Orijinalini görmek için tıklayınız : tüm beşiktaşlılar buraya baksın
Serkan Kaplan 13.04.2006, 10:44 şöyle bir baktımda sitede baya beşiktaşlı var ve buda beni bayagı bi gururlandırdı.zaten hep bilirdim en çok taraftar galatasarayın yada fenerin olabilir ama en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR bu yüzden beşiktaşlı vede aleviligimle onur duyyorum..
çok fanatik olmasamda bir beşiktaşlı olarak teşekkürler
manifesto 13.04.2006, 18:52 Pardon arkadaşım yanlışlık oldu ben bektaşi olmadığım için bakmamalıydım(ama itiraf edeyim merak ettim :D )
gülsen58 14.04.2006, 16:58 açılmadı ama olsun bende bjk lıyım
Pardon arkadaşım yanlışlık oldu ben bektaşi olmadığım için bakmamalıydım(ama itiraf edeyim merak ettim :D )
ne adamsın be ne bektaşisi:yamukgul: ... bende bjk li değilim ama ne yazmış diye dayanamadım baktım... kusura bakmasın bjkli arkadaşlar...
her türlü ayrımcılığa karşıyız... kahrolsun 3 büyük düşmanlığı :p
Pardon arkadaşım yanlışlık oldu ben bektaşi olmadığım için bakmamalıydım(ama itiraf edeyim merak ettim :D )
bak ;
Döveyim seni...
Fuyyum seni...
kısdıyma beni.......bektaşi girmez böyle işleyin içine.
Onun işi gücü.......Din işi....
Ama böyle yapay veyiysen kozu eline.....
Kurtulamazsın sonra bektaşinin.....siviy dilinden ya:yamukgul:
bodrum_26 14.04.2006, 19:58 ben beşiktaşlıyım ama bence olmazdı o kutsal kılıcı spor oyunlarına alet etmemek lazım
Ben de Beşiktaşlıyım.Babam bana zamanında Beşiktaş sevgisini resmen aşıladı.Şimdi ondan kopamıyorum.
Serkan Kaplan 16.04.2006, 18:54 canlar görüşleriniz için teşekkürler ŞAH-MAT arkadaşım dogru ZÜLFİKARLA sporu birbirine karıştırmamız lazım ama bence bu okadarda kötü bişey deyil çünkü benim ALEVİLİGE ve BEŞİKTAŞA sevgim sonsuz nezaman bir BEŞİKTAŞ maçına gitsem bazı canlarımızın boynunda ZÜLFİKARIMIZIN kolyesini görüyorum ve buda beni oldukça gururlandırıyor bişey daha eklemek istiyorum bundan yaklaşık bir sene önce olması lazım fenerbahçeli taraftarlar kadıköyde bir pankart açmışlardı bilmem hatırlıyanınız varmı pankartda şöyle yazıyodu DHKB-JK kadıköyde açılan bir pankarta bu kadar sevinecemi ummazdım ha bide ortega için açtıkları pankart vardı ödlek tavuk ortega diye bunuda BEŞİKTAŞLI taraftarlarımız vermişti açın diye ispanyolca yazdıgı için fenerbahçeliler bişey anlamamışlardı bence BEŞİKTAŞLI olmak bir ayrıcalık ama ALEVİ VE BEŞİKTAŞLI olmak daha bir ayrıcalık ....
canlar görüşleriniz için teşekkürler ŞAH-MAT arkadaşım dogru ZÜLFİKARLA sporu birbirine karıştırmamız lazım ama bence bu okadarda kötü bişey deyil çünkü benim ALEVİLİGE ve BEŞİKTAŞA sevgim sonsuz nezaman bir BEŞİKTAŞ maçına gitsem bazı canlarımızın boynunda ZÜLFİKARIMIZIN kolyesini görüyorum ve buda beni oldukça gururlandırıyor bişey daha eklemek istiyorum bundan yaklaşık bir sene önce olması lazım fenerbahçeli taraftarlar kadıköyde bir pankart açmışlardı bilmem hatırlıyanınız varmı pankartda şöyle yazıyodu DHKB-JK kadıköyde açılan bir pankarta bu kadar sevinecemi ummazdım ha bide ortega için açtıkları pankart vardı ödlek tavuk ortega diye bunuda BEŞİKTAŞLI taraftarlarımız vermişti açın diye ispanyolca yazdıgı için fenerbahçeliler bişey anlamamışlardı bence BEŞİKTAŞLI olmak bir ayrıcalık ama ALEVİ VE BEŞİKTAŞLI olmak daha bir ayrıcalık ....
Merhaba sayın Serkan_Kaplan..,
Hiç bir şey ayrıcalık değildir...
Birde Aleviliği başka şekillere bağlı olarak karşımıza çıkarmayalım.
