Orijinalini görmek için tıklayınız : şırnak'ta 5 asker şehit oldu

Azrail
05.04.2006, 12:57
bugün sırnak'ta gerçekleşen çatışmada 5 asker şehit oldu,

Allah rahmet eylesin kardeşlerim, canlarım, bu vatan için nice canlar topraga düştü nice canlar topraga düşecek , gerekirse bu ugurda canımı seve seve verecegim,

sözüm ona teröristler ne yapsanız boşa, vatan hainleri alkışlarınız boşa,
bu vatan çapulculara kalmadı kalmayacak, Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ölmeyi emretti bize dönmeyi degil, şehit olmayı emretti kaçmayı degil,

her metre karesi şehit kanı ile sulanmadıkça vatana vatan demeyiz biz, canımızdan geçeriz vatandan geçmeyiz,

sözüm ona bu sitede kendini alevi gösterip pkk yandaslıgı yapanlara, Atatürk düşmanlıgı yapanlara, sözlerim size

alevi cana kıymaz, alevi vatan haini olmaz, alevi Atatürk düşmanı olmaz, siz alevi degilsiniz, inanmıyorum, inanmıyorum

Canlar şehit haberini duyunca içimden geçti yazdım

saygılarımla

Yakapınarlı
05.04.2006, 13:05
atae düştüğü yeri yakar derler çok değer verdiğim bir arkadaşım şırnaktan şehit gelmişti bu acıyı iyi bilirim.
duyarlılığın ve duygularını bizle paylaştığın için teşekkürler...

astokomlu
05.04.2006, 13:10
Allah rahmet elesin...

kavakli
05.04.2006, 13:14
yazik o evlatlara gercekten uzuluyorum :(

derviscemal
05.04.2006, 13:15
Evet benimde yakın bir arkadaşım şehit edilmişti o feryad hiç bitmedi.. allah rahmet eylesin..

Türkmen19
05.04.2006, 15:06
allah rahmet eylesin bu vatanı yolda bulmadık böldürmeyiz

ozann
05.04.2006, 15:59
şehitler ölmez..
bunu yapanlar sanmasınlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak...

BesiktasliBABA
06.04.2006, 00:17
benimde koyumden sehit cenazeleri kalkti ve o feryadlar bambaska oluyor,insanin tuyleri diken diken oluyor.allah rahmet eylesin,umarim bu son sehitlerimiz olur diyecegim ama hicte oyle gozukmuyor.

zülfikar77
06.04.2006, 01:08
allah rehmeteylesin kesinlikle icinden gecerek yazmışsın dost can bu topraklar sehit kanı ile yeşerdi ama şuda bi gercekki ana vatanımız elden gidiyor bunca şehitimizin hakkı kanı 3 5 satılıyor bumudur vatan sevgisi canlar bir olmuşuz ama hükümet sagolsun satıyor canım vatanı ALEVİYİM22 YANLIŞ BİR KELİME KULLANDIYSAM KUSURUMA BAKMAYIN VATAN BİZİM

izmirksk
06.04.2006, 02:25
sözüm ona bu sitede kendini alevi gösterip pkk yandaslıgı yapanlara, Atatürk düşmanlıgı yapanlara, sözlerim size

alevi cana kıymaz, alevi vatan haini olmaz, alevi Atatürk düşmanı olmaz, siz alevi degilsiniz, inanmıyorum, inanmıyorum

saygılarımla
kardeşim alevi olup olmadığına bırakta millet karar versin
birde başımıza bu çıktı
sen alevi değilsin, oda değil ,şuda değil ,ben aleviyim!!!!dalgası....

