manifesto
12.04.2006, 00:35
Anlıyorum siyasi görüşlerimiz uyuşmuyor ama burada siyaset yazmak kadar doğal ne var onu anlamadım.
Bu topiği süs içinmi oluşturmuş arkadaşlar
Yada sadece CHP yi öven yazılara müsade edilir gibi bir ibare olsaydı zaten AK Parti topiğini açmazdım
Buda aramızdaki fark olsun bazı arkadaşlarla.
Anlıyorum siyasi görüşlerimiz uyuşmuyor ama burada siyaset yazmak kadar doğal ne var onu anlamadım.
Yada sadece CHP yi öven yazılara müsade edilir gibi bir ibare olsaydı zaten AK Parti topiğini açmazdım
Sn.Manifesto, Bu konuda Neden AKP diye bir topic açıp arkasından devamı şeklinde bir topic açmanız ve bunu teorise etmeniz tam anlamıyla dediğim dedik davranış bicimidir. Lütfen çevre kirliliği gibi topic kirliliğine dikkat edelim.
canikocan
12.04.2006, 13:35
bence herşeyin bi adabı olduğu gibi siyaset yapmanın da adabı var. bilmeyenler anlasın...
manifesto
12.04.2006, 13:41
tamam siyaset yapılabilir ama aşırıya kaçmadan fikirlerini söyledin de konun mu kapatıldı? her şeyin bi adabı var. ayrıca o konuda yazdıklarının birçoğu saçma. yok 100 milyona ev. gecekonduda oturanlar 100 milyon buluyolar değil mi? Recep Tayyip de meclise gecekondulara izin vererek geldi, 4 senedir neredeydi aklı da şimdi konuşuyo. gösteriş hepsi
Sn.Canikocan sizde bende burada AK Parti lehine konuşulamayacağını biliyoruz çünkü yasak çünkü Alevi vatandaşlarımızın ekserisi CHP lidir.Konuşacaksan CHP lehine konuş konuşmayacaksan sus mantığı vardır.
Gecekonduda yaşayan vatandaşlarımız artık oraların işgaline son vermelidirler milletin malına haksız ve hukuksuz şekilde el konulamaz bunun hesabu yarın mahşerde zor verir bütün milletle helalleşmek gerekir bunun gerekçesi fakirlikde olamaz aldığı asgari ücretle kirada kalan binlerce vatandaşımız var onlar neden hemen üçbeş tuğlayı üst üste koyarak gecekondu yapmıyorlar. Biraz Hakkani düşünmek lazım.4 senedir elbette bu ülkenin bu ekonomik zemine oturtulması için uğraşılmıştır güçlü ve güvenilir bir ekonomi olmadan 100 milyon taksitle hemde 20 yıl vade ile ev satamazsınız.Kimse o krediyi vermez.
Serkan_Devrim
12.04.2006, 13:42
gereksiz bir topik. polemik konusu. isteyen ırkçılık yapmadan ve saygısızlıkta bulunmadan siyasetle ilgili istediği topiği açabilir. sayın manifesto, şikayetinizi bana ÖM yoluyla bildirin. konu kapanmıştır.