Alevi=Alevidir.
Beşiktaşlı=Beşiktaşlıdır.....diğeri=diğeridir....
Bu size göre değişir...size göre Alevi ve Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır.Benim için değildir.Ben Böyle bir şeyi kabul etmiyorum.Siz kendinizi o şekilde görebilirsiniz.Ama sizden isteğim "genel" bir kalıp kullanmayalım.
Alevilik....kendi içinde bir dünyadır.
Beşiktalıda...kendi içinde bir dünyadır.
Sadece ortak noktaları olabilir.Öznel fikirlerimizle genel kalıplar kullanarak "Alevi ve Beşiktaşlı" olmak herkes için geçerli değildir.Bu yüzden "Benim için" demek daha ugun olacaktır.
Aktardığınız diğer bilgiler için saollun..!
karakartal 19.04.2006, 11:20 Bence de hiç bir şey hiç bir konuda ayrıcalık taşımaz. Her kimliğin ayrıcılıkları ona sahip olan insanların bakış açısına göre değişir.
Ayrıca Beşiktaşlı olmak, Alevi olmak ayrıcalıktır demekte bence Beşiktaşlı olmak felsefesine uygun düşmüyor. Alt gurupta olsak bizler kendi aile terbiyemizi Süleyman Sebalı, Hakkı yetenli parasız ama belirli bir duruşu olan bu takımla harmanladık. Bu geleneği ve duruşu sürdürmek için, popülariteden uzak bu takımı sonuna kadar desteklemeye devam etmeliyiz.
Beşiktaş futbol kulübü taraftarı olmak son derece sıradandır. Ama BJK li olmak çok ayrı ve güzel bir duygudur. Şahsım adına Ligi 20 sene ilk 3 te bitiremesek bile hem Alevilikte hem de Beşiktaşlılıkta bu ortak duyguları yaşamaktan çok mutluyum.
cok güzel cok begendim, teşekkür ederim can
gizemli7575 20.04.2006, 22:40 bizde en büyük beşiktaş diyenlerdeniz. eşim ve çocuklarımda beşiktaşlı daha doğrusu biz sülalece bjk lıyız.
en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR
mrb Serkan Kaplan
yaw bu kadar abartilirmi:D delikanli adam renkli takim tutmazi anladikta. buda ne?
buda ne böle yawww:D
eeeeee ben fenerbahçeliyim gelsem olmaz mı?:p
herşeyi yapan beşiktaş :)
-en çok alevi taraftar onlarda:)
-en solcu onlar :)
-en ayrıcalıklı taraftar beşiktaş taraftarı :)
vs...
ya arkadaşlar abartmayın bu kadar bencede
ahmetasrlan 24.04.2006, 14:43 slm bende beşiktaşlıyıım..unutmayınki her zaman her yerde en büyük kartal....
Beşiktaşlıyım..
Ama beğenmedim resmi..Zülfikar ne alaka?..
colddream 24.04.2006, 16:59 neden acaba alevilerin çoğu beşiktaşlı (ben de beşiktaşlıyım)
Serkan Kaplan 24.04.2006, 18:18 ben kısaca bir örnek veriyim.babamgil beş kardeş ve hepsi çeşitli yerlerde geçimlerini sürdürüyolar almanyada mersinde ankarada ve yozgatta amcamgil var amcamgil olsun çocukları olsun hepsi beşiktaşlı ve hiçbirimizde beşiktaşlı olalım diye sözleşmedik tabiki yani bunu anlatmamın nedeni ALEVİLERİN çogunlugu gerçektende BEŞİKTAŞLIDIR bakın çogunlugu diyorum
Eskiden bende tutuyordum...
....BJK....
Şimdi sadece "türk milli takımı'nı" tutuyorum.
ya ben beşiktaşlı değilimde herbaşlığı okuduğumda tüm bektaşiler diye okuyorum sonra bi daha bakıyorum beşiktaşlılarmış pardon ben fenerliyim
ya ben beşiktaşlı değilimde herbaşlığı okuduğumda tüm bektaşiler diye okuyorum sonra bi daha bakıyorum beşiktaşlılarmış pardon ben fenerliyim
Buda güzeldi....eyvallah selva...:)
BesiktasliBABA 24.04.2006, 22:27 halkin takimi ,halkci besiktas.
Bende Beşiktaşlıyım ne mutlu bize...
Alevilerin çoğu tabiki beşiktaşlı olcak ..
