Orijinalini görmek için tıklayınız : Adana / Kızıldereköyü
aywaro01 20.04.2006, 19:09 :) selamlar kızıldere köyündenim bn hos bir mevkide bulunması ile beraber alevili ile ünlü biryerdir kızılderelimisin dedilermi ooo sendemi alevisinn derler bu yıla kadar kızıldere böyle tanındı ama bazı kişilerin çabaları ile ve çabamızla sonunda yıllar sonra alevi köyüne bir cem evi yaptık ilginç diğilmi bu:.....................................??? yorum sizin:)
Hoşgeldin can ;) Adanalı canlar görmek gerçekten güzel.
Bir sorum olacak.Adananın Alevi Nüfus yoğunluğu nedir? % verebilir misin ?
aywaro01 24.04.2006, 13:51 selamlar can bn aywaro01 dediğim gibi adanalı olmak ve alevi olmak çok güzel yüzdesi şöyeki adana Türkiye de 4. büyük ildir. Bu bakımdan içinde hertürlü insa vardır alevi sünni kürdü hristiyanı göçmeni hercesit yani ama adana da yaklasık neredeyse nüfusunun yarısı na yaklasmıs durumda
%36 dır yani 250.000 veya 300.000 arası nüfuslu alevi var ok bu köyle başka sorularınız olursa sevinirim yanıtlarım... sewgilerimi saygılarımı sunuyorum hızır gibi hz. ali başnızda olsun :) TÜRKÜ İLE KAL:)
macera83 06.05.2006, 14:47 evet kızıldere köyündenmisin? tanışmak isterim can...
aywaro01 10.05.2006, 15:21 tabiki maceracı tanısabiliriz özel mesajına bak istersen sewgiler saygılar
evet kızıldere köyündenmisin? tanışmak isterim can...
keklikoluk köyü 13.09.2006, 18:13 Kızıldere, Ceyhan'a bağlı değil mi? Zamanında Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş'tan birçok aile Kozan, Kadirli, Cayhan taraflarına göçmüş.
serkanbaki 24.09.2006, 05:58 arkadaşlar kızıldere köyünü duymuştum.gelip de görmek isterim.bu arada durasandede köyü var oraya gelmiştim.saygılar.
aywaro01 24.09.2006, 11:38 serkan baki kızıldere köyü misise girdikten sonra köprü yolunu takip edip yol boyu devam edip iki dağ arasındaki köydür sevgilerimle
serkanbaki 24.09.2006, 12:13 serkan baki kızıldere köyü misise girdikten sonra köprü yolunu takip edip yol boyu devam edip iki dağ arasındaki köydür sevgilerimle
teşekkür ederim kardeşim.yolum düşerse eğer oralara gelirim.çok merak ettim çünkü:)
mesuteren 12.10.2006, 12:22 Adanada üniversitede okurken bir hocamız vardı.Muzaffer Tekin.Kızıldere Köyün dendi.Bir sefer gitmiştim onun sayesinde.Bir Ceyhan Mercimek Köyü var.Hakkı Bulut un köyü.Cem de saz çalmaya gitmiştim.
aywaro01 14.10.2006, 17:03 Adanada üniversitede okurken bir hocamız vardı.Muzaffer Tekin.Kızıldere Köyün dendi.Bir sefer gitmiştim onun sayesinde.Bir Ceyhan Mercimek Köyü var.Hakkı Bulut un köyü.Cem de saz çalmaya gitmiştim.
umarım birdahaki sefere mutlak kızıldere köyünde açılacak olan cem evine gelip orda beraber çalarız olmaz mı saygılar
kızıldere koyunden akrabalarımız vardır :) pek tanımam ama tanıdlarımda vardır..
Selamlar..
aywaro01 27.10.2006, 11:14 kızıldere koyunden akrabalarımız vardır :) pek tanımam ama tanıdlarımda vardır..
Selamlar..
acaba isimleri neler dir can ben eray yayar
Adanada üniversitede okurken bir hocamız vardı.Muzaffer Tekin.Kızıldere Köyün dendi.Bir sefer gitmiştim onun sayesinde.Bir Ceyhan Mercimek Köyü var.Hakkı Bulut un köyü.Cem de saz çalmaya gitmiştim.
mercimek köyüne birden daha bir çok kere gittim:P cem evi olduğunu yeni senden duydum orsı alevi köyü değil bundan kesinlikle eminim cem evi de yoktu en son ...kızıldeerreeee kkööyyüüüü meşhur adanada kızıldere nini yeri ayrıdır birde kürkçülerin orda bir alevi köyü var adını unuttum orasıda güzeldi köy girişine kocaman bir yazıyla sivsı unutmadık chp tek yol devrim yazıları var inşalklah kızıldere köyünü de ziyaret edeceğim
Ali sağlam 06.11.2006, 21:47 Adana- Ceyhan Alevi Köyleri
Dereköy
Kızıldere Köyü
Durhasandede Köyü
Feke
Tokmanaklı Köyü
Kozan
Ayşehoca Köyü
Pozantı
Hamidiye Köyü
Tufanbeyli
Evci köyü
Hanyeri Köyü
aywaro01 11.11.2006, 15:24 mercimek köyüne birden daha bir çok kere gittim:P cem evi olduğunu yeni senden duydum orsı alevi köyü değil bundan kesinlikle eminim cem evi de yoktu en son ...kızıldeerreeee kkööyyüüüü meşhur adanada kızıldere nini yeri ayrıdır birde kürkçülerin orda bir alevi köyü var adını unuttum orasıda güzeldi köy girişine kocaman bir yazıyla sivsı unutmadık chp tek yol devrim yazıları var inşalklah kızıldere köyünü de ziyaret edeceğim
en kısa zamanda bekleriz kızıldere köyüne bu önümüzdeki iki ay içindede cem evi kuruluyor zaten derneğimiz kuruldu (HACI BEKTAS VELİ KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ DİYE konser hazırlıgını ben yapıyorum ünlü sanatcılarımız olaccak mustafa özarslan berrin suları aynur hashas gibi beklerim
aywaro01 11.11.2006, 15:34 Adana- Ceyhan Alevi Köyleri
Dereköy
Kızıldere Köyü
Durhasandede Köyü
Feke
Tokmanaklı Köyü
Kozan
Ayşehoca Köyü
Pozantı
Hamidiye Köyü
Tufanbeyli
Evci köyü
Hanyeri Köyü
tesekkürler can
StormOcean 16.11.2006, 13:24 Selamlar arkadaşlar yeni üye oldum gezinirken bi Adanalı olarak yazmamak olmaz dedim.Aslında kızıldere köyünü duymuştum da yerini yeni öğreniyorum...Ben merkezdeyim...Ama doğduğum yer eskiden köydü şimdi ise güzel bi mahalle Akkapı mahallesi...
