Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi Sporcular

Sayfa : [1] 2

tanyeri24
18.02.2005, 00:57
bari ben bişeler yazayım buraya...
ben bildiğim kadarıyla beşiktaşın futbolcusu (sezon sonuna kadar sanırım diyarbakırsporda oynuyor) Sinan Kaloğlu Tunceli doğumludur ve kendisi alevidir :3D_NG:

Alevimen
02.03.2005, 20:05
bari ben bişeler yazayım buraya...
ben bildiğim kadarıyla beşiktaşın futbolcusu (sezon sonuna kadar sanırım diyarbakırsporda oynuyor) Sinan Kaloğlu Tunceli doğumludur ve kendisi alevidir :3D_NG:

biraz daha fazla bilgi göz çıkarmaz http://www.aleviforum.com/images/smilies/3D_NG%20%2813%29.png

Doğum Yeri: Tunceli
Doğum Tarihi: 10/06/1981
Pozisyonu: Forvet
Takım: Diyarbakırspor (kiralık)
Kaç Kere Ümit Milli: 9
Eski Takımları:
Beşiktaş
Altay
Marmaris Belediyespor
Aliağa Belediyespor
Boluspor

ozgurovic80
08.07.2005, 03:26
ümit karan
ümit özat
hasan gökhan sas
ümit davala
serhat akin
cafer (eski ankaragüclü deli cafer)
yildiray bastürk
selcuk çetin
sinan kaloglu
hasan salih kabze
riza çalimbay (eskilerden)
zafer (ankaragücü kalecisi)

ögrendiklerimi buraya ekleyecegim..

Alevimen
08.07.2005, 03:35
bu bilgileri doğruluyan kaynak var mı?

onurtt
08.07.2005, 15:57
Ümit Özat(FB), Hasan ?aş(GS),Selçuk(FB) ve Sinan Kaloğlu(Diyarbakır da kiralık) kesin olarak doğru ancak diğerlerini ilk kez duydum...

Bu arada ben çok iyi bir Beşiktaşlıyım...Yakın zamanda bir Beşiktaş konu başlığı açmayı düşünüyorum ancak içinde Alevilik yok ne kadar uygun olur öğrenmek istiyorum...

chatlakalper
08.07.2005, 16:08
Ümit Özat(FB), Hasan ?aş(GS),Selçuk(FB) ve Sinan Kaloğlu(Diyarbakır da kiralık) kesin olarak doğru ancak diğerlerini ilk kez duydum...

Bu arada ben çok iyi bir Beşiktaşlıyım...Yakın zamanda bir Beşiktaş konu başlığı açmayı düşünüyorum ancak içinde Alevilik yok ne kadar uygun olur öğrenmek istiyorum...

açabilirsin onurtt bir sorun olmaz

onurtt
08.07.2005, 18:12
bu arada böyle bir konu başlığı da zaten varmış...Biraz daha dikkatli açılsa başlıklar (forumu okuyarak) daha uygun olur benim fikrime göre...

chatlakalper
08.07.2005, 18:29
onurtt sen forumu okumadan açmışsın konuyu o konu açılalı 3 ay olmuştu

onurtt
08.07.2005, 21:45
ben konu açmadım diyorum ki bu konu başlığından forumda iki tane var....Benim bildiğim aynı konular birleştirilir böylece konu başlığı kirliliği azaltılır...Ya da aynı konudan iki tane açılmaz...Ama siz bilirsiniz...

ozgurovic80
13.07.2005, 18:05
hasan kabzeyi tanirim aslen sivaslidir ama ankara dogumlu, GS,da 58 giyer dikkat ederseniz, cafer v.manisa,da oynadi orda muabbetimiz oldu, ben manisa,da oturuom, kendisi çorumludur ve bizdendir, digerlerini cafer abiden duydum, kaleci zafer ankaragucunden takim ark.iydi zaten, riza calimbayi bilmeyen yok, süleyman sebada öyle, selcuk cetin de sinan kaloglu gibi tuncelilidir. bana güvenebilirsiniz. aralarinda bi tek yildiray,da tereddütüm var ama digerleri garanti. umarim GS forveti ileride kabze-karan ikilisinden olusur ve arkalarinda da hasan sas oynar. bizim insanimiz olsun camurdan olsun. herkese iyi günler..

onurtt
13.07.2005, 18:21
, süleyman sebada öyle,..

Seba Başkanı ilk kez duydum...

M?T'te çalışmıştır..
Sakarya ili Hendek ilçesi Soğuksulu köyü Rıza Bey çiftliği doğumludur...

munzur_hozat
16.07.2005, 23:46
sanırım süleyman seba göçmen, belki bektaşidir kim bilir ama bıyıktan dolayımı böyle bir şey çıktı:)) yeni duyuyorum.

Alevimen
17.07.2005, 06:24
Sülo Seba, Tayfur Havutçu duyduklarıma göre Çerkez.

Canan
08.08.2005, 20:18
yildiray basturk alevi ise aldof hitler'de yahodu olur. :)
yildiray 100% mhp'li.
mhp'li aleviler var diyorsaniz olabilir.

necati ates (GS) eyer adanali ise buyuk bir itimal olarak alevi'dir. adanada ates soyadinda buyuk bir asiretmi dersiniz sulalemi dersiniz varmis. 100% emin degilim birilerinden duydum.

Alevimen
08.08.2005, 20:26
Çok sevdiğim saygılı insan Rıza Çalımbay

Köroglu
08.08.2005, 21:45

Nede olsa hepimiz BE(SI)KTASIYIZ :3:

Köroglu
08.08.2005, 22:05
Deniz Baris Erzincanli Alevi...
Dikkatlice izlerseniz... Cikik elmacik kemikleri ve cekik gözleri ile cok enteresan/degisik bir Turani tipi var..
http://www.ajansspor.com/resim/denizbaris_sivil.jpg http://www.turkspor.net/images/news/denizbaris.gif

izmirksk
08.08.2005, 23:40
ankaralı bir aile ile (hasan şaş ankaragücünde oynarken ) konuştuğumuzda hasan saşın alevi olduğunu söylemişlerdi.
kesin bilgim yok onların yalancısyım

kussaray
09.08.2005, 01:44
ümit karan
ümit özat
hasan gökhan sas
ümit davala
serhat akin
yildiray bastürk
selcuk çetin
sinan kaloglu
hasan salih kabze

yildiray bastürk ve ümit davala bunlar kesin alevi degildir

alevi olarak kesin olarak hasan sas i biliyorum

Köroglu
13.08.2005, 19:55
ankaralı bir aile ile (hasan şaş ankaragücünde oynarken ) konuştuğumuzda hasan saşın alevi olduğunu söylemişlerdi.
Benim akrabalarim Ankarada oturuyor... Ve aynen bana da bu söylendi! Hasan Sasin Ankarada yasayan akrabalari Alevi.

bada
16.08.2005, 02:20
hasan sas adanali arap alevisidir...

AliCan
16.08.2005, 13:59
bence daha bilinmeyen cok alevi futbolculari var
aynen alevi millet vekilleri gibi ama bilinmez alevi toplumuna ne kadar faydalilar

hasan1
16.08.2005, 16:54
türküyede milet vekilide olsan futbolcuda olsan kendi varligini duyuramiyorsan
kendini tanimiyorsun demek kendini tanimayan da baskasini tanimaz
saygilar

byseca
26.09.2005, 19:19
açıkça çok şaşırdım arkadaşlar bu bahsedilen sporcuların alevi olduklarını bilmiyordum..

bu arada benim kz kardeşimde milli takımda. çekiç atmada türkiye rekoru kendisindedir.. önümüzdeki olimpiyatlardada izlebileceksiniz kendisini.. Pek takip edilmez ama geçen yıllarda italyada yapılan mini olimpiyatta 3. olmuştu bizim kardeş..

yaşı küçük bi önceki olimpiyatlara katılamadı bi sonrakine kesin katılıyor..
hep beraber izleriz artık :D

Festoolaa
27.09.2005, 15:25
Hasan kabze sunnidir sivas imranlılı ve lig tvdede gördüm annesi türbanlı kızkardeşide öyle.Yıldıray baştürkte yozgatlı sünnidir..

Aslında bu tür topicler bana cok sacma geliyor ama yanlıs bilgileri ortadan kaldırmak icin yazayım dedim yoksa fbli kaleci volkan,bjkli mustafa doganda alevidir...zira böyle nice futbolcu ismi sayilabilir ama ne icin yazilir ve üzerinde konusulur anlamam...

memço
27.09.2005, 15:44
Duyduğum kadarıyla Kayserispor’da oynayan Mehmet Topuz’da Alevi.

Bu arada merak ettim, FESTOLAA adlı forum üyesi gerçekten 100 yaşında mı? Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.

Festoolaa
27.09.2005, 18:26
haha yok yaw üye olurken gsliyimde 1905 yazayım dedim lol...

CIRKINKRAL
12.10.2005, 21:41
besiktasta oynayan GÖKHAN ZAN benim köylüm yani ANTAKYALI´dir ve ARAP ALEVISI´dir...

maradona_58
17.10.2005, 11:35
3 büyüklerden bildiklerim şu oyuncular veye antrenörler

Galatasaray

ümit karan
hasan şaş
ali yavaş (altyapı sorumlusu)
cafercan aksu

Fenerbahçe

ümit özat
selçuk şahin
deniz bariş

Beşiktaş

rıza çalımbay (t.direktör)
gökhan zan

bunlar alevidir

onurtt
17.10.2005, 12:56
milli takımımızda da bayağı bir sporcu var o zaman...

kemal152
17.10.2005, 21:51
ben altayda(izmir) oynarken gaziemir tesislerinde onunla tanıştık doğulu olduğunu anladım ama alevi olup olmadığını anlamadım.

Canan
17.10.2005, 23:34
ben altayda(izmir) oynarken gaziemir tesislerinde onunla tanıştık doğulu olduğunu anladım ama alevi olup olmadığını anlamadım.

benim bildigime gore sinan kaloglu tuncelili, tuncelidede alevi cok olduguna gore alevi olabilir.

MalidO
19.10.2005, 02:00
yildiray bastürk ve ümit davala bunlar kesin alevi degildir

alevi olarak kesin olarak hasan sas i biliyorum:garibbak:

2 sporcuda haklisin. Yildiray ve Davala kesin degiller. Mesele Hasan Sas, onda kesin degil, neden Ankarada olduguda , orada nisanlisi oturuyor ve o kiz alevi imis. Benim kuzenim ayni mahallede kaliyorda oradan aldim bu dedi kodulari. :yamukgul: Ve dúzelteyim dedim. Tek sorum FB li Selcuk?? Bence buda alevi degil.

Alevimen
19.10.2005, 02:38
:garibbak:

2 sporcuda haklisin. Yildiray ve Davala kesin degiller. Mesele Hasan Sas, onda kesin degil, neden Ankarada olduguda , orada nisanlisi oturuyor ve o kiz alevi imis. Benim kuzenim ayni mahallede kaliyorda oradan aldim bu dedi kodulari. :yamukgul: Ve dúzelteyim dedim. Tek sorum FB li Selcuk?? Bence buda alevi degil.

Hasan Şaş büyük ihtmalle anadolu alevisi deyildir. Bunu medyadan takip edebildiğim kadar söylüyorum. Ama burda biz ayrımcılık olsun diye böyle araştırmayı yapmıyoruz sadece bilgi amaçlı.
Sinan ve Selçuk Tunceli doğumlu ve büyük ihtimalle kendileri Alevidir.

