Orijinalini görmek için tıklayınız : Hinis Toprakkale Ve Mirseyitli

gursoyali
14.04.2006, 00:39
HINIS TOPRAKKALE VE MIRSEYİTLİ
merhaba canlar ben toprakkaleliyim köyümden veya yakın köylerden olan varsa lütfen mesaj yazsın tanışmak isterim

gursoyali
21.04.2006, 01:32
arkadaşlar bu güzel paylaşım forumunda toprakkaleli mırseyitli bulamadım ama sabırla bekleyecegim elbet birileri gelecek tanışacagız forumdaki bütün üyelere selamlar

skandinava
23.04.2006, 12:17
kardeş mirseyiti duydum fakat gitmek nasip olmadı.ama şeydibiyok,u biliyorsan oraya çok gittim ziyarete.çok güzel bir manzara ve ortama sahip.çok güzel anılarım oldu oralarda.

gursoyali
27.04.2006, 00:49
kardeş mirseyiti duydum fakat gitmek nasip olmadı.ama şeydibiyok,u biliyorsan oraya çok gittim ziyarete.çok güzel bir manzara ve ortama sahip.çok güzel anılarım oldu oralarda.

sevgili CAN şeydibiyok mırseyittedir şeydibiyok (ZİYARET) mırseyite bakan yüksek bir tepededir yeni adıda (TANIR)dır anadolunun her köşesi gibi her yeri gibi güzeldir sevgili can(SKANDİNAVA) inşallah bir gün mırseyitte karşılaşmak dilegiyle hoşçakal

uluturk25
03.07.2006, 07:57
merhaba günaydın ben veli bende catkale köyünden bende siz cok seviyorum canlar ve istanbulda gazi de O

gursoyali
03.07.2006, 22:16
merhaba günaydın ben veli bende catkale köyünden bende siz cok seviyorum canlar ve istanbulda gazi de O
veli can sizinle tanışmak isterim gazide bizimde akrabalarımız var belki akraba bile çıkabiliriz

masumask
28.07.2006, 19:54
başovacık köyü

Yoldas`Alevi
29.07.2006, 09:11
Ben erzurum Hınız -> Taşbulak ( Kosan ) Köyündenim :) Toprakkaleyide bliyorum ayrica :sasirdi:

Yoldas`Alevi
29.07.2006, 09:29
Hınıs Taşbulak köyündenim ( Kosan ) belki bilirsiniz :)

Dilan Alevi49
17.08.2006, 00:32
slm ben yeni üye oldum almanyadan mus varto luyum bana yardim edbilirmisn nasil yazisiliyo burda nalamdim yaaaaaaaaa
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yardimm lütfenn nasil burda yazisilyiorrrrr
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yahuu bende dilan yardimm bana birisni yazarsa sevinirim
slm ben yeni üye oldum almanyadan mus varto luyum bana yardim edbilirmisn nasil yazisiliyo burda nalamdim yaaaaaaaaa
:huh: ::bitmisbu:
:huh: ::bitmisbu:
slm yardim edebilirmisn bana ben yeni üye oldum adim dilan mus varto luyum

cemal
12.10.2006, 17:15
merhaba arkadaşlar bende tekman gümüşlü köydenim toprakkaleye geldim orda halam var ama baya oldu gitmeyeli

gursoyali
25.10.2006, 23:29
cemal can seninle tanışmak isterim ayrıca halanın ismini vede soyadını belirtirsen sevinirim

devrimdenizi
27.10.2006, 23:47
merhaba canlar bende hınıs yolüstü (arus) köyündenim....

velo
22.01.2007, 23:36
slm can bende toprakkale köyünden seyneseminin torunuyum

Gülom
23.01.2007, 01:37
Bende toprakkaleliyim, ama cogunu isimden tanimiyorum, ama Seynesemleri biliyorum.Benim annem ve babam sizleri cok konusurlar,sizler dede soyunda degilmisiniz? Senin dedenin kerametlerini hep anlatirlar bize. Tam olarak kimin oglu oldugunu bilmiyorum,ama ya baban, ya amcan yada dayin benim teyze oglunun musahibi olmasi gerekiyor. Gercek ismini bilmiyorum, ama Alike dede olarak adlandiriliyor. Baska akrabalarininda dayimin evinde gormustum. Alike dedenin disinda digerlerini fazla iyi bilmiyorum, ama buyuklerimde duyduklarima gore ailenizde cok bilgili ve saygili insanlar var... ama sizleri cok sevdikleri kesin...:shifty:

asmin1
23.01.2007, 16:44
canlar bende güzeldere köyündenim.

asmin1
23.01.2007, 16:46
Merhaba canlar bende güzeldere köyündenim.

velo
23.01.2007, 23:48
benim adım veli düzgün, babam bayi düzgün gazi mah. oturuyoruz,

gursoyali
25.03.2007, 20:59
sevgili veli can izmirde amcan varmı adı hüseyin düzgün zannedersem hatice bizim gelinimiz olur amcakızın zannedersem hasan amcanın kızı hatice zannedersem dogru ise cevap beklerim

serbawelat
13.05.2007, 22:33
toprakale gundekî pirr xweshe