Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP daha kültürsel herşeye Düşman-Dur Diyelim

Balta
09.04.2006, 09:54
Kartal Halkının yanında Olalım;

E-maille gelen ekteki bilgiyi paylaşmak istedim. Duyarlı Dostlara Duyrulur;

Tayyip erdoğan istanbul belediye başkanı iken Taksim
meydanına cami yapacağım derken Kartal'ın zamane belediye başkanı Mehmet sekmen'de kartal meydanındaki kütüpaneyi yıkıp cami yapacağım demişti.Kartal halkı gecelerce nöbet tuttu,direndi, kütüphanesini yıktırmadı.
08.04.cumartesi gecesi saat 24 de.kültür bakanlığına ait Kartal meydanındaki kütüphane belediye tarafından yıkılmaya başlandı.Kartal halkının tepkisine rağmen ellerinde yıkım kararı olmaksızın gece boyunca yıkım dozerlerle gerçekleşti.Kartal meydanında önce kartal sanat tiyatrosunu yıkmışlardı,sonra eczacıbaşı ilköğretim okulunu yıktılar ve bu gece yıkım sırası kütüphanedeydi ve gündüzden,aydınlıktan korkan karanlık tacirleri gece işbaşındaydı.
Tiyatroyu,okulu,kütüphaneyi yıkanlar yarın evlerimizi gece baskınlarıyla başımıza yıkacaklar.
Yakacık aydost ta,yakacık yenide,hüriyet mahallesinde binlerce evi yıkım planlarına dahil eden
lerin gözkoydukları deniz manzaralı kondularımızın arsalarıdır.Arsalarımızı gaspedip,evlerimizi yıkıp bizleri başka yerlere sürecekler ve evlerimizin yerine rant amaçlı villalar dikip yandaşlarına,dubai'li şeyhlerine peşkeş çekecekler.
Ülke ekonomisini vatanımızı satmaya endekslemiş bu anlayışa dur demek için 09.04.pazar günü saat 17 de yıkılan kütüphane önünde basın açıklaması yapıyoruz.Yıkımlara karşı olan herkesi bekliyoruz

Şoreş
09.04.2006, 12:15
Halk bunları bilmiyor mu ya? Bu adamla ilgili hergün yeni bir şey duyuyoruz ve gerçekten şaşırmıyorum hepsi bu adamın ne kadar şeriat düşkünü, laiklik karşıtı, islamcı olduğunu ortaya koyuyor.Aferim türkiye haklına.Atatürkçü görünürüz ama oylar bu adama.. yazık yazık..Zaten ortalık cami kaynıyor birde kültürel binaları yıkıyor.Allahım yarabbim yaa.Atanın ülkesine bakın ne hallerde.

manifesto
09.04.2006, 12:59
Soreş, böyle yazılan herşeye hemen inanma bence.
Orada yeni bir imar planı var gecekondu yıkmak nezamanda beri suç oldu ben onu anlamadım.Kim kimin malına halel getirebilir ki? Milletin malına gece at arabasıyla getirdikleri tuğlaları üst üste koyarak deniz manzaralı eve sahip ola vatandaş milyarlar vesin ama bir arsa alamasın.
Kimsenin devlet malını talan etmeye hakkı yok.Bu ülkede vergisini veren evini iş yerini ruhsata milyarlar vererek yaptıran dürüst vatandaşların hiçmi hakkı yok? Mehmet Sekmen akrabamız olur,belediye başkanlığı döneminde de şimdi milletvekilliğinde de çok hizmeti geçmiştir haksızlık etmemek lazım.

halitseyfi
09.04.2006, 14:14
Soreş, böyle yazılan herşeye hemen inanma bence.
Orada yeni bir imar planı var gecekondu yıkmak nezamanda beri suç oldu ben onu anlamadım.Kim kimin malına halel getirebilir ki? Milletin malına gece at arabasıyla getirdikleri tuğlaları üst üste koyarak deniz manzaralı eve sahip ola vatandaş milyarlar vesin ama bir arsa alamasın.
Kimsenin devlet malını talan etmeye hakkı yok.Bu ülkede vergisini veren evini iş yerini ruhsata milyarlar vererek yaptıran dürüst vatandaşların hiçmi hakkı yok? Mehmet Sekmen akrabamız olur,belediye başkanlığı döneminde de şimdi milletvekilliğinde de çok hizmeti geçmiştir haksızlık etmemek lazım.