aywaro01 26.11.2006, 13:00 Selamlar arkadaşlar yeni üye oldum gezinirken bi Adanalı olarak yazmamak olmaz dedim.Aslında kızıldere köyünü duymuştum da yerini yeni öğreniyorum...Ben merkezdeyim...Ama doğduğum yer eskiden köydü şimdi ise güzel bi mahalle Akkapı mahallesi...
selam can mrhblar seni de aramızda görmek güzel köyümüz ceyhana bağlı aleviliiği ile ünlü bir köy misisi geçince ileridekiiki dağ arasında olan sirin bir köydür 350 hanesi ve 1 600 kişi si ile sirin bir köydür ayrıca cem evi açılısımızda olacaktır ki sizleride görmek isteriz...
Adana- Ceyhan Alevi Köyleri
Dereköy
Kızıldere Köyü
Durhasandede Köyü
Feke
Tokmanaklı Köyü
Kozan
Ayşehoca Köyü
Pozantı
Hamidiye Köyü
Tufanbeyli
Evci köyü
Hanyeri Köyü
tufanbeylı akçal .taşpınar.belbaşı.
kizildereli 20.12.2006, 14:32 selam lar bende kizildere koyundenim yurt disindayim benimle tanismak istermisin
kizildereli 20.12.2006, 14:43 kizildereliler bulun beni canlar cok uzaklardayim beni anliyorsunuz dur dingo.hakan@hotmail.com
kizildereli 21.12.2006, 00:28 adim hakan aslen K.MARASLIYIM MERSIN de dogdum ADANA CEYHAN KIZILDERE KOYUNDE BUGUDUM su anda NORWEC te yasamaktayim canlar KIZILDERE KOYUME CEM EVI yapiliyormus okudugum kadariyla benim nasil bir yardimim dokunur koylulerime duyrulur irtibat kurun benimle sevgiler can dostlarim :)
zehra5297106 05.01.2007, 23:04 Merhaba arkadaş.Ben de KIZILDERE KÖYÜNDENİM.Köylümü bu sitede görmek mutlu etti beni.Köye sık gidip gelmediğimden ismen tanımıyorum seni.Eskişehir de üniversitede okuyorum.SEVGİ VE UMUTLA KAL
zehra5297106 05.01.2007, 23:14 kizildereliler bulun beni canlar cok uzaklardayim beni anliyorsunuz dur dingo.hakan@hotmail.com
Merhaba.Bu sitede bizim köylülerin varlığını bilmek mutluluk verici.Tanışalım mı arkadaşım?Köyde kimlerdensin?Barış ve sevgiyle kal...:rolleyes:
zehra5297106 05.01.2007, 23:20 :) selamlar kızıldere köyündenim bn hos bir mevkide bulunması ile beraber alevili ile ünlü biryerdir kızılderelimisin dedilermi ooo sendemi alevisinn derler bu yıla kadar kızıldere böyle tanındı ama bazı kişilerin çabaları ile ve çabamızla sonunda yıllar sonra alevi köyüne bir cem evi yaptık ilginç diğilmi bu:.....................................??? yorum sizin:)
Selam dost.Ben de KIZILDERE KÖYÜNDENİM.Eskişehirde üniversitede okuyorum.Kimlerdensin sen?Çok iyi tanımıyorum köydekileri.Mutlu kal:rolleyes:
kizildereli 08.01.2007, 14:00 tufanbeylı akçal .taşpınar.belbaşı.
ali seni taniyorum sende beni taniyorsun (unutumu sandin sandin unutmadim ki):red_india
kizildereli 08.01.2007, 14:28 ali seni taniyorum sende beni taniyorsun (unutumu sandin sandin unutmadim ki):red_india
alizaynike alirim anahtarini uzak durma kako no lo avoci mer buya meroo merooo
kizildereli 08.01.2007, 14:29 ali baglanti kur benimle dertleselim biraz
kizildereli 08.01.2007, 14:31 :thumbup1: ali seni taniyorum sende beni taniyorsun (unutumu sandin sandin unutmadim ki):red_india
alizaynike alirim anahtarini uzak durma kako no lo avoci mer buya meroo merooo
GüneyinEfendisi 05.02.2007, 03:51 Adana- Ceyhan Alevi Köyleri
Dereköy
Kızıldere Köyü
Durhasandede Köyü
Feke
Tokmanaklı Köyü
Kozan
Ayşehoca Köyü
Pozantı
Hamidiye Köyü
Tufanbeyli
Evci köyü
Hanyeri Köyü
Birde Sarıbahce var. Bende Ceyhan'lıyım
Kemal Göçer 17.02.2007, 20:30 selam arkadaşım bende kızılderedenim sen kimlerdensin malum bizim köyde aşagı yukarı herkes birbiriyle akrabadır.ben göçer lerdenim bende 2 aydan beri köyden uzak gurbette yaşıyorum. tanıştığıma sevindim.
erayyayar 18.02.2007, 11:07 http://img204.imageshack.us/img204/5286/tanjuduman66ad6uc8.jpg
SELAM kemal kardes ben Eray YAYAR Suat YAYAR'ın oğlu Hacı YAYAR'ın torunuyum
bu başlık bana aıtdır aywaro benım yanı erayyayar@hotmail.com dan görüsürüz saygılar
serkanbaki 19.02.2007, 20:26 ben de ceyhan durasandede köyündeki ziyarete gelmiştim.aslen mersin mut tahtacısıyım ama kökümüz izmir narlıdereden geliyor.zannedersem ceyhandaki diğer köyler de tahtacı köyleri.durasandede köyündekilerin de narlıdereden geldiklerini biliyorum sadece
erayyayar 21.02.2007, 15:59 dogru bılgı dogru anlayıs tebrıkler bu arada KEMAL GÖCER cevabını beklıyorum
vay zakirsin demek mesuteren can ne güzel.. ben hep olmak isterim de..
