Orijinalini görmek için tıklayınız : Maç Sonucu Fenerbahçe - Galatasaray

meymane_usari
22.04.2006, 20:52
evet Fenerbahçe çok tartışılan maçı galatsaray dan maçı 4-0 gibi farklı bir skorla koparmayı başardı ŞAmPİYON FENERBAHÇE

zaten g.sarayt maçları bizim için hep ara gazı niteliğinde geçiyor :D

okan02
22.04.2006, 21:09
ben galatasarayliyim ama sizi kutluyorum
ama unutmayin ki daha sampiyon olmadiniz. önünüzde trabzon engeli var

Alpha_Phonixis
22.04.2006, 21:13
Kutlu mutlu falan olsun :Pp

Azrail
22.04.2006, 21:17
kadıköy'den gs'nin galibiyetle dönmesini ummuyordum, ama bu skoruda ummuyordum, ne diyelim top yuvarlaktır,

ah be beşiktaş'ım sen ne zaman şampiyonluk için mücadele edeceksin :( neyse feneri yenelimde moralimiz düzelsin az kaldı :)

Alevimen
22.04.2006, 21:18
Fenerbahçe maçı daha fazla kazanmak istedi ve sonuçta farklı skorla galibiyete ulaştı.
Bence Eric Gerets oyuna çok defansif ilk onbir ile başladı, sağ ve sol kanatta iki doluca defansif yetenekleri bulunan fakat ileriye doğru fazla ve yeterince ses getiremeyen Ferhat ve Uğur ikilisi. defansif orta sahada Saido ve Cihan. Tomas ve Song ikilisinide sayarsak toplam 6 defansa yönelik futbolcuyla başladı. Hakan ve Necati'nin orta saha ile maç boyunca iletişim kopukluğu yaşadı Hasan ve Ayhanda kanattaki boşlukları kapatmaya çalışırken göbekte boşluk bırakıyorlardı ve orta sahada sayısal olarak azdılar böylece oyunun içinden organize atak geliştiremediler.

Fenerbahçe çok akıllı ve maça çok iyi hazırlanmışlardı çünkü sadece kanatlardan gelmeyi hedefliyorları ve çok iyi başardılar böylece hemen 2 gol atıp rahatladılar. Eric Gerets Uğur'un yerine İliç'i aldı böylece orta sahada dengeler oluştu fakat skor 2-0 maçı çevirmek zor neticede farklı ve hak edilen bir galibiyet olduğunu düşünüyorum.

Kemal
22.04.2006, 21:18
fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda başarılarının daim olması dileği ile...:yamukgul:

temiz skor...:yamukgul:

Sema
22.04.2006, 22:02
Fenerbahçe maça kazanmak için başladı ve bize çığlıklar attırarak çok güzel bir skorla aldı maçı
Seni seviyorum Fenerim :komik

AppAs
22.04.2006, 22:04
Tek çeker,dört çeker;Hep çeker!!!

meymane_usari
22.04.2006, 22:16
eğer fener direkten dönen 3 topu ve bir de çizgiden çıkarılan topu gol atabilseydi fener su an tarihi bir fark yapmış olacaktı ama g.saray ın şansı bu pozisyonlar gol olmadi...

MetinK
22.04.2006, 22:35
güzel macti.Fener yenmek icin cikti ve yendi.
GS saha da yoktu.

roro
22.04.2006, 22:43
futbol sektörünün 4 hafta daha kazanması için galatasarayın yenilmesi gerekiyordu. 4 haftalık bir pazar daha oluştu. :)))

PirO_62
23.04.2006, 00:24
evet fenerbahcemi canı gönülden kutluyorum

muharrem58
23.04.2006, 09:43
gasaraylı arkadaşlar şunu aklınızdan cıkarmayın fenerbahceyle galatasaray maçlarında yenecegiz sakın ha demeyin sizin kaderiniz bu fenerbahce herzaman herde sizi yener aklınızdan cıkarmayın

dejan
23.04.2006, 09:45
maça başlamadan bile fark olacağı kanaatindeydim... Galatsaray maçları hep farklı :) geçiyor
Teşekkürler Fenerbahçe
bize birkez daha bu zevki yaşattın

dejan
23.04.2006, 09:49
futbol sektörünün 4 hafta daha kazanması için galatasarayın yenilmesi gerekiyordu. 4 haftalık bir pazar daha oluştu. :)))

her hafta için 1 gol :)

Oli
23.04.2006, 14:45
kutsal ittifak nerde konuya pek yazmamışlar:yamukgul:
cimbom artık zor toparlanır, gerets gider, hakan emekli, gençler sittin sene forma görmez. fener cimbomda devrim yaptı...:yamukgul: :yamukgul:

seheryeli
23.04.2006, 15:01
Galatasaray, Kadıköy’den yine çıkamadı. 7 yıllık gelenek devam etti. Appiah, Luciano, Alex ve Anelka tarihi geceye imza attı.
sen çok yaşa fenerbahçe:)iyiki iddiasına girmişim...

Bu maçla herhangi bir yarışın veya mücadelenin kaderi belirlenmedi daha.Önümüzdeki Trabzonspor deplasmanındaki maça ve ondan sonrasına bakmalıyız bence...
tereddütüm yok gerçi...

foodal
23.04.2006, 15:51
Tarih bir türlü affedemiyor :yamukgul:

Oli
23.04.2006, 15:57
seneye görebileceğimiz pankartlar...:yamukgul:

6+4=10

2+2 nisan = 4

KoCGIRİ
23.04.2006, 17:02
G4L4T4S4R4Y
Aslında geçen Cumartesi akşamı başladı bu maçın öyküsü...
konsantre olmadan maça çıkan Vestel maçında 5 gol yiyen takımla bir anda alay etmeye başladı "kutsal ittifak"(oli kardeşimin bahsettiği gibi şu an ortada görünmeyenler).o maç sonrası havalara girenlere İslam Çupi'nin sözünü hatırlattık;

"fenerbahce yenilmez... bu forma ile dalga gecilmez!"

salı günü Denizli kupa maçında 90 dk aynı şarkıyı söyledik yetmedi maç bitiminde futbolcuları çağırdık tribüne,bağıra bağıra son nefeste söyledik şarkımızı

"çocuklar inanın , inanın çocuklar
güzel günler göreceğiz güneşli günler
cimbombomu kadıköyde devireceğiz
şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz"

yine "kutsal ittifak" medayası iş başındaydı, bu şarkı çalıntı,fenerliler ondan bundan araklamışlar dediler hemde anahaber bültenlerinde,(bu şarkının söz yazarı(nazım hikmet)-bestecisi(murat alper) ve söyleyleni(edip akbayram) Fenerbahçelidir)medya+federasyon+17 takımdan oluşan "kutsal ittifak" birleştikçe,bizi engellemeye çalıştıkça biz daha kenetlendik,motive olduk, yeniden dirilttik efsaneyi.

Bu maç Avrupa'da haftanın maçı olarak seçilmişti uefa tarafından ve avrupa medyasının gözü de gönderdikleri onlarca gazeteciyle bu maçtaydı
(bu arada avrupa artık daha iyi tanıyor gs 'yi :p)

devletten peşkeş değil alınteriyle yapılan dünyanın sayılı stadlarından Saracoğlu nun dolduran 50.000 kanarya hep bir ağızdan haykırıyordu:

"bizler inandık sizde inanın,bizim için bu maçı alın"

yine dersler verdik,yine aslan terbiye ettik,yine görevimizi yaptık.
tarihse tarih,destansa destan,ızdırapsa ızdırap,eğlenceyse eğlence.
herşey var işte bu büyülü atmosferde.

en son 6 kasım 2002 de gelen özhan bey e yine futbol ziyafeti çektirdik ama bu sefer çok şanslıydı çünkü 3 direkten dönen 1 çizgiden çıkarılan toplarda girseydi sanırım kendisin helvasını yerdik bugünlerde...

taraftar ; maç nasıl izlenir,destek nasıl olunur,tribün şovu nasıl yapılır,
futbolcular ve teknik yönetim de futbol oynama ve gol atma derslerini verdiler.

yine İslam Baba'nın dediği gibi:

"fenerbahçe cumhuriyeti ortalıkta yoksa, türkiye yoktur, futbol yoktur, bolluk yoktur, insanlar yoktur, canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp, mezarlık olur. fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

maç bitimi yapılan şovları GS taraftarına da izlettirmek hele önce tuncay'ın tüm tribünlere sonra da gerçek hindiyle "bir baba hindi" şovunu izlettirmek çok güzeldi. (Allah sabır versin oradaki 2250 gs taraftarına:p)
maçtan sonra Bağdat Caddesinde şampiyonluk kutlaması provaları yaptık, inşallah 3 hafta daha görkemlisiyle yine orada olacağız...

ONU®
23.04.2006, 17:36
Fenerbahçe'yi gönülden tebrik ederim.