MalidO
23.10.2005, 11:36
Ama Selçuk ismini genelde Aleviler hic takmaz, nedeni bilirsiniz galiba.
Aynen ómer veya Akin isimler gibi.

alikilic24
23.10.2005, 18:51
Selam arkadaşlar 2.ligde altay'da top oynayan FAZLI da alevidir bizzat komşum olur

kemal152
30.10.2005, 16:55
canan arkadaşımız necati ateş adanalı demiş ama necati aslen izmirlidir.çünkü adana spor necatiyi 3 yıl önce altay dan 240 milyara transfer etti.altaydayken
sohbetimiz oldu kendisi izmirli

Canan
30.10.2005, 17:06
canan arkadaşımız necati ateş adanalı demiş ama necati aslen izmirlidir.çünkü adana spor necatiyi 3 yıl önce altay dan 240 milyara transfer etti.altaydayken
sohbetimiz oldu kendisi izmirli

vallah ben basgasinin yalancisiyim. ben oyle duymusdum yanlizca.
bir kac hafta once alevichata bir arkadas baglandi ve necati atesin kendi akrabasi oldugunu soyledi. gerci alevichata baglanan kisi aslen sivasli oldugunuda soylemisdi.
forumdan basga uyelerde vardi bu sirada chat odasinda onlarda hatirliya bilir bu olayi.

mustimercan
30.10.2005, 19:09
evt necati izmirli bende altay,da oynadigi zamandan biliyorum...

kızılırmak77
30.10.2005, 21:35
Arkadaşlar Hasn Kabze Sivaslidir Ve Faşistin Birisidir.babasi Izmir Buca Ticaret Lisesinin Müdürüdür Ve Kafkas Kökenli Olup Alevi Düşmanidir.geçen Yil Okulun Veda Eğlencesinde Semah Ekibine 5 Dakika Süre Verip,kafkaqs Ekibine 1 Saat Süre Taniyan Gerici Eğitmendir.

tunc2
30.10.2005, 22:59
Arkadaşlar Hasn Kabze Sivaslidir Ve Faşistin Birisidir.babasi Izmir Buca Ticaret Lisesinin Müdürüdür Ve Kafkas Kökenli Olup Alevi Düşmanidir.geçen Yil Okulun Veda Eğlencesinde Semah Ekibine 5 Dakika Süre Verip,kafkaqs Ekibine 1 Saat Süre Taniyan Gerici Eğitmendir.

emrah kardes bilgine saglik bizi aydinlattin egitmen insanlarin bu derece gerici olmasi bizleri üzen bir durum bu insanlarla büyüyen yeni bir nesil düsünürsek halimiz harap

onurtt
31.10.2005, 00:20
Ayrıca Beşiktaş'ın eski futbolcuları şuan ki geçici antronörleri Ulvi Güveneroğlu ve Mehmet Ekşi de....

karakulak
31.10.2005, 23:48
eski fenerli kemalettin sol görüslü devrimci .. galiba..

aydın82
01.11.2005, 00:49
kemalettin işçi partisinin bir üyesidir
fb den de zannediyorum siyasi sebeplerden dolayı ayrılmıştır.en azından fb den ayrıldıktan sonra yaptığı bir tv açıklamasında öyle demişti.

izmirksk
07.11.2005, 23:11
işçi partisine devrimci demek devrimciliğe ve devrimcilere hakaret olur kanaatindeyim.işçi partisi bugünkü hali ile bence mhp den farksız

kızılırmak77
08.11.2005, 18:41
işçi partili değilim ama kimse kimsenin devrimciliğini sorgulayamaz.Bugün kendine devrimci diyen züppeler Metin KAHRAMANI dövüp sonrada haketmiştir,pişman değiliz diyorlar bunlarda devrimci

izmirksk
08.11.2005, 18:43
bem mhp ile dirsek temasında olanların devrimciliğini sorgularım

kızılırmak77
09.11.2005, 19:18
bende terör örgütlerinin ayak işlerini yapanları çapulcu olarak adlandırırım.

eren89
10.11.2005, 22:25
milli takımımızda da bayağı bir sporcu var o zaman...

milli takımın kaptanı bile alevi hatta hakan ile ümit arsında hep bir gerginlik vardır dikkat ederseniz

KingAlevi
10.11.2005, 22:29
milli takımın kaptanı bile alevi hatta hakan ile ümit arsında hep bir gerginlik vardır dikkat ederseniz
bana birtane örnek verirmisin lütfen? pekde inandirici gelmedi de.

gokko
11.11.2005, 02:28
Ayrıca Beşiktaş'ın eski futbolcuları şuan ki geçici antronörleri Ulvi Güveneroğlu ve Mehmet Ekşi de....

Ulvi bizim buradaki Elazığlı'lar kahvesine geliyor.Ya o da bizim köylü (Elazığ/Keban) ya da babamın,bizim köylülerin çok yakını.

mustimercan
13.11.2005, 02:48
milli takim kaptani derken hakan sükür,denmi bahsediyosun dostum alevi diye ,,,buna ancak gülünür...adam tam bir fetullahci yawww...

Ali GÜZEL
13.11.2005, 13:48
arkdaşlar buraya gelen bütün forumları okudum.arkadaşlardan ricam gerçek olmayan kulatandolma lafları burda gerçekmiş gibi yazmayalım. bir şu futbolcu alevi diyor bir diyeri o alevi düşmanıdır diyor. gerçekten biliyorsanız buyra yazın bilgimiz olsun .ben fb liyim.en çok merak ettiğim ümit özat karakter olarak çok beğendiğm bir futbolcu ama aşırı dindar birisi olduğunu duymuştum.bilen arkadaşlar varsa aydınlatırsa sevinirim. fetullahçıları alevi yazıp ortamı kötüleştirmeyin

Kizilbas 66
15.11.2005, 18:23
Arkadaslar Her Sivasli her Tuncelili Alevi olsaydi Türkiyenin cogunlugu Alevi olmasi gerekirdi.Dikkat ederseniz Alevilere en büyük zulümleri Sivas,Malatya,Maras,Corum,Elazig,Tokat,Erzincan vs... gibi illerde yapilmistir.12 Eylül Dönemini hatirlayin!!!!!!!
Aleviligi kesin olmayan sporculari yazmayin.Hasan Sas diyorlar ama gecenlerde bir gazetede Ramazanda oruc tutan sporcular listesinde onunda adi vardi hatta en büyük fethullahci Hakan Sükürün ailece yakin dostu bu konuda tereddütlerim var.

Kesin diyebileceklerimiz

Riza Calimbay
Mehmet Eksi
Ulvi Güveneroglu
Ziya Dogan
Selcuk Sahin
Deniz Baris
Sinan Kaloglu
Ümit Özat
Gökhan Zan

Sevgilerimle........

Ceyhun
15.11.2005, 18:58
Arkadaslar Her Sivasli her Tuncelili Alevi olsaydi Türkiyenin cogunlugu Alevi olmasi gerekirdi.

Her Sivaslı Alevi olamaz tabi. Ama Tunceli için aynı şey söz konusu değil. Bildiğim kadarıyla Tunceli'nin %90'ı Alevidir. Dolayısıyla bir insanın Tuncelili olması %90 Alevi olduğu anlamına gelir. Bu oran Sivas, Çorum, Tokat, Malatya, Erzincan gibi illerde 30 ila 50 arasında değişebilir.

Kizilbas 66
16.11.2005, 07:57
Dersim sitesinde baktim sadece Pertek ve Cemisgezek ilcelerinde Kirka yakin Sünni köyü var.Ama yinede baktiginiz zaman Türkiyede 15-20 Milyon arasi oldugumuzu var sayarsak Alevi sporculari cok azinlikta kaliyor.Sanirim bir cok Sporcuda Alevi kimligini aciklamiyordur.

Saygilarimla..........

Lamekan
18.11.2005, 13:28

kardeş bende bir beşiktaşlıyım ama beşiktaş yavaş yavaş ülker rin eline geçiyor artık alevilikjle hiç alakası olmaz nurcuların görünen spor yüzü oldu olacak ....

DENIZCENK
19.11.2005, 19:38
teşekürler bizi aydınlattığın için..bilgipaylaşımın için teşekürler

EŞİTLİK PARTİSİ
21.11.2005, 18:44
EŞİTLİK PARTİSİNDEN

Sevgili dostlar...
Güzel bir başlık sizleri kutlarım...
Sevgili HAŞİM ŞAHİN dostumuz futbolcu değil ama,spor konusunda önemli makaleler yazan,kitaplar yazan önemli bir spor yazarı,kendisi Tuncelili,geçmiş uğraşı eğitimcilik,zaman zaman bir araya gelir spor konusundaki düşüncelelerinden yararlanırım,bir gün sordum,bu kadar sporun bilimseliğini ön plana çıkararak,yazılar yazıyorsun,kitaplar yazıyorsun neden seni bu medya ön plana çıkarmıyor da,o lafsalatası üretenleri ön planda tutuyor,adamların elle tutulur,ciddiye alınır bir tek sözleri,yazıları,kitapları olmadığı halde,durdu,Bektaş bunu senmi söylüyorsun,ben kimden destek aldımda adamlar beni vitrine çıkarsın...evet dostlar,herşeyin iyisini elbette biz yapıyor ve yaratıyoruz ama,kamuoyuna lanse etmemekte de uzmanız,garip bir durum...tabi biz bunun nedenini biliyoruz,hala her türlü gücün bizde olduğunun farkında değiliz,ama bunu aşmaya başladık...
HAŞİM ŞAHİN arkadaşımız FANATİK gazetesinde yazardır,ilgilerinizi rica ediyor saygılar sunuyorum.
NOT: MAİL ADRESİ: hsahin@fanatik.com.tr

Bektaş ÇELEBİ

Antakya
06.12.2005, 02:55
hasan sas adanali arap alevisidir...
hasan şaşın bende arap alevisi (Nusayri) olduğunu biliyorum.

Dogan24
19.12.2005, 19:11
Sizlere Hayret Ediyorum Tartiştiginiz Konulara Bakin Hele .canlar Kinamiyorum Sadece Hayretle Okuyorum Boylesi Basit Duşunceleri Bizlere Yansitmakla Neleri Kaybetdiginize Bakin Bizlere Ozunuzden Bahsedinki Sizleri Taktir Ayni Zamanda Eksigimizi Bildiklerinizle Karsilastiralim Saygilarla

Oli
20.12.2005, 17:31
burası da dedikodu hattı herhalde.... kim nerde ne yaptı şok şok şok Hasan Kabze son olarak rus anneden olduğunu açıkladı.

flaş flaş hasan şaş bozkurt işareti ile kendisine alevi diyenleri hayal kırıklığına itti.

fb li Denizin turani tipi geçirdiği ameliyattan sonra mı oldu?

-----------------
beyler beyler sadece doğum yerlerine bakıpta şu alevidir bu alevidir demeye kimsenin hakkı yok spekülasyon yapmayalım lütfen...

karamurat
26.12.2005, 23:00
Ben ümüt karan,ümüt özat,hasan sas bunlarin alevi oldugunu biliyorum ama digerlerinin alevi oldugundan emin degilim birde galatasaray´da nekadar alevi butbolcu var acaba yardimci olan olursa memmun olurum.
saygilar.

