es-es26
22.07.2007, 10:59
CHP ye bastım geldim...Korkarımki benim olduğum sandıkta CHP sadece benden oy almış olacak...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz? es-es26 22.07.2007, 10:59 CHP ye bastım geldim...Korkarımki benim olduğum sandıkta CHP sadece benden oy almış olacak... ONU® 22.07.2007, 12:24 CHP ye bastım geldim...Korkarımki benim olduğum sandıkta CHP sadece benden oy almış olacak... Aynı şey benim sandıkta da geçerli.Kuyrukta o sakallı, çarşaflı tipleri görünce ''eyvah'' dedim. meymana hızıre 22.07.2007, 13:38 valla açık verdim sandık görevlilerinin gözleri pörtledi erzincanda ve öyle bi mahallede TÜRKİYE KOMÜNİST PARTİSİNE OY VERMEK zorlarına gitti yani oyum T.K.P ye gitti hayırlı olsun H.BaranYıldırım 22.07.2007, 14:35 Aynı şey benim sandıkta da geçerli.Kuyrukta o sakallı, çarşaflı tipleri görünce ''eyvah'' dedim. Sakal ve Çarşaf'a aldanmayın... Bu kadar şekilci olmayın; nice sakal ve çarşaflı kişinin beyni açıktır, nice sakalsız ve çarşafsızın beyni kapalıdır... garcia 22.07.2007, 15:00 ben ve kuzenim oy kullanmaya gittik ve bağımsız aday mehmet ufuk uras'a oy verip geldik. nihallll 22.07.2007, 15:55 chp ye verdim oyumu hayırlı olsun:thumbup1: izmir_35 22.07.2007, 16:02 tüm oy kullanan arkadaşların oyu hayırlı olsun umarım herkes kendisi için hayırlısı neyse o yönde kullanmışdır oyunu ben CHPye verdim araknafobia 22.07.2007, 16:40 bağımsızdan çıkan oylar bakalım kaç tane milletvekili çıkaracakta akp den bizi kurtaracak ... :S araknafobia 22.07.2007, 16:42 oylarımızın hepsini chp yi ne kadar da istemesekte şuan ki durumu bir çoçuğun bile yorumu ile 'türkiyenin sonu ii değil bu gidişle 'eğer bunu bir çoçuk diyebiliyosa anlayıp görebiliyosa cevresinden birşeyleri kendi beyninde yorumlayıp süzebiliyosa oylarımızın hepsi chp ye ... nihallll 22.07.2007, 20:07 sinirlerim bozuldu yaaa.bu ne bizim halkımız niye akıllanmıyor bu kadar mitingler vs boşuna mı yapıldı.ampul iktidarına devam.yakında bizi de özelleştircek bu ampul iktidarı o zaman mı aklımız başımıza gelcek çok merak ediyorum:cursing: :cursing: :cursing: Jilwan 22.07.2007, 20:29 selam, halkin kime oy verdigi bugün iyice belli oluyor....bu mitingler zaten basindan beri gereksizdi...milli duygular sadece sergilendi bence.................. erdem_akyurek 22.07.2007, 23:00 forumdakiler size sesleniyorum şimdi daha mı iyi oldu ben size diyorum bizim halkımız birleşmiyor oylar bölündü sonucu gördük şimdi bağırsanızda çağırsanızda akp başa geçti diye çözüm yolu yok başta size söylemiştik CHP de birleşelim diye.bizim adamlarımız gitmiş mhp ye destek vermişler bu nasıl bir iştir yha moralim çok bozuldu Eskişehiri bile kaybettik.allah sonumuzu hayırlı etsin.üniversiteli arkadaşlarımızın özellikle:cursing: ONU® 22.07.2007, 23:20 Ben de istemeye istemeye olsa da CHP'ye verdim. Çünkü tehlikenin farkındaydık. Çünkü birleşmek gerekti. Ama olmadı, yine birbirimize düştük, bölündük. Zaten nedense hep solun kaderi olmuştur bölünmek. AKP ve MHP'ye oy veren arkadaşları şiddetle kınıyorum. garcia 23.07.2007, 03:43 arkadaşlar demekki,ırkçı,faşizan,postalcı,gerici politikalarla oy patlaması yapılmıyormuş.chp'ye çok büyük geçmiş olsun.adam gibi sosyal demokrat bir politikanın bile, binlerce kilometre uzağında politika yaparsan sonuç bu olur.chp ırkçılığı,milliyetçiliği bırakıp,sosyal demokrasinin evrensel ilkeri doğrultusunda politika yapmış olsaydı bu gün,akp nin aldığı