokul sonda Gelip mekan kurdum Suluova sende Lise fakülteyi bitirdim bunda Amasya Suluova Benim Vatanım Köyümün sıcak su insanlarını Gezip dolaştığım şen dağlarını Koyup geldim orda olan varımı Amasya Suluova Benim Vatanım Ebem dedem yatar canım köyümde O köyü unutmam benim gönlümde Ilısu İnsanı suyu sevdim Ömrümde Amasya Suluova Benim Vatanım Hüseyin de ILISU nun insanı Görmezse bu gönlüm özlüyor seni Göçüp deldi Suluova dır vatanı Amasya Suluova Benim Vatanım Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) AMASYA'M AMASYA'M BENİM AMASYA'M 10.06.2006 Yeşil ırmak gibi neşesi yeter Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Kral mezarları neşesi yeter Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Ferhat ile Şirin su kanalları Çekip getiriyor trist canları Ali Kayasın dan kuş bakışları Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Kale tepesinde ramazan topu Nekadar var sende tarihi yapı Sende yetişmiştir sultanlar hepi Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Kurt bağan evliya iğneci baba Mesci baba' sıyla Hamdullah sende Nice erler yatar o toprağında Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Doğup büyüdüğüm canım vatanım Hüseyin i sen bağrına yatırın Amasya sen benim derdim götürün Amasya'mm Amasya'm benim Amasya'm Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ZALİM SİGARA 09.06.2006 Sigaranın zararı Varmı sana yararı Kalp ediyor firari Sigara sigara zalim sigara insani peşinde koşturun hemen O nazlı ciğeri kaplıyor duman Öksürük gelince vermiyor aman Sigara sigara zalim sigara iyi olsa onu herkes içerdi Kimi kolu kimi bacağın verdi Bu kardeş kendini boş yere yordu Sigara sigara zalim sigara İçme sigarayı hayatın yaşa Zamanı geçince vah deme boşa Ağlatıp kafanı vurdurur taşa Sigara sigara zalim sigara Hüseyin içmedi bilir zararın Göstersene kardeş bana yararın Varmıdır başında akıl firarın Sigara sigara zalim sigara Hüseyin Parlakd 14.06.2006, 15:09 BEN PİRİME HASRET 01.02.1974 CUMA Pirim Pirim Diye sızlar dururum Bunca zaman hasret kaldım pirime Ela gözlerini görmek isterim Bunca zaman hasret kaldım pirime Benin pirim ululardan uludur Onlar hakkın en sevgili kuludur Onları sevmeyen insan delidir Bunca zaman hasret kaldım pirime Gelir diye yollarını gözlerim Pirim için söylüyorum sözlerim Ağlayarak kan yaş doldu gözlerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Pirimin aşkıyla dünya gezerim Hak yoluna yazıları yazarım Yoluma atanı çiğner ezerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Pirime pir dedim yoluna girdim Özümü gönlümü ben ona verdim Bu yolun uğruna canımı serdim Bunca zaman hasret kaldım pirime Hüseyin im pir aşkıyla inlerim Piri bulsam bu dünyayı neylerim Duramaz ismini hep zikreylerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) GEL SÖYLE PİRİM 01.02.1974 CUMA Aşkına düşeli seni söylerim Derdimin dermanın gel söyle pirim Kalbimde ismini hep zikreylerim Derdimin dermanın gel söyle pirim Pirim için ben canımdan geçerim Ona söz söyletmem ölüm seçerim Bu dünyada ben yol için yaşarım Bu yolun erkanın gel söyle pirim Her insanın işi doğru olamaz Rehbersiz kişiler yolu bulamaz Nekadar uğraşsa murat alamaz Yolun muradını gel söyle pirim Pir dedimde ben bu yola sarıldım Toprak idim çamur olup yoğruldum En sonunda sıfat aldım dirildim Bu yolun erkanın gel söyle pirim Bana yardımcıdır Muhammet ali Tuttuğum can el onların eli Tarikat yolunda öleyim bari Derdimin dermanın gel söyle pirim Hüseyin im görmeyince ölürüm Bu yolun uğruna canım veririm Ölsem Muhammet Ali den ben ayrılamam Derdimin dermanın gel söyle pirim Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) PİR YOLUNDA 01.02.1974 CUMA Gel Buluşup gidek dostum Pir yolunda Pir Yolunda Can atarak ölmek kastım Pir yolunda Pir Yolunda Mailem Muhammed in yüzüne Muhammedi görsem gözümle Bağırsaydım avazımla Pir yolunda Pir Yolunda Bizim yolumuz dinedir Yol Muhammet ten yanadır Ben gibi bir divane var Pir yolunda Pir Yolunda Pire bağlı yollarım var Bal dökülen dillerim var Muhammed e olayım yar Pir yolunda Pir Yolunda Özümü bağladım pire Ağlıyorum dura dura Kalbime inayet gire Pir yolunda Pir Yolunda Hüseyin im ben köşküne Muhammet Ali aşkına Yetişecekler düşküne Pir yolunda Pir Yolunda Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ALEVİYEM 01.02.1974 CUMA Yolum doğru özüm doğru Yol Muhammet Ali yolu İsterse desinler deli Aleviyem Aleviyem Olayım Ali kölesi Tarikat yolu delisi Muhammet tir hak ulusu Aleviyem Aleviyem Kimseyi Susuz öldürmem Ölürsemde geri dönmem Bu ateşte piştim sönmem Aleviyem Aleviyem Yolumu doğru bilirim Ölsem bu yolda ülürüm Ben tarikatta kalırım Aleviyem Aleviyem Ali benim öz pirimdir Muhammet te vekilimdir Pirim derdime derman ver Aleviyem Aleviyem Hüseyin im yol kölesi Bu yolun oldum delisi Olmam yol kara çalısı Aleviyem Aleviyem emekçi05 14.06.2006, 18:21 BEN PİRİME HASRET 01.02.1974 CUMA Pirim Pirim Diye sızlar dururum Bunca zaman hasret kaldım pirime Ela gözlerini görmek isterim Bunca zaman hasret kaldım pirime Benin pirim ululardan uludur Onlar hakkın en sevgili kuludur Onları sevmeyen insan delidir Bunca zaman hasret kaldım pirime Gelir diye yollarını gözlerim Pirim için söylüyorum sözlerim Ağlayarak kan yaş doldu gözlerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Pirimin aşkıyla dünya gezerim Hak yoluna yazıları yazarım Yoluma atanı çiğner ezerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Pirime pir dedim yoluna girdim Özümü gönlümü ben ona verdim Bu yolun uğruna canımı serdim Bunca zaman hasret kaldım pirime Hüseyin im pir aşkıyla inlerim Piri bulsam bu dünyayı neylerim Duramaz ismini hep zikreylerim Bunca zaman hasret kaldım pirime Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) GEL SÖYLE PİRİM 01.02.1974 CUMA Aşkına düşeli seni söylerim Derdimin dermanın gel söyle pirim Kalbimde ismini hep zikreylerim Derdimin dermanın gel söyle pirim Pirim için ben canımdan geçerim Ona söz söyletmem ölüm seçerim Bu dünyada ben yol için yaşarım Bu yolun erkanın gel söyle pirim Her insanın işi doğru olamaz Rehbersiz kişiler yolu bulamaz Nekadar uğraşsa murat alamaz Yolun muradını gel söyle pirim Pir dedimde ben bu yola sarıldım Toprak idim çamur olup yoğruldum En sonunda sıfat aldım dirildim Bu yolun erkanın gel söyle pirim Bana yardımcıdır Muhammet ali Tuttuğum can el onların eli Tarikat yolunda öleyim bari Derdimin dermanın gel söyle pirim Hüseyin im görmeyince ölürüm Bu yolun uğruna canım veririm Ölsem Muhammet Ali den ben ayrılamam Derdimin dermanın gel söyle pirim Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) PİR YOLUNDA 01.02.1974 CUMA Gel Buluşup gidek dostum Pir yolunda Pir Yolunda Can atarak ölmek kastım Pir yolunda Pir Yolunda Mailem Muhammed in yüzüne Muhammedi görsem gözümle Bağırsaydım avazımla Pir yolunda Pir Yolunda Bizim yolumuz dinedir Yol Muhammet ten yanadır Ben gibi bir divane var Pir yolunda Pir Yolunda Pire bağlı yollarım var Bal dökülen dillerim var Muhammed e olayım yar Pir yolunda Pir Yolunda Özümü bağladım pire Ağlıyorum dura dura Kalbime inayet gire Pir yolunda Pir Yolunda Hüseyin im ben köşküne Muhammet Ali aşkına Yetişecekler düşküne Pir yolunda Pir Yolunda Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ALEVİYEM 01.02.1974 CUMA Yolum doğru özüm doğru Yol Muhammet Ali yolu İsterse desinler deli Aleviyem Aleviyem Olayım