E_f_e_44 23.02.2007, 16:15 SLM canlar ben malatya hekımhan dan servet tum alevileri ve kendini insan gibi görenkeri sllm lıyorum ÇETİNKAYA ailesine candan slm
Slm dost aramiza hosgeldin benim yengemde o köyden.
E_f_e_44 24.02.2007, 11:28 slm azad tanıstıgımıza memnun oldum da senın yengen malatya lı mı ceyhan lı mı onu anlamadım yazarsan eger sevınırım. alevi arkadaslarımla yazısmak cok hoş
E_f_e_44 24.02.2007, 11:30 slm azad yengen malatya lkı mı ceyhanlı mım anlamadım benı bılgılendırırsen sevınırım sen alı cetınkaya yı tanıyormusun cmyo na gıdıyor
erayyayar 01.03.2007, 13:52 merhabalr canlar son yazılan kısıler sızler ceyhanın kızıldere köyundenmısınız kendınızı bır tanıtın
kozan da alevilerde yaşamaktadır ama tamamı alevi değildir...
erayyayar 02.03.2007, 10:59 kozan da tam olarak alevi kitlesi yok denecek kadar azdır... tabiri cahizse yobaz dıyebılırız..
kizildereli 07.03.2007, 17:09 kozan da tam olarak alevi kitlesi yok denecek kadar azdır... tabiri cahizse yobaz dıyebılırız..
eray za kaldi bugun den sonra 3 gunum var koydeyim insallah
kizil dereye gidiyorum kizildereyeeeeeeeeeeeeeee:thumbup: :001_tt1:
Kizildere Köyü gercekten etraftaki köylerden en güzeli diyebilirim.Bende ayni zamanda Kizildere Köyünden geliyorum, fakat Almanya´da ikamet ediyorum.
Ama herkesin köyümüzü görmeye gelmesini beklerim.
Adana/Ceyhan Kizildere Köyünden alanlar varmi?Varsa tanisabilirmiyiz.
Hünkar Deniz
erayyayar 14.03.2007, 13:58 selam hunkar denız ben müzisyen eray yayar bağlama calıyorum kızıldere lçyündenim ayrıca konu başlıgı bana aıtdır zaten sevgılerımle
Selam dost.Ben de KIZILDERE KÖYÜNDENİM.Eskişehirde üniversitede okuyorum.Kimlerdensin sen?Çok iyi tanımıyorum köydekileri.Mutlu kal:rolleyes:
Merhaba Zehra,
kusura bakma seni cikaramadim.Kendini tanitirmisin.
Ben Hünkar Deniz.Kizildere Köyündenim, ALmanyada üniversite son sinivtayim.
Kendine iyi bak. Eger ailen beni taniyorsa selamlar!
arkadaşlar kızıldere köyünü duymuştum.gelip de görmek isterim.bu arada durasandede köyü var oraya gelmiştim.saygılar.
merhaba canlar ben çilem Kızılderede annemin teyzesi, Durhasandedeyse benim teyzemler yaşıyor anneannemin köyü çünkü...ben durhasanı gördüm de kızıldereyi görmedim....
:detective
merhabalr canlar son yazılan kısıler sızler ceyhanın kızıldere köyundenmısınız kendınızı bır tanıtın
merhaba ben değilim....siz adana merkezde misiniz? konservatuar mezunu musunuz? ben de bağlama çalıyorum ama teorik eksikliğim var.....
erayyayar 16.03.2007, 10:19 canlar konu basşlıgı bana aıtdır kızıldere köyundenım çilem hanım bağlama hakkında düsüncenı okudum sana mesaj yolladım ordan okuyabılırsın
kizildereli 03.04.2007, 02:47 Merhaba Zehra,
kusura bakma seni cikaramadim.Kendini tanitirmisin.
Ben Hünkar Deniz.Kizildere Köyündenim, ALmanyada üniversite son sinivtayim.
Kendine iyi bak. Eger ailen beni taniyorsa selamlar!
selam hunkar ben hakan aksu kizilderedenim ama norwecte yasiyorum kendinden biraz bah sedermisin
kizildereli 03.04.2007, 02:57 selam zahra nasilsin bacim iyisindir insallah 1 hafta oncesine kadar koydeydim cok harikaydi köy vallahi babanla konustum biraz sohpet etik seni cekistir dik biraz :) baban beni cok iyi taniyor beni gorunce sasirdi biraz normal tabi ben olacagim nerden aklina gelsin adamin biraz dedim ama baya konustuk
erayyayar 03.04.2007, 11:21 oooo hakan abı ben hep ordaydım gelmedın mersın adana dolastın ben gıttım ısımden dolayı sen köye gelmıssın olacak ısmı yanııı hakan abı
ibrahim_tas 09.04.2007, 12:08 :) selamlar kızıldere köyündenim bn hos bir mevkide bulunması ile beraber alevili ile ünlü biryerdir kızılderelimisin dedilermi ooo sendemi alevisinn derler bu yıla kadar kızıldere böyle tanındı ama bazı kişilerin çabaları ile ve çabamızla sonunda yıllar sonra alevi köyüne bir cem evi yaptık ilginç diğilmi bu:.....................................??? yorum sizin:)
merhab arkadaş ben sivasın kangal ilçesindenim yıllar önce bizden birinin sizin köyünüze göç ettiği söylenir ama bir türlü bu konuyla ilgili bilği alamadık benim adım ibrahim taş irtibat kurarsanız çok menmun olurum adresim www.ibrahim_tas@68mynet.com
kizildereli 09.04.2007, 19:25 oooo hakan abı ben hep ordaydım gelmedın mersın adana dolastın ben gıttım ısımden dolayı sen köye gelmıssın olacak ısmı yanııı hakan abı
vallahi eray cigim geldim bir kac gun de koyde kaldim cappar abinin babasi mersinde amaliyat oluyor du mersine gectik benim de zaman im kisitli oldugu icin fazla duramadim koyde bir daha ki sefere insallah kizmak yok :)) ok
Hakan ne haber nasilsin?Sen yasiyon mu ya?Lan sonunda Norvecide fethettin ya helal olsun.Sen beni tanidin, ümit ederim.Biz ilkokulda ayni sinitaydik.Sen Hassiki Cov Bal´lin torunusun degil mi?
ya ben seni resimde ilk önce taniyamadim.Cok degismissin.Senin MSN adresin varmi.Benimkini veriyorum h_deniz@hotmail.de.Eger karsilarirsak bir derin sohbet ederiz.
