Baharin kara bagladi
Günes soldu hos gamzelim
Yürek çostu kan agladi
Göze doldu yas gamzelim
Dünya malin neyedem sensiz
Anan aglar eller gamsiz
Gülbedenin düstu cansiz
Gelinligin tas gamzelim
Kokun gelir yeller ile
Türkulendin diller ile
Ugurlandin güller ile
Gönüllerde düs gamzelim
Ömür bir nefes bir dem
Hak böyle demis madem
Ilk göz agrim can Jüludem
Meleklere bas Gamzelim
Annesi: Husniye Demirbas
Dillinden: ALi Mahsuni
Bu siir bir annenin genç yasta kaybettigi kizina yazdigi siir cok diramatik bir olay...:((((((((((((
Julide kim? Ne olmuş Julide'ye?
Julide kim? Ne olmuş Julide'ye?
Genç yasta tirafik kazasinda kaybettigimiz bir arkadas
chatlakalper
19.07.2005, 14:30
çokda tatlıymış bee yazık.
Genç yasta tirafik kazasinda kaybettigimiz bir arkadas
Üzüldüm. Genç insanların kaybı çok üzücü oluyor.
evt bende cokkk üzüldum ben hem yazdim buraya hem agladim annesinin kizina duydugu hasretti özlemii........:((((((((((((((((((
TheGodfather
20.07.2005, 12:42
julide baya tatlı ve sevimli.Gerçekten çok üzüldüm. Benimde en yakın arkadaşlarımdan biri İzmirde trafik kazasında hayatını kaybetti.Acını yüreğimizde paylaşıyoruz Eda
munzur_hozat
21.07.2005, 00:19
Allah rahmet etsin, çok üzüldüm.
Bu siirin orjineli julidenin resminin uzerine yazilmis olaniiii
Hepimizin basimiz sagolsun :(((((((((
kafir.billah
21.07.2005, 19:15
Gerçekten çok üzüldüm..Ne dicemi bilemiyorum ama ailesine vesevenlerine başşağlığı dilemekten başka elimizden gelen birşey yok maalesef.
Gerçekten çok üzüldüm..Ne dicemi bilemiyorum ama ailesine vesevenlerine başşağlığı dilemekten başka elimizden gelen birşey yok maalesef.
sagol...
yaa edaa cok uzuldum bende cok aci gercekten allah rahmet eylesin hayatta en kotuu seyy bi anne icin evladini kaybetmesi bi evlat icinse annesini kaybetmesidir. nasil bir acii oldugunu tahminn ediyorr ve buyuk sabir diliyorum ailesine ates dustugu yeri yakar derler ama benim icimi yaktii anlayabilioyrum herkesin basii sagolsunn.
KIZILEFE
19.01.2006, 18:08
insanlar doğar büyür ve ölürler ama genç ölenler de insanın içinde bir burukluk olur kimse genç ölmesin
insanlar doğar büyür ve ölürler ama genç ölenler de insanın içinde bir burukluk olur kimse genç ölmesin
hakliisinnn:gosterge :gosterge :gosterge