Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzurum / Aşkale / Taşlıçayır köyü

vietnamlı
03.04.2006, 14:04
merhaba arkadaşlar bende taşlıçayır köyündenim.alevi kültürünün her geçen gün yozlaştırılmaya çalışıldığı bu günlerde bizlerin her alanı her köşeyi her ortamı en iyi şekilde kullanmamız ve aleviliği yaaşatmamız bir zorunluluk aczetmektedir.eğer sizde buna katılıyorsanız ''gelin canlar bir olalım herşey çok geç olmadan''...

yılmaz kaya
27.05.2006, 01:21
merhaba arkadaşlar bende taşlıçayır köyündenim.alevi kültürünün her geçen gün yozlaştırılmaya çalışıldığı bu günlerde bizlerin her alanı her köşeyi her ortamı en iyi şekilde kullanmamız ve aleviliği yaaşatmamız bir zorunluluk aczetmektedir.eğer sizde buna katılıyorsanız ''gelin canlar bir olalım herşey çok geç olmadan''...

sevgili kardeşim merhaba ben gürkaynak köyündenim alevilik kadar önemli bir şey daha var dil yani güzel türkçemiz dildeki bozulma arkasından diğer bozulmaları ve yozlaşmaları getirir örneyin mümkünse aczetme sözcüğünü
kullanmıyalım yerine daha türkçe sözcük kullanalım saygılar selamlar nice güzel günlere

özgürf
10.06.2006, 16:35
bende taşlıçayırlıyım dostum senle tanışmak isterim msn in varsa yazarsın. tanışırız..

pervin
06.07.2006, 16:14
merhaba ben pervin bande taşlıçayırlıyım.Kendini tanıtırmısın?Şuan Şanlıurfada bulunuyorum ve burada alevilik adına gerçekten çok güzel çalışmalar yapılıyor.Dileğim diğer illerde de bu duyarlılığın gösterilmesi.

özgürf
06.07.2006, 16:38
merhaba ben pervin bande taşlıçayırlıyım.Kendini tanıtırmısın?Şuan Şanlıurfada bulunuyorum ve burada alevilik adına gerçekten çok güzel çalışmalar yapılıyor.Dileğim diğer illerde de bu duyarlılığın gösterilmesi.

mrb ben mollabekirli DURSUN un torunuyum(soyadı topdemir) özgür benim ismim. istanbulda bulundunmu hiç?

pervin
08.07.2006, 15:52
mrb ben mollabekirli DURSUN un torunuyum(soyadı topdemir) özgür benim ismim. istanbulda bulundunmu hiç?
her yaz gidiyorum ben balıkesirde oturuyorum.istanbulda nerede oturuyorsun ve kimleri tanıyorsun

anibal
12.07.2006, 00:15
bende taşlıçayır köyündenim daha bu sene gidicem.balıkesirde oturan arkadaşım amcamlar orada oturuyor belki tanırsın bayram ateş ve binali ateş

anibal
12.07.2006, 14:58
arkadaşlar yakında köye gideceğim ve köyün fotograflarını buraya koyacağım.

pervin
17.07.2006, 17:28
ben erkan bende taşlıçayır köyündenim daha bu sene gidicem.balıkesirde oturan arkadaşım amcamlar orada oturuyor belki tanırsın bayram ateş ve binali ateş
evet tanıyorum,amca oğlun özgürle aran çok iyi,adım pervin

yılmaz kaya
18.07.2006, 00:32
merhaba pervin ben sizin komşu köyünüz balımpertek köyündenim sizleri buralarda görmek beni mutlu ediyor urfada neyle ilgilisiniz saygılar

taslıcayırlı
26.07.2006, 12:02
AŞKALELİLER ÖZELLİKLE(dallı, taşlıçayır, balımpertek) cevaplarınızı bekliyorum.
msnmi ekleyebilirsiniz, edid........

ulupınar
26.07.2006, 22:40
merhaba taşlıçayırlı ben balımpertekliyim sen kimlerdensin

anibal
27.07.2006, 18:59
selam taşlıçayırlı bende taşlıçayırlıyım
msn adresim

dogdeniz
31.07.2006, 11:18
merhaba bende taşlıçayırlıyım adınızı öğrenebilirmiyim:)

anibal
31.07.2006, 16:09
ankara da oturuyorum

Mehmet Ali Ünal
29.08.2006, 11:53
Tüm canlara merhaba

Ben İlk mesajımı dün mynet 'ten Alevi forma gönderdim ama hala mesajımın olmadığı yazılıyor,acaba bir yanlışlıkmı söz konusu birazda yaşımız gereği sanal alemle acemilikmi yaşıyorum acaba?yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Bununla beraber Erzurum yöresinde Sarı Saltıklılarla tanışmak istiyorum yardımınız için Hak Muhammed Ali sizede yardım etsin.

