Orijinalini görmek için tıklayınız : chatlakalper...

celikmslm
19.07.2005, 19:33
Arkadaşlar şuanda moderatör olan chatlakalper moderatörlük aldığından beri çok değişti sanırım sizlerde bunun farkındasınız .
Buna halk değimi olarak HAVALANDI diyoruz bir başka dilde ise ŞIMARDI diyoruz bu paltform gördüğüme göre özgür bir paltform olmayacak en azından chatlakalper var oldukça bu forumdan çok fazla birşey beklemiyoruz.

Bu kadar baskı bu kadar banlama ilk defa bu sitede karşılaşıyorum inanılması güç bir olay ...

Chatlakalper kendine çeki düzen ver ..

BİR ÖLÜRÜZ BİN DOĞARIZ ..

Alevi_Cocuk:3D_NG (27

kafir.billah
19.07.2005, 19:57
Chatlak Alper nerdesin cevap versene yahu :)
Banlamaya bende karşıyım
Bende banlandım ama en azından biraz daha seviyeli olmak gerektiği kanısına vardım.
Banlanan herkes foruma tekrar girebilmeli diye düşünüyorum.Kendi bilgisayarımdan girebilmek için Ip nosunu değiştirmekten bıktım usandım :)

munzur_hozat
19.07.2005, 20:14
alper iyi bir cocuktur yaw ne istiyorsunuz gücünüz yetiyorsa bana gelin yakarım valla.

celikmslm
19.07.2005, 20:18
işte bu tür insanlar banlanmıyor neden ??

Çünkü chatlakalper i savunuyor chatlakalper de banlayamıyor dolayısıyla..

munzur_hozat
19.07.2005, 20:25
tartışmaya girmiyorum

celikmslm
19.07.2005, 20:27
Girmene gerek yok DOST ACI SÖYLER .

munzur_hozat
19.07.2005, 20:29
i don't understand you.

Alevimen
19.07.2005, 20:30
celikmslm, sizi tanımıyorum ve hakkınızda yorum yapamam. Eğer mesajlarınızı ölçü alarak sizin gibi kişiler hakkında yorum yapmak zorunda kalırsam soğuktan güneş ışığını aramaktan verem olurdum.

Sinerji yaratacak olgunluğa sahip deyilsiniz. Ve bu tür konular açıp forumu kirletmek ve kötü hava yaratma hedefini takip etmeyin yoksa forum-kaderiniz 'arkadaşınız' gibi sonuçlanır bundan emin olabilirsiniz.

konuyu şimdilik kapatıyorum.

chatlakalper
20.07.2005, 09:58
Kimseye hesap vermek zorunda değilim, madem bu iş bu duruma geldi bir kaç söz söylemeden edemeyeceğim. Forum da hiç bir şekilde gıcıklığına olsun bir harakette bulunmadım. Ne yapıyorsam bu adminimin doğrultusunda oluyor ondan habersiz hiç bir iş yapmıyorum gerekli gördüğüm şeyleri önce ona bildiriyorum daha sonrada uyguluyorum. Ben neysem oyum hiç bir zamanda değişmedim. Evet daha öncede söylemiştim ve söylemektede sakınca görmüyorum burası özgür bir tartışma platformu istemeyen gider. Aramızda bazı alevi milliyetçilerinin sünni olmamdan dolayı uyguladığı provakasyonlara hiç bir zaman fırsatda vermeyeceğim.

Saygılar