Orijinalini görmek için tıklayınız : Amasya/Merzifon/Diphaciköyü
Forumda belki benden baska diphacili yoktur ama ben diphaciköylüyüm :o
belki köyümüzü bilen vardir diye actim konuyu resimlerini bulunca ekliyecegim köyümzün..
Timbilli79 03.04.2006, 15:16 slm hemso
slm canlar,
mende sulova merzifon arasi Kayadüzü Belediyesi eski ismiyle Belvar Köyünden slmlarimi yolluyorum...
Diphaci köyüne gitmedim ama Ortaklar Ishanindaki Berber kardesler Diphaci li
birinin ismi mesut digerinkini unuttum...
svglr kal sdaglicakla
Arkadasim Murat köroglunu tanirsin belki oda belvarlli benim birsürü kuzenim var belvarli :D kiz alip vermeler zamaninda iste.. Almanyada cok belvarli var heleki bizim buralarda Dortmund civarinda Hammda Wittende menun oldum valla :D
erdemli83 05.04.2006, 22:33 slm dostum benim annem diphacılı mutlaka bilirsin köyün eski bekçilerinden hüseyinin torunu lakabı şimşek imiş...
Timbilli79 06.04.2006, 12:47 slm birdem,
yoosam sen murat Bilgin misin ? meni bukadar iyi tanidigini göre ;-> ??
eet aynen oyum :D Adasim bak nasil buldum seni :lol: erdemli kardesim valla Köydekileri ben tanimyiorum gencleri tanirim yanniz benim büyüklerimde Köydekileri tanirlar kesinlikle.. kibs
türküdostu 15.05.2006, 19:24 evvet heşşolar bewn de diphacıköylüyüm. hemen burayı tıkladım .yeni üye oldum .herkese selamlari şu an istanbuldayım.
selam arkadaşlar bende suluovalıyım
türküdostu 20.05.2006, 02:45 diphacıköylülerden kapuları tanıyan varmı?
türküdostu 26.05.2006, 18:30 Forumda belki benden baska diphacili yoktur ama ben diphaciköylüyüm :o
belki köyümüzü bilen vardir diye actim konuyu resimlerini bulunca ekliyecegim köyümzün..
selam hemşo ..kimlerdensin .ben kapulardanım
selamlar ben de eymirliyim. birkaç defa düğün için diphacı'ya gitmiştim. önümüzdeki bir iki aya tekrar oralardayım...
türküdostu 05.06.2006, 22:25 evet ben de tam tersine eymire geldim .düğün için .hatta babamın askerlik arkadaşı o köydendi. gittim bir kaç kez .
selam hemşo ..kimlerdensin .ben kapulardanım
bende Davutlardanim :kapaligöz hemso..
anne tarafida Soganci
diphaci köyde rumi hocaya veya yan yatan ali dedeye giden oldumu?
ben iki hafta önce gittim Gülkiz Rumi Dedeyi Ziyarette :)
baya oldu buraya girmeyeli :) hemsolara selam
firariHH 14.11.2006, 20:57 selam cann , bende bir kac kere dihaciya gitmistim ( Rumi Hocaya ) bende yari alicikliyim !!
yakinda merzifonulular gecesi yapmayi düsünyoruz durun bakalim hayirlisi
Dİphacı bizim komşu köy bende karatepedenim
papatyam910 24.03.2007, 23:32 ben doluca köyündenim size yakın sayılır yani dip hacıya aslında akrabalar da var ordan
türküdostu 28.03.2007, 16:23 başka diphacılı yok herhalde . neyse allahtan diğer arkadaşlar bizleri yalnız bırakmıyo.
murat.tunc 02.03.2008, 23:14 sevgili hemşolarım bende diphacıköylüyüm kimlerdensiniz soyadlarınız nedir.
murat.tunc 02.03.2008, 23:28 bana ulaşmak için byteyo@hotmail.com u kullanabilirsiniz.
murat.tunc 02.03.2008, 23:46 site yapımını düşünen arkadaşlara gerçekten teşekkürler iyi düşünmüşler.
|