Orijinalini görmek için tıklayınız : Vah?et A?HM'e ta??n?yor

LiberalistiC
10.07.2005, 08:17
Geçtiğimiz günlerde Türk ordu güçleri tarafından katledilen 17 MKP'liye yapılan işkence vahşeti, Avrupa ?nsan Hakları Mahmesi'ne (A?HM) taşınıyor.

Katledilenler arasında yeralan ağabeyi Cafer Cangöz'ün cenazesini almaya gittiğinde gördüğü manzara karşısında insanlıktan utandığını dile getiren Hıdır Cangöz, bu vahşeti uygulayanların insan olamayacaklarını belirtti.

Bu vahşeti insanlığın gözü önüne sermek ve vicdanlarda mahkum etmek için A?HM'e götüreceklerini dile getiren Hıdır Cangöz, ellerinde katliamda yaşamını yitiren Cafer Cangöz, Aydın Hamhayat , Ali Rıza Sabur ve Berna Ünsal'ın cenazelerine ait kamera görüntülerinin olduğunu da kaydetti.

Cangöz, "Türk devletinin terörist ve adeta öcü gibi gösterip linç etmektende öteye öldürdükten sonra bedenler üzerinde sadizmle bile izah edilemeyen insanlık dışı uygulamaları kabul edilemez. ?nsanlığın Türk devletinin bu uygulamaları karşısında sessiz kalmayacağına inanıyorum" dedi.

Kızıl güllerini sahiplendi

"?ehitlerimiz bizim kızıl güllerimizdir. Dersim halkı her koşul altında kızıl güllerini sahipleniyor ve sahiplenecektir" diyen Hıdır Cangöz, Dersim halkına ve cenaze törenine katılan herkese de teşekkür etti. Türkiyeli tüm devrimciler tarafından tanınan ağabeyi Cafer Cangöz'ün çocukluğundan beri toplumsal olaylara karşı duyarlı olduğunu dile getirerek, ağabeyi Cafer Cangöz ve katliamda yaşamını yiterenlerin böyle bir vahşeti hiçbir zaman hak etmediklerini söyledi.

DiyaR_02
10.07.2005, 14:59
Daha bu yapilanlar devletin yaptiklarinin %'de 1'ini bile karsilamiyor bunlar gibi nicelerini yapmistir hepside kenara kiyiya yitilmek istenmistir. Abdulkadir Aygan'in itiraflari gibi kapanmistir. umarim bunda en iyi sonuc alinir.

Musçet
22.07.2005, 22:47
TC aleyhtarı hertürlü pislik TSK tarafından temizlenmiş ve temizlenecektir. Forumlarınızın tamamını inceleyeceğim. Gerekli görürsem tüm site hakkında gerekli mercilere şikayette bulunacağım!

Alevimen
23.07.2005, 00:37
TC aleyhtarı hertürlü pislik TSK tarafından temizlenmiş ve temizlenecektir. Forumlarınızın tamamını inceleyeceğim. Gerekli görürsem tüm site hakkında gerekli mercilere şikayette bulunacağım!
Lütfen forum uslubuna dikkat edin. Siz tehdit savurmayı bizde alacaklı pozisyonlarında bulunmuyoruz. Forumda bunaltıcı hava yaratmaya çalışmayın. Zaten sizden başka şikayet etmeyi kim akıl eder? Einstein aramızda olsaydı sizi kıskanabilirdi...
Umarım sizinle ilgili son olumsuz uyarı olmuştur, iyi akşamlar.

DiyaR_02
23.07.2005, 09:46
yaw git nereye sikayet edersen et! biz burda hicbir yanlis yapmiyoruz! tek tip insan yaratma modelini göttügün cok belli istesenizde tek tip insan modeli olmayacaktir!

Ceyhun
23.07.2005, 10:41

Burada bir korku havası yaratmaya çalışmayın. Herkes ahlaki kurallar içerisinde fikirlerini paylaşıyor; katılan katılıyor, katılmayan katılmıyor. Gidin nereye şikayette bulunuyorsanız bulunun. Ama burada korku havası yaratıp insanların fikirlerini özgürce beyan etme hakkını engellemeye çalışmayın.

chatlakalper
23.07.2005, 11:31

Yol senin buyur kime istiyorsan et.

Musçet
23.07.2005, 12:22
Savcılığa ve emniyet birimlerine site hakkında suç duyrusunda bulunacağım. Resmen PKK yandaşlarını sitede barındırıyorsunuz. Yazıklar olsun yazıklar!!!

Ceyhun
23.07.2005, 12:24
Savcılığa ve emniyet birimlerine site hakkında suç duyrusunda bulunacağım. Resmen PKK yandaşlarını sitede barındırıyorsunuz. Yazıklar olsun yazıklar!!!

Buyurun. Ben bu sitede yasadışı hiçbirşeyin olduğuna inanmıyorum. Hele ki site yöneticilerinin buna karşı duyarsız kaldıklarına hiç inanmıyorum. Asıl sizin yaptığınız bu suçlama çok çirkin ve yakışıksızdır.

Alparslan
23.07.2005, 12:41
lan beni dellendirmeyin.direk site pkk yanlısı.tıkıcaksın bunun yöneticisini içeri.suçlama değil gerçek; çirkin değil doğru.o zaman ban atın.ne biçim Türk'sünüz.aslında illegal olarak siteyi kapatmak var ama sizin seviyenize inmek istemiyorum.

Musçet
23.07.2005, 12:45
İstiyorlarsa serverlarıda kökünden kazırız, ama ben herşeyin hukuka uygun olmasını istiyorum. Hakkında konuştuğunuz kurum TSK kuvvetleridir PKK değil, ne demek vahşet uyguluyor?? Bir vahşet uygulayan varsa beşikteki bebeği öldürecek kadar cani olanlar ve onları destekleyenlerdir!!! Forum admini de msnine eklesin beni konuşalım, ne demek son uyarı atsan ne olur ??

Ceyhun
23.07.2005, 12:47
lan beni dellendirmeyin.direk site pkk yanlısı.tıkıcaksın bunun yöneticisini içeri.suçlama değil gerçek; çirkin değil doğru.o zaman ban atın.ne biçim Türk'sünüz.aslında illegal olarak siteyi kapatmak var ama sizin seviyenize inmek istemiyorum.

Bir kere lanlı, lunlu konuşup terbiye seviyesini aşağı çekmeyin. Ayrıca beni dellendirmeyin gibisinden laflar da hoş değil. Dellenecekseniz dellenin. Siteye yönelttiğiniz "PKK yanlısı" suçlaması da çok çirkin. Hele sitenin yöneticisine yönelttiğiniz suçlama daha da çirkin. Siteyi illegal yollarla kapatma tehdidinizi de kınıyorum.