mali
16.04.2006, 23:35
arkadaşlar ben şu anda ıspartada okumaktayım ve burda alevi insanlarla tanışmayı çok istyorum acaba ıspartada alevi köyleri varmı varsa neresinde ve adı ney yardımcı olursanız sevinirim:) :hopala
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ispartada Alevİ KÖylerİ Varmı AcAbA mali 16.04.2006, 23:35 arkadaşlar ben şu anda ıspartada okumaktayım ve burda alevi insanlarla tanışmayı çok istyorum acaba ıspartada alevi köyleri varmı varsa neresinde ve adı ney yardımcı olursanız sevinirim:) :hopala AleviKürt 19.04.2006, 15:35 arkadaşlar ben şu anda ıspartada okumaktayım ve burda alevi insanlarla tanışmayı çok istyorum acaba ıspartada alevi köyleri varmı varsa neresinde ve adı ney yardımcı olursanız sevinirim:) :hopala Ispartanin Yalvaç ilcesine bagli Körküler Belediyesi'nin %75'i Alevidir. elif&gül 20.04.2006, 16:56 slm bende ıspartada okuyorum senirkentin birkaç köyü ve yalvaçta aleviler var.ısparta merkezdede köy garajının üst sokağında alevi dostlarımız var. deb 21.04.2006, 01:52 ıspartada alevi köyü varmı bilmem ama alevilerin işlettiği mekanlar var. GÜNEY LOKANTASI nın sahipleri alevidir.DERSİMLİLER. burhantanal 18.05.2006, 22:52 tıp fakültesinin (hastanenin)üstünden askeriyenin ordan ileride alevilerin mahallesi var.ayrıca,çağdaş yaşamı destekleme derneğine gidersen ordada aydın insanlarla karşılaşırsın.gönen köyünde alevi var.ama derneğe gitmeni tavsiye ederim. mali 18.05.2006, 23:47 Soruma cevap verdiğiniz için hepinize teşekür ederim arkadaşlar. Fırsat buldukca bu yerleri gezmeye gideceğimi bildirmek isterim.... |