gulserap_62
19.04.2006, 20:27
Şu anda içinde sadece 1 kişi bulunan kayırlar köyüm kendisiyle başbaşa.aranızda kayırlı olan var mı varsa yazışmak beni çok mutlu eder.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Tunceli / Kayırlar / Ağaşenlik köyü gulserap_62 19.04.2006, 20:27 Şu anda içinde sadece 1 kişi bulunan kayırlar köyüm kendisiyle başbaşa.aranızda kayırlı olan var mı varsa yazışmak beni çok mutlu eder. HÜZÜNLÜ 25.07.2006, 16:14 merhaba kayırlar köyünden değilim ama o köye özlem duyan birini tanıdım istanbul da yaşıyor belki de o yüzden gözleri hüzünlü bakıyordu insanın kendi köklerinin olduğu yerden birilerini bulmak, yüreğini ona yakın hissetmek istemesi yaşadığı dünyanın ona yabancı gelmesindendir. köylerin boşalması aslında kendi özümüze olan yabancılaşmadan kaynaklanıyor ya da zorunluluklardan. ben hep eski evimizde doğup büyüdüğüm evde görüyorum rüyaları neden diye düşündüğümde kendimi ait hissettiğim yer diye düşünüyorum. içimizdeki özlemler geçmişe ise yaşadığımız an mutluluk vermiyor demektir umarım bir gün birileriyle karşılaşırsın köyünden.... kayıra seydi 01.09.2006, 21:24 bende kayırlar köyündenim keanu_1907 01.09.2006, 21:36 ya ben bu sene bu kayırlar köyüne gittim o yoldan barap ve yoncalığa kadar yolun elverişli olduğu yere gitttim babmlarda ordakileri bliyo bizim eve ÇE HESE EME diyolarmış belki bilirsiniz bide ben kayıra sydi diye birisini de duymuştum tanıyomuyum seni acaba kayıra seydi 02.09.2006, 00:06 selam arkadaş bizim köye kayıra seydi diyolar bizim evede çe bava müslüm diyolar belki duymuşsundur zelal_sultan 13.10.2006, 14:21 Munzur Dağı Munzur dağı neden hiç erimez karın Kimedir senin bu kadar nazın Telleri kopmuş çalmıyor sazın Dertlisin sende biliyorum munzur dağı Kaldırmışsın başını bakarsın göklere Uzatmışsın kollarını acaba kimlere Açmışsın eteklerini derelere köylere Dertlisin sende biliyorum munzur dağı Kimbilir tarihin neleri saklıyor O bağrında hangi yiğitler yatıyor Bütün heryerde senin ismin yazıyor Dertlisin sende biliyorum munzur dağı Sıtlarında hiç yeşillikler açmamaış Galiba sendede hiç derman kalmamış Gençliğin gitmiş benzin sararmış Dertlisin sende biliyorum munzur dağı Üzülme munzur dağı kaderimiz böyleymiş Yiğit sevgiliyi yitirince yaşamayı neylermiş Bizim gibi nice garipler buralardan gelip,gitmiş Dertlisin sende benim gibi,biliyorum munzur dağı offfff munzur off... dersim seni çok özledimm.. |