derviscemal
01.04.2006, 23:04
Değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz, internet ortamında malesef çok vazla alevilik adı altında forumlar oluşturulmaya başlanmıştır, bunlardan kesinlikle rahatsız değilim. Ama Alevi inancını ırkçılığa çevirip bugünkü alevi inancının açıkca söylenmesinde hiçbirşekilde yaptıkları inkar edilemez alevi dernek ve vakıflarımıza iftira atar boyuta gelmiştir. Özellikle Karacahmet Sultan Derneğini bu iftiralarının içine katmaları Alevi inancını kullanmak isteyen zihniyeti ortaya çıkartmıştır.
Siz değerli canlardan ricam Alevi inancına hizmet için kurulmuş derneklerden veya vakıflardan birine veya birkaçına iftira atmak isteyen kimselere itibar etmemenizdir. Böyle iftiralarla karşılaştığınızda yazıları ilgili vakıf ve derneklere ulaştırmanızdır.
hızır yardımcınız olsun..
saygılarımla..
dervişcemal.
celalkocairi
01.04.2006, 23:27
evet abi böyle birşey görürsem dediğini yapacağım...sağolasın...
yapmamızda gerekir bilinçliçe yapılan bu olaylara duyarsız kalmak olmaz....
Yakapınarlı
01.04.2006, 23:38
ağzı olan konuşur diye bir deyim vardır bilirsiniz işte ağzı olan konuşuyor sebeb ne hani kanıt deriz sus pus olurlar.
güzel bir konuya değinmişsin dervişcemal internette bu tarz olaylara dikkat etmek gerekir malum herkez kendi düşüncesini empoze etmeye çalışır karşısındakine.
derviscemal
02.04.2006, 00:02
evet sevgili arkadaşlar alevi inancını bir yerlere dayamak isteyen zihniyete itibar etmeyin..
Hüseyin69
02.04.2006, 00:25
ben nette girdigimde nerde alevi kelimesi ile karsilasirsam orda kendimi
boslukta gibi his ediyorum
kusura bakmayin ama isim vermek istemiyorum
nette aleviligi konu isleyen hic bir siteye itibar etmem .
her kafa kendi yapisina göre aleviligi anlatiyorlar
kimi solcu aleviligi kimi demokrat aleviligi kimi fasit vs derken
bir bakimisimki kendimi irkcilik showenist ve daha nicelerinin icinde buluyorum
ve bazen tüm bunlara ragmen
keske alevilik olmasaydi ne insanlar bir hic ugruna ölürdü
nede ölen o insanlarin arkasinda baskalari boy boy reklam yapardi
ama sunuda diyorum benim ile lokma yiyenlerin yarisi yolun ta baslangicinda döndüler
derviscemal
02.04.2006, 00:31
ben nette girdigimde nerde alevi kelimesi ile karsilasirsam orda kendimi
boslukta gibi his ediyorum
kusura bakmayin ama isim vermek istemiyorum
nette aleviligi konu isleyen hic bir siteye itibar etmem .
her kafa kendi yapisina göre aleviligi anlatiyorlar
kimi solcu aleviligi kimi demokrat aleviligi kimi fasit vs derken
bir bakimisimki kendimi irkcilik showenist ve daha nicelerinin icinde buluyorum
ve bazen tüm bunlara ragmen
keske alevilik olmasaydi ne insanlar bir hic ugruna ölürdü
nede ölen o insanlarin arkasinda baskalari boy boy reklam yapardi
ama sunuda diyorum benim ile lokma yiyenlerin yarisi yolun ta baslangicinda döndüler
sayın canerzincan internette malesef yukarıda gösterdiğim örnekler karşılatım ve inanın çok şaşırdım Karacaahmeti Derneğini karalamaya çalışan hiç kimsenin iyi niyetli olduğuna inanmam..
saygılar..
sevgili dervişcemal kardeşim
gerçekten hassas bir konuya değinmişsin.beni üzen gerçek anlamda aleviliğe hizmet eden başta Karacahmet Sultan Derneğini olmak üzere diğer dernek ve vakıflarımıza atılan bu iftiraların bu kişilerin yanına kar kalmasıdır.
zaten bilinçli olan alevi kardeşlerimizin bu gerçek dışı yazılara inanmayacağın biliyorum.
bu kişilerin alevi kardeşlerimiz içinde ayrımcılık yaparak bir yerlere gelmek için çıktıkları yolda yanlız kalacaklarını ve ihtibar görmeyeceklerini sonuna kadar biliyorum.