Adam
26.12.2005, 23:41
ilginç tabi ya arkadaşlar sevdiğimiz insanları bizden görmeye meyilliyiz bi arada tutturmuşlardı ilhan mansız tatar alevisi diye :) hayır yani bir insanı seviyosak alevi olunca daha mı çok sevicez :) sporcu değil fakat tarkan'ın anne tarafı alevi kesin biliyorum şimdi daha mu çok seviosunuz ? yapmayın gözünüzü seviyim anneannemin muhabbetleri bunlar

zülfü livaneli çok iyi adam çok severim ama
ama sı ne anneanne
ama bir de alevi olsaydı daha çok severdim

atatürk çok büyük adam o olmasa ya osmanlılar ya başkaları kökümüzü kurutmustu ama
ne aması anneanne
ama bir de alevi olsaydı daha çok severdim

BesiktasliBABA
30.12.2005, 22:22
bence bunlarin ogrenilmesi gerekli seyler,ne dedikoduyla,nede daha fazla sevmekle alakasi yok.biryerlerde bizdende insanlarin oldugunu gormek,duymak insana gurur veriyor.1990 li yillardi hurriyet gazetesi aleviler hakkinda arastima yapiyordu,haftalarca surdu bu,o sirada "unlu alevi futbolcular -riza calimbay,mehmet eksi,ziya ve zeki (hepsi besiktasta )" yaziyordu.besiktasliligimla bir kez daha gurur duydum,cunku BESIKTAS gercektende halkin,halkci takimiydi.

Lamekan
31.12.2005, 04:02
bence bunlarin ogrenilmesi gerekli seyler,ne dedikoduyla,nede daha fazla sevmekle alakasi yok.biryerlerde bizdende insanlarin oldugunu gormek,duymak insana gurur veriyor.1990 li yillardi hurriyet gazetesi aleviler hakkinda arastima yapiyordu,haftalarca surdu bu,o sirada "unlu alevi futbolcular -riza calimbay,mehmet eksi,ziya ve zeki (hepsi besiktasta )" yaziyordu.besiktasliligimla bir kez daha gurur duydum,cunku BESIKTAS gercektende halkin,halkci takimiydi.

evet o yıllar öle olabir ama şu an için ülker gibi dinci bir gurubun elinde değilmi..bende bir beşiktaşlıyım ama gidişatı beğenmiyorum dogrusu ..

BesiktasliBABA
31.12.2005, 17:19
haklisin lamekan kardes ama carsiyi temsil eden forzabesiktas sitesinde takip edebildigim kadariyla,taraftarin buyuk bi cogunlugu bu konuda hala israrla ulkeri istemediklerini belirtiyorlar.bu yonetimin ulkere isim hakkini satmasi beni sasirtmadi cunku bunlar iktidarin usagi bi yonetim,besiktasta inatla kirmak istedikleri kabuk bu,besiktasin solcu yapisi.besiktastaki solcu bu kuvveti kirmak icin 90 li yillarin basinda sanirim,suleyman sebanin baskani oldugu donemde,sebayi indirebilmek icin,kuluple hicbir alakasi olmadigi halde alattin cakici uye yapiliyor ve kongreye 50 kadar kopegiyle basiyor,bunu yazan cok degerli bi gazetece abimiz yalcin dogan iyi bir besiktasli oldugunu yazmisti.yani kisacasi kopekcilerin hakimiyet kurabilmek icin besiktasa da bulastiklari kesindir.

onurtt
01.01.2006, 01:32
haklisin lamekan kardes ama carsiyi temsil eden forzabesiktas sitesinde takip edebildigim kadariyla,taraftarin buyuk bi cogunlugu bu konuda hala israrla ulkeri istemediklerini belirtiyorlar.bu yonetimin ulkere isim hakkini satmasi beni sasirtmadi cunku bunlar iktidarin usagi bi yonetim,besiktasta inatla kirmak istedikleri kabuk bu,besiktasin solcu yapisi.besiktastaki solcu bu kuvveti kirmak icin 90 li yillarin basinda sanirim,suleyman sebanin baskani oldugu donemde,sebayi indirebilmek icin,kuluple hicbir alakasi olmadigi halde alattin cakici uye yapiliyor ve kongreye 50 kadar kopegiyle basiyor,bunu yazan cok degerli bi gazetece abimiz yalcin dogan iyi bir besiktasli oldugunu yazmisti.yani kisacasi kopekcilerin hakimiyet kurabilmek icin besiktasa da bulastiklari kesindir.ama basarmayacaklar,halen cok kuvvetli solcularimizi var,besiktas icinde yonetimi alabilecek.

Beşiktaş'a sağcılık solculuk karıştırmayın...

BesiktasliBABA
04.01.2006, 00:21
evet haklisin kardes,spora siyaset karistirmayalim diyecektim,tam bu noktada sayin atay aktug(trabzon eski belediye baskani (chp)nin yaptigi aciklamalar,tam aksine siyasetin heryerde oldugu gibi sporunda tam gobeginde oldugu cikmistir ortaya.ayrica spora siyaseti karistiran biz degiliz,ornekte verdigim gibi,yalcin dogan bey yaziyor.ayrica ulkeri sponsor olarak ozellikle secmek nasil siyasi bi seyse,ulkere karsi cikmakta siyasi degilmi kardes.istemesekte siyaset maalesf heryerde.

onurtt
05.01.2006, 00:00
Öncelikle bu yazdıklarımızın konu başlığı ile alakası yok, ama yazmadan geçemem..Spora siyaset karışmıştır Türkiye'de zaten futbol futbol olmaktan çıkmıştır, ben Beşiktaş'a karıştırmayın dedim..Beşiktaş'a karışmıştır ama elbet temizlenecektir bu camia...Kola Turka'ya gelince FORZA'yı takip ediyorum demişsin bu konu orda yeterince yazıldı çizildi...Şayet basket maçına gittiysen ya da TV'den izliyorsan her maçtan önce gerekenleri taraftar söylüyor bu konuda.. 3 Hece 8 harf sadece Beşiktaş...

SivanA SimyacI
17.01.2006, 15:10
önce bende şunu diyim alevi futbolcu çok aynı zamanda anadolumuzda ki 3,lig takımlartındada bunlar mevcut mesela tokatspor forması giyen herkes alevi

karamurat
22.01.2006, 02:22
önce bende şunu diyim alevi futbolcu çok aynı zamanda anadolumuzda ki 3,lig takımlartındada bunlar mevcut mesela tokatspor forması giyen herkes alevi sevgili genc kardesim nerden biliyorsun tokat sporlu oyuncularin hepsinin alevi oldugunu cok emin gibi yazmissin ve birde tokatin nersindensin saygilar

arda24
02.02.2006, 00:36
ben kesin olarak bildiğim şu isimler var.Ümit karan,hasan şaş,cafercan aksu. ümit özat,selçuk şahin. sinan kaloğlu,eskidan vardı ali eren,rıza çalımbay. deniz barış ta erzincanlı ve söylenen köyden ise alevi serhat akın erzincan iliç li ama kendisi almanya doğumlu alevi deniyor ama arkadaşlar onun köyü sünni köyü.tokatsporu bilmem ama erzincanspor da alevi yok benim bildiğim çünkü akp li belediye takımın başında.tokatspor için de ipucu olabilir bu.

24Coskun24
02.02.2006, 21:24
birde Yusuf Simsek var alevi olarak.kendisi antalya elmali dogumludur.su an denizlisporda oynuyo.hatta omuzunda zülfükar dögmesi oldugu bile söyleniyo.

erayY
06.02.2006, 22:24
arkadaslar biri özetlesin o zaman kimler alevi kimler değil

atilla76
25.02.2006, 16:18
slm canlar yanlis bir bilgi edinmediysem fb li Onder Turacida erzincan kemahli alevidir

atilla76
25.02.2006, 21:42
slm arkadaslar benim bildigim alevi futbolcular
hasan sas
umit karan
umit ozat
deniz baris
onder turaci
selçuk sahin
sinan kaloglu
baska bilen arkadaslar eklesinler ltf
(yalniz hiçbir zaman alevi sunni ayrimi yapmam sadece yezitlere karsiyim,sunnilere degil yezit gibilerine)

MetinK
26.02.2006, 13:28
(yalniz hiçbir zaman alevi sunni ayrimi yapmam sadece yezitlere karsiyim,sunnilere degil yezit gibilerine)
atilla kardesim kas yapayim derken göz cikariyorsun ama galiba farkinda degilsin.Yezidi/ Asuriler de bu topragin insanidir ve onlarda Alevi ve Sunni gibi insanlardir.Herkes inancinda özgürdür.Birilerine yaraniyim derken baskalarina haksizlik etmiyelim.
Kimseyi inancindan dolayi kritik etmeyelim böyle.Herkesin inanci kendine.
Yanlis bir düsünce .Mesajini düzeltecegini umuyorum...

turan_tokus
26.02.2006, 14:19
Genc Karakartallar Bu Kanalda

24Coskun24
26.02.2006, 23:13
atilla kardesim kas yapayim derken göz cikariyorsun ama galiba farkinda degilsin.Yezidi/ Asuriler de bu topragin insanidir ve onlarda Alevi ve Sunni gibi insanlardir.Herkes inancinda özgürdür.Birilerine yaraniyim derken baskalarina haksizlik etmiyelim.

arkadas yezi dedi yezidi demedi.yezidi lerle yezid ayni sey degil.bir yanlis anlama oldu sanirsam.

m.ozfe
27.02.2006, 19:47
ümit karan
ümit özat
hasan gökhan sas
ümit davala
serhat akin
yildiray bastürk
selcuk çetin
sinan kaloglu
hasan salih kabze

ümit özat mı alevi?hadi canım sende...

karakartal
27.02.2006, 19:50

Rumuzumdan anlaşıldığı gibi bende sapına kadar Beşiktaşlıyım ve Rıza Çalımbay gibi bir insana sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. İnanıyorum tekrar Beşiktaşa gelecektir.

Irkçılığı kaydırmamak kaydı ile Alevi insanları bilmemiz önemli ve be bunu çocukça bir davranış görmüyorum. Çünkü sporun tüm dallarında alevilerin yanlız kalıp ayrımcılığa sürüklenmelerine izin vermemliyiz. Onlara kötü günlerinde sahip çıkabiliriz.

Miro
27.02.2006, 20:37
Herkes herhalde bilmeden atiyor. Yok su alevi, yok su sünnü.

Benim bildiklerim:

Hasan Sas
Özgür Özgürcan
Cafercan Aksu
Sinan Kaloglu
Selcuk Sahin
Ümit Karan
Ali Eren

Bence Ümit Özat Alevi degil..

Samsunda bir kaleci vardi, kendisi Corumlu. Simdi nerde oynuyor bilmiyorum. Ismini de unuttum.

Miro
27.02.2006, 20:38
Ha birde Celal Dogan baskanimiz da Alevi !

Oli
27.02.2006, 21:30
ronaldinho
raul
pele
cannavaro
toldo
imansız
çen chuk cen :komik :yamukgul: :p :p

arda24
27.02.2006, 21:42
dostlar ümit özat aleviymiş,bundan önceki yazılarda vardı bazı dostlar tanıdıklarını söylediler.ama hasan kabze deilmiş.bu arada ben galatasaraylıyım böyle yazınca kimse fenerli falan sanmasın.daha önceden ben bildiğim kesinleri yazmıştım ümit karan,hasan şaş,cafercan ve özgürcan,selçuk şahin,ümit özat,deniz barış,sinan kaloğlu,eskilerden de rıza falan var.