Saygılarımla

Mehmet Ali Ünal

özgürf
01.09.2006, 17:12
hoşgeldin abi aramıza...

naklo
02.10.2006, 19:51
selam yılmaz kaya ben seni cikaramadim.ben mehmet karaca nin torunuyum

selam dostlar.bende gurkaynak koyundeim.yılmaz kaya seni cıkaramdım.bizde kayalardaniz.dedemin ismi mehmet karaca

burada olmanımın hep sizlerle birlik ve beraberlik icinde anlasalım derim...

bende aleviyim bizim burada bile nasıl olsa herkes birlik beraberlik içinde kaynasıyoruz önce insnlık olsun derim ve arkadas olalım birbirimize saygı cercevesinde anlasalım... saygılar

Serkan_Devrim

site reklamı yasak. msn vermek yasak. kurallara uyun.

dostseven
28.12.2006, 20:20
ben kükürtlü.ve bacanak sihverenli yeni ismi gümüsseren istanbulda oturuyor.onlarin soyadi topdemir.

köylükızı
13.03.2007, 15:32
selam arkadaşlar ben taşlı çayır köyünden l
kimse yokmu dur

anibal
14.03.2007, 23:20
selam arkadaşlar ben taşlı çayır köyünden l
kimse yokmu dur

merhaba
bende taşlıçayırlıyım
ben lolanlılardanım.siz kimlerdensiniz.
aramıza hoşgeldiniz.
aslında köyümüzün sitesi açılmıştı fakat şu anda kapalı yakında tekrar açılacak.

ozum
25.03.2007, 18:22
Merhaba Arkadaşlar.. Bende Taşlıçayırlıyım ve Porolardanım..İstanbul'da yaşıyorum.. Umarım köyün sitesi çok kısa süre içinde açılır..Herkese selam..

anibal
26.03.2007, 01:27
Merhaba Arkadaşlar.. Bende Taşlıçayırlıyım ve Porolardanım..İstanbul'da yaşıyorum.. Umarım köyün sitesi çok kısa süre içinde açılır..Herkese selam..

aslında çok güzel bir forum sitesi olmuştu.ama bazı aksilikler oldu.kapandı.umarım yakında sitemiz açılacak.eğer başaramazsak yeni bir site kurarız.

ozum
29.03.2007, 20:51
aslında çok güzel bir forum sitesi olmuştu.ama bazı aksilikler oldu.kapandı.umarım yakında sitemiz açılacak.eğer başaramazsak yeni bir site kurarız.

İnşallah! Biz sabırsızlıkla ( ailece ) sitenin açılmasını bekliyoruz. Özellikle annem..6 ay önceki sitede bulunan bir iki fotoğrafa bakmak bile ona yetiyordu..

anibal
30.03.2007, 00:07
İnşallah! Biz sabırsızlıkla ( ailece ) sitenin açılmasını bekliyoruz. Özellikle annem..6 ay önceki sitede bulunan bir iki fotoğrafa bakmak bile ona yetiyordu..

forumumuzda köyün iki adet fotografını koydum.taşlıçayırköyü fotografları diye.
zaten şu anda en yeni fotografları ben çektim.elimde daha birçok fotografta var fırsat bulabilirsem hepsini bi anda upload ederim.vallahi ben sizi sitemizde bilmiyorum heralde misafir olarak bağlanıyordunuz o sitedeki fotografların çoğunu ben çektim.köyün video cd sini de hazırladık.eğer site açılırsa oraya ekleriz.

denizTopdemir
05.04.2007, 10:54
Merhaba Arkadaşlar,
Taşlıçayır köyü yard.ve day.der.İnternet sitesi eğer desteğinizi esirgemezseniz,Özellikle anibal (resimler olduğundan bahsetmişsin) Nisan sonuna kadar yayına geçecek.Siteyle ilgili çalışmalara başlandı.İsim hakları tekrar alındı taslicayir.com.-taslicayir.net-taslicayir.org. fakat dökümasyon sıkıntımız var.Destek verin en iyi siteyi oluşturalım.Şimdiden teşekür ederim.