Ali kölesi Tarikat yolu delisi Muhammet tir hak ulusu Aleviyem Aleviyem Kimseyi Susuz öldürmem Ölürsemde geri dönmem Bu ateşte piştim sönmem Aleviyem Aleviyem Yolumu doğru bilirim Ölsem bu yolda ülürüm Ben tarikatta kalırım Aleviyem Aleviyem Ali benim öz pirimdir Muhammet te vekilimdir Pirim derdime derman ver Aleviyem Aleviyem Hüseyin im yol kölesi Bu yolun oldum delisi Olmam yol kara çalısı Aleviyem Aleviyem emeğine sağlık hüseyin dede emekçi05 14.06.2006, 18:32 suluovaya gittiğinizde gitmenizi tavsiye ettiğim güzel bir piknik yeri suluovaya güzellik katar denzz 14.06.2006, 18:36 güzelmiş gerçekten.. yazın gidebilirsem gezcem ben..sözümü aldım:) ALİ CEM 16.06.2006, 22:08 slm canlar ben suluovadan ali cem ama şimdi istanbuldayım suluovadaki tüm canlara slm Kemalizimm 16.06.2006, 23:28 tubhal lı var olmazmı kardeş emekçi05 17.06.2006, 18:50 tubhal lı var olmazmı kardeş gel kardeşim sende bizim canımızsın hoş geldin Hüseyin Parlakd 12.07.2006, 09:34 ALLAH BİR MUHAMMAT ALİ HAKKIÇÜN Gökyüzünde uçup giden turnalar Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Ağlayarak bu dünyayı gezerim Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Turnalar sizinle uçam sılaya Gidip kavuşayım pirim Aliye Aliyi görmezsem dönem deliye Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Alemde Can versem Pirim uğruna Yol aşkıyla ölsem gitmez ağrıma Basa idim ben pirimi bağrıma Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Ben pirime hasret kaldım yoluma Ölürsem harici koymam ölüme Başka kelamgetirmesin dilime Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Ateşim yanmadan dumanım tüter Yeter bu çektiğim hasretlik yeter Yol aşkı derdime çok dertler katar Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Benim yaram derin merhemi yetmez Yediyıl ağlasam hasretlik bitmez Cemalin görmezsem çilemde bitmez Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Azrail canımı alsa götürse Cemalin gösterse aşkım artırsa Kafirleri ateşlere yatırsa Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Hüseyin im canım tenden gitmedan Tutup kollarımdan nara atmadan Hakkın cemalini görmezsem öldüm Allah Bir Muhammet Ali Hakkıçün Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ÇALIŞ KARDEŞİM Adem babamız buğday ekerdi O tarlaya hergün saban çekerdi Olunca eliyle yolup biçerdi Bunlar çalışmakla olur kardeşim Havva anamızda hergün ağladı cennetten koğulup kara bağladı Abı kevser ırmağı coşup çağladı Çalışmayan naçar kalır kardeşim Halil İbrahim peygamber ya kurban dedi Bir yıl sonra ismail dünyaya geldi Yedi yaşında kendini kurbanlık bildi Bu da doğru söle olur kardeşim Aldı dağa götürdü kurban eylemek Şeytan lain geldi anasına söylemek Çalıştı her yönden önün bağlamak Allah imanlıyı bilir kardeşim Hüseyin der hak yoluna varmalı Lanetlerden hesabını sormalı Verdiğn sözde doğru durmalı Allahtan Güç kuvvet gelir kardeşim Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 27.03.1974 ESİRGEME CENNETİNİ Allahım sen yardım eyle Esirgeme cennetini Bizi o dünyadan etme Esirgeme cennetini Hak deyip sarıldım sana Atma beni noğlur nara Kavuştur Muhammet yara Esirgeme cennetini Şeytan Uzaklaşsın benden Din iman isterim senden Yerim ayır o mekandan Esirgeme cennetini Eyleme kalbimi talan Bu dünyada varmı kalan Yapamadım yalan dolan Esirgeme cennetini Hüseyin'im oldum der can Noğlur göster köşkü mercan Kan ağlıyor gözlerim kan Esirgeme cennetini Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) HANİ SEVENLERİM NERDE Ben Ölmeden ölenlerim Hep yanımda olanlarım Yolıma can verenlerim Hani sevenlerim nerde Kayboldu dar günlerimde Canım feda diyenlerim Param pulum yiyenlerim Geniş günde gelenlerim Hani sevenlerim nerde Kayboldu dar günlerimde Akıl verip yel verenler Destek olup el verenler Sen çok yiğitsin diyenler Hani sevenlerim nerde Kayboldu dar günlerimde Hüseyinim Geç Anladı Dostlar dar günde gelmedi Dünya kimseye kalmadı Hani sevenlerim nerde Kayboldu dar günlerimde Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 10.07.2006 YAR SENİNLE Senelerdir ben bu derdi Bile aldım yar seninle felek vurdukça ağladım Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Sokma başımı beleya Ben mecnun sende leyla ya Çıkıp gideyim yaylaya Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Kara güne kalmayalım Ele muhtaç olmayalım Sonra saç baş yolmayalım Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Hüseyin de çekti derdi Hak yoluna canın verdi Hani dünya kime kaldı Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Yazan:Hüseyin Parlakdemir Hüseyin Parlakd 12.07.2006, 09:44 30.07.2003 İSTERSEN VUR ÖLDÜR ZATEN ÖLMÜŞÜM Ben şu halimi görmezmisin sen İstersen vur öldür zaten ölmüşüm Ben sana vuruldum aşığım gülüm İstersen vur öldür zaten ölmüşüm Bilmezsin şu halimi görsene Ne olur sevdiğim derdim sorsana Senin için çok ağladım bu sene İstersen vur öldür zaten ölmüşüm Güllerini hoyratlara yoldurdun Bağbağına yaban bülbül doldurdun Bülbülün yerine karga doldurdun İstersen vur öldür zaten ölmüşüm Hüseyin görünce çok sevdi seni Verseler istemem dünya malını Birgün sormadınki nazlım halim İstersen vur öldür zaten ölmüşüm Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 30.07.2003 SEVİLMEK LAZINMIŞ BEN NELER GÖRDÜM Ne çileli başım herkez vuruyor Bumu kader deyi düşünüyorum Acep bu feleğe ne zararım var Sevenin değeri olmaz sevdiğim Sevilmek lazınmış ben neler gördüm Kapanan yaralar hep yenilendi Dostun gözü acı değer bilindi Çok hasret çektimde bağrım delindi Sevenin değeri olmaz sevdiğim Sevilmek lazınmış ben neler gördüm Dost alır hancer salar bağrıma Acı sözler çok gidiyor ağrıma Yaz ayında kar yağdı gönül dağıma Sevenin değeri olmaz sevdiğim Sevilmek lazınmış ben neler gördüm Hüseyin im derki değer anlasın Herkez havasında gülsün oynasın İsterse kötüler halden bilmesin Sevenin değeri olmaz sevdiğim Sevilmek lazınmış ben neler gördüm Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2001 FELEK VURDU ZATEN GEL SENDE VURMA Dünya benim deyi sakın aldanma Felek Vurdu zaten gel sende vurma Kimsenin lafına sözüne kanma Felek Vurdu zaten gel sende vurma Benim Hayalime girmedi sanan Gülüm sende benim gibi çok yanan Varmı benim gibi çok aşık olan Felek Vurdu zaten gel sende vurma Kırıldı kanadım yoktur budağım Yar sen olmuş idin gönül durağım Birgün olsun alamadım merağım Felek Vurdu zaten gel sende vurma Anlasan Hüseyin kendi derdini Felek bile anlamadı halimi İnsan da insana yapmaz zulümü Felek Vurdu zaten gel sende vurma Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2001 SEVGİ DERYASINA DOĞRU AKIYOR Bir bakış bir gülüşe aldanma gönül Ne halden ne hale geldin görsene Aşkın sellerine kapıldım gülüm Sevgi deryasına doğru akıyom Ellere dert demek olurmu kolay Herkez seninle ederler alay Uyumadım gece gündüz tam bir ay Aşkın sellerine kapıldım gülüm Sevgi deryasına doğru akıyom Zannetme yangının külü olmuyor Aşığın yüreğinde yağı kalmıyor Tuttu canım yar elimden salmıyor Aşkın sellerine kapıldım gülüm Sevgi deryasına doğru akıyom Hüseyin Yıllarca sevgiden mahrum Zannetme yerde kalacak ahım O kadarmı çoktu canım günahım Aşkın sellerine kaptırdın beni Sevgi deryasına doğru akıyom Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2001 ZALİM FELEK KADERİME AĞLARIM Bir gönül işidir yakup kavuran Zalim felek kaderime ağlarım Yönümüzü sarıp kayaya çeviren Zalim