derviscemal
06.04.2006, 11:17
sevgi ve saygıyla..
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Önderim Atatürk derviscemal 06.04.2006, 11:17 sevgi ve saygıyla.. Yakapınarlı 06.04.2006, 11:26 çok güzel ellerine sağlık. ne güzel demiş Atamız astokomlu 06.04.2006, 12:32 paylaşımın için sağolasın halo.. Kemal 06.04.2006, 12:57 mail listemdeki herkesle paylaştım... insanlarımız okumuyor. bu da güzel bir yol unutturmamak adına. ellerine sağlık, paylaştığın için teşekkürler. satı 06.04.2006, 13:15 Paylaşımın için sağol ellerine sağlık... Ercan 06.04.2006, 13:51 KUVAYI MILLIYE'DEN Dusundu birdenbire kayalardaki adam kaynaklari ve yollari dusman elinde kalan butun nehirleri Kim bilir onlar ne kadar buyuk ne kadar uzundular? Bircogunun adini bilmiyordu yalniz, Yunan'dan once ve Seferberlik'ten evvel gecerdi Gediz'in sularini basi donerek. Daglarda tek tek atesler yaniyordu Ve yildizlar oyle isiltili, oyle ferahtilar ki sayak kalpakli adam nasil ve ne zaman gelecegini bilmeden guzel, rahat gunlere inaniyordu ve gulen biyiklariyla duruyordu ki mavzerinin yaninda birdenbire bes adim saginda onu gordu. Pasalar onun arkasindaydilar. O, saati sordu. Pasalar: "Uc" dediler, Sarisin bir kurda benziyordu. Ve mavi gozleri cakmak cakmakti. Yurudu ucurumun basina kadar, egildi, durdu. Biraksalar Ince, uzun bacaklari ustunde yaylanarak ve karanlikta akan bir yildiz gibi kayarak Kocatepe'den Afyon ovasina atlayacakti. Nazim Hikmet izmirksk 06.04.2006, 13:58 derviscemal'ede, Ercan abiye de teşekkürler iki güzel paylaşım için derviscemal 06.04.2006, 14:27 derviscemal'ede, Ercan abiye de teşekkürler iki güzel paylaşım için teşekkürler izmirksk volkansuslu 06.04.2006, 22:06 derviscemal'ede, Ercan abiye de teşekkürler iki güzel paylaşım için aynen ben de boyle yazacaktim izmirksk benden once davranmis. ben yine de tekrar edeyim bir kez daha ikinize de bu guzel paylasimlariniz icin tesekkurler sila 06.04.2006, 22:35 cok anlamli, insani duygulaniyorr okuyuncaa ATAM nur icinde yat senn ...... ufuk44 06.04.2006, 22:49 ellerine sağlık dervişcemal kardeşim sağolasın Dogan24 06.04.2006, 22:54 dervişcemal dost yüregine emegine sağlık.... BesiktasliBABA 06.04.2006, 23:12 ilk defa duyuyorum bu sozunu.biraktigin mirasa namusumuz gibi sahip cikacagiz,sen rahat uyu. tskler derviscemal,ellerine saglik. Yıkın Heykellerimi Ey milletim Ben Mustafa Kemal'im Cagin gerisinde kaldiysa düsüncelerim Hala en hakiki mürsit degilse ilim Kurusun damagim dilim Özür dilerim Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Özgürlük hala En yüce deger Degilse eger Prangali kalsin diyorsaniz köleler Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Yoksa cagdas medeniyetin bir anlami Ortacaga tasimak istiyorsaniz zamani Bas taci edebiliyorsaniz Sanatin icine tüküren adami Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Yetmediyse acisi siddetin savasin Anlami kalmadiysa Yurtta sulh dünyada barisin Eger varsa ödülü silahlanmayla yarisin Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Özlediyseniz fesi peceyi Aydinliga yegliyorsaniz kara geceyi Hala medet umuyorsaniz Sihtan seyhten dervisten Sifa buluyorsaniz Muskadan üfürükcüden Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Esit olmasin diyorsaniz kadinla erkek Karacarsafa girsin diyorsaniz Yobazin gazabindan ürkerek Diyorsaniz ki okumasin Kadinimiz kizimiz Budur bizim alin yazimiz Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi Fazla geldiyse size Hürriyet cumhuriyet Özlemini cekiyorsaniz Saltanatin sultanin Hala önemini anlayamadiysaniz Millet olmanin Kul olun Ümmet kalin Fetvasini bekleyin sayhül islamin Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi RAHAT BIRAKIN BENI Süleyman Apaydın Dogan24 06.04.2006, 23:17 Fazla geldiyse size Hürriyet cumhuriyet Özlemini cekiyorsaniz Saltanatin sultanin Hala önemini anlayamadiysaniz Millet olmanin Kul olun Ümmet kalin Fetvasini bekleyin sayhül islamin Unutun tüm dediklerimi Yikin diktiginiz heykellerimi RAHAT BIRAKIN BENI yüreğine sağlık paylaşımın içinde sağolasın ..... Cleric 06.04.2006, 23:38 ATAMIZa SAYGIMIZ SONSUZ.. Derviscemal teşşkürler Azrail 06.04.2006, 23:43 teşşekkürler Dervişcemal ellerine saglık aydınlık geleceğimizin ışık kaynagı ATAMIZIN sözleridir,, BesiktasliBABA 06.04.2006, 23:47 mutlaka izleyin !!! -------------------------------------------------------------------------------- http://rapidshare.de/files/7970971/Untitled.avi.html AleviGenç 05.08.2006, 18:35 Büyük Önder Büyük Lider BilimAdamı Bilge Aydın İleriçi Laik Demokrat Devlet adamı Halk aşığı , Vatansever ..:::::::::::: Mustafa Kemal Atatürk :::::::::::::::::.. |