Orijinalini görmek için tıklayınız : tüm beşiktaşlılar buraya baksın

Serkan Kaplan
13.04.2006, 10:44
şöyle bir baktımda sitede baya beşiktaşlı var ve buda beni bayagı bi gururlandırdı.zaten hep bilirdim en çok taraftar galatasarayın yada fenerin olabilir ama en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR bu yüzden beşiktaşlı vede aleviligimle onur duyyorum..

rinda
13.04.2006, 18:37
çok fanatik olmasamda bir beşiktaşlı olarak teşekkürler

manifesto
13.04.2006, 18:52
Pardon arkadaşım yanlışlık oldu ben bektaşi olmadığım için bakmamalıydım(ama itiraf edeyim merak ettim :D )

barabar
14.04.2006, 16:23
gzl paylaşım saolsın

gülsen58
14.04.2006, 16:58
açılmadı ama olsun bende bjk lıyım

Oli
14.04.2006, 17:07
Pardon arkadaşım yanlışlık oldu ben bektaşi olmadığım için bakmamalıydım(ama itiraf edeyim merak ettim :D )

ne adamsın be ne bektaşisi:yamukgul: ... bende bjk li değilim ama ne yazmış diye dayanamadım baktım... kusura bakmasın bjkli arkadaşlar...

her türlü ayrımcılığa karşıyız... kahrolsun 3 büyük düşmanlığı :p

Şah-Mat
14.04.2006, 18:00

bak ;

Döveyim seni...

Fuyyum seni...

kısdıyma beni.......bektaşi girmez böyle işleyin içine.

Onun işi gücü.......Din işi....

Ama böyle yapay veyiysen kozu eline.....

Kurtulamazsın sonra bektaşinin.....siviy dilinden ya:yamukgul:

imat
14.04.2006, 18:27
bende Beşiktaşlıyım

bodrum_26
14.04.2006, 19:58
ben beşiktaşlıyım ama bence olmazdı o kutsal kılıcı spor oyunlarına alet etmemek lazım

ONU®
15.04.2006, 19:23
Ben de Beşiktaşlıyım.Babam bana zamanında Beşiktaş sevgisini resmen aşıladı.Şimdi ondan kopamıyorum.

Serkan Kaplan
16.04.2006, 18:54
canlar görüşleriniz için teşekkürler ŞAH-MAT arkadaşım dogru ZÜLFİKARLA sporu birbirine karıştırmamız lazım ama bence bu okadarda kötü bişey deyil çünkü benim ALEVİLİGE ve BEŞİKTAŞA sevgim sonsuz nezaman bir BEŞİKTAŞ maçına gitsem bazı canlarımızın boynunda ZÜLFİKARIMIZIN kolyesini görüyorum ve buda beni oldukça gururlandırıyor bişey daha eklemek istiyorum bundan yaklaşık bir sene önce olması lazım fenerbahçeli taraftarlar kadıköyde bir pankart açmışlardı bilmem hatırlıyanınız varmı pankartda şöyle yazıyodu DHKB-JK kadıköyde açılan bir pankarta bu kadar sevinecemi ummazdım ha bide ortega için açtıkları pankart vardı ödlek tavuk ortega diye bunuda BEŞİKTAŞLI taraftarlarımız vermişti açın diye ispanyolca yazdıgı için fenerbahçeliler bişey anlamamışlardı bence BEŞİKTAŞLI olmak bir ayrıcalık ama ALEVİ VE BEŞİKTAŞLI olmak daha bir ayrıcalık ....

