Orijinalini görmek için tıklayınız : Erzincan / Altınbaşak

royemi
23.04.2006, 22:39
ya altınbaşaklı olan varmı pek ummasamda umarım vardır :((

mayıs
24.04.2006, 00:25
imranlılıyım bende ( sivas)

royemi
24.04.2006, 12:33
selam mayıs hoşgeldin:))

DostumCenk
26.04.2006, 21:54
Selam royemi! Ben Altinbasakliyim :). Bende öyle düsünüyordum, ama nihayet karsima Altinbasakli cikti :). Kimlerdensin? Bizim Soyadimiz Dinc.

epikurus
26.04.2006, 23:41
ya arkadaslar ben bu forumdan pek bişey anlayamadım
valla kaybediceksiniz beni yardım etmezsseniz:)
Kardeş netür sorunlar yaşadığını bilimiyorum, eğer sorunlarını daha somut hale getirirsen sana yardımcı olabiliriz.
BAşlıkları dikkatle oku hangi başlık ilgini çekiyorsa o başlığı tıklayarak istediğin foruma girbilrsin. Yorum yapma yetkin varsa yorumlarını yaparsın. Fikirlerin olursa tartışma açabilirsin. Resim yayınlamak istersen müzik dosyası yayınlamak istersen kurallar çerçevesinde yayınlayabilirsin. Şimdi ne tür sorunlar yaşıyorsan yaz. Sırf seni değil hiçkimseyi kaybetmek istemeyiz....

royemi
27.04.2006, 13:36
selam ya çok şaşırdım valla hiç ummuyordum neyse çok sevindim aslında süleymanlıda oturuyorum çeliklerdenim ama altınbaşakta akrabalarım var hasan gazi bide aksakalılılar bizim akrabalarımız olurlar dinçlerden tanıdıklarım var ama isimleri şuanda aklıma gelmiyor yazları zaten altınbaşaktayım :)
Selam royemi! Ben Altinbasakliyim :). Bende öyle düsünüyordum, ama nihayet karsima Altinbasakli cikti :). Kimlerdensin? Bizim Soyadimiz Dinc.

greenheadbjk
27.04.2006, 19:11
evet altınbaşaklı sayılırım yazları oraya gelirim

royemi
27.04.2006, 21:52
selam can yarıda olsan altınbaşaklı olmana sevindim neyse aramıza hoşgeldin:)
evet altınbaşaklı sayılırım yazları oraya gelirim

DostumCenk
27.04.2006, 22:00
selam ya çok şaşırdım valla hiç ummuyordum neyse çok sevindim aslında süleymanlıda oturuyorum çeliklerdenim ama altınbaşakta akrabalarım var hasan gazi bide aksakalılılar bizim akrabalarımız olurlar dinçlerden tanıdıklarım var ama isimleri şuanda aklıma gelmiyor yazları zaten altınbaşaktayım :)

Selam :) bende cok sevindim böyle altinbasakli görünce... Aksakallilarin lakap olarak galiba aslinda taspinar soyadlari degilmi? Benim Rahmetli dedemim adi Cafer´di... Amacamin adi Ismail ve Babamin adi Ali Ekber... Bende insallah bu yaz giderim Altinbasaga... Sana Özel mesaj yazmak istedim ama malesef kabul etmemissin yani ayaralarinda aktif degil... Herkezin görmesini istemedigim icin bazi seyleri yazmak isterdim / isterim..

greenheadbjk
27.04.2006, 22:02
bende yarı altınbaşaklıyım anne tarafı

royemi
27.04.2006, 22:05
selam can yok lakap degil soyadları aksakaldır yinede tam hatırlamıyorum senin ailenin adlarını duymuştum ama hafızam da tam netlik kuramadım neyse yazın umarım altınbaşaga gelirsin yazın çok güzel oluyor oralar tavsiye edrim sana yani evet ayarlarda aktif etmedim ama aktif ederim en kısa zamanda yada ben sana özel mail yollarım okey grş can:)
Selam :) bende cok sevindim böyle altinbasakli görünce... Aksakallilarin lakap olarak galiba aslinda taspinar soyadlari degilmi? Benim Rahmetli dedemim adi Cafer´di... Amacamin adi Ismail ve Babamin adi Ali Ekber... Bende insallah bu yaz giderim Altinbasaga... Sana Özel mesaj yazmak istedim ama malesef kabul etmemissin yani ayaralarinda aktif degil... Herkezin görmesini istemedigim icin bazi seyleri yazmak isterdim / isterim..

royemi
27.04.2006, 22:07
ya can altınbaşakta oturmuyorsunuz sanırım çıkalı baya olmuştur deme kimlerden oldugunu söylersen sevinirim can:)

DostumCenk
27.04.2006, 22:21

Sende hosgeldin greenheadbjk!

olcayberkay
06.01.2007, 17:34
selam canlar burdada altınbaşaklılarla karşılaşmaktan büyük sevinç duydum
altınbaşak ve çevre köylerinden arkadaşlar la tanışak isterim malum büyük şehirlede insanlar birlerinden kopuyor görüşmek üzere hepinize iyi günler diler :36_1_55:

