Orijinalini görmek için tıklayınız : devir devir recep tayyip erdoğan

tibet
23.04.2006, 12:08
http://cecenet.sitemynet.com/mynet_resimlerim/atilla4.jpg yorumsuz

lion12
25.04.2006, 03:24
Vallahi resim herşeyi gayet açık bir şekilde ortaya koyuyor artık ne demeliyim ki?Bunca haltından sonra bu herif hala yapılan kamuoyu yoklamalarında bu kadar yüksek oy alıyorsa,dilim varmıyor ama toplumumuzun ne mal olduğu ortada,laik bir devlette,laik devletin kurucusuna laf atan bir adam içeri girip dışarı çıkıyor paşa oluyorsa,bu resimlerinden sonra bile hala halkın kahramanı konumundaysa,ben artık söyleyecek kelime bulamıyorum.

Hüseyin69
25.04.2006, 03:36
hangi topic ti bilmem ama
sanki daha önce bu resim yayinlanmis ve yorumlar yapilmisti

izem
28.04.2006, 13:50
yirim ben onun sakalını..
aman ha ne güzel de el ayak öpermiş..
aman ne güzel de divane olurmuş..
du bakalım bens eni daha ne divane etcem!..yakındır..

ben senin...biiip...bip...bip bip biiiibip....!

seastorm
28.04.2006, 16:24
5000

Oli
28.04.2006, 16:29
insan değişir... bende çok değiştim..
on sene önce aktım, şimdi karayım...

bende mi devir devirim yani :(

izmirksk
28.04.2006, 19:12
insanlara saldırmanın en kolay yolu:)
başbakan türkçü olsa idi sorun olmazdı sanırım..ee olmayınca geçmişte ne bulursan kârdır:)

izem
29.04.2006, 15:48
Araştır bakalım İzmir, Tayyibin geçmişini
O da eski Türkçü!
MHPnin gençlik kollarından!

SivanA SimyacI
29.04.2006, 15:55
O da eski Türkçü!
eski türkçülüğü galiba özentiliğe dayanmakla yetinmiş.laik MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLKELERİNE saygı duymayan bir MHP Lİ hiç görmedim belki tayyip yolunu şaşırmıştır...

yusufçukgecegez
29.04.2006, 17:57
bu konuda birşeyler söylemek istiyorum.bir insanın öncesi ile sonrası gerçekten değişik olabiliyo.burda niyetim tayyibi korumak değil,ama kendimden bildiğim bir gerçek var.bende imamhatipte okudum.4 sene.sonra önce refah gençlik kollarında sonrada mhpde bulundum pasif olarak.ve şunu anladım hepsi sadece kullanıyor insanları ve siyasi faaliyetlere son verdim.çevremle görüş yapım uymadığı için arayışa girdim ve resim yeteneğim sayesinde güzel sanatlara girdim.orada kendimi çok geliştirdimve bu günüme geldim.şimdi birçok arkadaşım var hepsi değişik görüşlerde değişik inançlarda.ve bundan sonsuz derecede memnunum,çünkü önce insan diyorum,şimdi aydın bir insan olma çabasındayım ve bir sanatçı adayıyım,ama bir cami imamıda olabilirdim.şimdi bende önemli bir konumda olsam geçmişimde bulunduğum ortamlardan dolayı eski kimliğimle anılabilirim,muhtemelen benimde buna byakın bir resmim olabilir.yani tayyibinde değiştiğine inanmak istiyorum ve o eski kafada olmadığını düşünüyorum,çünkü insan değişir.başlangıcımızı bulunduğumuz ortam belirliyo ama sonrası bizim elimizde.gerçekleri geçde olsa bulabiliyoruz.saygılarımla

izem
29.04.2006, 18:17
eski türkçülüğü galiba özentiliğe dayanmakla yetinmiş.laik MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İLKELERİNE saygı duymayan bir MHP Lİ hiç görmedim belki tayyip yolunu şaşırmıştır...

Bilmiyorum..
Ülkücüleri yerecek ya da övecek değilim..

Ben de bildiğimi söylerim o kadar..

izmirksk
29.04.2006, 18:30
O da eski Türkçü!
izem benim için bir insanın geçmişi değil bugünü önemlidir...
sayın başbakanımız bir zamanlar akıncılar denen ayrı bir grubu destekliyordu ama o zaman herkes farklı yerlerde imiş zaten..
önemli olan şimdiki duruşudur.....
bir insanı bir ömür geçmişi ile yargılayamazsınız..
aksi takdirde her insan belli hatalar yapacağı için onların sürekli tekrarlanması sadece kaos yaratır...
başbakanımızın şimdi türkçü olmadığı belli...zaten türkçü olsa idi ağzı ile kuşda tutsa sevmezdim ona olan tek saygım başbakanımız olması ve türkçü olmaması.umarım böyle devam eder...

murat_ank20
29.04.2006, 18:32
bu resimle Cem Uzan iyi uğraştı ve sonunu hepimiz gördük...

