Orijinalini görmek için tıklayınız : Bİr Alevİ Bİr Can Demektİr

zeki
07.04.2006, 22:55
:yaw2 ARKADAŞLAR İZMİRDE ERZİNCANLI VE VE SÜLEYMANCILAR TARİKATINDAN SUNNİ BİR ARKADAŞLA ŞÖYLE BİR TARTIŞMA YAŞADIM ARKADAŞ ALEVİLİK HAKKINDA İLERİ ĞERİ KONUŞDU NEYMİŞ EFENDİM ALEVİLER YIKANMAZMIŞ PİS KOKARMIŞ BENDE HEMEN CEVAP VERDİM TABİ SİZİN KARAÇARŞAFLI KADINLARINIZ ERKEKLERİN BAŞINI DÖNDÜRMEYELİM DİYE PİS PİS KOKUYORLAR DİYE .....BU ZİHNİYETTE İNSANLAR OLDUKÇA BİZ BU ÜLKEDE NASIL KARDEŞÇE YAŞAYACAZ BU BAGNAZ İNSANLARLA BAZILZRI KARDEŞİZ DİYOR AMA İÇİNDEN BAŞKA DİYOR İÇİ BAŞKA DIŞI BAŞKA BUNLARIN BEN BUNLARIN HEPSİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM YAŞADIĞIM ÇOK OLAYLAR VAR NEYSE SİZ SİZ OLUN KENDİNİ CANINIZI KANINIZI HER ZAMAN İLK SIRAYA ALIN SAYĞILAR :yaw2

Hüseyin69
07.04.2006, 23:10
valla bana bir sunni desinki siz aleviler yikanmiyorsunuz pis kokuyorsunuz falan cevabim su olur
nerden biliyorsun bunlari günün 24 saati benimle birliktemi geciriyorsun
benim elbisemde bir toz lekesi yada bir fabrikanin gress yagi vs gibi lekeler olabilir
hatta yagmurlu havada üzerim islak ve camurlu olabilir
bu konuda haklisin yanimda yedek bir kiyafet tasimiyorum
peki pis kokan yerim neresi
af edersin K.... mi kokladin vs gibi cevap verip gecer giderdim
yüz yill gecsede onlarin beyinlerine islemis
ne yapsan ne etsende bosuna ona harciyacagin zamani baska seylere harca
it ürür kervan yürür

zine
07.04.2006, 23:21
islam alemi temiz olsaydı cesetleri yıkanmazdı !! madem herdaim yıkanıyorsunuz ölünce ne gerek var.

Hüseyin69
07.04.2006, 23:23
islam alemi temiz olsaydı cesetleri yıkanmazdı !! madem herdaim yıkanıyorsunuz ölünce ne gerek var.

kirk sene düsünsem aklima yukardaki cümleler gelmez
beni güldürdün ya allahta seni güldürsün kardes
:3:

MetinK
08.04.2006, 05:16
zeki
1-sen ve sunni arkadas birbirinizle tartismis ve birbirinizi kücümsemis ve asagilamissiniz.Karsilikli olarak tatmin etmissiniz kendinizi.Bir yanlis bir yanlisi götürmez!!!
2-Halen arkadasin mi?Ben sahsen bana o lafi diyen birisiyle arkadas olamam...
3-Tamamen büyük harflerle mesaj yazmak yasaktir.Bundan sonraki mesajlarinda buna dikkat edersin...

gülsen58
08.04.2006, 08:33
böyle düşünen çokta nasıl mantıkları alıyor anlamıyorum
insan yıanmadan kaç gün durabilir böyle soru soranlara takılma derim
incinsende incitme

refleks
08.04.2006, 09:22
ArkadaŞlar Bu Tarz Polemİge Gİrmeyİn
Kİm Temİzse Yada Kİrlİyse Kendİsİyle İlgİlİdİr
Bunu Genelleyen Zaten Acİz Ve Cahİldİr..

güldestim
08.04.2006, 12:28
Ben o insanın bu söylediklerini cahilliğine veririm.Mantıklı bir insan hiç böyle bişey söylermi ya.

Şoreş
08.04.2006, 14:07
Tarikatçılardan bu tarz bir konuşma beklenir zaten.Normaldir.
Banada dün 25 yaşlarında bi tanıdık abi başka ibadet olmaz diye birsürü şey saydı aman hepsi aynı şey..

Serkan_Devrim
10.04.2006, 17:06
:yaw2 ARKADAŞLAR İZMİRDE ERZİNCANLI VE VE SÜLEYMANCILAR TARİKATINDAN SUNNİ BİR ARKADAŞLA ŞÖYLE BİR TARTIŞMA YAŞADIM ARKADAŞ ALEVİLİK HAKKINDA İLERİ ĞERİ KONUŞDU NEYMİŞ EFENDİM ALEVİLER YIKANMAZMIŞ PİS KOKARMIŞ BENDE HEMEN CEVAP VERDİM TABİ SİZİN KARAÇARŞAFLI KADINLARINIZ ERKEKLERİN BAŞINI DÖNDÜRMEYELİM DİYE PİS PİS KOKUYORLAR DİYE .....BU ZİHNİYETTE İNSANLAR OLDUKÇA BİZ BU ÜLKEDE NASIL KARDEŞÇE YAŞAYACAZ BU BAGNAZ İNSANLARLA BAZILZRI KARDEŞİZ DİYOR AMA İÇİNDEN BAŞKA DİYOR İÇİ BAŞKA DIŞI BAŞKA BUNLARIN BEN BUNLARIN HEPSİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUM YAŞADIĞIM ÇOK OLAYLAR VAR NEYSE SİZ SİZ OLUN KENDİNİ CANINIZI KANINIZI HER ZAMAN İLK SIRAYA ALIN SAYĞILAR :yaw2tamamen büyük harflerle yazmak forum kurallarına aykırıdır. ayrıca alevilikle ilgili bir topiği alevilikle ilgili bir bölümde açsaydınız daha iyi olmazmıydı? konu uygun yere taşındı.

zeki
10.04.2006, 21:11
arkadaşlar okişiyle bütün ilişkimi kestim öyle kişiliksiz sabit düşünceleri ve bu kadar kötü düşünen biriyle arkadaşlık kurmam imkansız tabiki ben şuna inanırım ne ekersen onu biçersin heryerde bu söz benim yaşam biçimim ğibi yani hep ğüzellikten ve iyilikten yanayım

Nesimi
10.04.2006, 23:06

eheheh çok güzel tuttum bu sözü :)

zelim81
11.04.2006, 12:49
bu tarz konuşmalarla bende çok sık karşılaşıyorum ama önemsemiyorum sonuçta herkes önce kendine bakmalı