Orijinalini görmek için tıklayınız : Bayragimla gurur duyuyorum Bu terbiyesizlik....... HEEEEEEY ALMANLAR
28.Mart.2006 yani dün kanal D'nin avrupa yayini olan "yola cikanlar"adli programda, bir alman firmasinin bizim bayragimizin da icinde bulundugu tuvalet kagidi basimi yapildigi haberi beni cok üzdü.
Vatandaslarimiz gereken tepkiyi gösterse de burada azinlik oldugumuzdan sesimiz ne derece cikti bilemem.
Bu telefon numarasinda Erhan Bey'le görüstüm talep cok olursa Türkiye'de de yayinlanacagini söyledi lütfen sizlerde arayin.(212) 413 51 11
Kanal D'nin http://www.kanald.com.tr/kurumsal/iletisim/# adresine
(Görüş ve önerileriniz için bizeyazin@kanald.com.tr (http://www.kanald.com.tr/kurumsal/iletisim/#) adresinede mail atabilirsiniz.)
sikayet bölümüne sesimizi Türkiye'de de duyurmasini yazdim.
Biz almanyadaki türkler duyduk yola cikanlar sayesinde dilerim ayni program Türkiye'de de yayinlanir,hep bizlerin sorunlarini göz önüne seren bir program iyiki de varmis yanliz degiliz burda en azindan,.......
Birde bazi eyaletlerinde " müslümanlari istemiyoruz" diye aleni pankartlar asilmaya baslandi,....
yorum yazamayacak kadar sinirliyim o yüzden affiniza siginiyorum,.....
manifesto 30.03.2006, 00:00 Glecek bugünden daha çetin olacak, kütlüreler arası ve dinler arası çatışma medeniyetler arası çatışma bunlar batı mutfaklarında pişirildi ve dünyaya servis edildi.
Avrupada yeni bir Endülüs sendromu yaşamamak için çok dikkatli olmak gerekiyor.İnsanlığımızın üstünlüklerini dinimizin güzelliklerini medeniyetimizin güzelliklerini bunun tam tersini yapan dağdaki çapulcular ve Ladinler kadar anlatabilmeli yaşayabilmeliyiz.
Glecek bugünden daha çetin olacak, kütlüreler arası ve dinler arası çatışma medeniyetler arası çatışma bunlar batı mutfaklarında pişirildi ve dünyaya servis edildi.
Avrupada yeni bir Endülüs sendromu yaşamamak için çok dikkatli olmak gerekiyor.İnsanlığımızın üstünlüklerini dinimizin güzelliklerini medeniyetimizin güzelliklerini bunun tam tersini yapan dağdaki çapulcular ve Ladinler kadar anlatabilmeli yaşayabilmeliyiz.
Katılıyorum .. Bu BAYRAK koLaY kazanılmadı ..
sevgili sun duyarlı bir insan olmanısı ve bayragına vatanına sahip çıkma çabandan dolayı seni çani gönulden kutluyorum....
gerekeni yapmak senin oldugu kadar bizimde hakkımız olduguna göre duyarlı olup gerekeni yapalım........
ustaclu han 30.03.2006, 17:17 bunlar kasıtlı yapılan işler medeniyetler,dinler çatışmasına dogru ilerleniliyor..manifesto isimli arkadasımızın dedigi gibi gelecek bugünden daha cetin olacak,katılıyorum..
