Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖM den üyeleri rahatsız eden şahıslara

Serkan_Devrim
19.04.2006, 16:11
aleviforum (http://aleviforum.com) bilgi alışverişinin yapıldığı seviyeli bir forumdur. burası tanışma, sohbet vb forumlar değildir. üyelere ÖM den tanışma, selam, msn vb mesajlar atan seviyesiz kişiler buranın neresi olduğunu bilsinler. üyeleri, özellikle bayan üyeleri rahatsız eden kişilere duyurudur. şu saatten itibaren sert tedbirler alınacaktır. bazı karektersiz şahısların listesi var. bu kişiler benzer harekette bulunurlarsa sorgusuz sualsiz adaptasyona alınacaktır.

sayın aleviforum (http://aleviforum.com) üyeleri, sizi rahatsız eden kişileri derhal o an online olan modlara veya bana ÖM den bildiriniz.

Aleviforum yönetim ekibi adına
Serkan(ali ekber)

Serkan_Devrim
10.07.2006, 21:44
uyarıyı tekrarlamakta fayda var. burası Aleviforum (www.aleviforum.com/) dur. bilgi alışverişi forumudur. tanışma, slm msn isteme vb bir forum değildir. bu davranışlarda bulunan kişiler derhal adaptasyona alınacaktır.

sayın Aleviforum (www.aleviforum.com/) üyeleri, sizi ÖM ile rahatsız eden, tanışma, msn isteme vb mesaj atanları lütfen o an online olan bir moderatöre bildiriniz.
Aleviforum Yönetim Ekibi Adına
Serkan(ali ekber)

Hüseyin69
10.07.2006, 22:20
bu konuda genc bayan üyelerimize önemli bir sorumluluk düsüyor

Serkan_Devrim
12.08.2006, 18:04
yazıklar olsun. anlatamadık gitti. burası alevilik bilgi alışverişi topiğidir. bayan üyeleri rahatsız etme, evlenme teklifi etme, paradan bahsederek(seni rahat ettiririm vb) onurunu yitirecek kişilerin sitesi değildir. yalnış adrestesiniz. isim vererek rezil etmemi mi istiyorsunuz? forumumuzdan defolun.

Alevimen
12.08.2006, 18:14
yazıklar olsun. anlatamadık gitti. burası alevilik bilgi alışverişi topiğidir. bayan üyeleri rahatsız etme, evlenme teklifi etme, paradan bahsederek(seni rahat ettiririm vb) onurunu yitirecek kişilerin sitesi değildir. yalnış adrestesiniz. isim vererek rezil etmemi mi istiyorsunuz? forumumuzdan defolun.
Genelde profile göre alevi olmayanlardan böyle mikroplaşma oluyor (oranlara bakarsak), biz kapımızı açıyoruz ne olursan ol gene gel diyoruz ama yobazlık ve mendeburluk halen var...
Alevi canları bu konuda tebrik ediyorum gerçekten seviyeyi korumak için çok çalışıyorlar.