Anatolianman
05.04.2007, 10:57
Taşlıçayırın eski ismi nedir? Bildigim kadarıyla sadece Kurtmahmut koyunun adı değişmemiş..

denizTopdemir
05.04.2007, 11:11
Merhaba arkadaşlar,
Köyümüzün internet sitesi ile ilgili çalışmalara başlandı.Ve Eğer bu konuda bize detek verirseniz nisan sonu gibi sitemiz yeniden yayın hayatına başlaycak.sitemizin yeni adı taslicayir.com-taslicayir.net.taslicayir.org.Şimdiden teşekür ederim.

denizTopdemir
05.04.2007, 17:53
Taşlıçayırın eski ismi nedir? Bildigim kadarıyla sadece Kurtmahmut koyunun adı değişmemiş..
Taşlıçayır köyünün ismi değimedi,fakat ismi değişmeyen sadece iki köy değil bir kaç tane daha var.Sanırım pırnagaban da bunlardan biri

anibal
05.04.2007, 18:03
Merhaba arkadaşlar,
Köyümüzün internet sitesi ile ilgili çalışmalara başlandı.Ve Eğer bu konuda bize detek verirseniz nisan sonu gibi sitemiz yeniden yayın hayatına başlaycak.sitemizin yeni adı taslicayir.com-taslicayir.net.taslicayir.org.Şimdiden teşekür ederim.

ben her şekilde destek veririm zaten eski sitede olan yeni resimleri ben çekmiştim siteyi kimden aldınız ve eski siteye üyemiydiniz.
o resimleri almadıysanız ben eklerim

anibal
05.04.2007, 18:08
sitenin adresi eski adresin aynısı mı
sitenin denekle bir bağlantısı var mı eski sitede 26 kişiydik.

denizTopdemir
05.04.2007, 18:09
ben her şekilde destek veririm zaten eski sitede olan yeni resimleri ben çekmiştim siteyi kimden aldınız ve eski siteye üyemiydiniz.
o resimleri almadıysanız ben eklerim
Benim mail adresim deniztopdemir@gmail.com.

denizTopdemir
05.04.2007, 18:12
sitenin adresi eski adresin aynısı mı
sitenin denekle bir bağlantısı var mı eski sitede 26 kişiydik.
sitenin dernekle bağlantısı var.Site işini dernek faliyete geçiriyor.Nisan sonu gibi hallolmuş olacak sanırım.Dernek ili ilgili haberler,Üye bilgi güncellme,aidat borcunu öğrenme gibi işlemler siteden yapılacak.
derneğin adresi taslicayir.com-taslicayir.net-taşlicayır.org

anibal
05.04.2007, 18:13
bu arada soyadlardan anladığım kadarıyla topdemir ailesindensiniz.istanbulda kimleri tanıyorsunuz köylülerden.eski sitede olan fotograflar eğer elinizde varsa benim yollamama gerek yok o fotograflar elinizde var mı?

denizTopdemir
05.04.2007, 18:15
bu arada soyadlardan anladığım kadarıyla topdemir ailesindensiniz.istanbulda kimleri tanıyorsunuz köylülerden.eski sitede olan fotograflar eğer elinizde varsa benim yollamama gerek yok o fotograflar elinizde var mı?
deniztopdemir@tnn.net msn adresim burdan çok daha sağlıklı bir görüşme yaparız.

anibal
05.04.2007, 18:16
sitenin dernekle bağlantısı var.Site işini dernek faliyete geçiriyor.Nisan sonu gibi hallolmuş olacak sanırım.Dernek ili ilgili haberler,Üye bilgi güncellme,aidat borcunu öğrenme gibi işlemler siteden yapılacak.
derneğin adresi taslicayir.com-taslicayir.net-taşlicayır.org

ii güzelde benim merak ettiğim dernek eski siteye neden sahip çıkmadı da şimdi bir anda seferber oldu eski sitemiz çok güzeldi kaç kişi bana siteyi soruyor.
bu size değil derneği eleştirmek için kusura bakmayın

seyyah1982
05.04.2007, 18:37
merhaba arkadaşlar erzurumlu değilim erzurumda okuyorum okulum bitmek üzere...