Hüseyin69 30.03.2006, 19:18 olagan seylerdir hemen parlamayin bayrak dediginiz nedirki bir bez parcasi
her seferinde abd israil i´ngiliz bayraklari yakiyor yirtiyoruz ne oluyorki
görüdügünüz gibi o ülkeler halen ayaktalar
cok duygusal siniz cokk ne zaman objektif olunur bilmem ama
objektiflikten bir hayli uzagiz
Yakapınarlı 30.03.2006, 19:27 olagan seylerdir hemen parlamayin bayrak dediginiz nedirki bir bez parcasi
şimdi konuşacam gene ırkçılık yapıyor olacak adım sayın canerzincan o bayrak kazanılırken neler çeildi ne kadar kan aktıhaberiniz varmı en azından saygıyı hak etmiyomu
Hüseyin69 30.03.2006, 19:37 yakapinarli kardes bayraksiz bir ülke gösterebilirmsin bana bence bayrak bir ülkenin ulusal onurudur her ülke bayrak icin cok can vermis bunun altini özellikle cizmekte yarar var isterseniz gelin he beraber bizde almanlarin bayragini yakalim yetmezze bir kac alman kurulusunu basalim isgal edelim nereye varacak dedigim gibi objektif olmak lazim sadece tük bayragi degildir saygi duyulacak dünyada kac ülke varsa hepsinin de bayragi var biz aleviler bizi katlettiler türlü türlü iftiralara maruz birakildik ama hic kimseye dil uzatmadik kimseyi incitmedik bize yapilanalri baskalarina yapilmasinda yana degiliz herseyi cok erken unutuyoruz neyse degerli modum bentarafsiz yansiz yorumumu yaptim herkes nasil yorumlarsa yorumlasin herkesin kendine göre bilgisi vardir dimi degerli modum
Yakapınarlı 30.03.2006, 19:45 ağbim benim anlatmak istediğimi sen anlamamışsın ben adece türk bayrağı var demiyorum ve sadece ona saygı göstermek gerek demiyorum ki bu yorumu yaptınız. sadece türk bayrağına bu saygısızlığı yapanları kınamak istedim ama siz kınamak yerine objektif bakın diyosunuz.ben mi sizi anlamıyorum siz mi beni
meymane_usari 30.03.2006, 19:49 türk bayrağı kolay kazanılmadı biz binlerce şehit verdik orada bizim de dedelerimiz atalarımız vardı ve hepsi bir omuz olarak savaştı ve biz bu ülkeyi hiç bir şekilde terketmeyeceğiz.......
saygılar
olagan seylerdir hemen parlamayin bayrak dediginiz nedirki bir bez parcasi
sevgili arkadaşım
biz bayrak yakmıyoruz.eğer sen yakıyorsan bilmem.bu ülkenin bayrağını seven hiç kimse başkasının bayrağını yakmaz.
bu ülkenin bayrağını bir bez parçası olarak ta görmen terbiyesizlik.
saygılarımla.
Hüseyin69 30.03.2006, 22:15 bu ülkenin bayrağını bir bez parçası olarak ta görmen terbiyesizlik.
saygılarımla.
hem terbiyesizlik diyorsun hemde saygilar sunuyorsun
aman bana ne yahu o bayrakla karsilanan
ceteciler hortumcular cellatlar
tecavüzlerin ustalari ve onlarin yalakacilari düsünsün
benim derdim bana yeter
birde vatanlar milletler bayraklarlami ugrasacam
Abim her şeye muhalefet olma be :) Burda arkadaşlar yalnış bir olayı kınıyorlar. Bizimkiler de aynı yalnışı yapıyorlar haklısın, onlar da kınanmalı, ama iki yalnış bir doğru etmez. Abi sen sahiplenmessen bayrağa o bahsettiğin çapulcular sahiplenir, bayrağın herkese ait olduğu unutulur, birilerinin rant sağladığı bir olgu haline gelir. Ardından ne olur güzel abim. Cahil ve çapulçu takımı ulusal maçlarda Türkiye bayraklarıyanında ideolojilerini temsil eden 3 hilalli bayraklarını da getirirler.İstiklal marşını yapılacak en büyük terbiyesizliği yaparak bozkurt işaretiyle ritüelini bozarlar (nazilerin yaptığı gibi) Kimsenin de gıkı çıkmaz. Benim vatanımı vatanımın değerlerini kimseye bırakma niyetim yok şahsen. Biz sahip çıkmassak, adamlar at koşturmaya devam ederler.
