redline3544
25.03.2006, 00:42
İnsanların ne yapmak istediğini anlayamıyorum.Karşımdakileri aslında nalma kapasiteleri çok olanlardan sanmıştım.çünkü moderatör olmuş mesela bu siteye.İnsanların samimi olup olmadıklarını kendilerini görmeden nasıl inanmıyorlar.Astsubay emeklisi olduğumu söylemem rağmen onuda doğru bulmamışlar.Ben Rütbem ve mesleğim hakkında kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Artı cem ayinini kimse kendi emellerine alet etmiyor.Dede karşısında razı olup olunmadığı sanıyorumki sadec cem ayininde soruluyor camii imamının arkasında namaz kılarken değil ki ayrıca benim şikayetçi olduğum kişi ALEVİ işte bu tip yorumlara okumadan yazmış denir.
Özür dilemesini bilen insanın özrü kabahatinden büyük olmaz.
Bu sitede anlaşılan Alevi olmayana yer yok.Ben bunu anlıyorum sizlerin davranış ve yazılarınızdan.
Ben diyorumki bin kere düşünün bir kere yazın ki benim düştüğüm hataya düşmeyin.Alevi topluluğunu suçlamadığımı kaçkere söyliyeceğim beni Güneri Ümit şapşalı ile karıştırdınız galiba.Daha sizler doğmamışken ben onun yaptıklarını protesto ediyordum.
Şü anda bana yazı yazıp eleştiren tüm arkadaşları IRKÇILIK ile suçluyorum.ve bu düşünce tarzı benim insanlığı ele alış felsefeme tamamen ters.Bende böyle düşünüyorum hadi bakalım sizde benim bu duşuncemi çürütün ve ispat edin.
derviscemal
25.03.2006, 00:48
İnsanların ne yapmak istediğini anlayamıyorum.Karşımdakileri aslında nalma kapasiteleri çok olanlardan sanmıştım.çünkü moderatör olmuş mesela bu siteye.İnsanların samimi olup olmadıklarını kendilerini görmeden nasıl inanmıyorlar.Astsubay emeklisi olduğumu söylemem rağmen onuda doğru bulmamışlar.Ben Rütbem ve mesleğim hakkında kimseyi inandırmak zorunda değilim.
Artı cem ayinini kimse kendi emellerine alet etmiyor.Dede karşısında razı olup olunmadığı sanıyorumki sadec cem ayininde soruluyor camii imamının arkasında namaz kılarken değil ki ayrıca benim şikayetçi olduğum kişi ALEVİ işte bu tip yorumlara okumadan yazmış denir.
Bu sitede anlaşılan Alevi olmayana yer yok.Ben bunu anlıyorum sizlerin davranış ve yazılarınızdan.
Ben diyorumki bin kere düşünün bir kere yazın ki benim düştüğüm hataya düşmeyin.Alevi topluluğunu suçlamadığımı kaçkere söyliyeceğim beni Güneri Ümit şapşalı ile karıştırdınız galiba.Daha sizler doğmamışken ben onun yaptıklarını protesto ediyordum.
Şü anda bana yazı yazıp eleştiren tüm arkadaşları IRKÇILIK ile suçluyorum.ve bu düşünce tarzı benim insanlığı ele alış felsefeme tamamen ters.Bende böyle düşünüyorum hadi bakalım sizde benim bu duşuncemi çürütün ve ispat edin.
sayın redline,
sizin aynı isimle birçok siteye üye olduğunuz tespit edilmiş durumda aynı fotoğrafınızı oralardanda kullanmıuşsınız ve mesleğiniz orada faklı yazmakta ve kendi istediklerinizle ilgili yeterince açık bilgi vermişsiniz. ayrıca sürekli kendinizle ilgli boş yere konu açmayın..
Sevgili redline hala açdığınız bir konuda devam etmemekle ısrarcısınız. Bundan öncesini bilmeyenler gene ne anlatmak istediğinizi anlamassa hiç şaşmayın. Millet sizin bundan önce açtığınız konuları birleştirmek zorunda da değil. Mod arkadaşımız sizinle aynı görüşleri sayunmuyor diye ırçı olarak görmeniz ise hiç yakıştıramıyorum. Ben onun tanıyorum ve tanıdığım karıylada demokrat ve gerçek bir insan.
Kimse size birşey isbatlamak zorunda olduğunuda düşünmüyorum. Bence forumu kullanmayı öğrenmelisiniz böylece derdinizi anlatabilirsiniz belki.
Saygılar..
Bu sitenin bir Moderatöru sunnidir.... kimin ne oldugunu tabiki bizi ilgilendirmez biz formumuzda sevyeye ve kaliteli yazilisimlara bakariz...
Kusura bakmayin bir asubaya yakisir bir turkce degil kullandiginiz turkce ve sekil....
Cemlerimiz bir ain degildir... Cem bizim için bir ibadettir....
Irkçilik nedir? sizi elestirmek Irçilikse evt Irkçiyim bana göre siz böyle bir yaziyla irçilik yapmak istiyorsunuz.....
Neyi ispat edecegiz pek anliyamadim... yasinizdan dolayi saygi görursunz ama sizde her insan gibi bir insansiniz...
saygilar
Alevimen
25.03.2006, 00:56
Güneri Ümit şapşalı ile karıştırdınız galiba.Daha sizler doğmamışken ben onun yaptıklarını protesto ediyordum.
Konu nedir, neler oluyor?
Kimi eleştirken kim henüz doğmamıştı? Daha reel önerilerde verebilirdiniz.
Yazdığınız Güner Ümit ile ilgili bölümü okuduğum anda iyiniyetliğinizden şüphelenmeye başladım.
Bizim Güner Ümit'e karşı bir kastımız yok, sonuçta o da bir İNSAN! Daha çok turnike proramı tekrar ekran başına gelmesi aleviler haklı olarak o prorama hayır dedi yani tamamen prensip işi olarakda görebilirsiniz.
Son olarakta, astsubay olmanız açıkcası şu an çok az kişiyi ilgilendirir dolaysıyla kimseye birşey ispat etmek zorunda deyilsiniz.
Sizin niyetiniz ve amacınız nedir, bilmiyorum, kimliğiniz bile belli deyil fakat bizim kimliğimiz belli ve temsil ettiğmiz halk grubuda bellidir.
Öncelikle neyi tartışmak istiyorsunuz açık şekilde olgunca ve çağdaş dille yazıya getirin hep birlikte çözüm üretelim.