Orijinalini görmek için tıklayınız : Hinis Toprakkale Ve Mirseyitli
gursoyali 14.04.2006, 00:39 HINIS TOPRAKKALE VE MIRSEYİTLİ
merhaba canlar ben toprakkaleliyim köyümden veya yakın köylerden olan varsa lütfen mesaj yazsın tanışmak isterim
gursoyali 21.04.2006, 01:32 arkadaşlar bu güzel paylaşım forumunda toprakkaleli mırseyitli bulamadım ama sabırla bekleyecegim elbet birileri gelecek tanışacagız forumdaki bütün üyelere selamlar
skandinava 23.04.2006, 12:17 kardeş mirseyiti duydum fakat gitmek nasip olmadı.ama şeydibiyok,u biliyorsan oraya çok gittim ziyarete.çok güzel bir manzara ve ortama sahip.çok güzel anılarım oldu oralarda.
gursoyali 27.04.2006, 00:49 kardeş mirseyiti duydum fakat gitmek nasip olmadı.ama şeydibiyok,u biliyorsan oraya çok gittim ziyarete.çok güzel bir manzara ve ortama sahip.çok güzel anılarım oldu oralarda.
sevgili CAN şeydibiyok mırseyittedir şeydibiyok (ZİYARET) mırseyite bakan yüksek bir tepededir yeni adıda (TANIR)dır anadolunun her köşesi gibi her yeri gibi güzeldir sevgili can(SKANDİNAVA) inşallah bir gün mırseyitte karşılaşmak dilegiyle hoşçakal
uluturk25 03.07.2006, 07:57 merhaba günaydın ben veli bende catkale köyünden bende siz cok seviyorum canlar ve istanbulda gazi de O
gursoyali 03.07.2006, 22:16 merhaba günaydın ben veli bende catkale köyünden bende siz cok seviyorum canlar ve istanbulda gazi de O
veli can sizinle tanışmak isterim gazide bizimde akrabalarımız var belki akraba bile çıkabiliriz
masumask 28.07.2006, 19:54 başovacık köyü
Yoldas`Alevi 29.07.2006, 09:11 Ben erzurum Hınız -> Taşbulak ( Kosan ) Köyündenim :) Toprakkaleyide bliyorum ayrica :sasirdi:
Yoldas`Alevi 29.07.2006, 09:29 Hınıs Taşbulak köyündenim ( Kosan ) belki bilirsiniz :)
Dilan Alevi49 17.08.2006, 00:32 slm ben yeni üye oldum almanyadan mus varto luyum bana yardim edbilirmisn nasil yazisiliyo burda nalamdim yaaaaaaaaa
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yardimm lütfenn nasil burda yazisilyiorrrrr
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
yahuu bende dilan yardimm bana birisni yazarsa sevinirim
slm ben yeni üye oldum almanyadan mus varto luyum bana yardim edbilirmisn nasil yazisiliyo burda nalamdim yaaaaaaaaa
:huh: ::bitmisbu:
slm ben yeni üye oldum almanyadan mus varto luyum bana yardim edbilirmisn nasil yazisiliyo burda nalamdim yaaaaaaaaa
:huh: ::bitmisbu:
slm yardim edebilirmisn bana ben yeni üye oldum adim dilan mus varto luyum
merhaba arkadaşlar bende tekman gümüşlü köydenim toprakkaleye geldim orda halam var ama baya oldu gitmeyeli
gursoyali 25.10.2006, 23:29 cemal can seninle tanışmak isterim ayrıca halanın ismini vede soyadını belirtirsen sevinirim
devrimdenizi 27.10.2006, 23:47 merhaba canlar bende hınıs yolüstü (arus) köyündenim....
slm can bende toprakkale köyünden seyneseminin torunuyum
Bende toprakkaleliyim, ama cogunu isimden tanimiyorum, ama Seynesemleri biliyorum.Benim annem ve babam sizleri cok konusurlar,sizler dede soyunda degilmisiniz? Senin dedenin kerametlerini hep anlatirlar bize. Tam olarak kimin oglu oldugunu bilmiyorum,ama ya baban, ya amcan yada dayin benim teyze oglunun musahibi olmasi gerekiyor. Gercek ismini bilmiyorum, ama Alike dede olarak adlandiriliyor. Baska akrabalarininda dayimin evinde gormustum. Alike dedenin disinda digerlerini fazla iyi bilmiyorum, ama buyuklerimde duyduklarima gore ailenizde cok bilgili ve saygili insanlar var... ama sizleri cok sevdikleri kesin...:shifty:
canlar bende güzeldere köyündenim.
Merhaba canlar bende güzeldere köyündenim.
benim adım veli düzgün, babam bayi düzgün gazi mah. oturuyoruz,
gursoyali 25.03.2007, 20:59 sevgili veli can izmirde amcan varmı adı hüseyin düzgün zannedersem hatice bizim gelinimiz olur amcakızın zannedersem hasan amcanın kızı hatice zannedersem dogru ise cevap beklerim
serbawelat 13.05.2007, 22:33 toprakale gundekî pirr xweshe
|