Orijinalini görmek için tıklayınız : Alevi Düşmanı Birisini Protesto

ErdalNET
17.07.2005, 23:32
http://www.flashtv.com.tr

ALTERNATİF TELEVİZYON PROGRAMI
SABAHATTİN ÖNKİBAR
SİYASi TARTIŞMA
PAZAR 23:15

Arkadaşlar, SABAHATTİN ÖNKİBAR isimli vatandaş programına alevileri çağırarak, biribirlerine düşürüyor ve bölüyor sonrada önce siz gidin bir olun önce gibi laflar ediyor seyredenleriniz varsa bilir. Bunun için bu kişiyi protesto etmeye çağırıyorum sizi.

Genel Yayın Yönetmeninnin maili senaysenol@flashtv.com.tr maillerinizle protestolarınızı yapın yoksa bu kişi bu davranışlarına devam edecek ve alevileri birbirine salarak kendine prim sağlayacaktır.

GENEL MÜDÜR huseyiny@flashtv.com.tr
TEKNİK KOORDİNATÖR huseyinerust@flashtv.com.tr

Ceyhun
17.07.2005, 23:40
Böyle birşey asla kabul edilemez. Şimdi açıyorum bu kanalı. Bir izleyim bakalım. Eğer bahsettiğiniz gibi bir durum varsa demokratik yollardan tepkilerimizi bildirmeliyiz.

ErdalNET
17.07.2005, 23:41
Geçen haftaki programda yaptı bunu önümüzdeki haftalarda da mutlaka o tarz programlar yapar

munzur_hozat
17.07.2005, 23:45
evet geçen hafta bende izledim bu ne ya şimdi izliyorum sağol unutmuştum.Alevi düşmanı kesin.

ErdalNET
17.07.2005, 23:50
Ama şuan bakın kendi fikrinde insanlara nasıl davranıyor birde bizimkilere nasıl davranıyor bakın görün

Ceyhun
17.07.2005, 23:58
Ya ben bu kanalı izleyemiyorum bir türlü. Tv'yi sattım :) Para lazımdı ve hiç de izlemiyordum. Internette yayınları da yok galiba bunların. Konu neydi, ne yaptı bu? Biraz bilgi verebilir misiniz?

ErdalNET
18.07.2005, 00:00
Alevileri kendi tartışma programında biribirine düşürerek kendi programına prim yaptıran, bir sünni sunuculuğundaki program.

munzur_hozat
18.07.2005, 00:04
izlememekle çok şey kazandın vaktin boşa gitmedi, sunucuyu görmedin sinirlerin yerinden oynamadı.

Ceyhun
18.07.2005, 00:11
izlememekle çok şey kazandın vaktin boşa gitmedi, sunucuyu görmedin sinirlerin yerinden oynamadı.

He he :-)

Ezo
18.07.2005, 00:48
evet bende izledim bu programi inanilmaz hele oraya cikartiyor farkli dusuncedeki alevileri ozaman beynime kansicramisti ya cikardigi insanlarin 3de birbirinden tamaman farkli dusuculere saip ve tamamen bos konusamlar yapiliyor....

bu aksamki tartisama daha bir hostu bayanlar islamda ikinci sinifmiii soruyaa bakk:((((((((((

chatlakalper
18.07.2005, 09:49
Geçen hafta izlemiştim bende. Bu hafta kaçırdım gelecek haftada devam edecekmiymiş program bilgisi olan var mı

MasterCoo
18.07.2005, 09:52
Herkes görüşlerini ve düşüncelerini iletirse iyi olur . Haklarımızı savunmasını bilelim .

YAŞAMAK DİRENMEKTİR.

ErdalNET
18.07.2005, 10:05
Geçen hafta alevilikti konu. Ama izleyici oranı yüksek olduğu için tartışma konusu genelde alevilik oluyor. Tartışmaya, kendini alevi sanan 2 ateist, 2 tanede yoluna bağlı kültürlü insan, 1 tanede ne alakası varsa sünni din adamı, ne alakası varsa. Sunucuda bunları birbirine düşürmeye çalışıp kendine prim yapıyor. Sunucuda sünni birisi bizi anlamayan birisi.

Dün akşam yapılan tartışmayı insanları biribirine düşürmeden bitirdi sunucu çünkü kendi fikrinden insanlar vardı. Ancak bizim alevilerden bir kişi almamışlardı tartışmaya. Neden bizim içimize kendilerinden birisini almaya gerek duyuyorlar. Oyunlara gelmeyelim kendi rezilliklerimizi seyrederek insanların yükselmesini sağlamayalım.

munzur_hozat
18.07.2005, 10:22
sanki bu konular televizyonda tartışlılarak haledilecek flashtv yide sunucusunuda ne diyim kınıyorum. :)

ErdalNET
18.07.2005, 10:24
Ben mail attım, kınıyorum diye. Sizleri bilmiyorum

onurtt
18.07.2005, 11:00
ben izleyemedim ancak tahminimce bu reyting avcıları her şeyi yapar benim zaten bizim yazılı ve görsel basından ve medyadan umudum yok...

zapatistas
28.09.2005, 20:51
[quote=ErdalNET]http://www.flashtv.com.tr

ALTERNATİF TELEVİZYON PROGRAMI
SABAHATTİN ÖNKİBAR
SİYASi TARTIŞMA
PAZAR 23:15

Arkadaşlar, SABAHATTİN ÖNKİBAR isimli vatandaş programına alevileri çağırarak, biribirlerine düşürüyor ve bölüyor sonrada önce siz gidin bir olun önce gibi laflar ediyor seyredenleriniz varsa bilir. Bunun için bu kişiyi protesto etmeye çağırıyorum sizi.

kesinlikle katılıyorum bu tamamen alevi toplumunu bölmeye yönelik bir program hükümetin yalakası flash tvden yayınlanıyor sahan gökbakar bu adamı güzel ti ye alıyor ama bülent binbaş tiplemesinde bu adamı taklit ediyor çok komik yaaa:)))