Saygılar
hem terbiyesizlik diyorsun hemde saygilar sunuyorsun
aman bana ne yahu o bayrakla karsilanan
ceteciler hortumcular cellatlar
tecavüzlerin ustalari ve onlarin yalakacilari düsünsün
benim derdim bana yeter
birde vatanlar milletler bayraklarlami ugrasacam
sevgili arkadaşım
ben bu forumdaki bütün kişilere sevgili arkadaşım veya sevgili kardeşim diyerek söze başlarım.
bunu nedeni bu forumdaki herkese düşüncesi ne olursa olsun saygı
duymamdır.
zaten bu bir insanda bulunması gereken temel özelliklerden birisidir.
sözlerimi bitirtikten sonra da yukardaki açıklamama bağlı olarak saygılarımla diyerek konuyu bitiririm.
bu saygılarım ifadesi sadece tek kişiye değil bu forumdaki herkese karşı duyulan bir saygıdır.
bu ülkede eğer başka milletlerin bayrakları yakılıyorsa bu bir terbiyesizliktir.
hz.ali efendimizin bir sözünü hatırlatmak isterim.
kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma der.
eğer bu vatan sen,ben veya bizler sahip çıkmassak o saydığın kişiler sahip çıkar ve sonunuda görüyoruz zaten.
bayrağımıza sahip çıkmassak,yahu banane dersek şimdi bayrağımıza yapılan terbiyesizlik yarın da bizzat kendimize yapılır.
lütfen bana dokunmayan yılan bin yaşasın felsefesiyle yaşamayalım.
saygılarımla.
konuyu çarpıtıp başka bir akış sergilemdeki başarısını burdada gözdermişler bravo ...
bu konu almanların bayragımızı tuvalet kagıdı yapmalarına vermemiz gereken tepkiler içindi ve linkleri verilmiş bize düşende buradan tepkinizi vermenizdi toprağında ve o beyenmediğiniz bayragın altında duruyorsunuz kendini hangi dinden irkdan göruyorsaniz görun ama şunuda unutmayınki şimdi bayragına sahip çıkamayan ulus yarın evinede sahip çıkamaz ben tekrar sözlerimi yeniliyorum birakın senlik benlik tartışmasınıda almanlara tepkinizi dile getirin bayragınıza olanı değil....
srdr_ist 30.03.2006, 23:03 olagan seylerdir hemen parlamayin bayrak dediginiz nedirki bir bez parcasi
Sana şunu demek lazım ama '' söylediklerine katılmayabilirim ama söyleme hakkını sonsuza dek savunabilirim''
İngilizler var olmak için güclü kılan diğer insan emeğine saldırı sömürü ile dünyada sömürü varken sende aynı sömürü boyundurluğundan kurtulman şans ile olmadı gerçekten viyana kapılarından çekildiğimiz o günden başkomutanlık savaşınma kadar akan kanlarımız atlas okyanusunu kızıla bular.
Sen hemde hemşerimsin bir bez parçası dediğin yere düşmesin diye sinesine saplayıp sancağı ayakta tutan atalarımız var.
Sende toprak bayrak millet sevgisi kalmamış sanırım yaşın ilerledikçe böyle oluyor.
Bu memlekette olanlara kardeş kavgası deriz bizi aramızı bozuyorlar oyuna gelmeyiz deriz ama dışarıda bunu yapacak millet bizim azmimizi unutmuş dedem 12 yıl savaştı. Ne için kusura bakma öğrendiğinde bir bez parçası dediği şey içindi. yazık abim yazık benliğini yitirmiş biri gibisin geçmişi olmayanın geleceği olamaz demekki bu halede geliniyor.
söylediklerine katılmıyorum vede sizi kınıyorum.Bu milleyetcilik değil yaptığım bu vatan perverliktir.Vatanda uğrunaölünecek yerdir.İster bayrak için ister toprak için .
Hüseyin69 30.03.2006, 23:23 Ardından ne olur güzel abim. Cahil ve çapulçu takımı ulusal maçlarda Türkiye bayraklarıyanında ideolojilerini temsil eden 3 hilalli bayraklarını da getirirler.İstiklal marşını yapılacak en büyük terbiyesizliği yaparak bozkurt işaretiyle ritüelini bozarlar (nazilerin yaptığı gibi) Kimsenin de gıkı çıkmaz. Benim vatanımı vatanımın değerlerini kimseye bırakma niyetim yok şahsen. Biz sahip çıkmassak, adamlar at koşturmaya devam ederler.