MetinK
28.02.2006, 02:00
ronaldinho
raul
pele
cannavaro
toldo
imansız
çen chuk cen :komik :yamukgul: :p :p
tamamen katiliyorum oli arkadas sana.Birde sey vardi hani.hmmm.Kolunda che dövmesi vardi ya.Maradona yahu...

meymane_usari
28.02.2006, 07:00
eskiden ankaragücü nde kaleciydi zafer oda alevi

haydargunel
02.03.2006, 00:45
arkadaşlar hasan sas alevimi bilmiyorum ama koyu bir solcu olduğu belli. yeni doğan oğluna koyduğu isimdende belli oluyor bu yusuf hüseyin. bilmem belkide sadece tesadüftür...

tunceli didem
02.03.2006, 01:04
bu aksam bir yasima daha girdim bu kadar alevinin basarili olmasi onur verici

tunceli didem
02.03.2006, 01:10
peki unlu isimlerden kimler alevi merak ettim??

GürkO
05.03.2006, 15:26
Size bir süpriz alevi futbolcu daha UĞUR BORAL gop dan çıktı uzaktan akrabam olur kendisi tokatlı.halısahada maç oynuyoduk şimdi saracoğlunda oynuyor

HASAN HÜSEYİN YARDIMCISI OLSUN..

pirimunzur
05.03.2006, 15:29
hasan şaş alevi degil ya yanlişiniz var

GürkO
05.03.2006, 15:40
değerli can adamın ğlunun adı YUSUF HÜSEYİN ben daha ne diim ve alnında yazıyo biraz kanında alevilik varsa kanının çekmesi lazım değilmi zaten .beni yanlış anlama sakın hani anlaman lazımdı die söledim !!!

erzincanliyam
13.03.2006, 10:41
aslında bu konu ne kadar gereklı bılmıyorum.turkiyedeki alevi futbolcular illaki vardır ve varda.sımdı bır arkadasımız sunlar alevıdır demıs otekı bır kac arkadas yok degıller demıs.forumda kım kıme guvenecek oda allaha kalmıs :) umıt ozat alevıdır demıs yok olamaz yazanlar var.evet sinan kaloglu alevidir selcuk sahın,umıt ozat,ve denız barısın alevı oldugunu bılıyorum cunku denız barıs bızım koyludur.sınan ve selcuk ıcın soze gerek yokdur heralde dersımlı ve alevı oldukları kesındır.celal dogan zaten ortada cnn turk de canlı bır programda evınde sohbet edılıyordu.evın duvarında kocaman hz.alinin resmi vardı.fakat hasan saş ıcın bırsey dıyemıyecegım olabılırde olmaya bılırde.serhat akın erzıncanlıdır onder turacı erzıncanlıdır ama alevı olduklarını bılemıyor.bızım cocukların cok fazla oldugunu bılıyorum ama kulupdekı ortamları ıcın soyleyemedıklerıde kesın.benım yazdıgım ısımler %100 alevıdır aksını ıdda eden varsa buyursun yazsın

tornova
13.03.2006, 11:44
bizde düne kadar gs lı ümit karanın tuncelili olduğunu biliyorduk ama malesef değilmiş hatta radikal gazetesinde röportaşı varmış koyu bir milliyetçi olduğunu okumuşlar.artı hasan şaşın arap alevisi olduğu doğrudur.bugün bir çok arap alevisinin namaz kıldığı biliniyor.

24Coskun24
13.03.2006, 15:13
bizde düne kadar gs lı ümit karanın tuncelili olduğunu biliyorduk ama malesef değilmiş hatta radikal gazetesinde röportaşı varmış koyu bir milliyetçi olduğunu okumuşlar.artı hasan şaşın arap alevisi olduğu doğrudur.bugün bir çok arap alevisinin namaz kıldığı biliniyor.

bence ümit karan alevidir.gazetelerin yazdigina pek aldirmayin.Zamaninda sinan kaloglu icinde mhp ye oy verdi diye yazmislardi.ama sinan kaloglu alevidir.ümit karan mersinlindir kendisi bildigim kadariyla.ben sahsen onu alevi olarak biliyorum.

Cleric
13.03.2006, 16:09
Alevi sporculardan Önemli bence Alevi sporcuların Kendi insanlarına bağılılığıdır.

Bu sporcuları mal varlıkları oldukça iyi durumdalar Ama ben bu güne kadar çoğunun Ne bir alevi dernek toplantısı vs. de gördüm nede maddi olarak yardım ettiğini duydum

Sadece Ümit özat ve ümit KaRaN hacıbektaşda gördüm duyduğuma görede hacıbektaşa yüklü bir bahış yapmışlar.

Bende eski bir futbolcu örnek veriyim.. ADNAN POLAT öz alevidir. Ve alevileri çok tuttar bilhazsa Hacıbektaşdaki bir çok köyün asvaltını yaptırmıştır .. Elinden geldiğincede maddi ve manevi yönden yardımını hala yapmaktadır.. Bilmeyenler için söyleyim dedim ..

barışarock
13.03.2006, 16:16
bu konunun 10 sayfadaki tüm yazılarını okudum,ümit karan,hasan şaş,ümit özat ve adnan polat isimleri,alevidir diye ençok tekrarlanan isimler olmuş.bu kadar insan bunu söylüyosa enazından bu dört isim kesin olarak alevidir diyebiliriz bence,bu kişileri tartışmaya gerek yok

GürkO
18.03.2006, 17:37
arkadaşlar 100 defa dedim hasan şaş tan şüpheniz varsa hiç olmasın adam tam bir arap alevisidir .arap alevisi olması başa bi yana adamın oğlunun adı da deniz yusuf(hüseyin) dur ya artık değerli canlar yapmayın ya!!!!

DersimVatan
18.03.2006, 21:16
way be futbolcuların hepsi alevi enredeyse. bubir gurur :):)

aleviiso
09.04.2006, 21:29
ümit özat alevi deildir

aleviiso
09.04.2006, 21:33
birde hasan kesin bir bektaşi alevisidir çünkü arkadaşımın köylüsü

bektasunal
11.04.2006, 22:09
arkadaşlar sporcu değilde çok sevdiğimiz bir komedyende alevi ata demirer SİVAS GÜRÜN KONAKPINARLI.cem yılmazda SİVAS GÜRÜNlü ama sünni

esat44
12.04.2006, 18:41
:106: insan yeterki insan olsun aslını hiç bir zaman unutmasın

pirihorasani
12.04.2006, 19:11
Forumu okuyorum,Alevi futbolculardan bahsediliyor,bir arkadas cikip birisinin devrimci oldugunu yaziyor,devrimcilerinden mi bahsediyorsunuz alevilerdenmi anlamis degilim?

Diger arkadasta cikmis,Semah ekibine 5dakika verdi kafkafcilara 1saat zaman verdi.Ben olsam semah EKIBINE hic zaman vermezdim.Niye mi?Cunku bu folklor degil can,bu bir ibadettir,bir ask halidir.Ne isi var okulun kutlamalarinda semah EKIBI nin?Hos Birde Semah ekibi kelimesi turedi.

Bence daha dikkatli ve duyarli olamamiz gerekir Inancimiza ait degerlerde.

Yonuyu Dagittigim icin Ozur Dilerim,Aldiris Etmeden Alevi Sporculara devam edebilrisiniz arkadaslar.

Selamlar

aktas533
18.04.2006, 13:05
ümit özat alevi deildir

ümit özat %100 alevidir. kendisi sivas divriğlidir en emin olduğum da o

izem
24.04.2006, 16:59
ümittt davaaalaa alevi mi???:uhhm:

AKPden başkan adayı olcam diyodu ya..
aman bee..

deniz
24.04.2006, 17:24
bende yıldıray baştürkün alevı olduguna pek ıhtımal vermıyorum.

kanak71
24.04.2006, 17:37
ümittt davaaalaa alevi mi???:uhhm:

AKPden başkan adayı olcam diyodu ya..
aman bee.. umit davala kesinlikle alevi degildir...onemli olan zaten alevi mi degil mi degil onemli olan demokrat laik ve ulusuna bagli olmak. mesela kemalettin senturk gibi..hoscakalin

mehmettopuz
28.04.2006, 19:57
Duyduğum kadarıyla Kayserispor’da oynayan Mehmet Topuz’da Alevi.

Bu arada merak ettim, FESTOLAA adlı forum üyesi gerçekten 100 yaşında mı? Açıkçası bana pek inandırıcı gelmedi.

Selamlar millet :D mehmet topuz kuzenim olur o alevi degil kendisi yozgatli! Onu söyleyeyim dedim...:sas

mehmettopuz
28.04.2006, 20:00
sERHAT aKin CIDDEN aLevIMI?? eRzIncANlI olDUuguNU bILiyoRumdA hEr ErZincAnli AleVI dEgIl BeNIm BIlDigIm

can85
03.05.2006, 12:40
ümit özat alevi değil diyenlere duyurulu ümit özat hemde alevinin tam yansımasıdır.

roro
03.05.2006, 12:56
Ülkemiz de spor denilince hemen futboll geliyor. Burdaki arkadaşlar da bu anlayışın dışına çıkamamışlar.Popüler kültür ve anlayışın dışına çıkmak gerek.Sistem tarafından bilinçli enjekte edilen,anlayışın dışına çıkalım.Düşüncemize hemen sunulan değerleri kendi bilicimizde yğuralım, kendimiz bir şeyler katalım....

huseyiny
12.05.2006, 14:35
Gençlerbirliğinden uğur Boral'ı unutmuşsunuz canlar Tokat Zile Büyükkaryün köyünden dir kendisi ve alevidir. Seneye Fenerbahçede

huseyiny
12.05.2006, 14:38
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın da alevi olduğunu duydum ama kesin bilmiyorum kendisi diyarbakırlı diyarbakırda çok alevi köyü olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Birda Aziz Yıldırımın Tuncelispora desteklerini unutmayın.

pirrsultann
12.05.2006, 14:41

hasan şaş nusayri alevisidir

vigor_people
12.05.2006, 17:00
bilgileriniz için sağolun

canalper
14.05.2006, 01:35

arkadaslar hasan sas %100 alevidir. kendisi benim arkadasımın enistesi oluyor. arkadasımın ailesi de alevidir.

Urfalı
14.05.2006, 09:58
Sefer Hakan Olgun.
Yeğenimdir.
Eski Akçaabat Sebat Spor'daki o ünlü şike olayını ortaya çıkaran ve şimdi E.Şehir'de oynayan kişidir. Kalecidir.Urfa Kısas'lıdır.

hasret_eylul
23.05.2006, 18:46
arkadaşlar benden de bir alevi futbolcuu

Şah-Mat
23.05.2006, 19:29
arkadaşlar benden de bir alevi futbolcuu kim diye merak ediyorsanız ben yani şöyle belki ilk defa duyanlar olacaktır ama bayan futbolcuyumm.. evet kesinlikle doğrudur.. duymayanlara duyrulur sorusu olan varsada yanıtlayabilirimm..

Merhaba hasret_eylül..,

Valla yanlış okumuyorsam sevindim senin adına...

yolunda devam etmne dileğiyle..her şey istediğin gibi olsun...

Bu arada takımının hakkında felan bilgi versen seviniriz..:)

hasret_eylul
24.05.2006, 15:33
evet yanlış değil bayan

CcEeMm
03.06.2006, 17:58
benim bildiklerim şunlar:
selcuk sahin
sinan kaloglu
ümit özat
hasan sas
volkan demirel
volkan arslan
tümer metin
rıza çalımbay
deniz barış

Özgür-Taylan
03.06.2006, 18:10
ümit davala Alevi mi??? hiç sanmam..

RevoLt_Blue
11.06.2006, 18:58
ümir özat kesınlıkle alevi kımsenın suphesı olmasın..
sinan kaloğlu 62 numara giymektedır ve alevi oldugu herkesce bilinmektedir..
adnan polat da kesın Alevi

pirrsultann
11.06.2006, 19:06
gökhan zan da alevi

RevoLt_Blue
12.06.2006, 12:29
tacsız kral pele:) fenerbahceli cemil:)...