felek kaderime ağlarım Ben kime ne ettin çektiren çile Ah birgün benide düşürün dile Senide Allaha edenm havale Zalim felek kaderime ağlarım Ne zamanda beri intihamdayım Derdimi diyemez ben bir haldayım Viranede kalmış bir garip gibi Zalim felek kaderime ağlarım Hüseyin yandıda sönmek bilmiyor Yakıyor aşk ateşi dinmek bilmiyor İçimden oynamak gülmek gelmiyor Zalim felek kaderime ağlarım Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 27.07.2003 NE OLUR KALBİMİ KIRMA SEVDİĞİM Alnına yazıldım orada buldum Ne olur sen beni kırma sevdiğim Bizi buluşturmak Allahın işi Ne olur kalbimi kırma sevdiğim Allah böyle yaratmıştır bizleri Ölsemde severim dünyada seni Unutma sevdiğim yar sende beni Ne olur kalbimi kırma sevdiğim Acı söz söyleyip kalpleri kıramam Senden ayrlırsan burda duramam Gidersem yüzünü daha görmem Ne olur kalbimi kırma sevdiğim Hüseyin'im derki kıramam seni İstersen yoluna vereyim canı Yeter artık anla seni seveni Ne olur kalbimi kırma sevdiğim Yazan: Hüseyin Parlakdemir emekçi05 19.07.2006, 18:18 emeğine sağlık hüseyin amca Hüseyin Parlakd 23.07.2006, 14:22 10.11.2001 FELEK BANA VURDU SANA VURMASIN Kim benim derdimden anlar bilemem Felek bana vurdu sana vurmasın Doğarken ağladım daha gülemem Felek bana vurdu sana vurmasın Ben nerede idim nereye düştüm Kaybettim aklımı kendimden geçtim Kadermiş bu yaşta aşk şarabı içtim Felek bana vurdu sana vurmasın Hasret koyma beni nazik gülüne Ağzında konuşan tatlı diline Kimseler acımaz olur haline Felek bana vurdu sana vurmasın Yandım ateşine sönemiyorum İştim aşk şarabı kanamıyorum Bir söz verdim ondan dönemiyorum Felek bana vurdu sana vurmasın Etme Hüseyin'e böyle garazı Bilmem nasıl geçer baharı yazı Aklıma geldikçe ağlarım bazı Felek bana vurdu sana vurmasın Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) BENİ BU EFKARA SALANIM YOKTUR Zalim felek nedir senden çektiğim Benim bu halimi bilenim yoktur Yetmiyormu zalim beni yıktığın Tatlı dil güleryüz gelenim yoktur Benim bu gadere aklım yetmedi Yandım ama hiç tütünüm tütmedi Ömür bitip vadem tamam etmedi Şu garip gönlümü alanım yoktur Bülbül oldum amma gonca bozulmuş Alnımıza yazı böyle yazılmış Çilesi cefası hepsi bizimmiş Dertlerime ortak olanım yoktur Yuva kurdun sap kayaya bayıra Kadir mevlam sevğimizi kayıra Gülüm benim senden ölüm ayıra Halime bir haldaş olanım yoktur Hüseyin'de kendi halin bilmedi Hiçbir dilediği yerin Bulmadı Koca dünya hiç kimseye kalmadı Beni Bu efkara salanım yoktur Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 03.11.2001 ÖLÜMÜNE SEVMEK KOLAYMI SANDIN Bir karar veripte dönmek olmuyor Ölümüne sevmek kolaymı sandın Çok yalvardım elden bir şey gelmiyor Ölümüne sevmek kolaymı sandın İste Yar yoluna vereyim canı Eğer aşık isen maşukun tanı İnsanlar galleştir aldatır seni Ölümüne sevmek kolaymı sandın Sevmek kolay ayrılması zor gelir Yarinden ayrılan dünya dar gelir Bilmiyom sevdiğim sonun ne olur Ölümüne sevmek kolaymı sandın Seni seviyorsa yapma yalanı Arayıp bulaman kadir bileni Seni çok seviyom diyenler hani Ölümüne sevmek kolaymı sandın İstersen Hüseyin'i anlama canım Çıkma bu gönülden gel ol sultanım Zaman gelir ettiğinden utanın Ölümüne sevmek kolaymı sandın Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 03.11.2001 SEVENLERİN AYRILMASI ZOR GELİR Noğlur vurma zalim dayanamıyom Sevenlerin ayrılması zor gelir Seni görmeyince içten yanıyom Sevenlerin ayrılması zor gelir Bülbülüm terk etmemnazlı gülümü İstersen yoluna verem ölümü Neden anlamıyon nazlım halimi Sevenlerin ayrılması zor gelir yeter artık ateşine yandırma Yaprağı dökülmüş güle döndürme Nazlım oyalayıp beni kandırma Sevenlerin ayrılması zor gelir Cefa edip saçlarını döktürme Yaz günüde kış soğuğu çektirme Şen dünyayı gel başıma yıktırma Sevenlerin ayrılması zor gelir Hüseyinde çekti aşkı sineye Ölürmüyüm kalırmıyım seneye Hiç dilim varmıyor sondur demeye Sevenlerin ayrılması zor gelir Yazan: Hüseyin Parlakdemir gamze... 23.07.2006, 16:48 mrb canlar ben forma yenı uye oldum .. bende amasya'lıyım ama benım koyumu belkı bılmezsınız ben hamamozu'luyum benım beldemde cok sırındır ozel kaplıcaları vardır son olarakta gimpaş kaplıcası kuruldu :) Hüseyin Parlakd 07.08.2006, 11:10 29.07.2006 LÜBNAN' IM FİLİSTİN ATEŞ İÇİNDE Demokrasi diye milletler nerde Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Demokrasi böylemidir onlarda Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Yahudi kafiri kırar islamı Nerde hani Müslüman ülkeler hani Amarika'nın yoktur insaf vijdanı Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Masum yavrulara füze salıyor Hiç suçsuz insanın canın alıyor Bütün kardeşlerim yetim kalıyor Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Kimisin öldürüp kimin boğuyor Güçlü olan garibanı dövüyor Gökten yağmur gibi mermi yağıyor Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Hüseyin'im söndürürler ocağı Kiminin kolu yok kimin bacağı Birlik olup çekek islam sancağı Lübnan' ım Filistin Ateş içinde Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2006 NERDE KALDI BİZİM İSLAM ALEMİ Bumudur kardeşilik bumudur dostluk Nerde kaldı bizim islam alemi Amarika israil yapıyor pislik Nerde kaldı bizim islam alemi Gariban Filistin Lübnan ölüyor İsrail durmadan füze salıyor Amerika bakıp bakıp gülüyor Nerde kaldı bizim islam alemi Bumudur kardeşlik bumudur birlik Sorti üstüne sorti vermiyor dirlik Yahudi soyunda vardır gaddarlık Nerde kaldı bizim islam alemi Masum çocukların neyidi suçu Size destek veren Amerika piçi Viran oldu Lübnan ettiler göçü Nerde kaldı bizim islam alemi Kan ağlıyor Hüseyin in yüreği Nerde din kardeşim yokmu firağı Bu mudur özgürlük insan ayıbı Nerde kaldı bizim islam alemi Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2006 KÖPEĞİNE SAHİP ÇIK AMARİKA Yeter orta doğu kan gölü oldu Köpeğine sahip çık Amarika Bunca kardeşim feryede daldı Köpeğine sahip çık Amarika Büyük balık küçük balığı yutar Vijdanları olsa füzemi atar Ancak masumlara gücleri yeter Köpeğine sahip çık Amarika Anasız babasız yavrular kalır Şen şakrak şehirler virane olur Müsümöanda birlik yok elden ne gelir Köpeğine sahip çık Amarika Müslümana sahip çıkan olmuyor Bu köpekler iyi sözden almıyor Ağlıyor kardeşim yüzü gülmüyor Köpeğine sahip çık Amarika Gelin kardeşlerim birlik olalım Hüseyin'i aramıza alalım Allah'ın aşkına füze salalım Köpeğine sahip çık Amarika Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2006 BİZE BİZDEN BAŞKA DOSTLAR BULUNMAZ Oturalım bir hasbihal edelim Bize bizden başka dostlar bulunmaz El atıpta dost sancağı tutalım Bize bizden başka dostlar bulunmaz Yaramı da ancak kardeşim sarar Düşman gelir benim açığım arar Birlik olak yine ayırsa dağlar Bize bizden başka dostlar bulunmaz Uyanık olalım uyumayalım Küçük sevip büyüğümüz sayalım Bize bizden başka dost yok duyalım Bize bizden başka dostlar bulunmaz Kafirlerin hıncı ezelden beri Sanki dünys sade onların yeri Bu mudur ki bu islamın kaderi Bize bizden başka dostlar bulunmaz Hüseyin im ne acılar çektiler Yaramıza tuzla biber ektiler Kafirler bir olup evler yıktılar Bize bizden başka dostlar bulunmaz Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 29.07.2006 KÖPEĞİNE SAHİP ÇIK AMARİKA Yeter orta doğu kan gölü oldu Köpeğine sahip çık Amarika Bunca kardeşim feryede daldı Köpeğine sahip çık Amarika Büyük balık küçük balığı yutar Vijdanları