Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelerin Dikkatine !!!!!

sun
23.04.2006, 18:21
Kisa süre önce msn adresimi forumdan cekmeme ragmen bazi arkadaslar israrla farkli msn adresleriyle tekrar tekrar geliyorlar,.... sayet bir kez daha böyle birsey yasayacak olursam o arkadaslarin isimlerini vermek zorunda kalacagim,...

not;alevi olmadiginiz icin sizleri yargilamiyorum ,fakat gercekten bizim alevi toplumumuzda sizlerin yaptiginiz bu davranislara yer yoktur...bu yazi genelleme degildir o kisi ya da kisiler kendilerini biliyor,...

simdiden uyacaginiz icin tessekür ederim,...

Oli
23.04.2006, 18:25
sevgili sun!, yönetime isim verirsen uyarırlar...

sun
23.04.2006, 18:33
sevgili sun!, yönetime isim verirsen uyarırlar...

haklisin arkadasim ,fakat ben sünlü olan bu arkadaslari sanki ayirim yapiyormusum fikrine kapilmamalari icin güzel bir dille uyardim ,olmadi anlamadilar o yüzden,teshir etmek istedim eger bu sekilde de bir sonuc alamazsam isimlerini seve seve aciklayacagimdan emin olabilirsiniz,...ayrica alakaniza tesekkür ederim oli,...

Serkan_Devrim
23.04.2006, 18:38
Kisa süre önce msn adresimi forumdan cekmeme ragmen bazi arkadaslar israrla farkli msn adresleriyle tekrar tekrar geliyorlar,.... sayet bir kez daha böyle birsey yasayacak olursam o arkadaslarin isimlerini vermek zorunda kalacagim,...

not;alevi olmadiginiz icin sizleri yargilamiyorum ,fakat gercekten bizim alevi toplumumuzda sizlerin yaptiginiz bu davranislara yer yoktur...bu yazi genelleme degildir o kisi ya da kisiler kendilerini biliyor,...

simdiden uyacaginiz icin tessekür ederim,...sayın sun,
bu tür durumlarda lütfen bu kişileri bekletmeksizin ÖM ile o an online olan modlara bildiriniz. bu topiği de kilitliyorum. anlayışınıza sığınarak.

Alevimen
23.04.2006, 18:40
bende tam o ara kazan'a yolluyordum aynı fikirde olduğumuza sevindim sevgili ali ekber :)

not: samimi açıklama ironi deyil :)