izem
29.04.2006, 18:36
izem benim için bir insanın geçmişi değil bugünü önemlidir...
sayın başbakanımız bir zamanlar akıncılar denen ayrı bir grubu destekliyordu ama o zaman herkes farklı yerlerde imiş zaten..
önemli olan şimdiki duruşudur.....
bir insanı bir ömür geçmişi ile yargılayamazsınız..
aksi takdirde her insan belli hatalar yapacağı için onların sürekli tekrarlanması sadece kaos yaratır...
başbakanımızın şimdi türkçü olmadığı belli...zaten türkçü olsa idi ağzı ile kuşda tutsa sevmezdim ona olan tek saygım başbakanımız olması ve türkçü olmaması.umarım böyle devam eder...

Geçmişi bilmeden körü körüne güvenmek ha..
Büyük cesaret?..

tibet
29.04.2006, 18:46
bu resimle Cem Uzan iyi uğraştı ve sonunu hepimiz gördük... eeee? yani uğraşmayalımmı?

izem
29.04.2006, 18:48
-68.. (tibet)
Ya bu adama kim eksi basıyo?..
Harbiden merak ediyorum..
Yanlış anlamayın..:bitmisbu:

Çok güzel yazıyor ya..:D

murat_ank20
29.04.2006, 18:49
Uğraşalım tabiki .. Ama işte Gerçeklere yer yok ülkemizde ...

izmirksk
29.04.2006, 18:50
Geçmişi bilmeden körü körüne güvenmek ha..
Büyük cesaret?..
başbakanımızın ın geçmişini biliyorum...
şu an türkçü olmadığına göre..sorun yok...

izem
29.04.2006, 18:52
başbakanımızın ın geçmişini biliyorum...
şu an türkçü olmadığına göre..sorun yok...

Ama yobaz..
Ve satıcı..
Bu benim için sorun..

Dün neyse bugün de içinde onun kırıntıları elbet mevcuttur..
Anını bekliyordur..

Geçmiş çok önemli..Bize yarını verecek tek kaynak..

murat_ank20
29.04.2006, 18:54
Onu oraya getiren zihniyet dede Türkçülük yok o halde ? Yanılıyormuyum yoksa ... Eğer Türkçü olsaydı şu andaki yeri Zindan olmalıydı Sen hangi Akla Hizmet Atatürk ' e küfür eden adamı başbakan yapıyorsun !

tibet
29.04.2006, 18:56
onu oraya getiren zihniyette emperyalizm ve islamılık var

murat_ank20
29.04.2006, 18:56
Yani geri kafalılık Mollalık !

roro
29.04.2006, 18:57
. evrende değişmeyen tek şey değişimdir. Bu nedenle de " Aynı ırmakta iki kez yıkanamayız. Çünkü hem ırmak değişmiştir; hem de biz."(Efesli Herakleitos )BU söylem doğrdur.Ancak bu değişim belli bir süreç ister.Eğer bu idolojik bir değişim ise süreç saha uzundur.R.T.E nın değişimi ne hikmetse başbakanlık mazbatasını aldıktan sonra , oluyor.Aniden değişiyot.Bir sabah başbakan olduktan sonra ben değiştim diyor. Ve buna da herkesiin inanmasını bekliyor.R:T.E başbakan olduktan sonra öğrendiği ilk şey hedeflerinin başbakan olma ile bitmeyeceğini anladı.Daha önlerinde çok zorlu süreçlerini olduğu gördü. Takiyye devam yolunu seçti.Arkadaşlar herkes türkiye de ne olup bittiğini çok iyi biliyor. Ancak güçler dengesi kadar herkes manevra yapabiliyor.R.T.E nın resmi eskiden beri bilinen bir resim. Türkiye istihbaratı tarafından da biliniyordu.Zamanı geldikçe kullanmak için bekletti. Ama resim Türkiye kamuoyunda yeterli tepkiyi almadı. ÇÜnkü bu resim hırsızların elinden kamuoyuna sunuldu.(hırsız=Türkiye ye soyan ve siyasiler).

izmirksk
29.04.2006, 19:03
Geçmiş çok önemli..Bize yarını verecek tek kaynak..
yani bu hesapla ,bir insan hırsızlık yapıp sonra tövbe der bu işi yapmazsa hatta bir ömür dürüst bir adamda olsa...
onu hırsız diye damgalayıp bir ömür ona hırsız diyeceğiz..güzel işler yapsada ...
insanın robot olmadığı iyi bilinmeli..insan doğruda yapar yanlışda..önemli olan tekrar edip etmeyeceği..değiştim diyene değişti denir...
elbette türkçülük yaparsa benim gözümdede biter..ama yapacağını sanmıyorum....
zaten başbakanımızın desteklediğim ve sevdiğim tek tarafı türkçü olmaması..günün birinde öyle olursa çok üzülürüm..hayatımda soldan başka hiçbir partiye oy vermediğim halde başbakanımızın türkçü olmamsı sebebi ile sırf bu yüzden akp ye oy vermeyi düşünüyorum..
öyle olduğuna inansam böyle yaparmıyım:)