Alevi_CeM_58
12.06.2006, 16:05
arkadaslar ümit ozat Sivaslıdır kendısı ama alevi degıldır bende Sivassporda oynuyorum... ümit ozat alevı degıl ama hasan kabzede Sivaslı ama onu bılmıyorum

SivanA SimyacI
12.06.2006, 17:47
Hasan ŞaŞ

powerspeed
12.06.2006, 18:57
sporcu deil ama adnan polatın alevi olduğunu biliorum hatta hayattaki en çok sevdiği iki şey alevilik ve g.sray

meymane_usari
12.06.2006, 23:58
sporcu değil ama Fb Tv de Fenerium On-Air programını sunan Cem abi var o da alevi erzincanlı hem de sonra Halil ve Hamit Altintop Kardeşler de Alevidir.

GürkO
16.06.2006, 22:17
değerli canlar size yüzde yüz bildiklerimi yazacam%100

1-UĞUR BORAL (AKRABAM)
2-ÜMİT ÖZAT (OĞLUNUN ADI ALİ ÜMİT)
3-HASAN ŞAŞ (OĞLUNUN ADI DENİZ YUSUF)
4-ÜMİT KARAN (TUNCELİLİ DİE ALNINDA YAZIYO)
5-DENİZ BARIŞ (SURAT HATLARINDAN BELLİ ZATEN ALLAH KEMAHLISI:D )
6-SELÇUK ŞAHİN (MERSİN DOĞUMLU TUNCELİLİ CANINA KURBAN ONUN)
7-SERHAT AKIN (ERZİNCANLI AİLESİNİ GÖSTERDİ BİKERE GÖRSEN YETER KEMAH ELMALILI)
8-SİNAN KALOĞLU (HİÇ TARTIŞMAYIN BENCE)

baransu
17.06.2006, 12:16
ümit davalanın alevi olduğuna inanmıyorum eğer alevi ise ben onu alevi olarak kabul etmiyor ve bu şahıstan utanıyorum... çünkü alevi insanının çağdaş, laik ve hümanist bir yapıya sahip olduğunu düşünürsek böyle birisinin şu anda ülkenin ve alevilerin düşmanı olan bir partinin ( akp ) üyesi ve yakında da teşkilat içerisinde görev alması sebebi ile bu kişinin alevliği hakkında şüphelerim var bu konu da sizler ne düşünüyorsunuz

CcEeMm
17.06.2006, 20:55
sporcu değil ama Fb Tv de Fenerium On-Air programını sunan Cem abi var o da alevi erzincanlı hem de sonra Halil ve Hamit Altintop Kardeşler de Alevidir.
cem arslan kesin alevi mi

GürkO
17.06.2006, 21:33
cem arslan kim beyler ya ismi yabancı gelmiyo ama

atilla76
20.06.2006, 00:01
metin kardes ben yezit derken yezidilerden ahsetmedim tam tersine yezidi arkadaslarim var.
Ben sadece yezit yani Hz HUSEYINI sehit eden yezit ve onun gibi dusunenler için yazdim bu kadar
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
metin kardes ben yezit derken yezidilerden ahsetmedim tam tersine yezidi arkadaslarim var.
Ben sadece yezit yani Hz HUSEYINI sehit eden yezit ve onun gibi dusunenler için yazdim bu kadar

alewi__19
24.06.2006, 16:23
herkese selamlar arkadaşlar sitenize yeni üye oldum. kendimle ilgili gerekli tanıtmayı sitemizin 'ünlü aleviler' bölümünde yaptım. hatta bildiğim birçok alewi we sünni ünlülerin isimlerini yazdım. bazı futbolcular hakkında da bilgim war we bu bilgilerimi sizlerle paylaşmak için burdayım.
alewi sporcular we spor adamları : hasan şaş , ümit karan, aziz yıldırım, adnan polat, sinan kaloğlu... şimdilik kesin olarak bildiklerim bunlar
sünniler ise : ilhan mansız, hakan şükür, necati ateş, serhat akın, sergen yalçın, serkan balcı, rüştü... şimdilik aklıma gelenler bunlardır. üye arkadaşlarım benimle aynı görüşte olmayanlar warsa yazabilirler. ayrıca sorusu olan warsa da yazabilirler.

decar
24.06.2006, 16:34
belki çogu kişi bilmiyordur ama fenerbahçeli servet çetin ığdır azerilerindendir imam caferi mezhebinden yeğeni bizim okuldaydı ordan biliyorum

Gannush
24.06.2006, 17:20
Aziz Yıldırım alevi mi? Alla alla

Serkan_Devrim
24.06.2006, 17:24
Aziz Yıldırım alevi mi? Alla alla
Allah korusun :yamukgul:

mertcaner
24.06.2006, 17:34
Allah korusun :yamukgul:

Niçin Allah korusun dedin? Aziz Yıldırım'ın alevi olmasından ne zararın var ki?
Büyük bir futbol camiası bulnan bir kulüp başkanının alevi olması bence iyi olurdu. Keske alevi olsa.

tercanli
26.06.2006, 15:51
arkadaslar ben fbliyim ama tum alevi sporculara saygım vardır. ben sadece ergun pembe ümit özat ve selçuk şahni biliodum. digerlerini sizden ogrendim. sagolun

crewchif
26.06.2006, 19:45
aziz yıldırım hakkında kesin bilgisi olan varsa bizi bilgi,lendirsin arkadaşlar

bodrum_26
26.06.2006, 19:53
eski beşiktaşlı ulvide alevidir kendisi bizim karşı köylüdür elazığ merkez birvan köyündendir

hsn
27.06.2006, 11:41
aziz yıldırım hakkında kesin bilgisi olan varsa bizi bilgi,lendirsin arkadaşlar

Ben Aziz Yildirim'in Ergani'li oldugunu duymustum.
Ergani eskiden Türkmen yerlesim bölgesiymis...

pastoralsenfoni
27.06.2006, 12:09
ümit davala alevi olamaz o artık hakan şükürün teşviki ile fetullah gülenin cemaatine girmiştir.böyle alevi olmaz.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
sporcu deil ama adnan polatın alevi olduğunu biliorum hatta hayattaki en çok sevdiği iki şey alevilik ve g.srayben fener bahçeliyim ama adnan polatı alevi diye sevrdim fakat 26 haziran akşamı kanaltürkte fetullah gülen ile ilgili bir program yapıldı,orada bir görüntü vardı,fetullah gülen gelp adnan polatın masasına oturdu,adnan polatta f.gülen gelince önünü ilikleyip ayağa kalktı.
bu nasıl bir aleviliktir,cumhuriyet düşmanına saygı gösterir..
sporcu deil ama adnan polatın alevi olduğunu biliorum hatta hayattaki en çok sevdiği iki şey alevilik ve g.sray

ben fener bahçeliyim ama adnan polatı alevi diye sevrdim fakat 26 haziran akşamı kanaltürkte fetullah gülen ile ilgili bir program yapıldı,orada bir görüntü vardı,fetullah gülen gelp adnan polatın masasına oturdu,adnan polatta f.gülen gelince önünü ilikleyip ayağa kalktı.
bu nasıl bir aleviliktir,cumhuriyet düşmanına saygı gösterir..

sertur
27.06.2006, 12:19
ali eren ve ümit özat Ankara dikmen lisesinden arkadaşlarım ikiside alevidir

karatepe83
27.06.2006, 14:23
Eskişehir spor daki CaFeR Aydın BaŞkAN HaLiL üNaL Altayda Oynayan HayDaR Bunlarda Alevi

CIRKINKRAL
27.06.2006, 21:55
hasan şaş nusayri alevisidir

evet arapca bile konustular bizim akarabalar onunla

Turku_Yurekli
27.06.2006, 23:34
Ümit Davala ve Aziz Yıldırım alevi degil..

Ama bildigim kadarıyla Adnan Polat alevi

çiğerparem
27.06.2006, 23:39
ümit davaro alevi olsa ne olurki ak partiye üye olmuş gsliler utansın.

Turku_Yurekli
27.06.2006, 23:59
alagözlü

ümit davaro alevi olsa ne olurki ak partiye üye olmuş gsliler utansın.

GS ' li ler neden utansınlar onlar mı dedi akp'ye üye olmasını..Hem sadece ümit davala yada gs'deki partililermi akp yada mhp ci sanıyorsun sen,eger öyle düsünüyorsan cok yanılıyorsun..

can85
28.06.2006, 00:07
ümit davaro su alevi değil galiba

GürkO
28.06.2006, 00:55
ümit davalamı :@ ya bıraksaniza...hasan hüseyin aşkına:d valla arkadaşın biri servet demiş olablir işallah alevidir valla zaten takımda lakabı "TÜRKÜCÜ" adam deplasmana filan giderken uçakta filan ümitle ikisi laptoplarında son ses sabaha ablayı dinliyolar(SABAHAT AKKİRAZ)

alevi_murat24
29.06.2006, 18:09
bildigim kadarıyla sporla demiyelim futbolla ugraşan ve futbol oynamış ve oynayanlar
1 adnan polat (erzurumun en tanınmış alevisidir bircok cem evlerinin fayans malzemesini yolamıştır ör erzincan ulalar cem evi)
2 cemel dogan (oda % 100 alevidir ordaki alevi köylerine yptıgı yardımlardan )
3 uğur boral
4 ümit karan
5 hasan şaş (nusayiri alevisi)
6 deniz barış (erzincanlı arkadaşlarını tanıyorum)
7 selçuk şahin
8 serhat akın
9 cem arslan
10 ümit özat
11 rıza çalımbay
12 ali eren
13 turgay ( erzincansorun golcüsüydü alevi oldugu için takımdan habire uzaklaştırıldı bildigim kadarıyla gurubun gol kıralı olmuştu birkaçkez şu nan nerde bilmiyom altınbaşaklıdır)
14 ahmet ( erzincan sporda oynuyor keske oynamasa cünkü bu sene sırf onun için giderdim maça ama ona alevi oldugu için küfür edildi biz tartıştık ve artık maçlara gitmiyorum inşallah amatöre düşer bu bkulüp alevi sünni ayrımı yaptıkca kadaganlıdır)

GürkO
01.07.2006, 14:05
murat gardaş umut boral değğil "UĞUR BORAL" :@

alevi_murat24
01.07.2006, 14:23
murat gardaş umut boral değğil "UĞUR BORAL" :@

neyse artık uğur boral

munzur6262
01.07.2006, 14:45
Ayrıca Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımın da alevi olduğunu duydum ama kesin bilmiyorum kendisi diyarbakırlı diyarbakırda çok alevi köyü olduğunu duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Birda Aziz Yıldırımın Tuncelispora desteklerini unutmayın.aziz yıldırım tunceli spora maddi yardımda bulunduğu doğrudur.hatta tunceli sporda oynayan samimi bir arkadaşımıda fenerbahçeye alacaklardı.ama yaş sorunu nedeniyle bu transfer olmadı.ama aziz yıldırım bunları yaparken o dönemde tunceliden yüklü bir define götürdüğünü biliyormuydunuz.tunceliye gelmesinin ve maddi destekte bulunmasının en büyük sebebi buydu.ve ortağıda gaziantep sporun başkanı celal doğandı.alevilik kısmına gelirsek ben ilk defa duyuyorum.ama diyar bakırda alevilerin olduğunu biliyorum ama neden türkmen alevisi deniliyor onuda anlamış değilim.kürt aleviside var.
benim bildigime gore sinan kaloglu tuncelili, tuncelidede alevi cok olduguna gore alevi olabilir.sinan kaloğlu tunceli ilinin ovacık ilçesinin tornova köyündendir.zaten formasında 62 yani tunceli plakası vardır.
burda yakın akrabaları varr.
:garibbak:

2 sporcuda haklisin. Yildiray ve Davala kesin degiller. Mesele Hasan Sas, onda kesin degil, neden Ankarada olduguda , orada nisanlisi oturuyor ve o kiz alevi imis. Benim kuzenim ayni mahallede kaliyorda oradan aldim bu dedi kodulari. :yamukgul: Ve dúzelteyim dedim. Tek sorum FB li Selcuk?? Bence buda alevi degil.selçuk şahin tunceli mazgirtli alevidir.