olsa füzemi atar Ancak masumlara gücleri yeter Köpeğine sahip çık Amarika Anasız babasız yavrular kalır Şen şakrak şehirler virane olur Müsümöanda birlik yok elden ne gelir Köpeğine sahip çık Amarika Müslümana sahip çıkan olmuyor Bu köpekler iyi sözden almıyor Ağlıyor kardeşim yüzü gülmüyor Köpeğine sahip çık Amarika Gelin kardeşlerim birlik olalım Hüseyin'i aramıza alalım Allah'ın aşkına füze salalım Köpeğine sahip çık Amarika Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR dostum05 07.08.2006, 19:47 Merhaba canlar ben amasyanın yassıçal kasabasından fakat 30 yıldır Merzifonda oturuyorum. Hüseyin Parlakd 09.08.2006, 10:36 08.08.2006 AMASYA' M AMASYA' M BENİM AMASYA' M Misket elmasının tek vatanısın Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Eviyalar yurdu hem mekanısın Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Amasya kalesi Yeşil ırmağı Kim istemez sana canın vermeği Cesaret edemez kafir girmeği Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Şeyh Hamzası sende Nene Hatunu Vardır sende Pir Hamdullah Yaturu İğneci babanın vardır hatırı Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Çelen Köprüsü de Ferhat kayası Vardır sende erenlerin duası Kuş bakışı bakar Ali kayası Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Hüseyin'im Şehzadeler vatanı Hep yatıyor sende gönül Sultanı Mesci Babasıyla Can Ser çobanı Amasya' m Amasya' m benim Amasya' m Seni çok seviyom canım Amasya'm Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.08.2006 FİLİSTİN LÜBNAN 'IN SAHİBİ YOKMU Nerde kaldı bizim islam alemi Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Bütün alem yahudiye kölemi Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Kardeşlerim sıra bize geliyor Çocuklar masumlar boşa ölüyor Amarika bunları mahsus salıyor Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Bunlarda demokrasi öldürüp kırmak Masum insanların kanına girmek Yakışırmı müslümana boş durmak Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Nerde arap'larım nerde Türk'lerim Sıra size gelmesini beklerim İnsan ezer israilin tankları Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Tak etti, canıma yeter Hüseyin Hani birlik bu millete ne deyim Bende varam Şehit olup gideyim Filistin Lübnan'ın Sahibi yokmu Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.08.2006 FİLİSTİN ÖLÜYOR YETİŞİN KARDAŞ Bu nasıl adelet bu nasıl düzen Filistin ölüyor yetişin kardaş Demokrasi götürüyom diyerek gezen Filistin ölüyor yetişin kardaş Bomba düşmüş anaları ağlıyor Kimi kolun kimi bacak arıyor Koca dünya hep seyirci kalıyor Filistin ölüyor yetişin kardaş Gaz atıyor vücutları yanmıyor Yeniçıkan silahları deniyor Bu İslam alemi neyi bekliyor Filistin ölüyor yetişin kardaş Silahımız elimizde bakıyoz Onunla bir olup dünya yıkıyoz Nasıl millet içerine çıkıyoz Filistin ölüyor yetişin kardaş Hüseyin'im müslümanlar bakıyor Analar feryedı dünya yıkıyor Demokrasi deyip yola çıkıyor Filistin ölüyor yetişin kardaş Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 09.08.2006 KAN AĞLIYOR KARDEŞLERİM Nerede İslam alemi Kan ağlıyor kardeşlerim Yaş yerine kan döküyor Kan ağlıyor kardeşlerim Bütün ülke acı keder İsrail kafirlik eder Bunun sonu nere gider Kan ağlıyor kardeşlerim Durmadan bomba atıyor Kimi aç kimi susuz yatıyor Amarika füze satıyor Kan ağlıyor kardeşlerim Orta doğu durulmadı Böyle vahşet görülmedi İslama yardım gelmedi Kan ağlıyor kardeşlerim Hüseyin bunlara kalmaz Giden masum geri gelmez Tutar müslümanı salmaz Kan ağlıyor kardeşlerim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 09.08.2006 DÜNYAYA GELMEDEN ÖLEN CANLAR VAR Bir asker bahane büyük israil Dünyaya gelmeden ölen canlar var İnşallah murada olaman nail Dünyaya gelmeden ölen canlar var Kiminin gözü yok kimin kulağı Kiminin eliyok kimin bileği Böylemidir masumların dileği Dünyaya gelmeden ölen canlar var Aç susuz kalmışlar sığınaklarda Gariban filistin Lübnan'ım zorda Şehitçe vurulmuş onlar yollarda Dünyaya gelmeden ölen canlar var Yıkıldı köprüler kesildi yollar Atıldı misketler kesildi eller Acaba bu dünya daha ne bekler Dünyaya gelmeden ölen canlar var Hüseyin Görünce yanar yüreği Hep sessiz kalıyor dünyanın çoğu Bumu sizin demokrasi durağı Dünyaya gelmeden ölen canlar var Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR emekçi05 09.08.2006, 23:12 emeğine sağlık hüseyin dede sana tüm yüreğimle katılıyorum Hüseyin Parlakd 13.08.2006, 14:19 14.07.2006 DÖN GÖNÜL DEDİMDE DÖNDÜREMEDİM Nedir gönül nedir senden çektiğim Dön gönül dedimde döndüremedim Bahar seli gibi coşup aktığım Dön gönül dedimde döndüremedim Coşup coşup Arslan gibi kükredin Nazlı yartin yollarını bekledin Sanki benim ile cefa çekmedin Dön gönül dedimde döndüremedim felek ile birlik tuzak kurmuşun Yanilip içilmez sevda vermişin Buda sana az geliyor demişsin Dön gönül dedimde döndüremedim Halden bilmeyene muhtaç eyledim Benim hallerimi birgün bilmedin Paraladın beni yine ölmedim Dön gönül dedimde döndüremedim Hüseyin çok çekti gönül elinden Birgün anlamadın banim halimden Ayrılıklar zor olurmuş ölümden Dön gönül dedimde döndüremedim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 14.07.2006 NE ÇİLEKEŞ BAŞIM BENİM Sen derdime dermen olman Ne çilekeş başım benim Gül derim yüzüme gülmen Ne çilekeş başım benim Yönümü çevirdin sarpa Önümüz hep dere tepe Öldürüyon tepe tepe Ne çilekeş başım benim Ben yüzünü görmeseydim Keşke gönül vermeseydim Hiç halini sormaraydım Ne çilekeş başım benim Bağrıma sapladın hançer Sanma acıları geçer Güzellikte kuştur uçar Ne çilekeş başım benim Etme Hüseyin 'i yaktın Koca dünyayı dar ettin Sonunda anam ağlattın Ne çilekeş başım benim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 12.08.2006 SEN YARDIM AYLE ALLAHIM Ne acımaz millet imiş Sen yardım eyle Allahım Bu islama illet imiş Sen yardım eyle Allahım Patlamasın bombaları Cehennem olsun canları Kuruyası vijdanları Sen yardım eyle Allahım Kadın çocuk demiyorlar Yeni silah deniyorlar Kendin yiğit sanıyorlar Sen yardım eyle Allahım İsraile ver belayı Dar eyle ona dünya yı Kendi can derdine düşür Sen yardım eyle Allahım Hüseyin'im bunca insab ölüyor Ne olur Allahım neler oluyor Başımıza bele neden geliyor Sen yardım eyle Allahım Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 09.08.2006 GÜL DEDİM GÜLMÜYOR NAZLI CANANIM Kader kançerini çekmiş geliyor Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Eller güler oynar murat alıyor Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Bu gader bu talih verilmiş bana Doyurmadı beni tatlı dünyama Ne söyleyim felek bilmiyom sana Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Yüzüm güler kan ağlıyor yüreğim Üfleyip söndürdü yanan çırağım O benden bende ondan ırağım Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Bağlandı yollarım gidemiyorum Elim atıp yari tutamıyorum Koşuyom ardından yetemiyorum Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Hüseyin'im seven murat almıyor İstemekle elden bir şey gelmiyor Büyük boş kalıyor küçük almıyor Gül dedim gülmüyor nazlı cananaım Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 09.08.2006 BU GADERİ SADE BENDE SANARIM Herkesin başından büyük derdi var Bu gaderi sade bende sanarım Dünya yu neşeyle geçirmek çok zor Bu gaderi sade bende sanarım Kimi yuva yıkmış kimisi sarhoş Kimi at kovalar kimisi berdoş Kimi kan ağlıyor