oya yakın bir oy alır,en azından bu gün almış olduğu oyları 2'ye katlamış olurdu.neyse chp nin durumunu,baykal'ın başarısı(zlığı)nı chp nin kendi düşünsün.beni ufuk uras'ın meclise girmesi daha çok ilgilendirir.m.ufuk uras millet vekili oldu.hayırlı uğurlu olsun... CaNCa 24.07.2007, 01:01 Yarın vereceğim oy Baykal'lı CHP'ye son oyumdur.Bu oyu da Baykal'ı sevdiğimden değil (şeytan görsün yüzünü), partinin yıllardır edindiği misyondan ve AKP'ye karşı gücünden dolayı vereceğim. Ailem ise Tokat'ta oy kulanacak.Orada yaklaşık 20 yıldır CHP çatısında görev almış ama önceki seçimlerde CHp'nin oyununa kurban gitmiş olan alevi bağımsız adayımız Kadim Durmaz'ı destekleyeceğiz.Bu da daha önce MHP'ye çalışan ve milletvekili olduklarında ne bir köye ne de bir kasabaya uğrayan işadamlarını ve para babalarını listesine koymakta ısrar eden Baykal yönetimine güzel bir tokat olacaktır sanırım.Ayrıca Tokat'taki alevi köylerinin çoğu onu destekliyormuş. Mhp çalışanlardan söz etmişsiniz. Burada Tokatın birinci sıradan seçilen adayının daha önceki seçimlerde mhp'e çalıştığını mu ifade ediyorsun? Partiye emeği geçmesine rağmen aday gösterilmeyen alevi Kadim Durmaz'ın bağımsız aday olduğunu belirtmişsin. Şu an chp milletvekili olarak seçilen orhan ziya diren alevi mi? Tokat toplam 7 milletvekili çıkartıyor. Chp az bir farkla 2. milletvekili çıkarabilme şansını akp'e kaptırmış. Sonuç 5 akp, 1 chp, 1 mhp. Aşağıdaki bilgilerden anladığımız kadarıyla Kadim Durmaz'ın bağımsız oylarını chp alsaydı şu an chp 2 ve akp 4 milletvekili çıkarmış olacaktı. Baykal sağolsun.. http://img376.imageshack.us/img376/4250/dnmcx1.jpg garcia 24.07.2007, 01:14 Mhp çalışanlardan söz etmişsiniz. Burada Tokatın birinci sıradan seçilen adayının daha önceki seçimlerde mhp'e çalıştığını mu ifade ediyorsun? Partiye emeği geçmesine rağmen aday gösterilmeyen alevi Kadim Durmaz'ın bağımsız aday olduğunu belirtmişsin. Şu an chp milletvekili olarak seçilen orhan ziya diren alevi mi? Tokat toplam 7 milletvekili çıkartıyor. Chp az bir farkla 2. milletvekili çıkarabilme şansını akp'e kaptırmış. Sonuç 5 akp, 1 chp, 1 mhp. Aşağıdaki bilgilerden anladığımız kadarıyla Kadim Durmaz'ın bağımsız oylarını chp alsaydı şu an chp 2 ve akp 4 milletvekili çıkarmış olacaktı. Baykal sağolsun.. http://img376.imageshack.us/img376/4250/dnmcx1.jpg tokatta yaklaşık %15 oy kullanmamış ziya diren alevi değildir.alevi olup,olmaması önemli değil,fikirleri önemli. ancak tokatta alevi adaylar, çoğunlukla alt ve seçilemeyecekleri sıralardan aday gösterilmişler.baykal ekibi uzun yıllar önce gene aynı dümeni çevirmişti.shp döneminde, alevi kökenli ve demokrat,kültürlü il başkanını görevden aldırmış yerine, dyp den ithal ettikleri bir adamı ve ekibini göreve getrimişti.o il başkanı ilk kongrede tekrar seçilmişti.tokatta alevi seçmenler olmasa kendine sol diyen bütün partiler mevcut aldıkları oy sayısının taş çatlasa %5 ini alırlar.mesela chp 61 bin oymu almış,bunun en fazla 3-5 bin oy vardır,alevi oyları olmayan... CaNCa 24.07.2007, 01:38 tokatta yaklaşık %15 oy kullanmamış ziya diren alevi değildir.alevi olup,olmaması önemli değil,fikirleri önemli. ancak tokatta alevi adaylar, çoğunlukla alt ve seçilemeyecekleri sıralardan aday gösterilmişler.baykal ekibi uzun yıllar önce gene aynı dümeni çevirmişti.shp döneminde, alevi kökenli ve demokrat,kültürlü il başkanını görevden aldırmış yerine adalet partisinden ithal