taşlıçayırla ilgili pek hoş olmadığını düşündüğüm birşey yaşamıştım...

evet son erzurum depremini hatırlarsınız iki yıl önce sanırım nisan ayı gibiydi...

bu bölge önemli hasar görmüştü ve bizede atatürk üniversitesi cografya öğretmenliği öğrencileri olarak durumu gözlemlemeye belki biraz moral vermeye gitmiştik burada bir kaç köye ve oralılar bilir kandilli kasabasına uğradık...

dönüş vakti gelmişti...

dönüş yolunda bir köy gördüm sapa oradaki her köy gibi gelişmemiş bir köy...orası taşlıçayırdı...öğretim üyelerine oraya neden uğramadığımızı bir 5 dk ayıradığımızı sorduğumda orada hasar olmadığı söylendi...

oysaki uğradığımız köylerden pek bir farkı yoktu...

alevi köyü diye uğramadık diyemiyorlardı tabii...

evet arkadaşlar ben bu köye ve bu köylülere bir özür borçlu olduğumu düşünüyorum...

taşlıçayıra sevgiler o köyü unutmayacağım...

denizTopdemir
05.04.2007, 18:39
ii güzelde benim merak ettiğim dernek eski siteye neden sahip çıkmadı da şimdi bir anda seferber oldu eski sitemiz çok güzeldi kaç kişi bana siteyi soruyor.
bu size değil derneği eleştirmek için kusura bakmayın
Seni anlıyorum.Fakat dernek eski siteye niye sahip çıkmadı lafına üzgünüm katılamıyorum.Çünkü böyle bir sitenin olduğundan dernek haberdar değildi.Eğer olsaydı sitenin kapanmasına izin vermezdi.Derneğin öncelikli bir kaç işi vardı bunlar halloldu.şimdi sıra görsel ve yazılı basına geldi.

anibal
05.04.2007, 19:05
Seni anlıyorum.Fakat dernek eski siteye niye sahip çıkmadı lafına üzgünüm katılamıyorum.Çünkü böyle bir sitenin olduğundan dernek haberdar değildi.Eğer olsaydı sitenin kapanmasına izin vermezdi.Derneğin öncelikli bir kaç işi vardı bunlar halloldu.şimdi sıra görsel ve yazılı basına geldi.

o zaman özür dilerim abi.
kusurumuzu bağışla sağlıcakla kal

ozum
08.04.2007, 21:41
forumumuzda köyün iki adet fotografını koydum.taşlıçayırköyü fotografları diye.
zaten şu anda en yeni fotografları ben çektim.elimde daha birçok fotografta var fırsat bulabilirsem hepsini bi anda upload ederim.vallahi ben sizi sitemizde bilmiyorum heralde misafir olarak bağlanıyordunuz o sitedeki fotografların çoğunu ben çektim.köyün video cd sini de hazırladık.eğer site açılırsa oraya ekleriz.

Merhaba..

Siz Fide Bacı'nın torunumusunuz. Annem soruyor.. Buarada bende köylülerimizden birkaç kişinin yeraldığı 30 sene önce çekilmiş bir resim var.. Eğer isterseniz bunuda siteye ekleyebiliriz..

anibal
09.04.2007, 00:50
Merhaba..

Siz Fide Bacı'nın torunumusunuz. Annem soruyor.. Buarada bende köylülerimizden birkaç kişinin yeraldığı 30 sene önce çekilmiş bir resim var.. Eğer isterseniz bunuda siteye ekleyebiliriz..

bana özelmesajla yollayın fotoyu ben ileteyim veya sizde iletin çünkü site yakında yayına geçecek.

anibal
10.04.2007, 14:26
sitemiz açıldı hayırlı olsun
www.taslicayirkoyu.com/forum

Yabangülü
12.06.2007, 17:19
İİ Günler Ben Erzİncanliyim Ama Yolanlilarin Dedesİnİ Kiziyim Sİzlerle TaniŞamk İsterİm

RaP_erdinc
10.07.2007, 14:04
yaa benimm yengemde topdemrdi soy adıı
sakine topdemir
ali topdemir
taner topdemir bunlarr kardeşlerdir...:D