Pirlo
04.07.2006, 16:58
işçi partisine devrimci demek devrimciliğe ve devrimcilere hakaret olur kanaatindeyim.işçi partisi bugünkü hali ile bence mhp den farksız

bak dostum işçi partisine faşist demekle kendinin ne kadar demokrat oldugunu gösteriyorsun lütfen kelimelerinizi daha dikkatli kullanın

Çağdaş
04.07.2006, 22:32
Arkadaşlar Mehmet Yozgatlı bizim köylü...

Pirlo
06.07.2006, 11:57
ArkadaŞlar Bİldİgİm Kadariylaa Avrupa Yakasinda Oynayan BÜlent Polat(nami Deger Şesu) Alevİdİr Ayrica Ata Demİrer Ve Burhan Abİ Halkimiz Ayrica İyİde GÜldÜrrÜyor :))) Saolsunlar

Mistacelebili
09.07.2006, 15:41
Arkadaşlar Mehmet Yozgatlı bizim köylü...

Sevindim senin adina pek bu ifade simdi ne iceriyor ?
Sen hangi Köylüsün ?

hsn
09.07.2006, 16:52
Sevindim senin adina pek bu ifade simdi ne iceriyor ?
Sen hangi Köylüsün ?

Bu arkadas profilinde Alevi oldugunu belirtmis.

asd.1950
09.07.2006, 16:54
Arkadaşlar, duyduğuma göre meclis başkanı Bülent Arınç'ın ailesi 1938 Dersim sürgünlerindenmiş. Bu aileye ne olmuş ki böylesine asimile olarak kökü ile ters düşmüş. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın, teşekkürler.

kerten
09.07.2006, 17:08
Futbolcu Gökhan Zan da alevidir (nusayri), Antakya'nın küçükdalyan beldesinden.. Hatayspordan Gaziantepspor'a, Oradan da Beşiktaş'a geçmiştir. Ayrıca kesin olarak bildiğim başka bir futbolcu da Hasan Şaş (o da nusayri yani arap alevisi)..

Bunun dışında 15 sene Gaziantep'te belediye başkanlığı yapan ve Gaziantepspor'da başkanlık yapan Celal Doğan aleviymiş diye duydum fakat bundan tam emin değilim, ayrıca tuncelide de parklar yaptırmış ve maddi yardımlarda bulunmuş..

Ilknur_1982
09.07.2006, 17:11
ümit karan
ümit özat
hasan gökhan sas
ümit davala
serhat akin
yildiray bastürk
selcuk çetin
sinan kaloglu
hasan salih kabze

Yildiray basturk hep kurt isareti yaparak kosuyor tribunlere... bu bilgilerin kaynagi ne?

cihan_kacmaz
12.07.2006, 15:03
umıt ozatta alevıdır ve selcuk da tuncelı dogumludr
bu arada servet cetınde alevı gıbı davranıyo alabılırmı dıye dusundum ama hala bulamdım belkı bılen wardır

TürkAlevi58
13.07.2006, 20:44
Gelecegin Maradonasi Nuri Sahin Alevi mi
Hamit Halil Altintop Kardesler de alevi olduklarini duymustum

mısırlı
15.07.2006, 17:22
arkadaslar cafer in alevi olduğunu biliyorum
selçuk ve denizde
celal doğan deniz gezmişin arkadası ama alevi olduğunu bilmiyorum
aziz yıldırım diil
sadece diyarbakırlı kürt diye okudum
aslında alevi sporcu çok olurdu ama malum sporda siyaset olduğu için alevilerin önünü kapatıyolar. siyasi olarak spor dönüyo zaten. bunun içinde bi ara olduğum için söylüyorum. sporda siyaset bitene kadar alevi sporcu çok az bulunur. buna zaten izin de vermiyolar. kendi adamları her zaman 5 adım öndedir onlar için. ben fenerbahçeliyim ama sporcular içinde en sevdiğim insan ergün pembe dir. her seyiyle örnek bir sporcudur.arastırmanızı tavsiye ederim.
saygılarımla

SivanA SimyacI
16.07.2006, 16:00
Yildiray basturk hep kurt isareti yaparak kosuyor tribunlere... bu bilgilerin kaynagi ne?
alevi ülküceleri kınıyoruz topiklerde davulla:komik bi bilginiz yok galiba
alevi olabilir alevi ülkücü alevi faşişt de çok.:p

dewrano62
17.07.2006, 10:17
arkadaslar roberto carlosda alevı))

sertur
17.07.2006, 10:20
Arkadaşlar, duyduğuma göre meclis başkanı Bülent Arınç'ın ailesi 1938 Dersim sürgünlerindenmiş. Bu aileye ne olmuş ki böylesine asimile olarak kökü ile ters düşmüş. Bu konu ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın, teşekkürler.

ilginç bi araştırayım:wacko:

dewrano62
17.07.2006, 10:20
arkadaslar bana gore bır ınsan alevıyse ulkucu kesınlıkle olamaz bende annesı yada babası sunnıdır cunku alevı kokenlı bırısı hayatta hayatta ulkucu olamazz

CcEeMm
17.07.2006, 17:35
umıt ozatta alevıdır ve selcuk da tuncelı dogumludr
bu arada servet cetınde alevı gıbı davranıyo alabılırmı dıye dusundum ama hala bulamdım belkı bılen wardır

servet alevi olup olmadığını bilmiyorum ama camii ye gidiyo:uhhm:

tamerx
17.07.2006, 17:59
son sayfalarda bu konu gereksiz tartismalara meydan olmus, cok gereksiz arkadaslar.

futbolcularin tümü zengin sayilir,adnan polatda alevi ama gidin sorun bakalim onun icin ne kadar önemli. bilmiyorum ama bana göre zenginler alevi, sünni tartismasi ile ilgilenmezler.

keanu_1907
20.07.2006, 13:15
Fb Lİ SelÇuk HemŞerİmdİr Tuncelİlİ Ee Dolayisiylada Alevİ Evet Hasan ŞaŞ Da Adanali Alevİdİr Kendİsİ

denizbalasar
20.07.2006, 20:42
ibrahim toraman sivas'ın ulaş ilçesinin söğütçük köyünden..yani alevi

tamerx
20.07.2006, 21:49
bastürkün annesi basdan ayagina kadar kapali, o hayatta alevi degil.

paşahan
20.07.2006, 22:47
rıza çalımbay sivaslı alevi fbli selçuk ümit özat biliyorum hakan şükürün de koyu fettocu oldunu biliyorum

gunesligun
20.07.2006, 22:50
son sayfalarda bu konu gereksiz tartismalara meydan olmus, cok gereksiz arkadaslar.

futbolcularin tümü zengin sayilir,adnan polatda alevi ama gidin sorun bakalim onun icin ne kadar önemli. bilmiyorum ama bana göre zenginler alevi, sünni tartismasi ile ilgilenmezler.

bu görüşüne katılmıyorum can fettullah gülende zengin parayla inançları kıyaslaman yanlış bence can adnan polatın babasının çok büyük katkıları oluyor cem evlerine

Dersimspor
21.07.2006, 18:03
Merhaba Arkadaslar.Bende daha önce Tuncelispor,Erzincanspor,Batman Belediyesporda futbol oynayan bir sporcu olarak Dersimli Alevi futbolculari yazmak istedim...Belkide bu yazdiklarimin cogunu duymamissinizdir...

http://http://www.***********.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=14

Ayrica %100 Alevi oldugunu bildigim Futbolcular:
Hasan Sas,
Deniz Baris (Erzincan Ulalar Beldesindendir ve %100ü Alevidir o köyün).
Selcuk Sahin Dersimli(Ayni takimda oynadik)
Sinan Kaloglu
Ümit Özat(Teyzesinin oglunu taniyorum)

mchosafci
22.07.2006, 18:16
Ümit Özat Divriği'nin Gönderen(yeni adı nedir bilmiyorum) köyündendir. Şifo Mehmet ona yardımcı olmuş diye duymuştum.

Dersimspor
23.07.2006, 02:21
www.***********.com `dan alintidir

Arkadaslar Türkiye Birinci,ikinci,ücüncü liglerde profosyonel futbolcular:

SİNAN KALOĞLU D.Yeri:OVACIK-TUNCELi D.Tarihi:10/06/1981 Kulübü:Bursaspor

SELCUK SAHIN D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:31/01/1981 Kulübü:Fenerbahce

Serdar Ates D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:01/05/1976 Kulübü:Ünyespor

Murat ARSLAN D.Yeri:Mazgirt-TUNCELi D.Tarihi:03/02/1982 Kulübü:Erzincanspor

Ahmet Kolcu D.Yeri:MAZGİRT-TUNCELi D.Tarihi:01/01/1983 Kulübü:C.DARDANELSPOR

Emrah TankiŞi D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:13/07/1988 Kulübü:Konyaspor Önceki Kulübü:TunceliPTT

Celal Kaya D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:01/01/1979 Kulübü:Batman Belediyespor Önceki Kulübü:Nusabin Demirspor

Yilmaz Öztek D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:10/07/1977 Kulübü:Ispartaspor Önceki Kulübü:Tuncelispor

İNAN GÜNAL D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:04/04/1980 Kulübü:Mersin B.Ş.BLD. Önceki Kulübü:Kartalspor

Deniz Düzgün D.Yeri:Tunceli D.Tarihi:12/02/1974 Kulübü:Mersini.Y Önceki Kulübü:İÇEL PTT

Ersin ODAK D.Yeri:PERTEK D.Tarihi:26/05/1983 Kulübü:Izmirspor Önceki Kulübü:Elazigspor

NAMIK KEMAL HALAT D.Yeri:Tunceli D.Tarihi:05/07/1971 Kulübü:KOCAELİSPOR Önceki Kulübü:KOCAELİSPOR

SUVAT KARADAĞ D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:30/10/1970 Kulübü:Gebzespor Önceki Kulübü:Gebzespor

ALİ KEMAL ARSLAN D.Yeri:TUNCELi D.Tarihi:05/02/1977 Kulübü:MALATYASPOR Önceki Kulübü:MALATYASPOR

KAZIM ÇÖKSÜ D.Yeri:OVACIK D.Tarihi:15/09/1975 Kulübü:FETHİYESPOR Önceki Kulübü:M.KEMALPAŞASPOR

ATİLLA ARSLAN D.Yeri:HOZAT D.Tarihi:01/07/1977 Kulübü:ŞIRNAKSPOR Önceki Kulübü:ŞIRNAKSPOR

www.***********.com

can85
23.07.2006, 02:24
şu kadroya bide ben girebilsem vll lisansımda var..yaşımda genç ...bonservisimde elimde..

mlt1905
23.07.2006, 17:13
arkadaşlar ümit ozat alevi değildir çocuğunun sünnetine mehmet ağarı çağırmıştı çok samimilerdi tabi mehmet ağarda alevi derseniz orasını bilmem.
Sivaslı olmaası alevi olduğunu göstermez sivasda faşistte çoktur

KoCGIRİ
24.07.2006, 11:30
Ümit Özat Divriği'nin Gönderen(yeni adı nedir bilmiyorum) köyündendir. Şifo Mehmet ona yardımcı olmuş diye duymuştum.