Saygılar
sayin abim bize ait olan hic birsey birakmadilarki bayragi vatani milleti dini imani yani aklina gelebilecek ne varsa hepisini aldirlar simdi bunalri geri almak icin savasmakmi lazim eger savasmak gerekir mücadele gerekir diyorsaniz büyük hayal kirikligina ugrarsiniz kimin ne oldugu ortadadir ben türkiye cumhuriyeti vatandasiyim türk kimligi tasiyorum ama ceteciler sehir eskiyalari vs türk bayragiyla karsilandiklarinda sokaga cikiyorum bayraga vatana sahiplenmek istiyorum ne yazikki belime joplar iniyor kusura bakmayin ama bende bir can tasiyorum hem sinirden hemde o joplarin acisindan bayragida vatanida devletide hepisini onlara birakiyorum varsin ne haleri varsa görsün ama dis bir ülke kücük bir aciklari görüp anlatiyorsa buna hic hiddetlenmeye gerek yok acigini kapatmayan hersey ne yaparsa yapsin acigi ortadadir saklayamaz dedigim gibi elimizden herseyimizi aldilar namusumuz onurumuz kültürümüz vs vs türk medyasinin bunlara önayak olmasid acabadir bazilari cikmis burda ahkam kesiyorlar vatanimizdir bayragimizdir vs vs atip tutuyorlar sorarim abime acaba bu forumda kac kisinin beline joplar indi kalkti acaba kac kisi karakollarda ifade altinda cünsel cirkinliklere maruz kaldi cinsel tecavüz sadece kadinlara yönelik degil benim abim malesef fasizan görüsünü benimsemeyen yüzlerce sol görüslü insanlarin kanina girdiler
herseyi cok cabuk unutuyoruz ama vatan millet sakarya bayrak dendiginde milli duygulara hakim olamiyoruz daha dogrusu mantikli yaklasmiyoruz gazide vatan millet bayrak sevdalilari halka silah sikarken hepimiz lanetlemistik ama gel görki sistemin bize verdigi nimet veya ekmek sadece bes yilda onyilda bir gerceklesiyor neyse sayin abim
derdim coktur hangisine yanayim
yine tazelendi yürek yarasi
türk bayrağı kolay kazanılmadı biz binlerce şehit verdik orada bizim de dedelerimiz atalarımız vardı ve hepsi bir omuz olarak savaştı ve biz bu ülkeyi hiç bir şekilde terketmeyeceğiz.......
saygılar
sonuna kadar katılıyorum..
(Umarım bazıları beni yine yanlış anlamaz :gosterge )
arkadaşlar tabiki bayrak kolay kazanılmadı ama bu konunun bu kadar uzamasına gerek yok tu yani türkiyedede cok yabancı bayrak yakıldı ama kim se bir sey demedi siz bayragımız vatanımız dinimiz diyerek insan yakanları sorgulayın insan diyorum İNsaN
Hüseyin69 30.03.2006, 23:46 isin ilginc yani sanki dünyada bir tek türkiye vatan icin milyonlarca can vermis sehit vermis dünyada kendi uluslari icin kendi vatanlari icin savasmamis can vermemis hemen hemen hic bir ülke yok en taze örnegi ugandadir hatta bazi ülkelerin bayraklari moda dünyasinda kadin ve erkeklerin ic camasirlarina girmis her hangi bir ülke biz bu bayrak ugruna cok can verdik bune perhizdir demedi yada dahada ileri giderek cinayetler bile islemedi bayrak yine bayraktir mayo yine mayodur egerki milli duygulariniz insanliktan önce geliyorsa diyecek bir sözüm olmaz ama hem insanliktan hemde milli duygulardan hareket edersen hz muhammedin karikatürleri türk bayragi bilmem neler neler daha cok provakatif olaylara kendinizi hazir edin derim
Yakapınarlı 30.03.2006, 23:51 isin ilginc yani sanki dünyada bir tek türkiye vatan icin milyonlarca can vermis sehit vermis dünyada kendi uluslari icin kendi vatanlari icin savasmamis can vermemis hemen hemen hic bir ülke yok en taze örnegi ugandadir hatta bazi ülkelerin bayraklari moda dünyasinda kadin ve erkeklerin ic camasirlarina girmis her hangi bir ülke biz bu bayrak ugruna cok can verdik bune perhizdir demedi yada dahada ileri giderek cinayetler bile islemedi bayrak yine bayraktir mayo yine mayodur egerki milli duygulariniz insanliktan önce geliyorsa diyecek bir sözüm olmaz ama hem insanliktan hemde milli duygulardan hareket edersen hz muhammedin karikatürleri türk bayragi bilmem neler neler daha cok provakatif olaylara kendinizi hazir edin derim
şuan konumuz türk bayrağı canerzincan sizden biraz saygı rica ediyorum yok saygım yok diyosanızda bu konuya yazmayında polemikler omasın
isin ilginc yani sanki dünyada bir tek türkiye vatan icin milyonlarca can vermis sehit vermis
ama müsade et.. o bayrağımızı yerlerden kaldıran, emperyalistleri bu topraklara gömen KURTULUŞ SAVAŞIMIZın bizim için bir anlamı olsun...