nusayri
09.04.2006, 06:59

Allah rahmet eylesin kardeşlerim, canlarım, bu vatan için nice canlar topraga düştü nice canlar topraga düşecek , gerekirse bu ugurda canımı seve seve verecegim,

bu vatan çapulculara kalmadı kalmayacak, Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ölmeyi emretti bize dönmeyi degil, şehit olmayı emretti kaçmayı degil,

her metre karesi şehit kanı ile sulanmadıkça vatana vatan demeyiz biz, canımızdan geçeriz vatandan geçmeyiz,

saygılarımlagerçek sorunun görünmiyen yüzüyle görünen yüzü PKK ve kürt düşmanlığı sorunun büyütülüp bir iç savaşa dönüşme pilanlari görmezlikten gelinerek,şehitler ölmez vatan bölünmez solğanlarıyla bu vatan korunmaz,bu vatanı koruyabilmek için önce vatan haini nitelendirdiyimiz bu vatanın evlatlarını bu vatana kazandırıp barış içinde yaşamalarını sağlamak,bizi içten bitirmeye çalışan yüzeysel gorünümde bize toz kondurmıyan,bizi sadece çıkarı için kulanarak ona oyum sağlamadığımız zamanlarda ceza anlamında ülkenin bölünme tehlikesini yaratarak boyün eymemizi sağlıyan gücü bilmezlikten geldiyimiz süreçlerde sadece birbirimizi suçlayıp bu vatanı ihanet ediyoruz. bu olaylar herzaman neden teseduf oluyor,ırak işgalinden önce aynı sorunlar olmuştu,ayrıca ekinomik olarakta bitirilmiştik,ABD irana karşı askeri bir hareket hazırlığı içinde olduğu bir zamanda neden bizde kiyamatlar kopuyor.......?

redyellow
14.04.2006, 10:26
Şehitlerimize Allah'dan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum.

ozgur4424
14.04.2006, 11:08

saygılarımla

sana katılıyorum ama ben bu gerçekleri bu sitede söylediğim için bazıları tarafından adaptasyon dönemine alındım .

Westside
14.02.2007, 20:51
Bir kul gibi öl diyorlar ölmem piro vallah ölmem...

Yeter artık verdigimiz şehitler...

huseyn
15.02.2007, 16:31
sadece askerler ölünce mi feryatlar yükseliyor?? bu ülkede barış ve kardeşlik olmadığı sürece bu feryatlar devam edecktir. unutmayalım ki; ölen asker yada gerilla olsun yine bizim evladımız, kardeşimizdir

teşekkürler

Blue_Love
15.02.2007, 16:44
benimde yakınlarım şehit oldu...gerekirse bende olurum...gelecek oğlumun, kızımın, akrabamın hemşehrimin hayatını korumak amacıyla...pkk nın yaptığı gibi dağa çıkıpta masum köylüleri öldürmek kurşuna dizerek değil...

chatlakalper
15.02.2007, 16:46
Vatan Sağolsun...

tuncerbio
15.02.2007, 17:02
bu ülkede mevcut yönetim bozuklukları devam ettiği sürece birileri alternatif yönetim biçimleri ya da devlet modelleri için savaşacaktır sonuçta bu ülkenin gençleri bedel ödeyecektir canlarıyla ,kanlarıyla.....azrail ne sen nede başkaları insanların alevi olup olamamalarına karar veremezsiniz bu bir yana atatürkçü olamamak asla suç ilan edilemez....

huseyn
15.02.2007, 17:11
bu ülkede mevcut yönetim bozuklukları devam ettiği sürece birileri alternatif yönetim biçimleri ya da devlet modelleri için savaşacaktır sonuçta bu ülkenin gençleri bedel ödeyecektir canlarıyla ,kanlarıyla.....azrail ne sen nede başkaları insanların alevi olup olamamalarına karar veremezsiniz bu bir yana atatürkçü olamamak asla suç ilan edilemez....

işte bizim ülkemizin çıkmazlarından birisi de herkesin atatürkçü olmadını anlatamamasıdır
teşekkürler

kemalist
15.02.2007, 17:23
bu vatan için seveseve ölmeye öldürmeye hazırız milletçe bu vatan için siperlerde şırnakta bir yağmur yağar 5 can alır benim yüreğim yanar sevinmesin zalimler şehitler ölmez vatan bölünmez.kemalist gençlik olarak hazırdayız bizi biz yapan vatanseverlik akı o kadar yüce bir deryaki 10 larca pkk yı boğar atar

