manifesto
20.04.2006, 23:19
Birkaç bölüm oldu ilginç şuanda izliyorum da enteresan bir dizi
28 Şubat ve etrafındaki olayları ele alıyor.
Cüneyt Ünseverin eserinden Beyaz cama aktarılmış
Filmde Türban sorunuda işlendiği için ileride de epey ses getireceğe benziyor
Birkaç bölüm oldu ilginç şuanda izliyorum da enteresan bir dizi
28 Şubat ve etrafındaki olayları ele alıyor.
Cüneyt Ünseverin eserinden Beyaz cama aktarılmış
Filmde Türban sorunuda işlendiği için ileride de epey ses getireceğe benziyor
evet cok güzel islemisler konuyu,... ama bence fazla kalmaz kaldirirlar gibi geliyor insallah da devam eder,...cünkü Yesim Salkim'inda konusu alevi-sünlü olayini ele alan bir dizisi vardi malesef yayindan kaldirildi,...insanlar kendi yasadiklarini bizzat seyretmekten hoslanmiyorlar mi nedir?,...........
Alpha_Phonixis
21.04.2006, 01:29
28 Şubat olayından daha derin olarak aslında .
Tv' de nasıl anlatılır bilemem de kitapta gayet güruh topluluğun içinden anlatılıyordu.
Aile sistemlerinden , tarikatların sistematiğine kadar hatta. Ve bunların dışında Atatürkçü kesim diyebileceğimiz asker kanadı.
Kitap çok etkileyiciydi. Tv' de de kitaptaki gibi anlatımı güzel olursa ses getirir diye düşünüyorum.
Alevimen
24.04.2006, 00:21
İzledim ve gayet ilginç bir dizi.
Senaryo, kamera iyi hikayede enteresan ve ilgi çekici.
Dizi konusuyla ve anlatimiyla detaylari o kadar guzel yakaliyorki her iki taraf icinde on yarginin ne kadar tehlikeli bir yaklasim oldugunu izleyicilere cok guzel yansitiyor umarim devami olur..Insanlari gorunumleriyle yargilamak yerine taniyarak yaklasimda bulunmak gerektiginide en iyi bicimde vurgulaniyor bu arada medyanin ne kadar tehlikeli olabilecegi gercegide sergileniyor...
Bu arada diziyide ozetlemis oldum:))
manifesto
25.04.2006, 22:57
Evet dizi ötekileri bir araya getirip her ikisine birden dokunuyor.
Militan ruhlu genç ve deli dolu bir evlat ve hayatın hertürlü hilesinden çıkmış bir baba,bir aile ve bir tarih.
bu dizinin atv bayağı bir süre reklamını yapmıştı. Tam yayına bir gün kala yayınlamaya cesareti gösteremedi, senaryonun yayın ilkelerine uymadığı gerekçedi ile yayından kaldırıldığını sölediler. Bir hafta içerisinde dizi show tv de başladı. daha bir kaç bölüm yayınlandı daha ilerde neler olur şimdiden bilemeyiz. Belkide atv doğru karar verdi yada başkılardan çekindi. Bende arada izliyorum inginç şimdiik takipteyiz bakalım...
Ben sevmedim..
Kurtlar vadisi daha güzeldi :D
Bu pek bi suni geldi bana..
Hele o asker adam güya Atatürkçü..
Peh!
Ben olacaktım ki...