Hüseyin69 31.03.2006, 00:09 sevgili yakapinarli kardesim ben hic bir ulusa etnik kültürlere bayraklara vs lere saygisizlik etmem sadece objektif yaklasiyorum yani dürbüne tek gözle degil cift gözle bakmaya calisiyorum madem dünya varsa türkiyede vardir eger dünya yoksa türkiyede yoktur benim cok deger verdigim kiymetli moderator kardesim mesajlarimi okumussun egerki türk bayragina türk topragina veya milletine her hangi bir hakaret yada sadirganlik gibi bir cümle varsa bana bildir hic olmasa ayni hataya tekrar düsmiyim yine söylüyorum ben bu tür olaylara yanli yada taraf degilim madem hepimizde iki göz varsa birini kapatip digerile cevreyi görmek sence ne kadar mantiklidir
neyse ben yazmiyim yazdikca simsekler dikkatler hep üzerime cekilyor
Yakapınarlı 31.03.2006, 00:11 neyse ben yazmiyim yazdikca simsekler dikkatler hep üzerime cekilyor
bencede:)
isin ilginc yani sanki dünyada bir tek türkiye vatan icin milyonlarca can vermis sehit vermis dünyada kendi uluslari icin kendi vatanlari icin savasmamis can vermemis hemen hemen hic bir ülke yok en taze örnegi ugandadir hatta bazi ülkelerin bayraklari moda dünyasinda kadin ve erkeklerin ic camasirlarina girmis her hangi bir ülke biz bu bayrak ugruna cok can verdik bune perhizdir demedi yada dahada ileri giderek cinayetler bile islemedi bayrak yine bayraktir mayo yine mayodur egerki milli duygulariniz insanliktan önce geliyorsa diyecek bir sözüm olmaz ama hem insanliktan hemde milli duygulardan hareket edersen hz muhammedin karikatürleri türk bayragi bilmem neler neler daha cok provakatif olaylara kendinizi hazir edin derim
sevgili kardeşim
bu ne?
ya gerçekten ayıp.
başka ülkeler bayraklarını iç çamaşırı yapabilir.o beni ilgilendirmez.
ama ben yine de saygı duyarım.
ama benim bayrağıma böyle düşünenede diyecek hiçbirşeyim yok.
yazıklar olsun.
saygılarımla.
Bu bayrak her ne kadar günümüzde her tür pisliği yapanların, mafyaların, faşistlerin elinde dolansada bu bayrak geçmişte emperyalizme karşı savaşı, bağımsızlığı temsil ediyor ve en önemlisi osmanlının bitişi cumhuriyetin kuruluşununda temelidir. Bizler sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmazsak çakallar sahiplenecek...
eklemem gereken şeyler var: Ben türk değilim ama türkiyeliyim. dinim Alevi inancı yoludur. Bayrak sadece semboldür önemli olan o ülkenin insanlara ne verdiğidir.
|