Ben Almaya´nin Hannover sehrinde Elektrik Elektronik Mühendisligi Bölümü son siniv ögrencisim. Yas 28, hala ögrenciyiz:-).Ne yapalim saglik olsun.
Hakan kendine iyi bak, sevgiyle kal.Görüsmek üzere.
Hünkar Deniz
erayyayar 15.04.2007, 11:08 merhab arkadaş ben sivasın kangal ilçesindenim yıllar önce bizden birinin sizin köyünüze göç ettiği söylenir ama bir türlü bu konuyla ilgili bilği alamadık benim adım ibrahim taş irtibat kurarsanız çok menmun olurum adresim www.ibrahim_tas@68mynet.com
selamlar candostum mesaj ılettım sana gelmemısse bıle benı
erayyayar@mynet.com dan veya erayyayar@hotmail.com dan bulabılrısın sevgılerımle
aywaro01 (erayyayar)
erayyayar 15.04.2007, 11:11 vallahi eray cigim geldim bir kac gun de koyde kaldim cappar abinin babasi mersinde amaliyat oluyor du mersine gectik benim de zaman im kisitli oldugu icin fazla duramadim koyde bir daha ki sefere insallah kizmak yok :)) ok
ya sende bızı sattın bıranda yaaaa :):) neysee görüsmek üzere sevgilerimle
aywaro01(erayyayar)
kizildereli 26.04.2007, 03:14 hunkar lan valahi dusunuyorum dusunuyorum cikaramadim boyle bir daldim cok eskiye dogru lan cikardim valahi diyorum o ee nasilsin iyisindir insallah kardes bu 78 lilerde bir haltlar var vallahi ya devrimci oluyor lar yada emek ci kimileri de halen okumaya calisiyor :) kako valahi dedigin gibi buralari da fet etim sonunda simdi de himalayalari dusunuyorum:)ne yapim dunyanin kahrini benmi cekecem zaten cekecegimi cektim simdi sefasindayiz bakalim nereye kadar giderse hunkar bu benim adresim www.sila.aksu@hotmail.com lan ekle de bir ara goruselim valahi cok uzun zaman oldu dertlesiriz biraz gerilere dogru bir yolculuk yapariz ok kendine iyi bak gorusmek dilegiyle byy
Ne haber, nasil gidiyor hayat.Tesekkürler Mesajin icin.Ben senin MSN Adresini listeme kaydettim, karsilasirsak uzun uzun sohbet ederiz.Sen hangi günler ve saatlerde MSN´de olabiliyorsun?Asagi yukari günü ve saati söyleyebilirsen, bende belki kendimi ona göre ayarlar ve konusabiliriz.
Kendine iyi bak.Selamlar.
Hünkar Deniz
behice serap tu 05.05.2007, 17:49 merhabalar bende ceyhan kızıldere köyündenim.Ve köyümdenkardeşlerimi burada görmek nasıl mutlu etti bilemezsiniz.Sevgilerimle
erayyayar 05.05.2007, 19:55 selam can serap hosgeldın sevgılerımle bende kızıldere köyunden eray yayar :)
Merhaba Serap Can,Benimde Kızıldere Köyünde Çok Akrabam Var.Soyadı Orbay Ve Canbey Olanlar Benim Akrabalarım Belki Tanırsın..merhabalar bende ceyhan kızıldere köyündenim.Ve köyümdenkardeşlerimi burada görmek nasıl mutlu etti bilemezsiniz.Sevgilerimle
erayyayar 07.05.2007, 10:34 selamlar candost sende hosgeldın
kizildereli 11.05.2007, 05:30 Ne haber, nasil gidiyor hayat.Tesekkürler Mesajin icin.Ben senin MSN Adresini listeme kaydettim, karsilasirsak uzun uzun sohbet ederiz.Sen hangi günler ve saatlerde MSN´de olabiliyorsun?Asagi yukari günü ve saati söyleyebilirsen, bende belki kendimi ona göre ayarlar ve konusabiliriz.
Kendine iyi bak.Selamlar.
Hünkar Deniz
hunkar ben geelikle geceleri calisiyorumm ama cumartesi pazar evde oluyorumm geceleri gec saatlerde msn acik sabaha kadar takiliyorumm bilir sin istee oyun falan oynuyorum zaman gecsindiyee:) neyapim ki baskaa cuma gunleri oglen evde oluyorum geneliklee bekliyorum bakkk
gurusmek dilegiyle
kizildereli 11.05.2007, 05:31 Merhaba Serap Can,Benimde Kızıldere Köyünde Çok Akrabam Var.Soyadı Orbay Ve Canbey Olanlar Benim Akrabalarım Belki Tanırsın..
