Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi.net ile ne yapılmalı?

Alevimen
17.07.2005, 14:03
Alevi.net domaini bana ayittir ne gibi proje yapılmalı?
Portal sistemi mi (örneğin www.alevi.li) veya sadece bilgi depsu ama bu tür sayfalar çok deyil mi?
Belki sadece haber sitesi?
Yada 'link directory'?

Öneriniz?

chatlakalper
17.07.2005, 16:42
Genel portal olmalı bence

munzur_hozat
17.07.2005, 20:45
nacizena fikrim şu benim de şuan bir domainim var, akademik olarak yükselmek istediğimden kendime ve bölümüme yönelik hazırlıyorum,bu olmasaydı forumdan öte board şeklinde ne bileyim, i sadece alevilikle ilgili konu görüş ve yazıların gönderileceği ve insanların yorumlayacağı bir site yapardım. örnek olarak http://www.karacaahmet.com/forumana.asp bu tabi daha geliştirilebiliir.Nedeni Forumlar aldı başını gidiyor, haber link güncel tutmak zahmetli gibi alevimen tabi sen bilirsin.

Alevimen
20.07.2005, 16:43
iyi php bilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda?

kafir.billah
20.07.2005, 16:50
iyi php bilgisi olan arkadaşlar var mı aramızda?

Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.Uzun zamandır ilgilenmiyordum ama bilgilerimi tazelersem daha iyi olur sanırım.

munzur_hozat
20.07.2005, 23:57
tam bilmiyorum ama yardımcı olurum ayak bağı olmadan.

Lamekan
20.11.2005, 01:18
bence radyo konusuna takıldım neden halk müziği yayını yapan radyolar listede yok..?

ya da kendi müzik yayınımızı neden kendimiz yapmıyoruz.. örneğin herkes de mp3 vardır istemediğimiz kadar neden bunları sürekli bir müzik akışı şekline çevirmiyoruz... gelen canlar bir taraftan formu cevaplar ve bir taraftan da istek falan yaparlar ne biyim işte renk olur tat olur....

dostlukla kalın