görsene kardaş Bu gaderi sade bende sanarım Kimi kumatcıdır karıyı satar Kimi içer içer sokakta yatar Kiminin evinde baykuşlar öter Bu gaderi sade bende sanarım Kimi viran yurda neşe veriyor Kimi bu dünya ya boşa geliyor Kimi suçu yokken bele alıyor Bu gaderi sade bende sanarım Kimi töre deyip adam vuruyor Sevenlerin arasına giriyor İnsana eziyet neye yarıyor Bu gaderi sade bende sanarım Hüseyinde çekti zahmeti derdi Yar ile yaşayıp neşe isterdi Hiç yoktan feleket başımı sardı Bu gaderi sade bende sanarım Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 13.08.2006, 18:07 10.07.2006 YAR SENİNLE Senelerdir ben bu derdi Bile aldım yar seninle felek vurdukça ağladım Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Sokma başımı beleya Ben mecnun sende leyla ya Çıkıp gideyim yaylaya Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Kara güne kalmayalım Ele muhtaç olmayalım Sonra saç baş yolmayalım Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle Hüseyin de çekti derdi Hak yoluna canın verdi Hani dünya kime kaldı Yar seninle yar seninle Ölür giderim seninle YAZAN: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 14.07.2006 GÖZ YAŞIMI SİLEN OLMAZ Ben ne talihsiz insanım Göz yaşımı silen olmaz Yaralandı acır tenim Göz yaşımı silen olmaz Sanma dünya sana kalır Gelenler ibretmi alır Garip başa neler gelir Göz yaşımı silen olmaz Eyleme yaptığın yeter Çektiğim ölümden beter Buhal nereye dek gider Göz yaşımı silen olmaz Sen idin gönül otağım Yıktın hazan ettin bağım Geldi geçiyor bu çağım Göz yaşımı silen olmaz yaktın Hüseyin'in canın Ettiğinden utanın Sonumu geldi dünyanın Göz yaşımı silen olmaz Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 14.08.2006, 11:04 14.08.2006 ALDATANA LANET OLSUN Bizde yoktur yalan dolan Yeniden sevdaya salan Aklımı başımdan alan Yalancıya lanet olsun Aldatana lanet olsun Sevgi istemez yalanı Kendinde aşkı bulanı Söz veripte durmayana Yalancıya lanet olsun Aldatana lanet olsun Para için dolanana Yalandan sevgili olana Geri çekilip gülene Yalancıya lanet olsun Aldatana lanet olsun Söz veripte cayanlara Aşkım deyip soyanlara Sevdiğine kıyanlara Yalancıya lanet olsun Aldatana lanet olsun Hüseyin'im dünya böyle Sevgi sürmez yalancıyla Birlik olma aldatanla Yalancıya lanet olsun Aldatana lanet olsun Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) ZAMANA UYGUN NÜKTE İlaçlar çoğaldı, hastalıklar arttı Dünya barışı deriz,silahlanırız Mallarımız arttı keyfimiz azaldı Vitrinler doldu , gönüller boşaldı Çabalar arttı ama mutluluklar azaldı Gelirimiz arttı , karekterimiz zayıfladı Tanıdıklar çoğaldı ama, dostlar eksildi Havayı temizledik ama, ruhları kirlettik Konforumuz arttı ama, zamanımız azaldı Az kitap okuyor, çok televizyon seyrediyoruz Varlığımızı artırdık ama değerlerimizi kaybettik Acele etmeyi öğrendik ama, sabırlı olmayı asla Eve çift maaş girer ama,arkasından boşanma gelir Daha çok plan yapıyoruz ama, daha az sonuç alıyoruz. Daha büyük evlerdeyiz ama, daha küçük aileler yaşıyoruz. Para kazanmayı öğrendik ama, yuva kurmayı beceremedik Dünya da baki kalacak gibi taptık ama, ahretn için ne yaptık Büyük büyük binalar yaptık ama, kalpler yapmayı beceremedik İnsanları sömürdük ülkeleri sömürdük ama.asla mabut olamadık Ülke ve dünya sultanları olduk ama, kalp sultanı olmayı beceremedik Sevgimiz çoğaldı, sevdiğimiz çoğaldı ama, tüm sevgilerimiz yarım kaldı Eskileri attık, füzeleri attık ama, silahları atmayı asla beceremedik Hüseyin Parlakd 14.08.2006, 11:20 10.10.1988 AH SENDEN ÇEKTİĞİM DERT OLDU Bahtı karam ağlar ağlar gezerim Bir senden çektiğim dert oldu bana Aşkına düşeli candan bezerim Bir senden çektiğim dert oldu bana Hani benimle söyleşip gezerdin Karşıma oturup şiir yazardın Kalp kalbe karşıdır bende sezerdim Bir senden çektiğim dert oldu bana Tutuldu dillerim diyemez oldum Saatler yıl oldu sayamaz oldum Yar senin yüzünden dillerde kaldım Bir senden çektiğim dert oldu bana Baka baka gözüm kaldı yollara Aşkımızı sen düşürdün dillere Sensiz gidemiyom uzak illere Bir senden çektiğim dert oldu bana Hüseyin der yanıyor bağrımın başı El alem attılar hep bana taşı kız sen oldun ancak gönül yoltaşı Bir senden çektiğim dert oldu bana Yazan: Hüseyin Parlakdemir Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 10.10.1988 ALDANMA SEVDİĞİM Seni yalan ile avutuyorlar Aldanma sevdiğim sakın aldanma Yalan sözler ile yuva dağıyorlar Aldanma sevdiğim sakın aldanma Geçen ömürde ele geçmez gidiyor Eller seni beş paraya satıyor Dost düşmanlar acep bize ne diyor Aldanma sevdiğim sakın aldanma El öğütler ama ekmek vermiyor Hayırsızlar hiç sözünde durmuyor El sözleri kulağıma girmiyor Aldanma sevdiğim sakın aldanma Kimi taş atıyor kimi gül atar Dost olan dostuna böylemi yapar Şeytana uyanlar yolundan sapar Aldanma sevdiğim sakın aldanma Hüseyin'im yalvarırım Allaha Eğer yalançıysan hak seni yaka Lal ola dillerin mal gibi baka Aldanma sevdiğim sakın aldanma Yazan: Hüseyin Parlakdemir Hüseyin Parlakd 22.08.2006, 09:35 21.08.2006 KINAMAN DOSTLARIM BEN ÇOK YORULDUM Gönlüm viraneye döndü ağlarım Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Hep havaya gitti bütün varlığım Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Bir yavru darbesi dar etti bana Küçükten doymadım benki dünyama Adam edem diye çıkmıştım yola Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Dünyada kimseden görmedim destek Akrabalarım hep oldular köstek İstediler bunu perişan etsek Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Yavruya güvendim yarıda kaldım Düşüne düşüne akıldan oldum Gülmeyin dostlarım ne hale geldim Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Hüseyin görmedi böyle oyunu Üç sefer sıfıra indirdi beni Ne kadar zor yazmış bu imtihanı Kınamayın dostlar ben çok yıkıldım Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 21.08.2006 AĞLAMAK SIZLAMAK HEPSİ BOŞUNA kader pençesine düştüysen gülüm Ağlamak sızlamak hepsi boşuna İstesende seni bulmazki ölüm Ağlamak sızlamak hepsi boşuna Uzattım elimi tutmaz bileğim Ne kadar yalvarsam olmaz dileğim Felek bırakmazki birgün güleyim Ağlamak sızlamak hepsi boşuna Ne yar destek verir nede yavrusu Bu beni öldürdü sözün doğrusu Zalim kader bana kurmuştur pusu Ağlamak sızlamak hepsi boşuna Vurdu taştan taşa perişan halim Kurudu bahçemde mevveli dalım Tomurcuk olmadan soldurdu gülüm Ağlamak sızlamak hepsi boşuna Hüseyin'in bir çileli baş aldım Öleydim dünyaya ben niye geldim Sanki ben feleğin sürüsün çaldım Ağlamak sızlamak hepsi boşuna Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 21.08.2006 HİÇ MURADA ERMEDİM BEN Ben ne başı belalıyım Hiç murada ermedim ben Doğalı hep çileliyim Hiç murada ermedim ben Küçücüktüm yetim gibi Sanki kapı iti gibi İnsan başı biti gibi Hiç murada ermedim ben Güvendiğim bana vurdu Başıma bin bela sardı <yavru bana çok dert verdi Hiç murada ermedim ben Büyüttüm adam olmadı Elimden bir şey gelmedi Doğalı yüzüm gülmedi Hiç murada ermedim ben Hüseyin'im çok çektim yazık Acep bana bumu layık Katı değil yürek zayıf Hiç murada ermedim ben Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 18.08.2006 FELEKTEN BİR TOKAT YEDİM AĞLARIM Yazım karalıymış silemedim ki Felekten bir tokat yedim ağlarım Ömrüm boşa geçti gülemedimki Felekten bir tokat yedim ağlarım Ne elim tutuyor nede ayağım Ne kolum tutuyor nede bacağım Acaba sonunda ben