Kisa süre önce msn adresimi forumdan cekmeme ragmen bazi arkadaslar israrla farkli msn adresleriyle tekrar tekrar geliyorlar,.... sayet bir kez daha böyle birsey yasayacak olursam o arkadaslarin isimlerini vermek zorunda kalacagim,...
not;alevi olmadiginiz icin sizleri yargilamiyorum ,fakat gercekten bizim alevi toplumumuzda sizlerin yaptiginiz bu davranislara yer yoktur...bu yazi genelleme degildir o kisi ya da kisiler kendilerini biliyor,...
simdiden uyacaginiz icin tessekür ederim,...
sevgili sun!, yönetime isim verirsen uyarırlar...
sevgili sun!, yönetime isim verirsen uyarırlar...
haklisin arkadasim ,fakat ben sünlü olan bu arkadaslari sanki ayirim yapiyormusum fikrine kapilmamalari icin güzel bir dille uyardim ,olmadi anlamadilar o yüzden,teshir etmek istedim eger bu sekilde de bir sonuc alamazsam isimlerini seve seve aciklayacagimdan emin olabilirsiniz,...ayrica alakaniza tesekkür ederim oli,...
Serkan_Devrim
23.04.2006, 18:38
Kisa süre önce msn adresimi forumdan cekmeme ragmen bazi arkadaslar israrla farkli msn adresleriyle tekrar tekrar geliyorlar,.... sayet bir kez daha böyle birsey yasayacak olursam o arkadaslarin isimlerini vermek zorunda kalacagim,...
not;alevi olmadiginiz icin sizleri yargilamiyorum ,fakat gercekten bizim alevi toplumumuzda sizlerin yaptiginiz bu davranislara yer yoktur...bu yazi genelleme degildir o kisi ya da kisiler kendilerini biliyor,...
simdiden uyacaginiz icin tessekür ederim,...sayın sun,
bu tür durumlarda lütfen bu kişileri bekletmeksizin ÖM ile o an online olan modlara bildiriniz. bu topiği de kilitliyorum. anlayışınıza sığınarak.
Alevimen
23.04.2006, 18:40
bende tam o ara kazan'a yolluyordum aynı fikirde olduğumuza sevindim sevgili ali ekber :)
not: samimi açıklama ironi deyil :)