orbay lari iyi tanirim koylumm bektas orbay arkadasim olur abisi huseyinide tanirimm seviyle kal goruselim
kizildereli 11.05.2007, 05:35 selamlar candost sende hosgeldın
eray hayir dir gardas ayranda icmedik ayri dusaelim kustunmu yoksa can cana darilmazz arayip sormuyonda hayirsiz:) tabi ki sende kendince haklisin ama inanki zamanim kisitliydi kusme abine ok sevgiyle kal guzel kardesim kusmek yok tamam kendine iyi bak by:thumbup1:
kizildereli 11.05.2007, 05:50 merhabalar bende ceyhan kızıldere köyündenim.Ve köyümdenkardeşlerimi burada görmek nasıl mutlu etti bilemezsiniz.Sevgilerimle
koylum kimlerdeen sin gi kendinden bahset biraz bizde kizildereliyiz gurbetcilerinden dertleselim bacim her zaman mutlu gormek mutlu etmek mutlu kilmak isteriz bacim sevgiyle kal unutma heaaa bekliyorum mesajini tamam hadi saglicakla by:)
Merhaba Can,Bektaş'ın Abisi Hayri Orbay Eniştem Olur.Sanırım Kendisi Şimdi Rusya'da Bana Özel Mesajla Ulaşabilirsin.orbay lari iyi tanirim koylumm bektas orbay arkadasim olur abisi huseyinide tanirimm seviyle kal goruselim
erayyayar 13.05.2007, 11:36 eray hayir dir gardas ayranda icmedik ayri dusaelim kustunmu yoksa can cana darilmazz arayip sormuyonda hayirsiz:) tabi ki sende kendince haklisin ama inanki zamanim kisitliydi kusme abine ok sevgiyle kal guzel kardesim kusmek yok tamam kendine iyi bak by:thumbup1:
selam hakan abı mrhblar nasılsın vallahı ıslerden böyle oldu yanı neyse yakın zaman beklerız yıne köye ona göre
bende bazı sanatcılarla menajerlık yapıyorum İLKE TÜRKDOGAN TUNCAY BALCI vee GRUP SILAM menajerlıgı yapıyoruz sevgılerımle ADANA dan KIZILDERE köyunden :):):):):):):):)
kizildereli 14.05.2007, 04:16 selam hakan abı mrhblar nasılsın vallahı ıslerden böyle oldu yanı neyse yakın zaman beklerız yıne köye ona göre
bende bazı sanatcılarla menajerlık yapıyorum İLKE TÜRKDOGAN TUNCAY BALCI vee GRUP SILAM menajerlıgı yapıyoruz sevgılerımle ADANA dan KIZILDERE köyunden :):):):):):):):)
selam eraycigim nasilsin isleri buyutmusun sana da bu yakisir di zaten kardesim ben buralardayim sitee ne yapayim degisen bir sey yok zaman disindaa bakalim kismet gelecegiz yakin zamanda insallah hayirlisi sana basarilar dilerim gorusmek dilegiyle hoscakal :thumbup1:
kevok7913 15.05.2007, 12:27 Dün gördümbu siteyi ve o kadar mutlu ondumki anlatmam şimdi çok uzun sürer güzel köyümün muhteşem canları.Hepinize merhaba.
erayyayar 16.05.2007, 11:23 Dün gördümbu siteyi ve o kadar mutlu ondumki anlatmam şimdi çok uzun sürer güzel köyümün muhteşem canları.Hepinize merhaba.
selam can ben erayyayar kendını bır tanıtırsan sevınırız sevgılerımle konu baslıgı sahıbı
kevok7913 17.05.2007, 15:30 hünkar canım ne yapıyorsun? nasıl gidiyor? ben hünkar görür? kib bye
kizildereli 21.05.2007, 04:57 hünkar canım ne yapıyorsun? nasıl gidiyor? ben hünkar görür? kib bye
hunkar beni taniyormusun senn?
kizildereli 21.05.2007, 04:58 hunkar gorur beni taniyormusunn? ben hakan AKSU
erayyayar 21.05.2007, 11:39 hakan abnı kesınlıkle tanır yanı sende tanıman lazım sevgıler
kevok7913 22.05.2007, 18:22 Hayır tanımyorum ama sen beni tanıyorsun galiba.Köye gelip gidiyormusun ?
erayyayar 24.05.2007, 11:39 ben zaten adana dayım ve burda ıslerımı surduruyorum herzamanda köye gıderım can sevgılerımle
kizildereli 08.06.2007, 01:33 Hayır tanımyorum ama sen beni tanıyorsun galiba.Köye gelip gidiyormusun ?
hunkar gorur 100 de 100 taniyorum ama uzunzamandan beri disaridayimm
beni tanimiyor olman sasirti benii koyun hepsi tanir benii sen nasil tanimadinn anlayamadim tanirsin da simam degismis ola bilir capar gorure sor ister sen bir beni hakan aksu de bakalim taniya cak misin sevgiyle kal can :)
kevok7913 15.06.2007, 16:11 selam hakan kardeş dediğin gibi görmüşümdür ama çıkaramadım köyden ne zaman çıktın.Ama babamgile söyledim tanıtılar hemen kib hakan
Kemal Göçer 17.06.2007, 11:27 Selam arkadaşlar bende adana ceyhan kızıldere köyündenim adana ve kızıldere hakkında sormak istediğiniz sorulları memnuniyetle cevaplamaya çalışırım
Kemal Göçer 17.06.2007, 11:35 Selam arkadaşlar aynı kültürü paylaşan insanların bir arada olup bilgi alış verişi yapmaları gerçekten güzel ben Adana Ceyhan Kızıldere Köyündenim Adana ve Kızıldere hakkında sormak istediğiniz soruları cevaplaya çalışabilirim
erayyayar 18.06.2007, 11:35 Selam arkadaşlar aynı kültürü paylaşan insanların bir arada olup bilgi alış verişi yapmaları gerçekten güzel ben Adana Ceyhan Kızıldere Köyündenim Adana ve Kızıldere hakkında sormak istediğiniz soruları cevaplaya çalışabilirim
KEMAL BEY önce kendını tanıt ;) :):):) bakalım
menejer: Eray YAYAR (İLKE TÜRKDOGAN, TUNCAY BALCI, BERRİN SULARİ)
sevgıler
TÜRKÜ İLE KALIN
mustafatekkalan 22.06.2007, 21:56 Mrb dostlar kızılderelileri burada görmek çok güsel.
hepinize slm eder saygılarımı sunarım.
erayyayar 23.06.2007, 13:11 Mrb dostlar kızılderelileri burada görmek çok güsel.
hepinize slm eder saygılarımı sunarım.