Köyün ismi : Göndüren köyü
internette web sitesi de mevcut , link veremediğimizden yazamiyorum ama google dan aradığınızda ilk sonuçta çıkıyor, köyün sitesini ve festival resimlerine bakınca kararı kendiniz verebilirsiniz.

@mlt1905:
futbol dünyası zaten sağcıların elindedir, bu heryerde de böyledir, bence o medya görüntülere fazla aldanma.

dersim_spor arkadaşım ın verdiği listesi gayet güzel ve güvenilir görünüyor. teşekkürler.

polak
27.07.2006, 20:58
Arkadaslar Her Sivasli her Tuncelili Alevi olsaydi Türkiyenin cogunlugu Alevi olmasi gerekirdi.Dikkat ederseniz Alevilere en büyük zulümleri Sivas,Malatya,Maras,Corum,Elazig,Tokat,Erzincan vs... gibi illerde yapilmistir.12 Eylül Dönemini hatirlayin!!!!!!!
Aleviligi kesin olmayan sporculari yazmayin.Hasan Sas diyorlar ama gecenlerde bir gazetede Ramazanda oruc tutan sporcular listesinde onunda adi vardi hatta en büyük fethullahci Hakan Sükürün ailece yakin dostu bu konuda tereddütlerim var.

Kesin diyebileceklerimiz

Riza Calimbay
Mehmet Eksi
Ulvi Güveneroglu
Ziya Dogan
Selcuk Sahin
Deniz Baris
Sinan Kaloglu
Ümit Özat
Gökhan Zan

Sevgilerimle........
hasan sas arap alevidir.arap alevilerde oruc tutarlar.ama oruclari sunniler gibi deyildir.ama tum arap aleviler oruc tutmazlar

ecem_m
27.07.2006, 21:42
alevi sporcular varmış biraz...paylaşımlaırnız için teşekkürler...

seyhun
28.07.2006, 11:57
Serhat akin ----erzincanli alevi

önder turaci---erzincali alevi

deniz bariş-----erzincanli alevi

seyhun--ben --yane erzincanli iliç kurucayliyim bende tabiki çok şukur aleviyim :D bizim köyluler ekleyebilir :) mansiz26seyhun@hotmail.com
Serhat akin ----erzincanli alevi

önder turaci---erzincali alevi

deniz bariş-----erzincanli alevi

seyhun--ben --yane erzincanli iliç kurucayliyim bende tabiki çok şukur aleviyim :D bizim köyluler ekleyebilir :) mansiz26seyhun@hotmail.com
beşiktaş alt yapisindayım seyhun bende alevi sporcyum :)

zeynep C.
29.07.2006, 15:59
hasan şaş
deniz barış
sinan kaloğlu
ümit karan
adnan polat
ümit özat
bildiklerim bunlar

alevi_murat24
08.08.2006, 00:41
cumartesi günü erzincanspora transfer olan arkadaşımız kemal . erzincanın geçit beldesinde oturuyor .. inşallah iyi yerlere gelecektir .. kendisine başarılar ..

Aydın.
12.08.2006, 01:53
Alevimen futbolcnun hayatını biliyosun tebrik ederim vallah:D

candaş
12.08.2006, 04:59
sevgili canlar alevi futbolcu varsada asimileştirilıor ki hep zıt konuşuosunuz.100 de 100 alevi dien var deil dien var.geçmişi dogdugu yeri önemli dil bakın rıza gibi efendi baba alevi olan kendini tanıtmış adam varmı yokkk.hasan alevi olsa nolur olmasa nolur sahadaki davranışları tam bir yezid davranışıdır.etrafa bagırıp cagırıo.canlar sadece benim görüşüm.sevgi saygılarımı sunarm.ii günlr selamlar

asmeveciya
12.08.2006, 10:19
selçuk şahin (tunceli)
sinan kaloğlu (tunceli)
bunlar kesinde diğerleri için çelişkili şeyler söyleniyor.birde ümit karanın tunceli olduğu söyleniyordu ama ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum.

Beşiktaşli58
14.08.2006, 16:45
Ibrahim Toraman'a ne demeli?

Veya Koray Avci, Ibrahim Uzulmez? Bilgileri olan varmi?

tunags
15.08.2006, 16:04
ya bence acam kardesım sımdı sen acarsan herkes acar ve bu sıteye gereksız seylerle mesgul etmeyın

tunags
16.08.2006, 14:38
umıt davala ak partıden aday olacakmıs alevı deıldır ama yıldıra olabılrı ole bı tıp aılesınıde gordum cok demokrat ılerıı goruslu hasan sas hasan kabze umıt karan necatı ates alevıdır bunlar benım gonlumun yıldızları he volkan arslanı unutmayalım
bı abımız yezıd kelımesını kullanmıs hasan sas ıcın yezıdı bız sunnılerre bıle solemıyozkı sen alevı olan hasan sasa soluyosun
umıt davala ak partıye uye olmus gs lıler nıye utansın bız deık uye ol dıye ona ona bakarsan takımımzda alevı futbolcular var sımdı gurur duyalımmı ha sunuda bılın adnan polat ınanmayabılırsınız ama alevı dedesıdır

Beşiktaşli58
17.08.2006, 01:11
Volkan Arslan'mi? Hiç olurmu ya? :cursing:

denizbalasar
18.08.2006, 12:26
Ibrahim Toraman'a ne demeli?

Veya Koray Avci, Ibrahim Uzulmez? Bilgileri olan varmi?
ibrahim toraman alevi zaten..sivas ulaş ilçesi söğütçük köyü...

SivanA SimyacI
18.08.2006, 12:44
ya bence bu iş çok sacma alevi sporcular sporcunun ne olduğu çok mu önemli?
yani demek ki alevi bi sporcu golu kaçırdığında sövmeyelim diye paylaşıyoruz galiba:)

valla benim için fark etmez ama HASAN ŞAŞ, HASAN KABZE,ÜMİT KARAN ALEVİDİR diğerlerini yazmışşınız zaten bunlarda varda ben de cilasını çektim:)

huseyiny
18.08.2006, 17:06
ya arkadaşlar neredeyse bütün futbolcular size göre alevi, ama nedense bir kaçı dışında o kadar kendi benliğini belli eden yok gibi... hangi takımın taraftarıysan hepsi alevi gibi düşünce var sanki hele necati ateş için alevi demek ne kadar doğru ..........................

tunags
18.08.2006, 22:20
ya onun alevı onun sunnı olması bıze bısey kazandırmaz onlar alevı bıle olslar soleyemezler kımlıklerını bellı edemzler ha sunu soleyım adnan polata bır demıs sorun bakalım kendısını alevı oldugunu bılıyomu demıs adnan polat ınanmayacaksınız ama alevı dedesıdır mıllet sanıyokı alevı is adamları benlılerınden uzaklasıyo dgru bılmedıgınız seyı konusmayın

cenkdogan
18.08.2006, 23:02
Eski GS li evren alevidir.

tokoglu
19.08.2006, 14:58
selcuk sahın ve sınan kaloglu tuncellı olup aslen alevıdırler.

Mesut Demiroğlu
01.09.2006, 17:23
sayın özgüroviç hasan kabzeyi tanırım babası okul müdürümüzdü izmir de
koyu mhp lilerden alevi olması çok zor bence.
saygılar

Malik
05.09.2006, 20:55
merhaba arkadaslar mesajlarin hepsini okudum Bazi isimlerde hayret etdim bazilarinda ise ufakda olsa gercek payi olduguna inandim.
oncelikle Futbolculardan Riza Calimbayin bir ALevi gorusundeki futbolcu sporcu olduguna hic suphem yok zaten bu mutevazi kisiliginden belli,Sanirim yani bildigim kadar kendisi Alevi kokenli Sivasin bir koyunden.

Ve sunuda belirtmek istiyorum madem sporcular Birde Baskan yardimcimiz var Alevi olarak Bu Galatasarayin As baskani Adnan Polat.
Ve Adnan Polatin Babasi Ibrahim Polat'ın, Cem Vakfı'nın 2. Başkanı oldugunu cok iyi biliyurm bunlar kayitlarda bulunan gercekler.
Sunuda belirtmek isterim Selcuk Sahin denilen futbolcunun Alevi olanagi cok nihil,Yanilmiyorsam Selcuklu zamaninda Bir cok Alevi koyleri surgun edilip yerinden uzaklastirilmisti.
Yani burda Selcuk ismini bir ALevi gorusunde olarak koyulmasi cok dusundurucu.
Bunlari sizinle paylasmak istedim Saygilarimla.

sirhot
08.09.2006, 17:52
alevi sporcuları bende çok merak ediyorum ha bu arada esesliyim

Dersimspor
14.09.2006, 02:20
Yeni Tuncelispor'a iki Nijeryalı

Tunceli amatör ligi takımlarından Yeni Tuncelispor, iki Nijeryalı futbolcuyu renklerine bağladı.

alevi_murat24
22.09.2006, 20:10
değerli canlar size yüzde yüz bildiklerimi yazacam%100

1-UĞUR BORAL (AKRABAM)
2-ÜMİT ÖZAT (OĞLUNUN ADI ALİ ÜMİT)
3-HASAN ŞAŞ (OĞLUNUN ADI DENİZ YUSUF)
4-ÜMİT KARAN (TUNCELİLİ DİE ALNINDA YAZIYO)
5-DENİZ BARIŞ (SURAT HATLARINDAN BELLİ ZATEN ALLAH KEMAHLISI:D )
6-SELÇUK ŞAHİN (MERSİN DOĞUMLU TUNCELİLİ CANINA KURBAN ONUN)
7-SERHAT AKIN (ERZİNCANLI AİLESİNİ GÖSTERDİ BİKERE GÖRSEN YETER KEMAH ELMALILI)
8-SİNAN KALOĞLU (HİÇ TARTIŞMAYIN BENCE)

ugur boral ın alevi oldugunu yazmışsın bende öyle biliyordum ama bu günkü haberde fenerbahçeliler kamp yaptıkıları otelin yanındaki camiye cuma namazı kımlmaya giden futbolcuların içinde oda vardı. birde önder turacı onunda alevi oldugunu diyen arkedaşlar vardı

HoZaTLi_62
25.09.2006, 13:09
ali eren beşerler de alevi

ehranerz
25.09.2006, 13:12
önder alevi sanırım ben öle biliorm

sertur
25.09.2006, 13:23
ali eren beşerler de alevi

evet Ankara Dikmen Lisesinden Arkadaşım aynı sınıftaydık, o gençlerbirliği genç takımında top koştururdu tek siğara alırdık beraber paket siğara alacak paramız bile yoktu. Ümit özat'ı da unutmayalım oda bizim samimi bir arkadaşımız aynı liseden

HoZaTLi_62
25.09.2006, 13:33
desenize en çok alevi gençlerbirliğindeymiş:) çoğu ordan büyük takımlara geldi:)

sieya
30.09.2006, 19:46
alevi cem kardeş ben Sivas Divriği Göndüren köyündenim ve aleviyim.Ümit Özatta büyük dedemin kardeşinin torunudur.

www.gonduren.org sitesine girersen foto galeri de Ümit Özat ve ailesinin resimlerini görürsün zannedersem kardeşide Kenan Özat futbolcudur.(malatyaspor da)

Tunc@y
03.10.2006, 16:19
ozgurovic80 saolasın kardeş ... bir cimbomlu olara yüreğimizi ferahlattın eyvallah...

cem1507
06.10.2006, 21:30
Slm Canlar

Garanti Alevi olanlar.