hevall
15.02.2007, 17:32

saygılarımla

Birde şehitler üzerinden siyaset yapmayı bir kenara bırakmayı öğrenebilsek. Ama nerde…
Burada ucuz şovmenliklere gerek yok. Herkes bu topraklar için seve seve canını verir. Ama sizin yazınız bence çok milliyetçi kokuyor…
Ortada bir düzen çarpıklığı var.
Öyle kuru kuruya vatan için canımı veririm demekle bu işler olmuyor.
Ülke gerçekleri ortada bunlar görmezlikten gelinemez.
Birileri kendi çıkarları için resmen oyun oynuyor bu topraklar üzerinde… Birileri bunlara göz yumuyor (bunların kim olduğu aşikar), birileri de kendi öz değerlerine sahip çıkmak yerine ucuz şovmenlik yapıyor. (Örnek şekil a da görüldüğü gibi) İşin içinde iş var. Bunları da göz ardı etmeyin. Güneydoğ’da, Doğu Anadolu’da ne filimler dönüyor, ne işler tezgah oluyor biraz işin arka yüzünü araştırın. Ucuz şovmenliklere gerek yok.

the lion
15.02.2007, 17:40
şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum.....
umarım bu ülke bir gün dostluk ve kardeşlik içerisinde yaşayan toplumların ülkesi olur

GüneyinEfendisi
15.02.2007, 17:48
Birde şehitler üzerinden siyaset yapmayı bir kenara bırakmayı öğrenebilsek. Ama nerde…
Burada ucuz şovmenliklere gerek yok. Herkes bu topraklar için seve seve canını verir. Ama sizin yazınız bence çok milliyetçi kokuyor…
Ortada bir düzen çarpıklığı var.
Öyle kuru kuruya vatan için canımı veririm demekle bu işler olmuyor.
Ülke gerçekleri ortada bunlar görmezlikten gelinemez.
Birileri kendi çıkarları için resmen oyun oynuyor bu topraklar üzerinde… Birileri bunlara göz yumuyor (bunların kim olduğu aşikar), birileri de kendi öz değerlerine sahip çıkmak yerine ucuz şovmenlik yapıyor. (Örnek şekil a da görüldüğü gibi) İşin içinde iş var. Bunları da göz ardı etmeyin. Güneydoğ’da, Doğu Anadolu’da ne filimler dönüyor, ne işler tezgah oluyor biraz işin arka yüzünü araştırın. Ucuz şovmenliklere gerek yok.

Sana katılıyorum can. Böyle vatan, millet, sakarya edebiyatıyla. Başka halkları yok sayarak halkları birbrine düşürerek düşman ederek daha çok insanlar ölür. Yaşasın halkların kardeşligi ve barış diyoruz.

Agop
15.02.2007, 18:04
benimde yakınlarım şehit oldu...gerekirse bende olurum...gelecek oğlumun, kızımın, akrabamın hemşehrimin hayatını korumak amacıyla...pkk nın yaptığı gibi dağa çıkıpta masum köylüleri öldürmek kurşuna dizerek değil...

kim kimi vuruyo. pkk köylülerimi vuruyo. sakın bunlar teröristler yani t.c askerleri olmasın. neme lazım öldürmeyi çok severler. ama bu onlarında suçu değil. bu onlara emir veren baş faşistlerin suçu. yazık ya çocuklarımıza yazık.

ibrahim-ch
15.02.2007, 18:39
kim kimi vuruyo. pkk köylülerimi vuruyo. sakın bunlar teröristler yani t.c askerleri olmasın. neme lazım öldürmeyi çok severler. ama bu onlarında suçu değil. bu onlara emir veren baş faşistlerin suçu. yazık ya çocuklarımıza yazık.

Mugla bir Türk sehri Türklerden nefret eden birisi olarak muglayi terk edip kendi sehrine gitmeyi düsünmüyormusun.? ben olsam giderdim.

sertur
15.02.2007, 19:10
05/04/2006 tarihli bir haber topiği yanlış anlaşılmasın....

gül01
15.02.2007, 19:16
canlar bugün mü bu çatışma oldu şehit düşüldü eski haber mi? bide şehit olanların isimlerini verebilir misiniz?kuzenim şırnakta askelik yapıyor da...