Şah-Mat
16.04.2006, 19:39
canlar görüşleriniz için teşekkürler ŞAH-MAT arkadaşım dogru ZÜLFİKARLA sporu birbirine karıştırmamız lazım ama bence bu okadarda kötü bişey deyil çünkü benim ALEVİLİGE ve BEŞİKTAŞA sevgim sonsuz nezaman bir BEŞİKTAŞ maçına gitsem bazı canlarımızın boynunda ZÜLFİKARIMIZIN kolyesini görüyorum ve buda beni oldukça gururlandırıyor bişey daha eklemek istiyorum bundan yaklaşık bir sene önce olması lazım fenerbahçeli taraftarlar kadıköyde bir pankart açmışlardı bilmem hatırlıyanınız varmı pankartda şöyle yazıyodu DHKB-JK kadıköyde açılan bir pankarta bu kadar sevinecemi ummazdım ha bide ortega için açtıkları pankart vardı ödlek tavuk ortega diye bunuda BEŞİKTAŞLI taraftarlarımız vermişti açın diye ispanyolca yazdıgı için fenerbahçeliler bişey anlamamışlardı bence BEŞİKTAŞLI olmak bir ayrıcalık ama ALEVİ VE BEŞİKTAŞLI olmak daha bir ayrıcalık ....

Merhaba sayın Serkan_Kaplan..,

Hiç bir şey ayrıcalık değildir...

Birde Aleviliği başka şekillere bağlı olarak karşımıza çıkarmayalım.

Alevi=Alevidir.

Beşiktaşlı=Beşiktaşlıdır.....diğeri=diğeridir....

Bu size göre değişir...size göre Alevi ve Beşiktaşlı olmak ayrıcalıktır.Benim için değildir.Ben Böyle bir şeyi kabul etmiyorum.Siz kendinizi o şekilde görebilirsiniz.Ama sizden isteğim "genel" bir kalıp kullanmayalım.

Alevilik....kendi içinde bir dünyadır.

Beşiktalıda...kendi içinde bir dünyadır.

Sadece ortak noktaları olabilir.Öznel fikirlerimizle genel kalıplar kullanarak "Alevi ve Beşiktaşlı" olmak herkes için geçerli değildir.Bu yüzden "Benim için" demek daha ugun olacaktır.

Aktardığınız diğer bilgiler için saollun..!

karakartal
19.04.2006, 11:20
Bence de hiç bir şey hiç bir konuda ayrıcalık taşımaz. Her kimliğin ayrıcılıkları ona sahip olan insanların bakış açısına göre değişir.

Ayrıca Beşiktaşlı olmak, Alevi olmak ayrıcalıktır demekte bence Beşiktaşlı olmak felsefesine uygun düşmüyor. Alt gurupta olsak bizler kendi aile terbiyemizi Süleyman Sebalı, Hakkı yetenli parasız ama belirli bir duruşu olan bu takımla harmanladık. Bu geleneği ve duruşu sürdürmek için, popülariteden uzak bu takımı sonuna kadar desteklemeye devam etmeliyiz.

Beşiktaş futbol kulübü taraftarı olmak son derece sıradandır. Ama BJK li olmak çok ayrı ve güzel bir duygudur. Şahsım adına Ligi 20 sene ilk 3 te bitiremesek bile hem Alevilikte hem de Beşiktaşlılıkta bu ortak duyguları yaşamaktan çok mutluyum.

Azrail
20.04.2006, 14:00
cok güzel cok begendim, teşekkür ederim can

gizemli7575
20.04.2006, 22:40
bizde en büyük beşiktaş diyenlerdeniz. eşim ve çocuklarımda beşiktaşlı daha doğrusu biz sülalece bjk lıyız.

Erki
21.04.2006, 00:54
en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR

mrb Serkan Kaplan

yaw bu kadar abartilirmi:D delikanli adam renkli takim tutmazi anladikta. buda ne?

Asli
21.04.2006, 08:55
buda ne böle yawww:D
eeeeee ben fenerbahçeliyim gelsem olmaz mı?:p

dejan
23.04.2006, 09:54
herşeyi yapan beşiktaş :)
-en çok alevi taraftar onlarda:)
-en solcu onlar :)
-en ayrıcalıklı taraftar beşiktaş taraftarı :)
vs...
ya arkadaşlar abartmayın bu kadar bencede

ahmetasrlan
24.04.2006, 14:43
slm bende beşiktaşlıyıım..unutmayınki her zaman her yerde en büyük kartal....

izem
24.04.2006, 16:49
Beşiktaşlıyım..