çünkü aleviler herkese dininde,milletinde ve siyasi görüşünde önce insan olarak değer verirler ve herkesi kardeşleri olarak görürler.
umarım sevgili kardeşim dervişcemal'in sözleri gereken yerlere gitmiştir.
saygılarımla.
astokomlu
02.04.2006, 00:42
evet arkadaşlar Aleviliği karalama kampanyalarına alet olan sözde Aleviyim diyen şahsiyetlere izin vermeyelim...
Değerli üyelerimiz ve misafirlerimiz, internet ortamında malesef çok vazla alevilik adı altında forumlar oluşturulmaya başlanmıştır, bunlardan kesinlikle rahatsız değilim. Ama Alevi inancını ırkçılığa çevirip bugünkü alevi inancının açıkca söylenmesinde hiçbirşekilde yaptıkları inkar edilemez alevi dernek ve vakıflarımıza iftira atar boyuta gelmiştir. Özellikle Karacahmet Sultan Derneğini bu iftiralarının içine katmaları Alevi inancını kullanmak isteyen zihniyeti ortaya çıkartmıştır.
Siz değerli canlardan ricam Alevi inancına hizmet için kurulmuş derneklerden veya vakıflardan birine veya birkaçına iftira atmak isteyen kimselere itibar etmemenizdir. Böyle iftiralarla karşılaştığınızda yazıları ilgili vakıf ve derneklere ulaştırmanızdır.
hızır yardımcınız olsun..
saygılarımla..
dervişcemal.
Harika bir konuya değinmişsin derviscemal
ALEVİLER üstünde oynamak isteyen kişiler var.
ALEVİLİĞİ Sanki SEVGİ SAYGI HOŞGÖRÜ olarak değilde
KAVGA SAVAŞ gibi göstermek isteyip
ALEVİLERİ bölmek isteyen arkadaşlar Bunları açtıkları sitelerle belli ediyolar..
Özellikle o kadar hadlerini aşmışlarki
Karacahmet Sultan Derneğini Hacı Bektaş derneğini Düşman gibi gösteren siteler var ..
bu tutumlar insanların karekter yapısıyla bağlıdır ikili olmak iki yüzlülük kendini bilmez karekterini yitirmiş bireyle mahsuzdur bunlarda hayatdaki yerleri insanlara tapeden bakarak geçirirler ama bilmezlerki bu ayıp asla yüzlerinden silinmeyecek ......
meymane_usari
02.04.2006, 18:57
bizi uyardığın için teşekkür ederim abi
berrak-62
24.09.2006, 09:50
merhabalar arkadaşlar
agzınıza yüreginize saglık...
:shuriken:
gerçekten alevilikle ilgili güzel konulara deginmişsiniz...
bu arad ekranda erdal erzıncan'nın resmını gördum..
o benım baglama hocam dıda
ben bu sıtede çok yeniyim..
berrak...
merhabalar arkadaşlar
agzınıza yüreginize saglık...
:shuriken:
gerçekten alevilikle ilgili güzel konulara deginmişsiniz...
bu arad ekranda erdal erzıncan'nın resmını gördum..
o benım baglama hocam dıda
ben bu sıtede çok yeniyim..
berrak-62@hotmail.com
hoşgeldiniz.
Eski bir topiği canlandırmışsınız.
18. Uzun zaman cevap yazılmayan konulara cevap vermeyin! Uzun zaman: 1 hafta.
Eğer çok acil ve son derece yararlı bir cevap ise o zaman yazabilirsiniz.
forum kuralları için:
http://www.aleviforum.com/announcement.php?f=3