mustafatekkalan sanada selam eder sevgıler saygılarımızla
kizildereli 05.07.2007, 04:56 arkadaslar kimseden ses soluk cikmiyor yaa neler oluyor anlamadim valahii biri bir konyu atsin ortaya tertisalim canim olmuyor boyle :)
ila fistik sergenine gidip fistikmi savuralim yanii kafami bozmayin valah cokca su pompasini bombalarim haa :))
erayyayar 05.07.2007, 11:42 ozaman konuyu ben baslatayım koyde cem evı yapıldı ben menejerlık yapıyorum ve konser talebı olması gerek onun dısında bıraz maddıyat gerek köye kı her sene sanatcılar gelsın örnegın menejerlıgını yaptıgım BERRIN SULARI 1 temmuzda adanaya geldı ben konuk etmıstım havalımanından aldım ve aksama kadar beraber dertlestık ve yanındakı sazcısı ıle sazcısıda (erdal erzıncan ın yegenı) ücümüz bol bol muhabbet ettık ve 1 saatlıgıne köye gıdıp cem evıni gorduk.... ılerıkı ıkıncı bır konser yapılkdıgında mutlaka berrın sularıyı cagırmayı dusunuyoruz eyer olursa.. berrın hanım kendısı dısında bızım köye yanında erdal erzıncanı tolga sag yı arıf sag yı getırecek bunların dısında eger olursa bunlar bende dostum MUSTAFA ÖZARSLAN nı getırmeye calısacagım........ bakalım hayırlısı........
sevgıler
her şeyim özdil 05.07.2007, 12:11 arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. umarım her şey çok güzel olur. sizlerden öğreneceğim çok şey var. kendinize iyi bakın sevgiyle kalın....
her şeyim özdil 05.07.2007, 12:29 özlem özdil i de çağır. gerçekten harika bir ses. istersen bir sorayım. belki kabul eder.
her şeyim özdil 05.07.2007, 12:32 teşekkür falan var burda. o ne işe yarıyor anlamadım. yeni katıldım aranıza biri yardımcı olabilir mi acaba???
seyf_ali 06.07.2007, 13:15 slm aywaro01 komşuumm bende hatay antakyadan bizdede durum sizdekiyle aynı
erayyayar 07.07.2007, 18:36 arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. umarım her şey çok güzel olur. sizlerden öğreneceğim çok şey var. kendinize iyi bakın sevgiyle kalın....
tesekkürler ıstegın olursa söyleyebılırsın TÜRKÜ İLE KAL
erayyayar 07.07.2007, 18:38 slm aywaro01 komşuumm bende hatay antakyadan bizdede durum sizdekiyle aynı
selam can ben aywaro01 (erayyayar) durum nedır anlamadım ama yıne selamlar hosgeldın TÜRKÜ İLE KAL
kizildereli 17.08.2007, 12:32 eray nasilsin kardesim kusura bakma bu aralar gorusemiyoruzz islerin nasil koyden ne var ne yokk goruselim bir ara ozledim valahi loo:) basarilarinin devamini bekliyor uzz aslan parcasi sin aslannnn
erayyayar 01.09.2007, 11:01 eray nasilsin kardesim kusura bakma bu aralar gorusemiyoruzz islerin nasil koyden ne var ne yokk goruselim bir ara ozledim valahi loo:) basarilarinin devamini bekliyor uzz aslan parcasi sin aslannnn
tesekkurler en kısa zamanda görusuruz umarım mutlaka ;) sevgıler cok bela var uzerımde yogundum ondan sevgıler
&MEDET_YA_ALİ& 24.09.2007, 18:13 Adana- Ceyhan Alevi Köyleri
Dereköy
Kızıldere Köyü
Durhasandede Köyü
Feke
Tokmanaklı Köyü
Kozan
Ayşehoca Köyü
Pozantı
Hamidiye Köyü
Tufanbeyli
Evci köyü
Hanyeri Köyü
SELAM CAN BISEY SORCAKTIM.. ALİ SAGLAM GERCEK ADMI YOKSA AKRABA FALANMI _? TANIYOMUSUN.. BIRDE SEN HIC DIYARBAKIR BISMILE GELMISMISIN _?_?
alevi_siyah 24.09.2007, 19:27 SELAM CAN BISEY SORCAKTIM.. ALİ SAGLAM GERCEK ADMI YOKSA AKRABA FALANMI _? TANIYOMUSUN.. BIRDE SEN HIC DIYARBAKIR BISMILE GELMISMISIN _?_?
Küçük harflerle yazarsak daha estetik olur ;)
gizem.oncu 02.10.2007, 19:15 nselam arkadaşım bende kızılderedenim sen kimlerdensin malum bizim köyde aşagı yukarı herkes birbiriyle akrabadır.ben göçer lerdenim bende 2 aydan beri köyden uzak gurbette yaşıyorum. tanıştığıma sevindim.
merhaba ben kızıldere köyünden dogan öncünün kızı gizem öncü tanıstıgıma sevindim
kizildereli 06.10.2007, 15:46 n
merhaba ben kızıldere köyünden dogan öncünün kızı gizem öncü tanıstıgıma sevindim
selam lar gizem onculeri tanirim akrabalik ta var biraz kendin den bah sedermisin birazz ben koyden ayrilali baya oldu mehmet öncüyü ve ailesini cok iyi tanirim cok ta severim sevgiyle kal can
gizem.oncu 06.10.2007, 19:03 mehmet öncü amcamın ogludur beni fazla tanımazsınız çünkü fazla köye gitmem zamanım olmadıgından dolay evet akrabalık derecesi varmıs anneme sordumda görüsürüz
kizildereli 07.10.2007, 18:03 mehmet öncü amcamın ogludur beni fazla tanımazsınız çünkü fazla köye gitmem zamanım olmadıgından dolay evet akrabalık derecesi varmıs anneme sordumda görüsürüz ok kardesim sevgiyle ve turkuyle kal herkese selam lar
kizildereli 20.10.2007, 01:07 merhab arkadaş ben sivasın kangal ilçesindenim yıllar önce bizden birinin sizin köyünüze göç ettiği söylenir ama bir türlü bu konuyla ilgili bilği alamadık benim adım ibrahim taş irtibat kurarsanız çok menmun olurum adresim www.ibrahim_tas@68mynet.com
ibrahim kardes ben yardimci olurum bir arastirayim
kizildereli 20.10.2007, 01:12 arkadaslar bugun yarin bir arkadas daha katiliyor aramiza kendiside sahsen kizilderelidir kamil beyaz cok uzun bir aradan sonra bir birimize ulastik anlatacak cok hikeye ve anilarimiz olacak cok egleneceksiniz sevgiyle kalin
kizildereli 20.10.2007, 01:14 eray bu ne ya kimseden cit yok bosunami actiniz bu siteyi biraz canlilik istiyor arkadaslar
alevi_siyah 20.10.2007, 11:20 eray bu ne ya kimseden cit yok bosunami actiniz bu siteyi biraz canlilik istiyor arkadaslar
Sende Taktir Edersinki YErleşim Yerleri Topiği Sohbet Amaclı Değildir. Birliği Sağlamak Amacıyla Vardır. Ve Diğer Yörelerin Kendine Has Özelliklerini Öğrenebileceğimiz İçin... Kısacası Kültürel Etkileşim ...