Ama beğenmedim resmi..Zülfikar ne alaka?..

colddream
24.04.2006, 16:59
neden acaba alevilerin çoğu beşiktaşlı (ben de beşiktaşlıyım)

Serkan Kaplan
24.04.2006, 18:18
ben kısaca bir örnek veriyim.babamgil beş kardeş ve hepsi çeşitli yerlerde geçimlerini sürdürüyolar almanyada mersinde ankarada ve yozgatta amcamgil var amcamgil olsun çocukları olsun hepsi beşiktaşlı ve hiçbirimizde beşiktaşlı olalım diye sözleşmedik tabiki yani bunu anlatmamın nedeni ALEVİLERİN çogunlugu gerçektende BEŞİKTAŞLIDIR bakın çogunlugu diyorum

Şah-Mat
24.04.2006, 18:37
Eskiden bende tutuyordum...

....BJK....

Şimdi sadece "türk milli takımı'nı" tutuyorum.

selva
24.04.2006, 21:47
ya ben beşiktaşlı değilimde herbaşlığı okuduğumda tüm bektaşiler diye okuyorum sonra bi daha bakıyorum beşiktaşlılarmış pardon ben fenerliyim

Şah-Mat
24.04.2006, 21:53
ya ben beşiktaşlı değilimde herbaşlığı okuduğumda tüm bektaşiler diye okuyorum sonra bi daha bakıyorum beşiktaşlılarmış pardon ben fenerliyim

Buda güzeldi....eyvallah selva...:)

BesiktasliBABA
24.04.2006, 22:27
halkin takimi ,halkci besiktas.

eskici
04.05.2006, 20:25
Bende Beşiktaşlıyım ne mutlu bize...
Alevilerin çoğu tabiki beşiktaşlı olcak ..
Ezilenlerin varoşların takımı

okan02
04.05.2006, 21:05
ben galatasarayliyim ama dün iki bucuj saatligine fanatikm besiktesli oldum tebrikler

Serkan Kaplan
04.05.2006, 21:30
dün akşam BEŞİKTAŞIN zaferi sonrasında giydikleri tişörtlerde NAZIM HİKMETİN şiirinden alınmış mısralar inanın beni çok duygulandırdı bu olaya kupadan daha çok sevindim ve 1 mayısda alanlarda açılan BEŞİKTAŞ bayragını görünce BEŞİKTAŞLI olmaktan inanın çok gururlandım

hulya22f
04.05.2006, 22:20
bende konusmak istiyorum nasıl konuscam yeni üyeyim chata giremiyorum yardım edermisin

Serkan Kaplan
04.05.2006, 22:24
HULYA şuan yaptıgın gibi konuşuyoruz zaten yani benimde bildigim bu kadar

Aziz
04.05.2006, 22:42
bende bende

ONU®
05.05.2006, 21:49
bende konusmak istiyorum nasıl konuscam yeni üyeyim chata giremiyorum yardım edermisin
Chat bölümüne girmek için en az 10 mesaj yazman gerekir

Bence de beşiktaş,ezilen sessiz çoğunluğun takımıdır.Benim de birçok alevi arkadaşım da beşiktaşlıdır.Beşiktaş, ne Fenerbahçe gibi bir burjuva takımı,ne de Galatasaray bir zamanlar topraklarımızda yaşayan azınlıkların ürünüdür.Beşiktaş,gerçek bir yerli halk takımıdır.

ali_naki
06.05.2006, 08:15
bende beşiktaş' lıyım. :36_1_55:

denzz
07.05.2006, 18:23
süper olmuş sonuna kadar bjk ne diyelim

izem
08.05.2006, 14:33
bjk :D

vigor_people
12.05.2006, 17:12
paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık

Serkan Kaplan
12.05.2006, 17:46
sagolasın can gördügüm kadarıyla fenerbahçelisin ama burda bana teşekkür ediyosun bu hareketinden dolayı ben sana TEŞEKKÜREDERİM

piremi
14.05.2006, 21:52
beşiktaş tabi abicim başka bi takımmı var turkiyede renklerin asaleti bizde

pirimunzur
14.05.2006, 22:02
ikisi bir yerde hiç hoşuma gitmedi dini siyasete alet gibi bişey.birincisi çarşi dediginiz adamlar esrarcı,kokainman ve alkollik, küfür baz saldirgan holigan yani bunlarin yaninda zülfikar var ne alaka bu kadar büyük bir sacmalik olmaz.bukadr basit bişey degl bu. Bende beşiktaşliyim ama zülfikarin yerini hiç bişey alamaz benim için ve bunlarla yan yana getiremem

karakartal
15.05.2006, 17:22
ikisi bir yerde hiç hoşuma gitmedi dini siyasete alet gibi bişey.birincisi çarşi dediginiz adamlar esrarcı,kokainman ve alkollik, küfür baz saldirgan holigan yani bunlarin yaninda zülfikar var ne alaka bu kadar büyük bir sacmalik olmaz.bukadr basit bişey degl bu. Bende beşiktaşliyim ama zülfikarin yerini hiç bişey alamaz benim için ve bunlarla yan yana getiremem

Benim de hoşuma gitmedi. Zülfikar kılıcı bizim için değerli ve adaleti temsil eder(en azından benim için). Çarşı ile bütünleşince kılıç sert ve saldırgan bir anlam kazanmış.

Ammmmaaaaaaa gel görelimki şu sabah,fotomaç ve dilediği gibi çarşıyı kullanan gazetelerden etkilenip çarşı = "küfürbaz, esrarkeş" eşitliği beni rahatsız ediyor. Çünkü ben 5-6 senedir aralıksız kapalıdayım. Bazen futboldan kendimi soyutlayıp çevremi gözlemliyorum.

Yanımda erdoğan abi, marmara üniversiteden çarşı tişörtlü arkadaşlara, kuzenime ve diğer dostlarıma bakıyorum. O gazetelerde boy boy yazan profilleri arıyor gözlerim. Bulamadığımda kendimi verdiğin o profillere uydurup kendimden ve Beşiktaşlılığımdan tiksiniyorum.

Çarşı ayhan gibi, alen markaryan gibi sosyal demokrat insanların toplandığı ve adında şerefli bir grup beşiktaş çarşı esnafının, bayrampaşalı grupların emeği bulunduğu bir grubu, içinde dönemsel değişkenliğe uğrayan az yada çok bir kaç esrarkeşe odaklanıp lekelemek biraz haksızlığa kaçmıyor mu ?

Medyanın etkisi altına girmiş bir Beşiktaşlı olduğun için üzüldüm. Her grubun içinde toplumun gıpta ile baktığı yada öfkeyle baktığı farklı profiller olabilir.

Eğer çarşı bu kadar basit tanımlanabiliyorsa bende bu esrarkeşlerden birisiyim.

"Gökyüzü simsiyah, ruhlar bembeyazdır artık. Ve, bir Kartal seyretmektedir bunları gökyüzünün en yüksek noktasından süzülürcesine... Beşiktaşlı olmak sadece "taraftar" olmak anlamına gelmez. Taraftarlığı da bir kutsal forma içerisinde kutsamaktır... İşte o zaman ruhlar ve bedenler tek bir varlık gibi dans ederler tribünlerde... "
çarşı ayhan

speedy eagle
18.05.2006, 02:51
yaa arkadaslar herkes bi takmıs carsı küfürbaz carsı soyle carsı boyle bi düşünün bakalaım niye boyle.Senelerdir süregelen haksızlıklara karsı artık bir nevi isyan carsının yaptıkları.Bu düzen ya değişecek ya değişecek bunu başka yolu yok.biz bu yola başkoyduk bu düzeni değiştireceğiz.

pirrsultann
18.05.2006, 08:10
beşiktaşlı değilim ama resim çok güzeldi. resim için teşekkürler

Serkan Kaplan
29.05.2006, 10:23
[quote=pirrsultann]beşiktaşlı değilim ama resim çok güzeldi. resim için teşekkürler[/quote

sagolsaın can ilgin için teşekkürler

Özgür-Taylan
18.06.2006, 04:50
Besiktasli olmak ayricaklitir canlar......

Turku_KIZZ
19.06.2006, 23:56
beşiktaşşşşşşşşşşş asil takımmmm herkes beşiktaşlı olmaz..:D

denzz
20.06.2006, 00:07
herkes bjklı olmasın bırakın o ayrıcalık biz de kalsın:yamukgul:

stalwart
20.06.2006, 00:16
herkes bjklı olmasın bırakın o ayrıcalık biz de kalsın:yamukgul:
güzel bi yaklaşım, bak bu tarafındanda bakmak lazım o ayrıcalık bizimm:)

dj-pirdeniz
20.06.2006, 08:00
bendeeeeeee besiştasliyim yer siyah gök beyaz en büyük besiktassss:)

ONU®
20.06.2006, 13:10
yaa arkadaslar herkes bi takmıs carsı küfürbaz carsı soyle carsı boyle bi düşünün bakalaım niye boyle.Senelerdir süregelen haksızlıklara karsı artık bir nevi isyan carsının yaptıkları.Bu düzen ya değişecek ya değişecek bunu başka yolu yok.biz bu yola başkoyduk bu düzeni değiştireceğiz.

Çarşı'ya küfürbaz diyenler ilk önce kendi taraftar gruplarına baksınlar ve Çarşının küfürü kaldıran ilk taraftar grubu olduğunu akıllarına soksunlar.

Beşiktaşlı olmak gerçekten de bir ayrıcalıktır.

denzz
20.06.2006, 13:32
bazen küfür olabiliyor bunu savunmuyorum ama sadece çarşı da oluyo diye bi konu söz konusu olursa orda durun derim..çünkü aklıma açılan pankartlar geliyo büyük ihtimalle sizinde geliyodur..

dewran_5858
02.07.2006, 19:09
çok güzel:)
en büyük beşiktaş

öncü nesil
03.07.2006, 12:44
Alayına Beşiktaş....:komik

Ulalı
05.07.2006, 11:32
İlk Önce Ve Bundan Sonra Hep Beşiktaş

duygu_m
05.07.2006, 22:17
ALEMDE TEKSİN DEĞİŞİLMEZSİN, BEŞİKTAŞSEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!

Serkan Kaplan
05.07.2006, 22:19
gu mesajını şimdi okudum sagolasın
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
beşiktaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

denzz
06.07.2006, 00:14
siyahın yanına beyazı koyduk...:yamukgul:

duygu_m
06.07.2006, 00:38
açın gözlerinizi bakmayın şaşı,alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞ'I...

özgürf
06.07.2006, 18:00
şöyle bir baktımda sitede baya beşiktaşlı var ve buda beni bayagı bi gururlandırdı.zaten hep bilirdim en çok taraftar galatasarayın yada fenerin olabilir ama en çok alevi taraftar BEŞİKTAŞLIDIR bu yüzden beşiktaşlı vede aleviligimle onur duyyorum..

mrb dostum ben fenerliyim ama bizimle paylaştığın resim çok güzel paylaşımın için teşekkür ederim

ONU®
09.07.2006, 15:22
Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi
Korkutmaz asla bizi musalla taşı
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı :)

kutlu44
08.09.2006, 18:05
bende beşiktaşlıyım arkadaşlar,,,

aykudgöksun
08.09.2006, 18:57
ben de beşiktaşlıyım pek ilgilenmesem de

Blue_Love
09.09.2006, 16:31
http://img143.imageshack.us/img143/8589/matiasdelgadoje6.jpg
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)

izem
09.09.2006, 17:51
beşiktaaaaaaaaaaaşşşşşşşşş!!!!!!!!

NebihKerem
10.09.2006, 14:16
Her şey bir yana beşiktaş bir yana eline sağlık kardeş...

HoZaTLi_62
25.09.2006, 13:42
siyah beyaz ölüm yaşam

türkan_26
25.09.2006, 14:05
bende beşiktaşlıyım

Serkan Kaplan
25.09.2006, 14:28
canlar ilginizden dolayı çok teşekkür ederim

herzaman heryerde BEŞİKTAŞ

Alevimen
25.09.2006, 15:51
Pardon, beşiktaş topiğimiz var zaten dolaysıyla burasını kilitliyorum.
saygılar
Alevimen