manifesto
22.04.2006, 17:25
Gün ağarmadan uyandı ve sessizce lavabonun yolunu tuttu.Bugün çok heyecanlı idi.Kahfaltıya kadar sessizce dışarıyı izledi.Kahvaltı sonrası onlara oğlunu anlatmaya başladı" benim oğlum beni çok sever küçüklüğünden beri,istanbulda çalışıyor işleri oldukça yoğun ama beni hiç unutmaz" diye ekledi.Etafındakiler ona herzaman ki gibi tebessüm ettiler ve kahvelerini yudumlamaya devam ettiler.Derken gelmişdi kapıya doğru heyecanla koşdu kapıyı kendisi açmak istiyordu ve açar açmaz hemen eline sarıldı ve paketi ondan aldı.Postacı şurayı imzalamalısınız diye ekledi.O da imzayı atar atmaz konuşmasını böldüğü kişilerin yanına döndü " demişdim ben size oğlum beni hiç unutmaz diye" paketi açtı ve içindeki gülü göğsüne yasladı.Kartı okurken artık gözlerinde ki yaşı tutamaz oldu" Anneler günün kutlu olsun anne" yazısını okurken dudaklarından yaşlar süzülüyordu.
Tansiyonu yükselince Huzur evi hemşiresi onu kollarından tuttu ve sakinleştirdi.6 yıldır görmediği oğlunun resmini cüzdanından çıkardı ve onuda gül ile birlikde göğsüne yasladı.
manifesto
Tansiyonu yükselince Huzur evi hemşiresi onu kollarından tuttu ve sakinleştirdi.6 yıldır görmediği oğlunun resmini cüzdanından çıkardı ve onuda gül ile birlikde göğsüne yasladı.
manifesto