nolacağım Felekten bir tokat yedim ağlarım Çok dilek eyledim biri olmadı Yaram derin merhemini bulmadı Akrabadan dosttan yardım olmadı Felekten bir tokat yedim ağlarım Bal deyi uzattı bana zehiri Yükledi sırtıma bitmez kahırı Yıkıp viran etti yurdum ahırı Felekten bir tokat yedim ağlarım Hüseyin'in çekmeyinen bitmiyor Dost kimse kimseye yardım etmiyor Elim atıyorum gücüm yetmiyor Felekten bir tokat yedim ağlarım Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 18.08.2006 ACABA SEVDİĞİM NASIL BULURUM Bir aşka sevdaya düştüm yanarım Acaba sevdiğim nasıl bulurun Beni yaktı ataşına ararım Acaba sevdiğim nasıl bulurun Kalbime sevgiyi aşkı o verdi Dünya nın kahrına dayan zor dedi Gönül zikir etti o sabır verdi Acaba sevdiğim nasıl bulurun Kuru toprak idim çamur eyledi Yatar uyan diye emir eyladi Bana türlü tatlı çok rızık verdi Acaba sevdiğim nasıl bulurun Beni yarattıda sultan eyledi Bir dert verdi bin bir derman eyledi Hak korkusun bilen yüzü gülmedi Acaba sevdiğim nasıl bulurun Hüseyin in kalbi yanar tutuşur Kulun feryadına hemen yetişir Hak mekanda resullaha kavuştur Acaba sevdiğim nasıl bulurun Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 17.08.2006 BİR EVLATTAN ÇOK ÇEKTİM DUYUN KARDAŞLAR Hiç kimseden destek görmedimki ben Bir evlattan çok çektim birisi yardan Neye yarar dünya olsanki sultan Bir evlattan çok çektim birisi yardan Başımda bir bela dolaşıp durur akılsız yavrumda tekmeyi vurur Ne şeref var onda ne zerre gurur Bir evlattan çok çektim duyun dostlarım Üç sefer sıfıra indim bu yüzden Ne haberden anlıyor ne doğru sözden Bıkıp usanmadı karıdan kızdan Bir evlattan çok çektim duyun dostlarım Yalan dolan ile günleri geçti Doğruyu bırakıp yanlışı seçti Borcu bana yığdı bırakıp kaçtı Bir evlattan çok çektim duyun dostlarım Hüseyin e etmediği kalmadı Hiçbir dilediğim burda olmadı Küçükten çok çektim ama bilmedi Bir evlattan çok çektim duyun dostlarım Piro019 22.08.2006, 11:16 emeğine sağlık hüseyin dede sana tüm yüreğimle katılıyorum Hacı bilmem hoca bilmem Beş vakit namazı kılmam Ramazanda oruç tutmam İslam bizim neremizde ? aynen katiliyorum Hüseyin Parlakd 28.08.2006, 11:13 24.08.2006 BENİ SEVEN DOSTLAR KINAMASINLAR ben doğdum doğalı birgün görmedim Beni seven dostlar kınamasınlar Yalvardım Allaha murada ermedim Beni seven dostlar kınamasınlar Biri aldı biri tuttu da vurdu Biri gördü biri yattı da vurdu Biri beni buldu sattıda vurdu Beni seven dostlar kınamasınlar Elimi attığım diken har oldu Has bahçem kurudu gülleri soldu Şakıyan bülbülün dili lal oldu Beni seven dostlar kınamasınlar Ele yağmur yağdı banada dolu Ele güneş doğdu bana sam yeli Ağustos ayında yağdırdı karı Beni seven dostlar kınamasınlar Hüseyin bülbül dü hara takıldı Hiç murat almadı yarıda kaldı Feleğe ne ettim herdem öc aldı Beni seven dostlar kınamasınlar Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 25.08.2006 GÖNÜL NASIL GÜLSÜN İÇTEN GELMEZKİ Bana gül diyorlar neme güleyim Gönül nasıl gülsün içten gelmezki Altun gümüş yokmu deyi sorarlar Kese delik çıktı nasıl alayım Ben derman istedim yükledi derdi Benden önce giden zalim gaderdi Benim çektiklerim bana yeterdi Gönül nasıl gülsün içten gelmezki İstiyor bal börek varmı parası Yaktı mahveyledi gönül yarası El neşe içinde ben çektim yası Gönül nasıl gülsün içten gelmezki Baharı beklerken yağdırdı karı Bana hiç gelmedi gönül baharı Sanki benmi seçtim böyle gaderi Gönül nasıl gülsün içten gelmezki Hüseyin im başa ne haller geldi Gül deyi tuttuğum hep diken oldu Tomurcuk güllerim açmadan soldu Gönül nasıl gülsün içten gelmezki Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 26.08.2006 ILISU KÖYÜNE DÖNEYİM GARDAŞ Amasya vilayet göynücek kaza Ilısu köyümdür bunlardan keza Gideyin köyüme ben geze geze Ilısu köyüne döneyin gardaş Doğup büyüdüğüm ana vatanı Ziyaret edeyim orda yatanı Ben toprağa verdim orda atamı Ilısu köyüne döneyin gardaş Ayval deresinde çok oğlak güttüm Sanmayınki dostlar sizi unuttum Sattım o mekanı virane ettim Ilısu köyüne döneyin gardaş Ortasından çıkan sıcak suyu var Ayırdı köyümden o yüce dağlar Bozulmuş bahçeler yıkılmış bağlar Ilısu köyüne döneyin gardaş Hüseyin 'in yoktur derman derdine Dönüp bakamıyom viran yurduma Nasipse gelirim can köyüm sana Ilısu köyüne döneyin gardaş Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 27.08.2006 BEN KÖYÜMÜ ÇOK ÖZLEDİM Orda doğup büyümüştüm Ben köyümü çok özledim Ne zorlukla yürümüştüm Ben köyümü çok özledim Dağlardaki su sesini Kekliklerin ötmesini Derelerin akmasını Ben köyümü çok özledim Dikmen yaylasını elcek kuzunu Alan deresinden alçak beleni Ayval deresinden sık isirini Ben köyümü çok özledim Sekiler yaylası güzel Koyun kuzu birlik gezer Kavalcıkta kuşlar öter Ben köyümü çok özledim Hüseyin'im yüksek küre dede pınarına vara Selam sohbetim canlara Ben köyümü çok özledim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 26.08.2006 ARADA KİN KİBİR KOYMA SEVDİĞİM Dostum gel seninle muhabbet edek Arada kin kibir koyma sevdiğim Küsü kırgınlığı kenara atak Arada kin kibir koyma sevdiğim Kırılan kalpleri tamir edelim Dost olalım hep bir yola gidelim Düşmana dostluğu teklif edelim Arada kin kibir koyma sevdiğim Beyaz olanlara deme siyahı Alma bu dünya da masumun ahı Biz nasıl öderiz bunca günahı Arada kin kibir koyma sevdiğim Günah işleyeni çevir yolundan Öksüzün yetimin sen tut elinden Kötü söz çıkmasın tatlı dilinden Arada kin kibir koyma sevdiğim Hüseyin'in dediğini yaparsan Dorulupta hak yoluna bakarsan Yalvarki Allaha hak dost çoğalsın Arada kin kibir koyma sevdiğim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR cirkin_05 30.08.2006, 01:32 slm bende amasyalıyım sazköyünden merkeze bağlı annem küçükken suluovada yaşamışlar:) Hüseyin Parlakd 31.08.2006, 09:08 30.08.2006 NEDEN MESEP ÇATIŞMASI Allah bir peygamber bir Neden mesep çatışması Bunun başka yolumu var Neden mesep çatışması Biri ayı biri kurtmu Biri domuz biri itmi Biri pire biri bitmi Neden mesep çatışması Aydınlar birliği nerde Hepsinin gözü keselerde Müslümanı koyman darda Neden mesep çatışması Peygamberde mesepmi var İyi baksın okuyanlar Düşman olmaz müslümanlar Neden mesep çatışması Yeter Hüseyin'i yorman Şu bu mesebi ayırman Kardeş kanına girmen Neden mesep çatışması Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 30.08.2006 VATAN BİZİM VATANIMIZ Gelin kardaş bir olalım Vatan bizim vatanımız Bu ülkeye can verelim Vatan bizim vatanımız Ayrım yapma Türkü Kürdü Bu vatanı birlik kurdu Göksünü düşmana gerdi Vatan bizim vatanımız Demeyin Alevi Sünni Bu gün ayrılık günümü Kardeş Olup Sarılalım Vatan bizim vatanımız Sahip olmazzsakm yıkarlar Hep tepemize çıkarlar Namusumuza bakarlar Vatan bizim vatanımız Hüseyin Yapmaz ayrımı Hepsi kardaş ayrı kayrımı Bu yola koydum gönlümü Vatan bizim vatanımız Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 01.09.2006, 09:14 01.09.2006 KEFENİN DE CEBİ VARMI Gece gündüz çalışırız Kefenin de cebi varmı Oraya ne hazırladık Kefenin de cebi varmı Haram helal demez yeriz Komşu aç biz tok yatarız Münker nekire ne deriz Kefenin de cebi varmı Bir top bezi bulurmuyuz Orda rüşver alırmiyız Zor suali bilirmiyiz Kefenin de cebi varmı Gidenler neden gelmiyor Gafiller ibret almıyor Tek çalışmak hiç olmuyor Kefenin de cebi varmı Hüseyin gel buna alış Bu gün ölmüş gibi ibadet Hiç ölmez gibi çalış Kefenin de cebi