Akrabalık bağlarınız bayağı güçlü olmalı hemen savunmaya geçtiğine gör.
hizmetlerine gelince bu zamanda halka değil, çıkar guruplarına hizmet edenler ançak savunulur ve yükseltilir. akrabanı tanımadığım için birşey demiyecem yalnız sende ak rabalarını buraya sokmasan iyi edersin

manifesto
09.04.2006, 14:20
hizmetlerine gelince bu zamanda halka değil, çıkar guruplarına hizmet edenler ançak savunulur ve yükseltilir. akrabanı tanımadığım için birşey demiyecem yalnız sende ak rabalarını buraya sokmasan iyi edersin

halitseyfi topiği açan ben değilim,konuyu iddia eden de ben değilim yanlış kayışlamışsınız yani.Ama hakkında bilgi sahibi olmadığın meseleler ile ilgili yorum yapabildiğine göre epey sezgileriniz kuvvetli anlaşılan.Ortada bir iddia varsa ve burasıda forum ise elbette cevap gelecek neden rahatsız oldun ki?
İftira yada karalama değil gerçekleri konuşalım

Şoreş
09.04.2006, 14:33
Verin oyları AKP ye sözde Atatürkçüler verin!!!

Balta
09.04.2006, 17:18

halitseyfi topiği açan ben değilim,konuyu iddia eden de ben değilim yanlış kayışlamışsınız yani.Ama hakkında bilgi sahibi olmadığın meseleler ile ilgili yorum yapabildiğine göre epey sezgileriniz kuvvetli anlaşılan.Ortada bir iddia varsa ve burasıda forum ise elbette cevap gelecek neden rahatsız oldun ki?
İftira yada karalama değil gerçekleri konuşalım

Manifesto, Fettullah Gülenin yeminlerinden biri olan;

Kim kardeşine bir eleştiri getirirse toptan red et, ilgili maddeyi AKP adına iyi işletiyorsun. Buna kabullenmişlik. Bir insan bu kadar bağnaz olabilirmi. Her yazıya inanma diyorsun neyine inanılmayacak. Yeni İmar planı var diyorsun nezaman, ne için ve kimler tarafından çıkarıldı. Ve Yıkılan Kütüphane yalan mı?

Yazık Yazık gerçekten yazık, Burada çok iyi AKP ve Fettullah savunuculuğu yaptın hatta ayrıldın ama geri döndün neden çünkü ortada birşeylerin kabullenişliğini yeterince yerine getiremezlik var. Bu Forumda Patentlisin tamam sadece yeni kullanıcılar belki bilmez. Bir kere olsun bu iki düşüncenin dışına çıktığın görülmemiştir. Neden çünkü içinde bilsende gönlün razı olmuyor nede olsa gönül bağın engel oluyor. Şu yazıya bile bu kadar tepki.............

manifesto
09.04.2006, 17:24
Bakınız Balta herkez bir hayat sürer herkez kendi doğrularını yaşar benimde doğrularım yanlışlarım var.Siz beni bir kalıba mahkum etmişsiniz ama benim kalıbım inancımdır ondan başka bir kalıba girmem.

Ülke ekonomisini vatanımızı satmaya endekslemiş bu anlayışa dur demek

Gibi iddialar ile gelirseniz ben bir seçmen olarak yanlış yapıp yapmadığımı sorgularım bu benim gelecek seçimlerde kime oy vereceğimle ilgilidir.Bahsettiğiniz Mehmet Sekmeni yakinen tanırım ve bu şekilde haksız olarak eleştirilmesini kabul edemem kütüphane yıkılması gerekiyorsa yıkılır bunu kültür düşmanlığı olarak lanse etmek ne mantık onu anlamadım.Okullarda okunması gereken 100 eser adlı çalışmayı başlatan bir siyaset kültür yada kitap düşmanı olabilir mi?Tepkim haksız ve yersiz eleştirileredir kimsenin görüşüne değil.