ettikleri bir adamı ve ekibini göreve getrimişti.o il başkanı ilk kongrede tekrar seçilmişti.tokatta alevi seçmenler olmasa kendine sol diyen bütün partiler mevcut aldıkları oy sayısının taş çatlasa %5 ini alırlar.mesela chp 61 bin oymu almış,bunun en fazla 3-5 bin oy vardır,alevi oyları olmayan... vallai bu anlattıklarına hiç şaşırmadım. yıllardır aynı şeyi maraş içinde yapıyordu. aynı şekilde maraşta'da chp oylarının hemen hemen hepsi kırsal bölgelerdeki alevi oylarıdır. ama bu dönem başına saksımı düştü yoksa il teşkilatının canına tak ettiğini mi duydu neyse bu sefer ön seçimle birinci sıra belirlendi. 2. sırayıda kendisi kontenjanla bir sünni adayı atamıştı ama seçilmedi.. ismailgokhan 24.07.2007, 16:36 sinirlerim bozuldu yaaa.bu ne bizim halkımız niye akıllanmıyor bu kadar mitingler vs boşuna mı yapıldı.ampul iktidarına devam.yakında bizi de özelleştircek bu ampul iktidarı o zaman mı aklımız başımıza gelcek çok merak ediyorum:cursing: :cursing: :cursing: Bu ülke sadece ankara istanbul izmir değil sonuç normal ismailgokhan 24.07.2007, 16:39 forumdakiler size sesleniyorum şimdi daha mı iyi oldu ben size diyorum bizim halkımız birleşmiyor oylar bölündü sonucu gördük şimdi bağırsanızda çağırsanızda akp başa geçti diye çözüm yolu yok başta size söylemiştik CHP de birleşelim diye.bizim adamlarımız gitmiş mhp ye destek vermişler bu nasıl bir iştir yha moralim çok bozuldu Eskişehiri bile kaybettik.allah sonumuzu hayırlı etsin.üniversiteli arkadaşlarımızın özellikle:cursing: bizim birleşmemiz önemli değil chp sosyetik plaj partisi oldu meymana hızıre 25.07.2007, 11:59 Ne oldu bas bas bağıran c.h.p li akadaşlar yok oy bölünmesin yok şu yok bu akp yi b durumlara sizin gibi kendilerini basit siyasetler ile kan dıranlar getirdi artık akıllanmışssınızdır inşallah neyse ben tkp liyim ama ufuk urasın mecliste olmasın açok sevindim tekrar hayırlı olsun... erkan2434 25.07.2007, 12:12 bütün partiler birleşse yinede kazanamazdı bu durum da bari muhalefet ti doğru yapsa hülya 25.07.2007, 13:10 oyumu chp verdim fakat bugün olsa ödp verirdim chp silmek olmasın diye verdim.Ama bunu deniz baykal anlamıyor. N eyazık. Westside 25.07.2007, 15:57 Bütün cumhuriyet düşmanları meclise girdi hayırlıs olsun. ONU® 25.07.2007, 17:08 Evet arkadaşlar yıllardır sadece Tokat'da değil, birçok ildeyaşanıyor maalesef bu durum. Seçimden önce memleketteydim.Oradaki büyüklerle bu meseleyi konuştuk.Onlar da muzdarip bu durumdan.Bizim gördüklerimizi maalesef alevi toplumunun çoğu görmüyor.Seçim zamanı geldiğinde otomatiğe bağlanmış gibi hemen altı okun altına evet mührünü basıyorlar, her ne kadar adaylar alevi düşmanı olursa olsun. Gerçekleri anlatamıyoruz.Gerekirse köy köy dolaşıp bu oyunları insanımıza anlatmamız lazım diye düşünüyorum ama bunu yapmıyoruz. Orhan Diren'in alevi olup olmaması beni de pek ilgilendirmiyor.Acaba özellikle Tokatlı arkadaşlarıma soruyorum.Acaba bu şahıs milletvekilliği döneminde hiç seçim bölgesine uğrayıp köylerini kasabalarını gezmiş midir, seçmeniyle, sorumlu olduğu vatandaşıyla konuşmuş mudur?Hayır o yine fabrikalarını büyütmenin peşine düşmüştür.Ama bu şahıs yine alevi oylarıyla başımıza gelmiştir. Ama bence en vahim olan durum AKP'nin Tokat'ta %50'yi bulmasıdır. Alevimen 25.07.2007, 17:13 Arkadaşlar yüksek müsadenizle bu topiği kapatıyorum. Benzer yeni topik açılabilir ama bu topiğin aşındığını düşünüyorum, bitti yani :thumbup1: |