varmı Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 31.08.2006 YALVARALIM YARADANA Hergün zarar ediyorum Yalvaralım yaradana Bu dünya nın hep sonu boş Yalvaralım yaradana Diyoruz ki bir iş bulak Zaman gele emekli olak Orya biraz azık alak Yalvaralım yaradana Gidenden ibretler alak onlar canlı değilmiydi Hani nerde sesi soluk Yalvaralım yaradana Koymuş oğlunu kızını Bırakmış malı mülkünü Kurtarsın nar azabından Yalvaralım yaradana Tapmayalım mala mülke Bir bakalım fakir halka Burdaki zenginlik boşa Yalvaralım yaradana Hüseyin ora çok zormu kefeninde cebi varmı Mal mülk götüren olurmu Yalvaralım yaradana Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 31.08.2006 NERDE OKUYAN ALİMLER Gelin kardaş Bir olalım Nerde okuyan alimler Birlikten güç doğar daim Yer gök hepsi emrimizde Nerde okuyan alimler Yer yüzünün halifesi Arşa çıkıyor ta sesi Ay da dünya nın uydusu Yer gök hepsi emrimizde Nerde okuyan alimler Gelin uzaya gidelim Kur'an dan ibret alalım Hepimiz kardeş olalım Yer gök hepsi emrimizde Nerde okuyan alimler Resullahın şu sözünü Dinleyelim kardaşlar Çalışmayıpta yatanlar Bizden değilşdir demişler Yer gök hepsi emrimizde Nerde okuyan alimler Hüseyin der bu nasıl iş Hep yürüyek kardeş kardeş Ne yörünge çiziyor Bir baksana ayla güneş Yer gök hepsi emrimizde Nerde okuyan alimler Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR denzz 01.09.2006, 12:04 emeğinize sağlık aysun_05 01.09.2006, 14:44 slm arkadaşlar bende amasya saz köyündenim burda hemşoları göörmek çok hoşuma gidiyor:) Hüseyin Parlakd 05.09.2006, 11:35 03.09.2006 ÜŞÜMÜŞ ELLERİ SOĞUKTAN DONMUŞ Sevdiğim yar bana mektuplar yazmış Kış imiş elleri soğuktan donmuş Yaza yaza kağıt kalem Kalmamaış Üşümüş elleri soğuktan donmuş Yazın başlamışta sözü bitmemeiş Mürekkep tükenmiş kağıt yetmemiş Hep içten söylemiş lakat katmamış Kar yağmış yolları soğuktan donmuş Gönülden sevenin sözü bitermi Denizler mürekkep olsa yetermi Gönül bahçesini bana satarmı Üşümüş gülleri soğuktan donmuş Katarlar yüklenmiş getiremiyor Bu nasıl mektupsa bitiremiyor Sevgiden başka şey hatırlamıyor Taşımış elleri soğuktan donmuş Hüseyin'im Seven sevgiye doymaz Yari seven dosta kaypaklık olmaz Sevginin sevmenin hiç sonu gelmez Naz yapayım derken gönülden yanmış Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 03.09.2006 BENDE BİR EMANET VARDIR Ağlasana deli gönülüm Bende bir emanet vardır Boşa geçirme ömürüm Bende bir emanet vardır Zaman gelir birgün uçar Güzellik yiğitlik geçer Azraile kucak acar Bende bir emanet vardır Doğru yolu bilmelisin Gidenleri görmelisin Bir nasihat almalısın Bende bir emanet vardır Hak tertemiz teslim etti Dünya ya tapan unuttu Buradan azıksız gitti Bende bir emanet vardır Hüseyin hazırla azık Eli boş gidene yazık Ömrümüz sonuna geldik Birtek emanetim vardır Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 01.09.2006 NEDEN KAÇIYORUZ KARDEŞ Namaz bizim niyaz bizim Cami bizim cem de bizim Doğru yolu bulmak lazım Neden kaçıyoruz kardeş Ali namaz kılmadımı Muhammet Oruç Tutmadımı Bu hak yoldur demedimi Neden kaçıyoruz kardeş Yemeden yedim denilmez El yerine namaz kılınmaz Tutmadan tuttum denilmez Neden kaçıyoruz kardeş Okuyalım sapmayalım Yağsız yemek yapmayalım Hak binasın yıkmayalım Neden kaçıyoruz kardeş Hüseyin'in bu mu halim Allah söyletiyor dilim Bende yabancı değilim Aleviyim canlardanım Neden kaçıyoruz kardeş Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.09.2006, 12:59 08.09.2006 BEN SENDEN ÇOK HASRET ÇEKTİM SEVDİĞİM Felek yıllar yılı vurdu ağladım Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Sanma eller ile gönül eğledim Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Iradı yollarım göremez oldum Aradım sesini duyamaz oldum Gülüm hasretinden sarardım soldum Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Gece rüyalarda gezdim dolandım Gündüz hayalinle gönül eğledim Çok aradım nazlım seni bulmadım Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Bülbül oldum yaban güle konmadım Ateş oldum sen gelmeden yanmadım Seni çok seviyom yarim dönmedim Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Hüseyin yıkıldı seni seveli Bilmiyorum gönlün neden havalı Sende mutlu olman bu dünya hali Ben senden çok hasret çektim sevdiğim Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 DELİ GÖNÜLE NASİHAT Gel beni dinle de dur deligönül Senin hiç durmadan yanmanmı gerek Alem söndü küle döndü savruldu Senin hiç durmadan yanmanmı gerek Odunun yok külün yok yanan tutuşun Her gördüğün güle konan ötüşün Nedir bu çektiğim yokmudur işin Senin hiç durmadan yanmanmı gerek O kadar daldınki kırmızı güle Neden bakmıyotsun konduğun dala Kendini çok sakın , düşersin dile Senin hiç durmadan yanmanmı gerek Aşkın şarabın iştin yorulman Ab ı hayat suyun arayıp bulman Yalvarıyom sana neden durulman Senin hiç durmadan yanmanmı gerek Hüseyin i halden hale düşürdün Hak aşkına yaktın çiğ yok pişirdin Yeter artık durulsana ne derdin Senin hiç durmadan yanmanmı gerek Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 HAYAT BENİM İLE OYNAMA YETER Yıllardır çekmişim derdi çileyi Hayat benim ile oynama yeter Hep senin yüzünden buldum belayı Hayat benim ile oynama yeter El attığım dallar kopupta geldi Konuştuğum diller hepsi lal oldu Dost dediğim bana düşman kesildi Hayat benim ile oynama yeter Elim attım güller döndü dikene Gülmedim dünyada ben kana kana Ne yüzle gireyim sabit mekana Hayat benim ile oynama yeter Kaş yapayım derken çıkardım gözüm Kursağımda kaldı bütün hevesim Kesildi takatım çıkmıyor sesim Hayat benim ile oynama yeter Bal deyi tututuğum hep çıktı zehir Ağır gelir artık çekemem kahır Bu dünyadan göçüp giderim ahır Hayat benim ile oynama yeter Hüseyin im gülüm açmadan soldu Eyilik eyledim kötülük geldi Göster bu dünyaya kim baki kaldı Kader benim ile oynama yeter Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 SENDE GİDECEKSİN ÜZÜLME GÖNÜL Gidenlere bakıp ibret alsana Sende gideceksin üzülme gönül Arayı arayı yolu bulsana Sende gideceksin üzülme gönül Adem baba hava ana yaşadı Nuh un tufanına bak neler oldu Peygamber olsada yavru sel aldı Sende gideceksin üzülme gönül Emanet alınan verilir geri İdris nebinin cennettir yeri Dümdüz ova eder koca dağları Sende gideceksin üzülme gönül Doğan ölür ölen çeker cefayı Seni yakar cehennemin alevi Baksana yanardağa ibret almanmı Sende gideceksin üzülme gönül Hüseyin im kabir nasıl alemdir Amel varsa geniş yoksa daralemdir Azrail canını alsa elzemdir Sende gideceksin üzülme gönül Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 HAK VERDİ BU CANI ANCAK O ALIR Gönül bu sevdadan vaz geçemezki Hak verdi bu canı ancak o alır Terzi kendine don biçemezki Hak verdi bu canı ancak o alır Eğer durduyusan hak divanına Götürürler seni arş meydanına melekler toplanır hep dört yanına Hak verdi bu canı ancak o alır Elimizde değil alır götürür Emanet aldığı yere yatırır Cennet cehennemi mekan tutturur Hak verdi bu canı ancak o alır Amelin iyiyse bak neler olur Anan baban dostun misafir gelir Arkadaş olupta burdan yollanır Hak verdi bu canı ancak o alır Hüseyin e nasip imanla Kur an Hiç olmaz sevdiğim yoluna duran Varmı yaptığın iylik elinden gelen Hak verdi bu canı ancak o alır Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 CANIM BENİM CAN TÜRKİYEM Kan dökeyim senin için Canım benim can Türkiyem Can vereyim vatan için Canım benim can