Hevinn
06.01.2007, 17:39
altınbaşaklı tanıdıklarım var

alevi_murat24
06.01.2007, 17:50
selam canlar burdada altınbaşaklılarla karşılaşmaktan büyük sevinç duydum
altınbaşak ve çevre köylerinden arkadaşlar la tanışak isterim malum büyük şehirlede insanlar birlerinden kopuyor görüşmek üzere hepinize iyi günler diler :36_1_55:

slm ben üzümlülüyüm. üzümlü merkez çay mahallesi

olcayberkay
06.01.2007, 18:01
murat seni tanımak ğüzel tam olarak çay mahallesini bilmiyorum
açıkcası üzümlüye bir kere gittim ama orda yengemin akrabaları var soy adları kurt

alevi_murat24
06.01.2007, 18:09
ismlerini söylesen tanırım kesin. çaymahellesi alevilerin oldugu yer

olcayberkay
06.01.2007, 18:24
süleyman kurt ama saırım geçit teymişler artık yinede tanırsın sanırım

alevi_murat24
06.01.2007, 18:39
süleyman kurt ama saırım geçit teymişler artık yinede tanırsın sanırım

evet tanıyorum bende geçitte oturu yom şu an

olcayberkay
07.01.2007, 13:48
esom isimlerini yazarsan sevinirim ve nerede oturduklarını şimdi den teşekkür ederim

Ulalı
08.01.2007, 21:41
Ben Altınbaşak'lı değilim ama tanıdıklarım var Süleymanlı Köyünden.Karakaş'lardan.

dangerous_sedat
11.02.2007, 02:33
meraba arkadaşlar bnde altınbaşaklıyım:)yani baba tarafım.bn kemaliye doğumluyum.ama altınbaşak ta büyüdüm sayılır.adım sedat.bayramlardan ım!duyanınız vardır belki:)istanbuldan...herkese slmlar arkadaşlar:)

royemi
12.02.2007, 13:06
oooo altınbaşaklılar çogaldı ya heheheh sende hoşgeldin sedat hımmm bayramlardan tanıdıklarım var ama isimlerini unuttum ya aklıma gelirse yazarım sana:( nede olsa baya zaman geçti normaldir yani :D

dangerous_sedat
13.02.2007, 01:59
hoşgördük royemi sağol:)bn aslında daha çk olduğumuza inanıyorum fakat çoğu forum u bilmiyor:(bnde önceden bulmuştum forumu fakat unutmuşum nezamandır:(ama artık burdayım:)

royemi
13.02.2007, 16:51
ya çok oldukları dogru ama internete fazla giremediklerinden dolayı bilmiyorlar nese ben erzincana gidince söylerim onlara:p tabi onları yerlerinde bulursam artık:D

dangerous_sedat
13.02.2007, 23:35
evt doru diyosun fazla internet şansları yok neyazıkki...

destiny
14.02.2007, 00:24
şu an yazdıklarımı kim görüyo onuda bilmiyorum

neden forumdan bişi anlamadın mayıs inan gün geçtikçe anlarsın.izlenimlerini doğru yaptın sürece tabikide.buarada bizler birlik ve beraberlik içinde yaşayıp gidiyoruz işte.sitenin adı gibi alevi forum.alevilik hakkında ve bunun gibi konular hakkında bir çok bilgiyi tartışıp ve öğreniyoruz...

saki
08.04.2007, 22:50
Slm altınbasaklılar ben kureyslı sarıkayalıyım ,yazları bızımkıler burada kıslarıda altınbasakta kalırlar..Bende altınbasaklı sayılırım.Memnun oldum sızlerın varlığınızı bana hissettirdiğiniz için.

aze24
14.08.2007, 18:53
slm canlar benimde yengem altınbaşaklı bide en yakın arkdaşım altınbaşak bulanıklı

EyLüLüM
13.09.2007, 11:50
Altınbaşaklılar ne mutlu enazından birkaç kişi buldunuz ya ben ne yapayım.Bir kişi bile yok sarıkayalı...Benimde baba tarafım kışları altınbaşak,a geliyorlar.orayı bilirim.geçen sene geldim...Anne tarafımda önceden orda kalmış...ama tutmuyor sarıkayayı ya.yanlış anlamayın sakın..sadece insanın kendi köyü gibi olmaz..sevgiyle kalın....

EyLüLüM
13.09.2007, 11:54
Slm altınbasaklılar ben kureyslı sarıkayalıyım ,yazları bızımkıler burada kıslarıda altınbasakta kalırlar..Bende altınbasaklı sayılırım.Memnun oldum sızlerın varlığınızı bana hissettirdiğiniz için.

merhaba ya inanmıyorum kureyşli sarıkaya köyünden birini buldum.kimlerdensin....

taylan2424
23.02.2008, 18:12
slm altınbasaklı hemserılerım ben altınbasaktan murat nasılsınız

www.altinbasaklibel.tr.gg

www.djmurat24.tr.gg

atas
21.03.2008, 17:43
benimde anne altınbaşaklı ama babada kadağanlı o yüzden yarı felan sayılmam :) yılmazçelik dedemlerin soyadı. sevindim ya bu kadar altınbaşaklı olmasına.

huseyin yanmaz
21.03.2008, 17:49
merhaba ya inanmıyorum kureyşli sarıkaya köyünden birini buldum.kimlerdensin....

ya can kureyşli ne demek bunu bana açıklıya bilirmisin kusuruma bakba kolay gele

ermankucuklu
21.03.2008, 21:13
bende altınbasaklıyım arkadaslar dinc ler bize akraba bende alanlılardanım tanıyan var mı

ermankucuklu
21.03.2008, 21:15
bende altınbasaklıyım dincler bizim akraba bende alkanlılardanım