Orijinalini görmek için tıklayınız : Radyo yayını..

Alevimen
20.07.2005, 19:20
Radyo sistemi eklendi, yukarda menü listesinde 'Radyo' linkine tıklayınca pencere açılacaktır (popup).

Dikkat: Radyo servisini direk aleviforum.com'dan almıyorsunuz bu nedenle yayın hakkı (çoğu müzik parçararında telif hakkı sınırlandırması vardır!) dinlediğiniz Radyo tarafından edinmiştir.

Radyo listesi elbette güncellenecektir bu nedenle görüşleriniz bekliyoruz. :3D_NG (9)

munzur_hozat
20.07.2005, 22:21
ben geçen baktım yabancı muzik çalıyor türkü yokmu.Ya pop rock ya klasik batı müziği olsun yada türkü.Ismarlama gibi oldu ama.Teşekkürler.

Alevimen
20.07.2005, 22:26
Şu anda 7si Türki 2si Yabancı radyo kanalı kayıtlı. Özel olarak istediğiniz kanal varsa eklemeye çalışırız.

munzur_hozat
21.07.2005, 00:34
bilmiyorum nasıl ekleniyor eklemek zorsa zaman içinde yapılır şimdilik bunlarda güzel, türkiyede şuan türkü yayınlayan cem radyo, yön fm, radyo barış, radyo ekin, özgür radyo ve anadolunun sesi radyosu var tabi bir kısmı nette yayın yapacak düzeyde değildir.

Ceyhun
21.07.2005, 09:58
Hepsi de netten yayın yapıyor bu radyo kanallarının. Anadolunun Sesi'ni ve Özgür Radyo da dahil hepsi (Barış'ı tam bilmiyorum) Yayinonline'dan dinlenebilir.

munzur_hozat
21.07.2005, 10:34
şimdi baktım radyo barış yayınonline da varmış.

Alevimen
21.07.2005, 11:51
Evet sözkonusu radyolar yayınonline üzerinden yayın yapıyor bu nedenle direk kaynak bağlantısını bulamıyorum ve kendi listemize ekleyemiyorum :(

papatya
28.11.2005, 23:15
ortak noktada birleşelim .türkü dinleyelim.cem,barış,yön fm aklıma gelenler.

ALBAY_KAWA
07.12.2005, 11:04
site kuruldugunda , en baslarda radio ile fikrimi öylemistim, gne söyleyeyim...

Bence site kedni adina bir radio kurmalidir, bu okadar zor bir sey degil, zor olan seyi yain akisinin düzgün olmasidir, su anda o ortamda var...

Bence site bir radio kurmali, üyeler hem dinleye bilmelei hemde yazisa bilmeli... Eger ki kurulacaksa bilgi verebilriim...Ve yahutta alevimen biliyordur nasil yapildigini...

Saygilar...

Hüseyin69
07.12.2005, 21:42
flatcast üzeri bir sürü radyolar var bende pek fazla anlamiyorum: flatcast radyosu olsa ne ekstrA radyo dinleme derdi olur nede extra chat yada muhabbet ortamina gerek duyulur ben flatcast radyoyu terhic ederim tabiki yine son söz sitenin yönetimindedir

Lamekan
08.12.2005, 03:33
Cat odasıyla beraber işleyen istek yapabileceğimiz kendi radyomuz olsun tabi olabiliyorsa.....

Alevimen
08.12.2005, 03:39
flatcast gibi bir alternatif sözkonusu olamaz, php-nuke'da olduğu gibi flatcast furyasınada takılmıcaz. :3D_NG (4)

fakat shoutcast server tabanlı sistem düşünebilir ama bu proje bizim için şu zamanlarda epey uzaktadır, bunun çeşitli nedenleri vardır.

ALBAY_KAWA
08.12.2005, 14:09
arkadslar benimkisi sadece bir öneri idi, o sekilde yada benzeri sekilde bir sürü radio+ chat olayi vardir, ona alevimen karar veriri yapilip yapilmayacagini ben önerdim, sadece...