Yakapınarlı
25.03.2006, 09:44
arkadaşlar geçengün bir film izledim.filmin ismi iyilik yap iyilik bul du.bir ortaokul öğrencisinin ödevi sonucu bir proje yapmasıyla başlıyo herşey.
çocuk diyoki ben 3 kişiye büyük bir iyilik yapacağım.bu 3 kişide başka bir 3 kişiye o 3 kişi başkasına ve böylece dünyanın heryerine bu zincirin ulaşacağını düşünüyor.ve düşündüğü gibi oluyor.
çok hoş bir filmdi çok etkilendim bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.
topraksu
25.03.2006, 09:57
Filmi izlemiştim konusu içerigi hoş sıkılmadan izleyebilirsiniz.
İyilik yap iyilik bul aslında öyle olmuyor.
İyilik yaparken bu bana geri dönecek demek oluyor bence buda iyilik degildir. iyilik insanın içindengelmeli ve o anda kalmalı . o zaman olur iyilik. ( mutlaka etkileşim vardır )
Serkan_Devrim
25.03.2006, 12:25
arkadaşlar geçengün bir film izledim.filmin ismi iyilik yap iyilik bul du.bir ortaokul öğrencisinin ödevi sonucu bir proje yapmasıyla başlıyo herşey.
çocuk diyoki ben 3 kişiye büyük bir iyilik yapacağım.bu 3 kişide başka bir 3 kişiye o 3 kişi başkasına ve böylece dünyanın heryerine bu zincirin ulaşacağını düşünüyor.ve düşündüğü gibi oluyor.
çok hoş bir filmdi çok etkilendim bulursanız izlemenizi tavsiye ederim.evet izlemiştim. çok güzel bir film. öğretmen çocuklara dünyanın kaderini değiştirecek projeler üretmelerini istiyor. amaç çocukların yaratıcılıklarını geliştirmek. :yamukgul:
güzel bir filme benziyor bana geri dönmesede hadi bakalım başlayalım ben bugün 3 kişiye iylik yapım yok ya 3le snırlamıyım elimin uzandığı kadaa yapım bide ben gidim bu filmi alım izlim
Bende izledim ve gerçekten çok güzel bir film tavsiye ediyorum