Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimin evin duvarinda Atatürk'ün resmi asili?

Sayfa : 1 [2]

PirO_62
21.02.2007, 10:15
benim evimde atatürk resmi ve türk bayragı yan yana asılıdır. ve bundan da gurur duyuyorum. alevi ailem ama hiçbir arabın resmi evimin duvarında olmayacak.

Kusura Bakmazsanız Anlamadığımı Belirtmek İstedim :pinch: :pinch:

Adam
21.02.2007, 16:39
benim evimde atatürk resmi ve türk bayragı yan yana asılıdır. ve bundan da gurur duyuyorum. alevi ailem ama hiçbir arabın resmi evimin duvarında olmayacak.

Cok ilginc bir yaklasim.

D-e-v-r-i-m-c-i
21.02.2007, 16:57
eyvallah can sanırım Atam benden daha çok senle gurur duymuştur. Nankörrlüğün gereği yok herkes Atatürke saygı duymak zorunda vatanınızı canınızı vede namusunuzu ona borçluyuz. yıllardır hala atam gibi biri gelecek diye hala bekliyoz niye ne olursanız olun hapimiz aciz kaldık ama atam hiçbir koşulda aciz hissetmedi vede başardı.
Daha sivas kongresinde Atamı atmak istediler orda bir ateşli konuşma yapıyor herkes atmayı bırakın ayakta alkışlayıp birde lider olmasına oybiliği ile siçiliyor. Bu adam baş komutan oluyor sonrada cumhurbaşkanı kimse Atam gibi olamaz onun içinde biz onun çeyreği olsak bu vatan herşeyde örnek olur. Ya dost düşmanlık edecekler haliyle ne yapsalar ne deseler adama sözleri yetişemiyor o kadar yüksekte li atam bakıyorlar işe yaramıyor yanındaki adama söylüyor artık mırıl mırıl :) Atam da sizin laflarınızla sarsılacak kadar küçük değil atama laf diyenlere aslında şunu diyorum gerçi atam da aynı şeyi söylüyor ÇOKTA TINNNNNNNNN
hiç bir insan oğlu hiç bir şeyi yapmak zorunda olmamalı.canı isterse ve kimsenin kırmızı çizgilerini aşmadan özgür yani hür bir şekilde hareket etlmelidir.bugün bu ülkede deprem olursa ki umarım öyle birşey asla olmaz enkazlarda en fazla atatürkün naaşı çıkar.yani böyle bir tartışmaya kanımca gerek yok.hemen hemen her evde karşılaşılabilir atatürkün resimleriyle.ve zorunluluktan değildir eminim sevgidendir.eyvallah...

mustyy
21.02.2007, 16:59
Benim evimde asılı Can ortada Hz. ALİ bir yanında MUSTAFA KEMAL ATATÜRK diğer yanında HACIBEKTAŞ VELİ

saygılar

ewet aynı şekilde bizim ewdede war......

hevall
21.02.2007, 18:53

sizin
"hiçbir arabın resmi evimin duvarında olmayacak"
sözünü
srdr_ist'in de
yorumundaki şu zorunluluğa takıldım
neyin zorunluluğu

Nesimi
21.02.2007, 19:09

Sitede ırkçılık yasaktır Hz.Ali yi Arap kimliğinden ötürü nasıl aşağılarsın.:cursing: :cursing: konu farklı yazdıkların farklı. adaptasyona alıyorum seni. Hz.Aliye laf söyletmem.

Topiğide kitliyorum.