Akayizm
15.02.2007, 19:26

saygılarımla

Sizi Anlamak Cok Zor Bunun Alevilikle Ne Ilgisi Var Anlamadim
Son Günlerde Gercekten Moda Olmus Bu Davranis
O Alevi Degil Bu Degil Su Degil Bilmem Ne
Sehit Olanlar Bi Amac Ugruna Olmustur.
Savasmistir Canini Vermistir Mekanlari Cennet Olsun.
Unutmaki Bunlarin Ölüm Sebepleri PKK Kürtlük Türklük Degil
Bu Vatani Gecmisten Bugüne Getirenlerin Sucudur
Yanlis Siyaset Yanlis Politika Beraberinde Bunlari Getirdi.
Bende Kürdüm Canim Kardesim Ölenler Türk ve Kürtlerdir Yillarca Kardesce Yasamis Halklardir. Bu Konu Tek Tarafli Düsünülmesin
Kürdüde Ölüyo Türküde Simdi Benide PKK'li Ilan Edersiniz Herhalde Aklinizca
Nedeni : Kürdüm.

Bu Tür Konularin Asinda Forumdan Kaldirilmasi Kanisindayim
Adamlar Güzellik Yapmislar Tartisin Elestirin Kültürünüz Artsin Diye
Ama Biz En Kücük Bi Olayda Birbirimizi Yiyiyoruz. Nedenini Halla Anlamis Degilim

Atatürke Gelince Kimse Kimseyi Sevmek Zorundami ?
Yazdiklarina Bakilirsa Bana Görede Sen Alevi Degilsin :)
Herkesi Oldugu Gibi Kabullenmiyosun Cünkü
Sanki Alevi Birisi Atatürkü Sevmek Zorunda :)
Atatürk Zamaninda Hic KatLiam Olmadi mi
Yanlis Siyaset Politikalari Olmadi mi Sanki Atatürkün

Neyse Konu Dagilmasin

Kolay Gelsin

slush
15.02.2007, 19:27

Aleviler söyledir böyledir yazmıssında şunu da ben ekleyeyim aleviler aptal değildir. Her söylenene artık inanmıyor. Gaza gelmiyor.

Hünkar Hacı Bektaş Veli , Pir Sultan Abdal aleviğin tanımını yazıp sana mı verdi ona göremi insanları aforoz ediyorsun. Herkesin kendi çıkarlarına göre bir alevilik tanımı var kim işine gelmiyorsa alevi değilsin diyor

Doğudaki savaşta hep ölenler işçi emekçi çocuğu, Hem dağdaki gerilla hem asker ( askerdeki kastım zorunlu askerlik görevini yapan er ve erbaş ) bir birine katlediyor 3-5 tane fasist ideologların yüzünden ve bu savasta her ay milyarca para kazananlar tarafından.

Bide ben yorumlayayım.

20 yaşına gelmiş bir genç kanuna göre zorunlu askerlik yapmak üzere orduya katiliyor katılmasa ömür boyu kaçak olacak her an yakalanma ve iş bulmama tehlikesi ve çatışmada ölüyor.

Gerilla ( Gerilladaki kastım milliyetçi duygular ile hareket etmen kişilerdir), Yıllardır yapılan asimilasyon politikalarına ve yoksulluga karsı elinden tüm demokratik hakları alınmış insan tetiği çekmiş.

Ve 5 kişi ölmüş, Burda ölen askerlere üzülürüm ama gerillaya da kızmam.

Bu olayın bütün sebebi devlettir ve kanla beslenen fasitlerdir. Sen kurtuluş savasında yana yana çarpışmıs insanları ikinci sınıf muamelesi yaparsan, hor görürsen, yatırım yapıp insanlara iş sağlamasan, Mecliste söz hakkını elinden alırsan

Bu ülkeyi isgalcilere karşı savasan kürt halkının kendi dilinde konusmasını yasaklayıp Ülkeni isgal etmeye calısanların dili ile radyolar kurarsan o gerillada o tetiği çeker.

munzur_62
15.02.2007, 19:28
Mesajın yazılma tarihi baya önceymiş bende yeni zannettim korktum

Nesimi
15.02.2007, 20:02
Barış için mücadele etmeliyiz, ülkemizde ve dünyada savaşlara son.

Konu eski olduğu için kilitliyorum