Ezilenlerin varoşların takımı
ben galatasarayliyim ama dün iki bucuj saatligine fanatikm besiktesli oldum tebrikler
Serkan Kaplan 04.05.2006, 21:30 dün akşam BEŞİKTAŞIN zaferi sonrasında giydikleri tişörtlerde NAZIM HİKMETİN şiirinden alınmış mısralar inanın beni çok duygulandırdı bu olaya kupadan daha çok sevindim ve 1 mayısda alanlarda açılan BEŞİKTAŞ bayragını görünce BEŞİKTAŞLI olmaktan inanın çok gururlandım
hulya22f 04.05.2006, 22:20 bende konusmak istiyorum nasıl konuscam yeni üyeyim chata giremiyorum yardım edermisin
Serkan Kaplan 04.05.2006, 22:24 HULYA şuan yaptıgın gibi konuşuyoruz zaten yani benimde bildigim bu kadar
bende konusmak istiyorum nasıl konuscam yeni üyeyim chata giremiyorum yardım edermisin
Chat bölümüne girmek için en az 10 mesaj yazman gerekir
Bence de beşiktaş,ezilen sessiz çoğunluğun takımıdır.Benim de birçok alevi arkadaşım da beşiktaşlıdır.Beşiktaş, ne Fenerbahçe gibi bir burjuva takımı,ne de Galatasaray bir zamanlar topraklarımızda yaşayan azınlıkların ürünüdür.Beşiktaş,gerçek bir yerli halk takımıdır.
ali_naki 06.05.2006, 08:15 bende beşiktaş' lıyım. :36_1_55:
süper olmuş sonuna kadar bjk ne diyelim
vigor_people 12.05.2006, 17:12 paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık
Serkan Kaplan 12.05.2006, 17:46 sagolasın can gördügüm kadarıyla fenerbahçelisin ama burda bana teşekkür ediyosun bu hareketinden dolayı ben sana TEŞEKKÜREDERİM
beşiktaş tabi abicim başka bi takımmı var turkiyede renklerin asaleti bizde
pirimunzur 14.05.2006, 22:02 ikisi bir yerde hiç hoşuma gitmedi dini siyasete alet gibi bişey.birincisi çarşi dediginiz adamlar esrarcı,kokainman ve alkollik, küfür baz saldirgan holigan yani bunlarin yaninda zülfikar var ne alaka bu kadar büyük bir sacmalik olmaz.bukadr basit bişey degl bu. Bende beşiktaşliyim ama zülfikarin yerini hiç bişey alamaz benim için ve bunlarla yan yana getiremem
karakartal 15.05.2006, 17:22 ikisi bir yerde hiç hoşuma gitmedi dini siyasete alet gibi bişey.birincisi çarşi dediginiz adamlar esrarcı,kokainman ve alkollik, küfür baz saldirgan holigan yani bunlarin yaninda zülfikar var ne alaka bu kadar büyük bir sacmalik olmaz.bukadr basit bişey degl bu. Bende beşiktaşliyim ama zülfikarin yerini hiç bişey alamaz benim için ve bunlarla yan yana getiremem
Benim de hoşuma gitmedi. Zülfikar kılıcı bizim için değerli ve adaleti temsil eder(en azından benim için). Çarşı ile bütünleşince kılıç sert ve saldırgan bir anlam kazanmış.
Ammmmaaaaaaa gel görelimki şu sabah,fotomaç ve dilediği gibi çarşıyı kullanan gazetelerden etkilenip çarşı = "küfürbaz, esrarkeş" eşitliği beni rahatsız ediyor. Çünkü ben 5-6 senedir aralıksız kapalıdayım. Bazen futboldan kendimi soyutlayıp çevremi gözlemliyorum.
Yanımda erdoğan abi, marmara üniversiteden çarşı tişörtlü arkadaşlara, kuzenime ve diğer dostlarıma bakıyorum. O gazetelerde boy boy yazan profilleri arıyor gözlerim. Bulamadığımda kendimi verdiğin o profillere uydurup kendimden ve Beşiktaşlılığımdan tiksiniyorum.
Çarşı ayhan gibi, alen markaryan gibi sosyal demokrat insanların toplandığı ve adında şerefli bir grup beşiktaş çarşı esnafının, bayrampaşalı grupların emeği bulunduğu bir grubu, içinde dönemsel değişkenliğe uğrayan az yada çok bir kaç esrarkeşe odaklanıp lekelemek biraz haksızlığa kaçmıyor mu ?
Medyanın etkisi altına girmiş bir Beşiktaşlı olduğun için üzüldüm. Her grubun içinde toplumun gıpta ile baktığı yada öfkeyle baktığı farklı profiller olabilir.
Eğer çarşı bu kadar basit tanımlanabiliyorsa bende bu esrarkeşlerden birisiyim.
