Orijinalini görmek için tıklayınız : chatlakalper'le sorun yok

ErdalNET
20.07.2005, 13:50
Bir yerde alevi provakasyonu demişsinde, kusura bakma. Sende bizi anlamalısın hergün alevilik karşıtı birçok insanla muhattap olmak zorunda kalıyoruz ve sinirlerimiz geriliyor. Bizde seni bulmuşken :3D_NG: hırsımızı senden alıyoruz. Biz nasıl sabır gösteriyorsak sende aynı şekilde sabır göstermelisin, değil mi?

chatlakalper
20.07.2005, 14:12
O konuyla bu konu çok farklı erdal. Beni benimseyip bu foruma yönetici yapıyorlarsa demekki bana karşı alevi milliyetçiliği yapılmaması lazım

kafir.billah
20.07.2005, 16:35
Bir yerde alevi provakasyonu demişsinde, kusura bakma. Sende bizi anlamalısın hergün alevilik karşıtı birçok insanla muhattap olmak zorunda kalıyoruz ve sinirlerimiz geriliyor. Bizde seni bulmuşken :3D_NG: hırsımızı senden alıyoruz. Biz nasıl sabır gösteriyorsak sende aynı şekilde sabır göstermelisin, değil mi?

Kişisel kininizi başkasına yansıtamazsınız.Bu sizin sağlıklı bir kişiliğe sahip olmadığınızı gösterir.Açık konuşuyorum ben aslında hiç birinizi sevmemem gerekiyor.Çünkü teistsiniz.Eee bende dinlerden nefret ediyorum ve siz zamanında bana çok hakaret ettiniz.Ben yine üzerime alındım bunu kimseye yansıtmadım.Günlük yaşadığın olaylar seni incitebilir ama bunlar adı üstünde günlük olaylar.Alevilik karşıtı olanlar diyorsun evet alevi karşıtı olanlar mutlaka şeriatçı bir çevreden kulaktan dolma hurafelerle size yaklaşmakta artık onuda bilgisizliklerine verin. Her sunni Yezit olarak görmen çok çok anlamsız.

Ezo
20.07.2005, 19:00

Bizim Mod hedeftaktasi degill :))))):3D_NG (9)

TheGodfather
20.07.2005, 20:09
Heyt Chatlakalperle uğraşmayın :)
Gitmeyin alperin üzerine yaw,alper şeker gibi çocuk,Alperler bizimdir:3D_NG (9)

munzur_hozat
21.07.2005, 00:05
chatlakalper anlaşılmayacak biri değil.Canını sıkmasın yani.Olur böyle vakalar.