izem
29.04.2006, 19:06
yani bu hesapla ,bir insan hırsızlık yapıp sonra tövbe der bu işi yapmazsa hatta bir ömür dürüst bir adamda olsa...
onu hırsız diye damgalayıp bir ömür ona hırsız diyeceğiz..güzel işler yapsada ...
insanın robot olmadığı iyi bilinmeli..insan doğruda yapar yanlışda..önemli olan tekrar edip etmeyeceği..değiştim diyene değişti denir...
elbette türkçülük yaparsa benim gözümdede biter..ama yapacağını sanmıyorum....
zaten başbakanımızın desteklediğim ve sevdiğim tek tarafı türkçü olmaması..günün birinde öyle olursa çok üzülürüm..hayatımda soldan başka hiçbir partiye oy vermediğim halde başbakanımızın türkçü olmamsı sebebi ile sırf bu yüzden akp ye oy vermeyi düşünüyorum..
öyle olduğuna inansam böyle yaparmıyım:)

Nedir bu Türkçülük takıntın merak ettim?..
Kürtçü de değil mesela..
Bundan da gurur duyabilirsin..
Adam her türlü faşistlik yapmıyor de..
Neden illa Türkçülük?..

Ve geçmişi benim için çok öenmlidir..
Hele de başbakansa..
Hırsızlık demişsin!

Hortumcuları da gördük!

Uzanlar..Özallar..

Ne oldu?..

Hırsızlara emanet ettik de noldu?..

Hadi onu geçtim..

Hırsız damgası yemiş veya ceza almış sade bi vatandaş rahat bi şekilde iş bulamiliyor mu?

Hayıırrrr..

Neden? Çünkü geçmiş önemldir..
İnsanın prestiji ve temelidir..

izmirksk
29.04.2006, 19:19
Nedir bu Türkçülük takıntın merak ettim?..
Kürtçü de değil mesela..
Bundan da gurur duyabilirsin..
Adam her türlü faşistlik yapmıyor de..
Neden illa Türkçülük?..

Ve geçmişi benim için çok öenmlidir..
Hele de başbakansa..
Hırsızlık demişsin!

Hortumcuları da gördük!

Uzanlar..Özallar..

Ne oldu?..

Hırsızlara emanet ettik de noldu?..

Hadi onu geçtim..

Hırsız damgası yemiş veya ceza almış sade bi vatandaş rahat bi şekilde iş bulamiliyor mu?

Hayıırrrr..

Neden? Çünkü geçmiş önemldir..
İnsanın prestiji ve temelidir..
izem geçmiş geleceğin aynası değildir..neler değişmedi insan hayatında..

yalnız dediğin bir şey önemli onu açayım..
türkçülük yapanlardan kastım(ülkücüler ve onun türevleri)+onlara sempati besleyenler..paralel düşünenler..yada kısmen o düşünceye milliyetçilik ekseninde teğet geçenler:)
başbakan kürtçü olsa idi yine oy vermezyi düşünmezdim....ama Türkiye de statükonunda baskısı ile türkçülük ön planda..derin devlettede..
benim en büyük düşüm BÜYÜK TÜRKİYE...
türk -kürt -arap yada benim gibi zazalarla beraber ...
yani Edirne den Kars a topyekün kalkınmak...
ama biri türkçülük yaparsa biri kürtçülük yaparsa biz bu işin içinden çıkamayız...
herkes türk değil türk olmak zorundada değil...
başbakanımızın dediği gibi bir üst kimlik şart..belki türkiye vatandaşlığı...
insanların falanca ırktan olması yada onu savunması ülkeyi savunması olmamalı....onun yerine geçerse herkes bir iki slogan atar ..olay biter..kim daha çok slogan atarsa ülkeyi daha çok seviyordur...olurmu öyle şey..ama ülkemizde oluyor..
askerde iken ya bir an önce bitsin şu askerlik bıktım diyen türk kökenlilere rastladığım gibi kürt olduğu halde askerlikteki günleri çok fazla saymayıp hizmet etmeye kendini adamış insanlarda gördüm..
genelleme yapmak doğru değil yani...
türkde olsa kürde olsa herkes kendini nasıl tanımlamak istiyorsa o kişi öyle kabul edilmeli..
mesela ben zazayım..ne türküm nede kürdüm..
ben böyle diyorsam bana zorla sen türksün yada sen kürtsün demenin manası var mı?
herkes kendini nasıl tanımlamak istiyorsa öyle kabul edilmeli...
ve kim daha çok iş yapıyorsa kim daha çok çalışıyorsa ülkeye hizmet ediyorsa en iyi yurttaşın olduğu bilinmeli..
en çok slogan atanın yada türkçülük yapanın değil...

izem
29.04.2006, 19:23
çözdüm sen kuvvacısın..:yamukgul: