Orijinalini görmek için tıklayınız : atamızı ne kadar tanıyoruz?

canikocan
13.04.2006, 21:52
dikkat ettim atatürkçüyüm diyoruz hep. ama atamızı ne kadar tanıyoruz. hadi bakalım atamız hakkında konuşalım.
ben hep onun ismiyle büyüdüm. onun devrimleri sayesinde türkiye şimdi bu halde...

Serkan_Devrim
13.04.2006, 22:10
dikkat ettim atatürkçüyüm diyoruz hep. ama atamızı ne kadar tanıyoruz. hadi bakalım atamız hakkında konuşalım.
ben hep onun ismiyle büyüdüm. onun devrimleri sayesinde türkiye şimdi bu halde...başlangıcı siz yapın isterseniz. onun tanıdığınız/bildiğiniz bir özelliğini söyleyin. bizde devamını getirelim.

aspava
13.04.2006, 22:37
Atatürk'ün yanlızlığıyla kendi yanlızlığını birleştire bilen ancak onu anlaya bilir. sabahın ilk ışıklarında güneşe gözünü kırpmadan bakıp , Atatürk'ü anma törenlerinde yakandaki rozetele sıkılarak " bitsede gitsem" diye düşünmüyorsan sadece belli zamanlarda değil onu sık sık hatırlaya biliyorsan işte o zaman Atatürk'ü anlamaya başlamışsındır...

hee buarada en belirgin özelliğini unttum, Atatürk'ün en belirgin özelliklerinden bir ve en hayran olduğum duruşu sağ elinin sürekli ceketinin içinde ve göğsünün altında tutuşu ve herzamanki gibi dik duruşudur. ensevdiği sanat musikisi ve ensevdiği parçalardan biride " ah yine o menekşe" dir