Ümit Karan
Hasan Sas
Adnan Polat zaaten!

Ümit Karan berlinden arkadasim olur, banko alevi.

Ümit Özat
Tuncay Sanli
Deniz Baris
Selcuk Sahin

Kivremin dostlaridir. Kendiside fbli ve onlarla görüsüyor.

Yazdiklarim garanti Aleviler. Süphesiz.

Ask Ile

hsn
06.10.2006, 21:55
Tuncay Sanli :confused1

HoZaTLi_62
06.10.2006, 22:49
tuncay şanlıya ihtimal vermiyorum

cem1507
07.10.2006, 15:55
Arkadaslar

Kirvemin dostlari, onlarin antremanina gidip gelio.
Tuncay Sanli Alevi. Inanin

Ask Ile

aksoycoskun
07.10.2006, 16:45
bu futbolcuların alevi olduğunu gördüm inanın mutlu oldum ümit özatı hiç beklemiyordum ama ne diyim onlar ne olursa olsun canlar sonuna kadar destekleyelim sevgiler

seyhunbey
08.10.2006, 11:15
Arkadaslar

Kirvemin dostlari, onlarin antremanina gidip gelio.
Tuncay Sanli Alevi. Inanin

Ask Ile

tuncay şanli ,hasan şaş ramazanda full oruç tutanlardan bende hiç ihtimal vermiyorum alevi olduklarina saygilar...

Kizilbas 66
08.10.2006, 11:47
Tuncay Sanli

Yazdiklarim garanti Aleviler.

( yukaridaki alintidan yola cikarak )

Alex,Aurelio,Kleberson,Hakan Sükür,ilic ve Kezman da aleviymis duyduguma göre..:thumbdown

Aah ah sevgili canlar...Bu gidisle sadece duyumlarla hareket edilerek Türkiyenin hepsini Alevi olarak tanimlayacaksiniz..Önemli olan bizlerin Aleviligi ne kadar tanidigi,uyguladigi ve ne kadar sahip ciktigidir..Daha da önemlisi ismini yazdiginin Alevi kökenli insanlarin Alevi inancina olan hizmetleri nedir? Katkilari hangi düzeydedir..Bunlari sorgulamak gerekli diye düsünüyorum..

cem1507
10.10.2006, 05:02
Tuncay Sanli

Yazdiklarim garanti Aleviler.

( yukaridaki alintidan yola cikarak )

Alex,Aurelio,Kleberson,Hakan Sükür,ilic ve Kezman da aleviymis duyduguma göre..:thumbdown

Aah ah sevgili canlar...Bu gidisle sadece duyumlarla hareket edilerek Türkiyenin hepsini Alevi olarak tanimlayacaksiniz..Önemli olan bizlerin Aleviligi ne kadar tanidigi,uyguladigi ve ne kadar sahip ciktigidir..Daha da önemlisi ismini yazdiginin Alevi kökenli insanlarin Alevi inancina olan hizmetleri nedir? Katkilari hangi düzeydedir..Bunlari sorgulamak gerekli diye düsünüyorum..

Slm Dostum

Burdaki maksat yanliz saka olsun diye, tabiiki hayatta daha önemli seyler var vs. Maksat bu soguk günlerde azicik hosluk getirecek bi sohbet olsun diye acilmistir, bu kadar yani.

Ask Ile

kaan
15.10.2006, 19:44
tuncay şanli ,hasan şaş ramazanda full oruç tutanlardan bende hiç ihtimal vermiyorum alevi olduklarina saygilar...

sana katılıyorum. tuncay'la hasan alevi değildir...

Servan
15.10.2006, 19:51
[QUOTE=kaan;262078]sana katılıyorum. tuncay'la hasan alevi değildir...[/QU tuncayı bilmiyorum ama hasan sasımn alevi oldugunu ben de duymustum...

GELİN CANLAR BİR OLALIM.....

tsira
15.10.2006, 22:27
Çevremizde bir sürü alevi var ramazanda oruç tutan.

meryem demir
15.10.2006, 23:38
Aziz yıldırım alevimi ???

helige_62
16.10.2006, 10:56
bende yazayım bari ronaldo,rivaldo,zidane, bunlarda alevi zidane aslen dersim kökenlli 38 yılında ailsini cezayire sürmüşler orada farnsızlarda rahat bırakmamış ve fransa ya geçmiş ve oranın vatandaşı olmuş hayatı hep sürgünnlerle geçmiş bri futbolcumuz...:)bu işin esprisi tabi ama tuncay şanlı nın alevi olduğna inanmıyorum yani şimdi biri çıkıp hakan şükür aleviydi derse şaşmam ...yani bence buradaki sporculardan bir kaçtanesi abartılı gibime geldi...alevi olduğu konusunda...

liberti
18.10.2006, 04:06
daha çok vardır inanıyorum

liberti
18.10.2006, 04:06

hiç sanmıyorum

:uhhm:

denizbalasar
18.10.2006, 16:48
aziz yıldırım aleviye benzer halimi var!!!

meryem demir
18.10.2006, 23:25
ya bana ne kızıyorsunuz:)
topiğin başında öyle birşey söylenmişti ama sonradan sonuç e oldu.
Aziz yıldırım için alınan son karar neydi. göremedim.
Keşke alevi olsaydı gerçi. Olsaydı eşim kesin fenerbahçeli olurdu. Neyse artık bir başka FB yönetim üyeleri arasından arayacaz aleviyi.
Gerçi Adnan Polat bir alevi olarak Gs yi desteklediği sürece benim hiç şansım kalmaz

cihanvural
19.10.2006, 01:03
sana katılıyorum. tuncay'la hasan alevi değildir...

hasan şaş benim kadar alevidir adana karataşlıdır ve ARAPÇA konuşur (annesinin reklam filmini izleyen varsa dikkat etmiştir aynen annem gibi konuşuyor) Oruç tutması gayet normal şahsen bende oruç tutuyorum (bazen) oruç bize yasaklı değilki bizler müslümanız ama sadece ibadetimiz camide değil ve farklı.

tuncay için birşey diyemem ama bence:thumbdown

mlt1905
19.10.2006, 16:31
arkadaşlar acaba aranızda ümit karan'ın aslen nereli olduğunu bilen var mı? varsa cevapları bekliyorum...

atilla76
22.10.2006, 14:36
arkadaslar kesin ve 100% diyebileceklerim
UMIT OZAT
UMIT KARAN
SELCUK SAHIN
DENIZ BARIS
SINAN KALOGLU
YALCIN AYHAN (geçen sene galatasaraydaydi simdi kayseri erciyes sporda kesin alevi erzincanli)
ADNAN POLAT (Erzurumlu FRANSAYA GELDI ALEVI GECESINE 100% ALEVI )
HASAN SAS (BURDA TAM EMIN DEGILIM AMA)

ferda74
22.10.2006, 14:54
ümit özat kesin alevidir çünkü yakın köylüm divriği ilçesinin göndüren köyündendir...

atilla76
22.10.2006, 15:38
ibrahim toraman alevi zaten..sivas ulaş ilçesi söğütçük köyü...

KARDES IBRAHIM TORAMAN SIVASLI DOGRU AMA ALEVI OLDUGUNU GIC SANMIYORUM BENCE KOYU BIR DINCI AILESINI GORDUM TV DE HEPSI KAPALIYDI HIC IHTIMAL VERMIYORUM

sonyilmaz
25.10.2006, 15:04
benim bildiğin bi alevi var oda fenerbahceli uğur boral

egmor
31.10.2006, 17:29
% 100 Gökhan ZAN Beşitaş Defans oyuncusudur. Bizzat tanıyorum kendisini.
Hemşerimdir ayrıca yazlıkta da aynı sitedeyiz.

Akgüney
01.11.2006, 17:06
ümit özat %100 alevidir. kendisi sivas divriğlidir en emin olduğum da o
sivasli diye illa alevi mi olmasi gerekiyor anlamis degilim

meryem demir
01.11.2006, 17:16
yakında bende spora başlamayı düşünüyorum. Artık o zaman benide ünlü sporcuların arasına eklersiniz:)

ilkay123
02.11.2006, 13:18
Hasan SAS Nuseyri alevidir,oruc tutmasi onun aleviligini tartisilir kilmaz.Önemli olan insanin kendi kültürünü en iyi sekilde yasamasi yasatmasidir.Azinliklar yeri gelince saygi görmediklerinden olsa gerek her zaman saygiyi esirgemezler.Önce insan olmayi becerip sonra ne oldugumuzu yasamamiz gerek saygilar.

ilkay123
02.11.2006, 13:21
% 100 Gökhan ZAN Beşitaş Defans oyuncusudur. Bizzat tanıyorum kendisini.
Hemşerimdir ayrıca yazlıkta da aynı sitedeyiz.

siteden komsusuy selamlar...Gökhan ZAN NUSEYRI alevisidir...Insaallah yarin kadro disi kalmaz ...Alevi oldugu icin....

Umudum_Sende
02.11.2006, 13:29
arkadaşlar ümit özat divriğli degil ki zara lı... bi aralar bi reklam dönüyodu tvlerde orada herkes doğum yerini sölerken ümit sivas-zara diyodu... ayrıca başka bir sitede de doğum yeri ankara yazıyo işte böle tuhaf bişey.. ama alevi diye duymuştum bende... saygılar..

egmor
02.11.2006, 20:39
siteden komsusuy selamlar...Gökhan ZAN NUSEYRI alevisidir...Insaallah yarin kadro disi kalmaz ...Alevi oldugu icin....

Aleyküm selam. Evet kendisi Arap Alevidir:turned: Maç başladı Beşiktaş'a başarılar... Gökhan ilk 11 de ve gayet iyi oynuyor:biggrin:

Punisher
05.11.2006, 00:04
Alevi olduğunu emin olarak bildiğim tek futbolcu ümit özat.Kendisi sivasllıdır ve bir alevi dostumuzun köylüsüdür.

sonyilmaz
05.11.2006, 22:37
valla benim bildiğim tek alevi uğur boraldır bu bidaha yazmıştim kendisi tokat ili zile ilcesi büyük karayün köyündendir nerden biliyosun diye sorarsanız her seni zile köyleri arasında futbol turnuvası yapılıyor ve bu seneki turnuvaya oda geldi sadece ziyaret icin köyünün macını izledi tanıştık bizde orada abisi amcaoğullrı oynuyorlar ama köyün takımında ve ilk 8 sekizin 7 tanesi boral soy isimli oynuyo hele bitane cihan boral varki izlemeye değer cocuk süper amatörde oynuyo bak demedi demeyin yakında oda büyük bi takımda forma giyer bence saygılar hepinize

rewhat
06.11.2006, 00:54
belki yeri burasi degil ama hakan sukur gsda fettullah gulen lobisi yapiyor gibi. hareketlerinde bunu sezmek mumukun.

Yusuf Eroglu
14.11.2006, 02:18
ümit karan
ümit özat
hasan gökhan sas
ümit davala
serhat akin
yildiray bastürk
selcuk çetin
sinan kaloglu
hasan salih kabze

Merhaba arkadasim. Ankaragüclü Cafer Alevi Degil Ben kendisini köyünü sülalesini taniyorum.Düzeltme olsun dedik.:no: