thunderstorm
04.04.2006, 00:09
Arkadaslar yeni haberim var size.. !!!
******* diye bir siteden, tüm dünyaya mesaj en fazla 6 cent!!! Üstelik mesajlari bilgisayarinizdan yaziyorsunuz ve gönderdiginiz kisinin telefonunda sizin numara çikiyor, yani cevap sizin telefonuza geliyor.
Ülkenizi seçin ve hemen kayit olun...
******* Almanya (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Hollanda (www.*******.nl/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Avusturya (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Belçika (www.*******.be/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Isviçre (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
Harika birsey !
Bundan sonra verdiginiz kontör paralarina son .. Ama telefon veya online banking ilke kredi almaniz gerek. Belirttigim gibi dunyanin her yerine 1 sms en fazla 6 cent. Bilgiler ise, isim falan gerçek isminize gerek yok. Sadece Mobile numaraniz dogru olsun yeter (o numaraya bir aktivasion kodu gelecek üye olabilmeniz için) Üye olduktan sonra 50 bedava kredi (kontör) aliyorsunuz yani begenmezseniz (hiç sanmiyorum öyle olsun) kredi almak zorunda degilsiniz. Böylece sorularada cevap vermis oldum. Eksiklerim için özür...
Iyi eglenceler...!! :)
******* diye bir siteden, tüm dünyaya mesaj en fazla 6 cent!!! Üstelik mesajlari bilgisayarinizdan yaziyorsunuz ve gönderdiginiz kisinin telefonunda sizin numara çikiyor, yani cevap sizin telefonuza geliyor.
Ülkenizi seçin ve hemen kayit olun...
******* Almanya (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Hollanda (www.*******.nl/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Avusturya (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Belçika (www.*******.be/?memcountry=nl&memid=1362523)
******* Isviçre (www.*******.de/?memcountry=nl&memid=1362523)
Harika birsey !
Bundan sonra verdiginiz kontör paralarina son .. Ama telefon veya online banking ilke kredi almaniz gerek. Belirttigim gibi dunyanin her yerine 1 sms en fazla 6 cent. Bilgiler ise, isim falan gerçek isminize gerek yok. Sadece Mobile numaraniz dogru olsun yeter (o numaraya bir aktivasion kodu gelecek üye olabilmeniz için) Üye olduktan sonra 50 bedava kredi (kontör) aliyorsunuz yani begenmezseniz (hiç sanmiyorum öyle olsun) kredi almak zorunda degilsiniz. Böylece sorularada cevap vermis oldum. Eksiklerim için özür...
Iyi eglenceler...!! :)