kurtulus58
20.04.2006, 15:50
Arkadaşlar sivas karaçayırlı oolmaktan her zaman gurur duymuşumdur. Başka Karaçayırlı arkadaşlar var mı?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas / Karaçayır kurtulus58 20.04.2006, 15:50 Arkadaşlar sivas karaçayırlı oolmaktan her zaman gurur duymuşumdur. Başka Karaçayırlı arkadaşlar var mı? erayY 20.04.2006, 21:09 sadece birkaç tanıdık var o kadar... kurtulus58 21.04.2006, 13:02 sivas merkez karacayır köyünden olna arkadaslar eger tanısmak isterseniz yazısalım ben karacayırlıyım ismim kurtuluş bir birimişzden kopmayalım birlik olalım herkese selamlar.. kurtulus58 24.04.2006, 16:10 arkadaslar karacayırlılar kimse yokmu ya çagrı yaptım amam kimse bakmadımı karacayırlılar veya yakın köylüler karacayırlı olan arkadaslar cevap yazarsanız seviniriz zaman birlik olma zamanı... tüm yoldaslara selamlar.. kurtulus58 10.05.2006, 15:18 arkadaslar okadar mesaj yazdım kimse mesajlarıma cevap vermedimi sivas merkez karacayır köyünmden olan yada yakın köylüler yokmu.. biz bukadar azınlık degiliz neredesiniz arkadaslar tanısalım.. herkese selamlar. devran58 18.05.2006, 00:42 mrb gardas benim babannemde karaçayirli ben deilim ama çok akraba ve arkadasim var ali biçer bi tane arkadas1m ahmet üter var ibrahim güler hasan üter daha bir sürü benim ad1m msutafa alibaba da oturyodum kurtulus58 18.05.2006, 17:17 selam gardaş. nasılsın ben de kolejde oturdum. şu an izmirdeyim. ismim kurtuluş yıldırım. ethemlerdenik. baba tarafı da sarımurtaza derler. babannenlere söyle belki tanır. kendine iyi bak gardaş kurtulus58 20.05.2006, 12:40 mustafa gardas sende bizim köylüymüşsün ya bizimkilre söyledim hatta ben seni tanmıyorum ama abini yeneri tanıyorum. bizimkilere sordum anlattı buınlar bunlar diye evdekilere selam kib gardas devran58 26.05.2006, 00:28 gardas onlar benim abim degil hala oglu oluyolarsen kolejde nerde oturdun orda çok arkadasim var eren abi kardesi erdal kuscu yusuf mustafa ora benim mekan ya devran58 28.05.2006, 12:50 benim babannemin adi hayriye babam da alibaba da firinci ahmet derler hulyasera 04.06.2006, 21:44 ben de hep babamlardan duyarım karaçayırı:) Alevi_CeM_58 18.06.2006, 09:59 arkadaslar benım karacayırlı arkadasım cok alıbaba da oturuyorum zaten alibaba da ya Tokuslu yada Karacayırlı cok =) ya Mustafa sen demıssın ya Fırıncı ahmet dıye ya gardas sen sakın benım sınıf arkadasım olma ben Cem Acıkgoz ?? sevgi filiz 06.07.2006, 02:35 Bende KaraÇayirliyim Nerede YaŞiyorsun sevgi filiz 06.07.2006, 19:49 ben de hep babamlardan duyarım karaçayırı:) selam bende karaçayırlıyım bir karaçayırlı olarak köylülerimi tanımadığım için çok üzülüyorum sen nerede yaşıyorsun sevgi filiz 08.07.2006, 01:56 merhaba kurtuluş bende karaçayırlıyım kimlerdensin Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) merhabalar bende karaçayırlıyım herzaman karaçayırlı olmaktan grur duydum sevgi filiz 20.07.2006, 01:40 merhaba bende karaçayırlıyım kadir dedenin torunlarındanım Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen) karaçayırlı olmak ayrıcalıktır bende bir karaçayırlı olmaktan herzaman gurur duymuşumdur kurtulus58 12.08.2006, 10:15 gardas ben askerdeyim acemilik yeni biitti bilg elimize aldık. bazna yazmıssın ben yazamadım simdide aksaray cıktı. kuscu yusuffu felan hepsini tanıyorum onlara sorsan benitanırlar... saygılar herkese sealm sizinkilere sölesen tanırlar bizinmkşileri ethemgil yada sarı murtaza gil derler efsane 14.09.2007, 03:00 merhaba arkadaşlar.... Bende karaçayırlıyım (: Göçlerden Turgut :D kurtuluş sanırım sen hüseyinin akrabasısın ;) benim çok yakın bi arkadaşımdı 2-3 yıl aynı mahallede oturduk. Alibaba karakolunun yanında oturuyorum. bağlama ustası, yada bilgisayar manyağı diye sorarsanız kim olsa gösterir beni ;) ayrıca msn adresimi isteyenler özelden msj yazsınlar.. şuna bak ya köyde yaşıtlarım yok diye üzülürken birbirimizi nerelerde buluyoruz :D alibabali 12.10.2007, 14:46 amcamın hanımı karaçayırlı.ismi ismihan önceden gökçe bostan mahallesinde oturduk.kardeşleri ilhan,muharrem yeter, ogulları salman ibrahim birde halil amca var oglu lakabı küpeli birde avukat tahsin yeğiner var hepsi akrabaydı. saygılarımla. alibabali 12.10.2007, 14:48 amcamın hanımı karaçayırlı.ismi ismihan önceden gökçe bostan mahallesinde oturduk.kardeşleri ilhan,muharrem yeter, ogulları salman ibrahim birde halil amca var oglu lakabı küpeli birde avukat tahsin yeğiner var hepsi akrabaydı. saygılarımla. duygu_svs 12.10.2007, 17:44 slm arkadaşlar bende karaçayırlıyım yanı annem karaçayırlııı:) emre 04.11.2007, 20:51 bende karacayirliyim sigirci muharremin torunu yadigar im büyüklerin beni tanir arastirirsan belki sende beni tanirsin öpt merhaba biz sizinle galiba komsuyuz önceden gökcebostanda mezarligin yaninda oturuyorduk. ben topal agcanin oglu yadigarim belki hatirlarsin saygilar arkadaslar karacayirliyim demekle olmuyor birlik beraberlik dosluk muhabbet lazim. baska sitelere bakiyorum her köyün sitesi var gelin bizde köyümüzün sitesini kuralim. karacayirli olmaktan gurur duyuyorum. alevi foruma cok tessekkür ediyorum bizlere böyle temiz bir site hazirladiklari icin herkese candan sevgiler. GELIN CANLAR BIR OLALIM.... saygilar yadigar koca http://yucebacalim.azbuz.com/index.jsp herkesi sitemize bekleriz... emre 05.11.2007, 20:56 karacayirli gencler lütfen tanisip yakinlasalim,son 6aydan beri kimse burda yazismamis.benim köyümüzle ilgili güzel düsüncelerim var.sizler bilmezsiniz ama büyükleriniz benim dedemi babami amcalarimi tanirlar.dedem sigirci muharrem,babama haci yusuf derlerdi.ben askerden sonra yurt disina yerlestim.ismim yadigar.ilerde her konuda genc arkadaslarla fikir paylasimi yapabiliriz.karacayirlli oldugunuz icin övünün.tanisalim birlik olalim.hepinizini yürekten seviyor öpüyorum. duygu_svs 08.11.2007, 18:37 benim babannemin adi hayriye babam da alibaba da firinci ahmet derler slmm mustafaaa senmısın bu devrannn:) duygu_svs 08.11.2007, 18:39 merhaba arkadaşlar.... Bende karaçayırlıyım (: Göçlerden Turgut :D kurtuluş sanırım sen hüseyinin akrabasısın ;) benim çok yakın bi arkadaşımdı 2-3 yıl aynı mahallede oturduk. Alibaba karakolunun yanında oturuyorum. bağlama ustası, yada bilgisayar manyağı diye sorarsanız kim olsa gösterir beni ;) ayrıca msn adresimi isteyenler özelden msj yazsınlar.. şuna bak ya köyde yaşıtlarım yok diye üzülürken birbirimizi nerelerde buluyoruz :D :) sanırım senı tanıyorummm zülfüü teyzemden dolayııı:) kurti_58 22.12.2007, 22:29 ya sevgi filiz bende izmirde oturuyorum karacayırlıyım anne tarafı ethemgil baba tarafı sarı murtazagil derler bilmem bilirmisin sen kimlerden? onur can 04.02.2008, 22:42 merhaba arkadaşlar benim babamda imranlı karaçayırlı.Bi arkadaş merkez karaçayır köyü demiş imranlı karaçayır değil mi? kusura bakmayın hiç ama hiç kimseyi tanımıyorum yeni üyeyim zaten babam karaçayırlı dedem gazoz yaparmış hatta. belki bi akraba çıkarrr. tekrardan herkese kocaman selamlar. AleviBektas77 07.04.2008, 14:57 merhaba, karacayir köyü hangi ocagani baglidir? Pir Sultan Abdal Ocagina veya Garib Musa Ocagina bagli olabilirmi? Duydumu göre Karacayir'lilar Siavs Divriği'den gelmisler. |