Ondan Dolayı İnsanlar Sohbet Amaçlı Yazılar Yazmıyor Olabilir :shifty:
kevok7913 24.10.2007, 17:08 merhaba hakan baboş seni tanıtım nasıl unutmuşum resminden çıkarmıştım ama seni isvişreye gittiğini bilmiyordum köyde öğrendin dışarıya gittiğini nasılsın peki dışarıda mutlumusun
kizildereli 29.10.2007, 01:53 merhaba hakan baboş seni tanıtım nasıl unutmuşum resminden çıkarmıştım ama seni isvişreye gittiğini bilmiyordum köyde öğrendin dışarıya gittiğini nasılsın peki dışarıda mutlumusun
Zaten bir haftaya geliyorum köye
kevok7913 29.10.2007, 14:03 hakan güle güle gel ama görüşemeyiz sanırım .Bu aralar köyde bulunamayacam baboş ne kadar köyde kalacan.
erayyayar 02.11.2007, 13:45 hakan abi 12 kasım adana da olursan anadolu turku evı acılıyor mustafa özarslan la beraber olacagız beklerım sevgıer
erayyayar 04.11.2007, 12:19 ANADOLU TÜRKÜ EVİ
açılış yapılacak........ 12 KASIM 21:00de
MUSTAFA ÖZARSLAN Konserı....
http://img146.imageshack.us/img146/3489/20071103204926dz1.jpg
merhaba arkadaslar, hakan ve hunkar'i taniyorum. geriye kalan koylulerimin ise ailelerini taniyorum:) aslinda uzun zamandir dusundugum sey bizim koye (Kizildere) ait bir web sitesi hazirlayabilmek ama iste dokumana bilgiye belgeye en onemlisi site dizayni icin amator de olsa bilgisi olan bir arkadasa ihtiyac var. google'da arastirdigimiz zaman sadece aleviforumun bu topic'i aciliyor. aslinda uzucu.. tesekkurler eraycigim sayende gorusme imkani bulduk. benim su siralar cok vaktim yok ama firsat bulursak facebook'da da bir grup olusturalim.. belki ul;asmak isteyen ama ulasamayan arkadaslar vardir.
Hunkar bu arada seninle bu sekilde de olsa karsilasmaktan mutlu oldugumu soylemek isterim..
ben bu siteyi pek kullanmiyorum hatta hic kullanmiyorum desem yeridir.. su siralar kendi sitemi yapmaya calisiyorum. ama calisma kosullari agir oldugundan cok fazla zaman ayiramiyorum..
londream.com hazir fakat gorsel acidan amator gorunuyor..
neyse ben sozu cok uzatmadan bir sekilde biraraya geldigimize sevindigimi tekrar soylemek istiyorum..
unutmadan Hakan ben de bizim donemin cok fena savruldugunu dusundugumu soylemeden gecemeyecegim. fena harcanmis bir donem.
alevi forum'da benim icin atilacak mesajlari kontrol edebilmem mumkun gorunmuyor. lutfen mailime yazarsaniz sevinirim..
Kizildere'de gorusmek umuduyla. Sarikiz'da bira icmeyi ozledim:) belki bigun..
Baki Gorgun
merhaba simetri bende adana ikamet ediyorum kızıldere köyü adananın neresinde bilgi verebilirmisin
serkanbaki 23.12.2007, 16:00 Arkadaşlar sizden bi ricam olacak.birileri bana yardımcı olsun.
2004 yılında fakültede sizin köylü bi abim vardı.Okulun son günlerinde tanışmıştık ismini de pek hatırlamıyoruım ama yanlışım yoksa Öncü diye hitap ediyorlardı.Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli iktisadi idari bilimler fakültesinden 2004 yazında mezun oldu.
Tanıyanınız var mı.?Yardımcı olursanız sevinirim..
Ali sağlam 27.12.2007, 20:16 Selam canlar Adana merkez ilçesi Seyhana bağlı bir alevi köyü daha köyün ismi Kuyumcular Köyü Alevi köyüdür Dün Cumhuriyet Gazetesinden tesadüfen öğrendim Alevi öğrencilere servis vermediklerini ayrıma tabi tutulduğunu öğrendim okulda cami maketi yaptırıyorlarmış canlar burada okuyan öğrencilere zorla namaz kılmayı öğretiyorlarmış bizim
Alevi öğrencilerde okulu bırakmak zorunda kalmış.
slm arkadaslar nslsniz :))) bende adana ceyhan kizildere koyundenim ama ingilterede yasiyorum yasimin kucuk olmasi nedeniyle hicbirinizi tanimiyorum ama tanimak isterim :))
erayyayar 09.02.2008, 10:43 selam hemserılerım hepınıze hanıı nerelerdesınız loooo ?
erayyayar 17.02.2008, 10:29 http://img72.imageshack.us/img72/8900/y1pqwv41h86nhnxa7wm2ypevd8.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/1589/y1pqwv41h86nhnxdgfy80krye7.jpg
merhaba ben adanalı değil ama 1 yıldan beri adana da yaşayan bir vatandaşım. herkese selamlar..
uralartuk 20.02.2008, 23:54 slm arkadaşlar bende kızıldere köyündenim burda birçok kişiyi tanıyorum sizleri burda görmek mutluluk verdi bana sevgiler
serseri1842 22.02.2008, 20:24 :001_unsurslm arkadaşlar ben ceyhan kızıldere köyünden ALİ şimdiden beni tanıyan bütün canlara çok slm'lar olsun....:laugh:
serseri1842 22.02.2008, 20:29 slm arkadaşlar ben ceyhan kızıldere köyünden ALİ bütün gurbetçi canlara sevgilerimle...