"Gökyüzü simsiyah, ruhlar bembeyazdır artık. Ve, bir Kartal seyretmektedir bunları gökyüzünün en yüksek noktasından süzülürcesine... Beşiktaşlı olmak sadece "taraftar" olmak anlamına gelmez. Taraftarlığı da bir kutsal forma içerisinde kutsamaktır... İşte o zaman ruhlar ve bedenler tek bir varlık gibi dans ederler tribünlerde... "
çarşı ayhan
speedy eagle 18.05.2006, 02:51 yaa arkadaslar herkes bi takmıs carsı küfürbaz carsı soyle carsı boyle bi düşünün bakalaım niye boyle.Senelerdir süregelen haksızlıklara karsı artık bir nevi isyan carsının yaptıkları.Bu düzen ya değişecek ya değişecek bunu başka yolu yok.biz bu yola başkoyduk bu düzeni değiştireceğiz.
pirrsultann 18.05.2006, 08:10 beşiktaşlı değilim ama resim çok güzeldi. resim için teşekkürler
Serkan Kaplan 29.05.2006, 10:23 [quote=pirrsultann]beşiktaşlı değilim ama resim çok güzeldi. resim için teşekkürler[/quote
sagolsaın can ilgin için teşekkürler
Özgür-Taylan 18.06.2006, 04:50 Besiktasli olmak ayricaklitir canlar......
Turku_KIZZ 19.06.2006, 23:56 beşiktaşşşşşşşşşşş asil takımmmm herkes beşiktaşlı olmaz..:D
herkes bjklı olmasın bırakın o ayrıcalık biz de kalsın:yamukgul:
stalwart 20.06.2006, 00:16 herkes bjklı olmasın bırakın o ayrıcalık biz de kalsın:yamukgul:
güzel bi yaklaşım, bak bu tarafındanda bakmak lazım o ayrıcalık bizimm:)
dj-pirdeniz 20.06.2006, 08:00 bendeeeeeee besiştasliyim yer siyah gök beyaz en büyük besiktassss:)
yaa arkadaslar herkes bi takmıs carsı küfürbaz carsı soyle carsı boyle bi düşünün bakalaım niye boyle.Senelerdir süregelen haksızlıklara karsı artık bir nevi isyan carsının yaptıkları.Bu düzen ya değişecek ya değişecek bunu başka yolu yok.biz bu yola başkoyduk bu düzeni değiştireceğiz.
Çarşı'ya küfürbaz diyenler ilk önce kendi taraftar gruplarına baksınlar ve Çarşının küfürü kaldıran ilk taraftar grubu olduğunu akıllarına soksunlar.
Beşiktaşlı olmak gerçekten de bir ayrıcalıktır.
bazen küfür olabiliyor bunu savunmuyorum ama sadece çarşı da oluyo diye bi konu söz konusu olursa orda durun derim..çünkü aklıma açılan pankartlar geliyo büyük ihtimalle sizinde geliyodur..
dewran_5858 02.07.2006, 19:09 çok güzel:)
en büyük beşiktaş
öncü nesil 03.07.2006, 12:44 Alayına Beşiktaş....:komik
İlk Önce Ve Bundan Sonra Hep Beşiktaş
ALEMDE TEKSİN DEĞİŞİLMEZSİN, BEŞİKTAŞSEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Serkan Kaplan 05.07.2006, 22:19 gu mesajını şimdi okudum sagolasın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
siyahın yanına beyazı koyduk...:yamukgul:
açın gözlerinizi bakmayın şaşı,alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞ'I...
şöyle bir baktımda sitede baya beşiktaşlı var ve buda beni bayagı bi gururlandırdı.zaten hep bilirdim en çok taraftar galatasarayın yada fenerin olabilir ama en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR bu yüzden beşiktaşlı vede aleviligimle onur duyyorum..
mrb dostum ben fenerliyim ama bizimle paylaştığın resim çok güzel paylaşımın için teşekkür ederim
Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz asla bizi musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı :)
bende beşiktaşlıyım arkadaşlar,,,
aykudgöksun 08.09.2006, 18:57 ben de beşiktaşlıyım pek ilgilenmesem de
Blue_Love 09.09.2006, 16:31 http://img143.imageshack.us/img143/8589/matiasdelgadoje6.jpg
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
beşiktaaaaaaaaaaaşşşşşşşşş!!!!!!!!
NebihKerem 10.09.2006, 14:16 Her şey bir yana beşiktaş bir yana eline sağlık kardeş...
HoZaTLi_62 25.09.2006, 13:42 siyah beyaz ölüm yaşam
türkan_26 25.09.2006, 14:05 bende beşiktaşlıyım
Serkan Kaplan 25.09.2006, 14:28 canlar ilginizden dolayı çok teşekkür ederim
herzaman heryerde BEŞİKTAŞ
Alevimen 25.09.2006, 15:51 Pardon, beşiktaş topiğimiz var zaten dolaysıyla burasını kilitliyorum.
saygılar
Alevimen
|