Orijinalini görmek için tıklayınız : Malatya / Arguvan / Germişili köyü
arguvanli 07.04.2006, 00:19 :sook arguvanın neredeyse bütün köylerini isimlerini görüyorum ama ne arakel ne de germişinin adını yazan bi arkadaş görmedim
sıra bendeyse ben soruyorum....
aranısda germişili olan var mı? :komik
nerde bu germişilileeeeeer nerde arakellileeeer :garibbak:
:p
ArGuVaNlı 14.04.2006, 01:07 elbet vardır sizin oralardan, gelirler. bu arada nickin hayırlı olsun...:)
bir an sadece kullanıcı adını gördüm ne oluyoruz dedim kendi kendime...:D
arguvanli 14.04.2006, 14:18 tşk. bende ilk seni gördüğümde şaşırmıştım :o
eee bekliyorum valla burda hepsini :p
atilla44 14.04.2006, 17:43 slm arkadaşlar bende arapkir hastek (alıçlı) köyündenim germişi köyünü biliyorum bizim köyden germişiye giden mecnun özcan dede var herhalde tanırsınız..benim adresim:arapkirli_44@hotmail.com
ermisli_44 16.04.2006, 11:53 selam var bende orada ikamet ediyom su an biraz uzak düştük
cok hos bir yer aslen atmalıyım sonradan yerleşmişsiz.bence uzak olursan oranın degerini daha fazla anlıyorsunuz.
saygılarımla ermisli_44
selam germişililer.... bende mineyikliyim.... köylerimiz karşı karşıya belki bilirisiniz... sevgiler.......
merhaba ermişli arkadaş bak sana bir adres... haberin varmı bilmiyorum ama güzel arguvan türküleri var.... tavsiye ederim... bozan.org adresinde... sağlıcakla kal...
tıkla beniii : ))))
http://bozan.org/index.php?option=com_wrapper&Itemid=154
arguvanlı44 15.06.2006, 13:12 slm millet bende çavuşluyum germişiye gitmiştim daha önceden kurbanımız vardı beğendim hoş bi yer...
slm malatya lı alevi arkadaslr
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
eeeee slm alan yok mu
imam cafer güzelliginde bir merhaba germişili gardaş,okudumki yazını germişili arakelli varmı yazmışsın,evet var gurban var,ben arakelliyim,1 ay önce arguvandaydım hem kendi köyüm arakele hemde senin köyün germişiye gittim
acgelektronik 11.08.2006, 11:53 germişili gençler üzülmeyin burda arekelli mamısalı çimenüşaklı ve gürgeli arkadaşlar vardır mutlaka ama böyle bir forumdan haberleri olduğunu sanmıyorum ben çimen uşagından ayrıldığımda yol bile yoktu bak şimdi internet teknolojisi sayesinde buluşabiliyoruz hepinize sevgiler.
volkan gedik 21.10.2006, 20:55 benım babannem arekellı soyadları kutlu... ben de mamısalıyım
arguvanli 25.11.2006, 10:32 benım babannem arekellı soyadları kutlu... ben de mamısalıyım
kesin akraba çıkarız seninle :) benimde babaannemin tarafında kutlular var..:w00t:
economist_e 25.11.2006, 10:41 roj baş..kayseri sarızlı olan warmı...şen market..
cemkarul 26.11.2006, 21:17 nasıl olmaz ya koskoca forumda arakelli burdayız işte.
feryadına ben yetişimi dedim kuziburdayız sıkma sen canını :)
arguvanli 29.11.2006, 14:07 feryadına ben yetişimi dedim kuziburdayız sıkma sen canını :)
:D kuzen hoşgeldin canım benimm..öpüyorum seni..:001_wub:
volkan gedik 29.11.2006, 18:55 kesın akraba cıkarızz daa.. ben babaannemın tarafından pek kımseyı tanımam... kutlulardan bıraz tanıdıgım var o kadar :turned:
xolxol_12 13.05.2007, 22:11 Germişli arkadaşım var hatta soyadı da germişli
|