Adanali_Alevi 24.02.2008, 14:43 ben adana seyhan/ Hadirli köyündenim hatta son 1 yildir mahalle olarak sayilior ve orda tam 4750 kisi yasiyorsa 98% alevidir(fellah) bunuda sizlerle beraber paylasmak istedim yani seyhandada alevi coktur
erayyayar 08.03.2008, 14:22 adanalı alevı serserı uralartuk kardesım hosgeldınız .. canlar
uralartuk 09.03.2008, 16:11 hoş bulduk eray kardeş köylülerimiz burda olurda gelmez miyiz sevgiler
Adanali_Alevi 12.03.2008, 18:33 hosbulduk erayyayar =)
kizildereli 18.03.2008, 19:59 slm arkadaşlar ben ceyhan kızıldere köyünden ALİ bütün gurbetçi canlara sevgilerimle...
ali kimlerdensin kardes tanisalim:ilgili:
kizildereli 18.03.2008, 20:02 merhaba hakan baboş seni tanıtım nasıl unutmuşum resminden çıkarmıştım ama seni isvişreye gittiğini bilmiyordum köyde öğrendin dışarıya gittiğini nasılsın peki dışarıda mutlumusun
valahi resim falan koysanda bende bir baksam yaa ben norvecteyim mutluluk benim gibi birine cok uzak secilmisler mutlu olamaz
kizildereli 18.03.2008, 20:04 arkadaslar uzun bir aradan sonra yien sizlerleyim butun sorulariniza acigim sevgiler kizlidereliler
kizildereli 18.03.2008, 20:05 eray nerdesin kardes gorunmuyorsun coktandir msn de falanda yoksun
yıkılan gurur 18.03.2008, 23:45 bende kahramanmaraş elbistan elmalı köyündeyim orasıda cogunlugunun alevilerin olusturdu bir köy ama fazla duyulmamıştır.
erayyayar 22.03.2008, 11:04 eray nerdesin kardes gorunmuyorsun coktandir msn de falanda yoksun
burdayım abııı sen nerdesın uzun zaman yoksun
dj_vagrant 09.05.2008, 11:17 slmlar herkese bütün canlaraa özellikle köylülerime kızılderelilere ben yusuf kara köyde oturmaktayım köylülerime bir nebze olsada gurbette olmalarını unuturmak için elimden geleni yaparım...:turned:
erayyayar 10.05.2008, 14:29 köyümüzden görüntüler...
http://img123.imageshack.us/img123/2886/432495092800ow9.jpg
http://img440.imageshack.us/img440/8599/432480092758lp5.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/5084/432479092757sh1.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/3092/213781160757qi5.jpg
http://img227.imageshack.us/img227/8639/5820020116723314172557ii2.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/1509/5260020110778581161655le9.jpg
devam edecek
çok güzel görüntüler bizim Sarıbahçe köyü de Kızıldere köyünden kız alıp vermiştir
dj_vagrant 28.05.2008, 11:44 sondan ikinci resimde bakkallın önünde ayakta duran benim önümde iki kişi var sandalyrde oturuyor... herkese slmlar ben yusuf kara kızıldereden tüm köylülerime ve canlara slm ederim...
dj_vagrant 28.05.2008, 11:49 resimler güzel olmuş...(RapqerisT)
erayyayar 31.05.2008, 10:36 çok güzel görüntüler bizim Sarıbahçe köyü de Kızıldere köyünden kız alıp vermiştir
SEVGILERIMLE DOSTUM TÜRKÜ İLE KALIN
erayyayar 31.05.2008, 10:37 SEVGILERIMLE YUSUF KARA
SEVGILERIMLE DOSTUM TÜRKÜ İLE KALIN
teşekkür ederim Allah beni türkülerden ayırmasın
dj_vagrant 02.06.2008, 16:21 teşekkür ederim Allah beni türkülerden ayırmasın
amin abi ayırasın
:)
erayyayar 07.06.2008, 11:23 teşekkür ederim Allah beni türkülerden ayırmasın
duacımız odur.... Hızır Yardımcın Olsun
dj_vagrant 09.06.2008, 13:14 köyüm diye demiyorum güzeldir...
erayyayar 08.07.2008, 13:25 köyüm diye demiyorum güzeldir...
:) tesekkürler.....
abulut01 08.07.2008, 18:21 Adana nüfusü il olarak 2 milyon bunun 300 bine yakını türkmen,kürt ve arap olmak üzere alevidir.Şehir merkezinde pir sultan abdal derneği, Hacı Bektaş veli vakfı vardır. ancak bir cem evi olmadığından insanlar alevi kültürnden hızla uzaklaşmaktadır.Bir topik açarak bu ile bir cem evi yapmak için uğraşmaya ne dersiniz?
erayyayar 12.07.2008, 10:39 Adana nüfusü il olarak 2 milyon bunun 300 bine yakını türkmen,kürt ve arap olmak üzere alevidir.Şehir merkezinde pir sultan abdal derneği, Hacı Bektaş veli vakfı vardır. ancak bir cem evi olmadığından insanlar alevi kültürnden hızla uzaklaşmaktadır.Bir topik açarak bu ile bir cem evi yapmak için uğraşmaya ne dersiniz?
öncelıkle tesekkurler cevap yazdıgın ıcın buraya ..... daha sonra cem evlımız var aslında ama etkınlık olsun derneklerın yapmıs oldugu düzenlemeler olsun fazla olmadıgından daha dogrusu yapılmadıgından Cemevi dizaynı az gözukuyor ama söyle bırsey vardır kı bir topık olsun bır ımza kampanyası olsun yapılması gerekırse hemen devreye gırerız tebrıkler bu konuda sevgılerle
TÜRKÜ İLE KAL
|