Türkiyem Tekbir alam korku salam Bayrağına kurban olam Senin için şehit olam Canım benim can Türkiyem Yükseliyor ezan sesin Korkanlar iyi dinlesin Mehmetçik dağ gibi durur Canım benim can Türkiyem Doğusundan batısına Güneyinden kuzeyine Canım kurban olsun sana Canım benim can Türkiyem Hüseyin de oldu asker Vatan bizden hizmet ister Sana bakan hahbelerin Ömrü çabucak biter Canım benim can Türkiyem Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) 08.09.2006 TÜRKİYEM GEÇEMEM SENDEN Hep dünyayı verseler Türkiyem geçemem senden Tonlarca altun koysalar Türkiyem geçemem senden Edirneden Karsına Hatay'ından Samsuna Bayıldım mevsimine Türkiyem geçemem senden Üç yanı derya deniz Nehirlerinde yüzeriz Sen olmasan nideriz Türkiyem geçemem senden Kızılırmak Fırat ı Dijle yile murat ı Senden aldım muradı Türkiyem geçemem senden Hüseyin Çal Sazını Sana kötü bakanın Çıkarırım gözünü Türkiyem geçemem senden Yazan :Hüseyin PARLAKDEMİR alev_07 13.09.2006, 14:04 1991 yılıda babam başkomser alevi vatandaşlıgı yüzünden sürülmüştü 1998 suluovası duruyormu bilmem ama çok iyi bir çocukluk dönemi geçirmiştik.Yeşilırmak hala okadar kötü kokuyormu? cirkin_05 17.09.2006, 12:51 Merhaba canlar ben amasyanın yassıçal kasabasından fakat 30 yıldır Merzifonda oturuyorum. annemde yasıçalkasabalı tubişimm 25.09.2006, 14:43 evttttttt sonunda buldum. bende suluovalıyım.kolay köyünden Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:41 10.10.2006 BENDEN UZAK OLSUN YALAN SEVGİLER Ne talih ne kader alna yazılmış Benden uzak olsun yalan sevgiler Ne gülüşe ne bakışa aldanmam Benden uzak olsun yalan sevgiler Ne gülüşe ne bakışa aldanmam Ateşim küllendi daha da yanmam Kalbim çok naziktir buna dayanmam Benden uzak olsun yalan sevgiler Allah verir para pulu sıhati Eğer şaşırırsak halimiz kötü Derdimin ortağı bana ne etti Benden uzak olsun yalan sevgiler İnanırsan yanan ateşe nara bahane bulursun nazlı gadere Bir imtihan için geldik bu yere Benden uzak olsun yalan sevgiler Hüseyin çok çekti ölüm gelmedi Dünyaya geleli yüzü gülmedi Gördüğünden hiçbir ibret almadı Benden uzak olsun yalan sevgiler Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:41 10.10.2006 SOĞUK KIŞ AYINDA DONMUŞA DÖNDÜM Şu gönül bağıma çöktü bir figan Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Kesildi dizimde kalmadı derman Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Zemherinin kışı çarpıyor beni Bir hasret ateşi yakıyor teni Değiştiremiyomm ben gaderimi Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Şu koca dünyaya sığamıyorum Derdim kimselere diyemiyorun Bir gerçek seveni bulamıyorum Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Mertebenle paran varısa olur Bunlar olmaz ise dostlar yok olur Yalvarsam ağlasam elden ne gelir Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Hüseyin in kan ağlıyor yüreği Dostum benden uzak bir ağrı dağı Kırık dökük oldu gönül otağı Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:42 10.10.2006 SOĞUK KIŞ AYINDA DONMUŞA DÖNDÜM Şu gönül bağıma çöktü bir figan Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Kesildi dizimde kalmadı derman Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Zemherinin kışı çarpıyor beni Bir hasret ateşi yakıyor teni Değiştiremiyomm ben gaderimi Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Şu koca dünyaya sığamıyorum Derdim kimselere diyemiyorun Bir gerçek seveni bulamıyorum Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Mertebenle paran varısa olur Bunlar olmaz ise dostlar yok olur Yalvarsam ağlasam elden ne gelir Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Hüseyin in kan ağlıyor yüreği Dostum benden uzak bir ağrı dağı Kırık dökük oldu gönül otağı Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:44 10.10.2006 Şu gönül bağıma çöktü bir figan Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Kesildi dizimde kalmadı derman Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Zemherinin kışı çarpıyor beni Bir hasret ateşi yakıyor teni Değiştiremiyomm ben gaderimi Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Şu koca dünyaya sığamıyorum Derdim kimselere diyemiyorun Bir gerçek seveni bulamıyorum Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Mertebenle paran varısa olur Bunlar olmaz ise dostlar yok olur Yalvarsam ağlasam elden ne gelir Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Hüseyin in kan ağlıyor yüreği Dostum benden uzak bir ağrı dağı Kırık dökük oldu gönül otağı Soğuk kış ayında donmuşa döndüm Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:45 07.10.2006 YETER GADER BENİM İLE UĞRAŞMA Yarin hasretiyle yanıp tüterim Yeter gader benim ile uğraşma Yana yana Keremden de beterim Yeter gader benim ile uğraşma Tuttuğum dalları kırdın da aldın Şahin oldum beni karga ya saldın Ben ne eyledimki benden öc aldın Yeter gader benim ile uğraşma Ben birini sevdim ölürcesine Ömür sonuna dek kalırcasına Ne söylesem söz geçmiyor canana Yeter gader benim ile uğraşma Gül alam dedimde ellerim kaldı Gecelerim sanki hep gündüz oldu o da tuttu yolum yokuşa saldı Yeter gader benim ile uğraşma Yetmezmi Hüseyin Bunca çektiğin Yar yüzüne melül mahsun baktığım Hiç görmüyor göz yaşımı döktüğüm Yeter gader benim ile uğraşma Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:47 07.10.2006 BİR KURUMUŞ DAL GİBİ KOYMA YAR BENİ Ben seni görünce gönülden sevdim Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Sende biliyorsun canımsın dedim Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Eğer gaderimse isterim çekmek Dizine yatıpta yüzüne bakmak O gönül bağının köşküne çıkmak Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Ben seni severim ölene gadar Bizi rast getiren bu zalim gader Birlik olamazsak son nere gider Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Gönülden sevmişim çaresi yoktur Eğer ayrılırsam bana yazıktır Ya öldürki beni ya bir ümit ver Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Bitip tükenmiyor Hüseyin Derdin Ben sevgi istedim sen hasret verdin Sanki bana dünya sonun getirdin Bir kurumuş dalgibi koyma yar beni Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:50 07.10.2006 SESİNİ YÜZÜNÜ ÖZLEDİM GÜLÜM nerelerde kaldın görünmez oldun Sesini Yüzünü özledim gülüm Yüzün görmeyeli perişan oldum Sesini Yüzünü özledim gülüm Bir bakışın değer dünya malına Tatlı sözün götürecek ölüme Hiçmi acımıyon benim halime Sesini Yüzünü özledim gülüm Yüzünü görmezzsem hüzün kaplıyor Koca dünya başa zindan oluyor Dışım güler içim hep kan ağlıyor Sesini Yüzünü özledim gülüm Gel otur karşıma bakam yüzüne Yatıp uyanmıyam nazik dizine Doya doya bakam yeşil gözüne Sesini Yüzünü özledim gülüm Hüseyin i böyle yaktın kavurdun sam yelimi değdi çöle çevirdin Kimse bilmez ancak seninle derdim Sesini Yüzünü özledim gülüm Yazan: Hüseyin PARLAKDEMİR Hüseyin Parlakd 10.10.2006, 10:53 07.10.2006 GADER DEYİ AĞLAR AĞLAR GEZERİM Ne sana küseyim nede kendime Gader deyi ağlar ağlar gezersin Eğer düşemezse insan dengine Gader deyi ağlar ağlar gezersin Çileyi cefayı istemesende Kimseye kin buğuz beslamasanda Eğer sevgi yoksa karşındakinde Gader deyi ağlar ağlar gezersin Yalvardım olmadı çevirdi gader Ben sevgi isterim o keder satar Zalim gader bana ettiğin yeter Gader deyi ağlar ağlar gezerim Düşersen dostların düşman oluyor Ağlamadan göz pınarın doluyor Gader üstümüze kahır salıyor Gader |