Orijinalini görmek için tıklayınız : Binbaşıdan, AKP'li başkana suç duyurusu

iyidost69
24.04.2006, 14:40
ORDU’nun Fatsa İlçesi Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kalender Karadağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen anıta çelenk koyma töreninde ağzında sakız olduğu öne sürülen AKP İlçe Başkanı Veysel Dalcı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Fatsa ilçesi’ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’ndaki anıta çelenk konuldu. Anıta çelenk konulması sırasında da sakız çiğnemeye devam eden AKP İlçe Başkanı Veysel Dalcı'nın bu tutumu törene katılanların dikkatini çekti. Tören ardından Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkanı AKP'li Hüseyin Anlayan, Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kalender Karadağ ile birlikte dün yaptığı değerlendirme toplantısında AKP İlçe Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı. Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Kalender Karadağ, bugün Dalcı hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
AKP Fatsa İlçe Başkanı Veysel Dalcı yaptığı açıklamasında sarımsaklı yemek yediğini ve tören sırasında ağzının kokmaması, çevredekilerin rahatsız olmaması için sakız çiğnediğini savunmuştu

Delinin Notu: Ey utanmazlar bilinki yüce Atatürk'ün değeri siz böyle davrandıkça daha da artıyor.

Atam Olmasaydı Eğer

Yunan dölü olurdun
Camiyi ahır bulurdun
Hep yerinde dururdun
Atam olmasaydı eğer

Cahilliği yenemezdin
İlim irfan bilemezdin
Devrimleri göremezdin
Atam olmasaydı eğer

Kadın eşit olamazdı
Alfabeyi bilemezdi
Okul sokak göremezdi
Atam olmasaydı eğer

Hep kul köle kalırdın
Ahmeti zor bulurdun
Alex Helen olurdun
Atam olmasaydı eğer

Cumhuriyeti göremezdin
Demokrasiyi bilemezdin
Hak hukuk diyemezdin
Atam olmasaydı eğer

Deli Aşık...

spartakus
29.04.2006, 23:07
AKP Fatsa İlçe Başkanı Veysel Dalcı yaptığı açıklamasında sarımsaklı yemek yediğini ve tören sırasında ağzının kokmaması, çevredekilerin rahatsız olmaması için sakız çiğnediğini savunmuştu

bu yobaz insanlari salakmi saniyor?...cevresindekilere saygili olmasi icin
sakiz cigliyormus! peki dangalak ,bu dagranis Atamiza karsi saygisizlik olmuyormu?

yanindaki insanlara gösterdigi saygiyi ,Atamizdan esirgeyen salak baskan,
terbiyesizlik yapmistir ve cezalandirilmasi gerekmektedir.

bunlar bu gibi olaylari kasten ve isteyerek cikariyorlar.adamlari basta
malesef,bir sey yapamiyorsunuz...
bir zamanlarda deli sevki yilmaz vardi... onu sonunda yaptiklarina pisman
ettirdiler!

manifesto
30.04.2006, 18:44
cevresindekilere saygili olmasi icin
sakiz cigliyormus! peki dangalak ,bu dagranis Atamiza karsi saygisizlik olmuyormu
Birincisi kimseye dangalak diye hitap edemezsin hele tanımadığın insanların arkasından hiç.
İkincisi başkan kefaletle serbest kaldı yani şuan özgür.
Üçincüsü ben sakız çiğnemedim demişdir ama nafile çünkü orada bir asker var ona tabi olmak emir kulu olmak gerek.Demek asker işi gücü bırakmış başkanın ağzını izlemiş:) TV de görüntüler yayınladı ve başkanın ağzında sakız falan yoktu ama önemli değil gerginlik ve ortamı bulandırmayla meşgul olanlar işlerini yapmaya devam edicekler

Oli
30.04.2006, 18:55
yine çarpıtma mı yapılıyor?
benim izlediğim haberlerde sarmısak yemiştim o yüzden çiğnemiştim diyordu... avukatı yanındaymış ki çiğnemediğini biliyor :)

çiğneyen terbiyesizdir... tamamda suç duyurusu yapılacak bir durumda değil.. orada uyarırsın oda çıkarır...
traji-komik bir ülkeyiz vesselam...

spartakus
30.04.2006, 22:56
bu akp'liler ...takiye,takiye,takiye,yapiyorlar!
göründügü gibi olmayip,oldugu gibi görünmeyen insanlardir bunlar!

dejan
30.04.2006, 23:13
yine çarpıtma mı yapılıyor?
benim izlediğim haberlerde sarmısak yemiştim o yüzden çiğnemiştim diyordu... avukatı yanındaymış ki çiğnemediğini biliyor :)

çiğneyen terbiyesizdir... tamamda suç duyurusu yapılacak bir durumda değil.. orada uyarırsın oda çıkarır...
traji-komik bir ülkeyiz vesselam...

dahada komik olan akp il teşkilatının "hayır sakız çiğnemiyordu, pestil yiyordu " şeklindeki savunmasıydı..
ortada işlenen bir suç olmayabilir ama büyük bir saygısızlık var..

...
bu arada manifesto rumuzlu arkadaşımızda maşallah akp'nin çamaşır makinası gibi, akpnin eleştirildiği her konuda sürekli bir savunma anlayışı içinde. :D

spartakus
30.04.2006, 23:16
bu arada manifesto rumuzlu arkadaşımızda maşallah akp'nin çamaşır makinası gibi, akpnin eleştirildiği her konuda sürekli bir savunma anlayışı içinde.

güzel bir tespit ,dejan!

lion12
01.05.2006, 04:03
dahada komik olan akp il teşkilatının "hayır sakız çiğnemiyordu, pestil yiyordu " şeklindeki savunmasıydı..
ortada işlenen bir suç olmayabilir ama büyük bir saygısızlık var..

...
bu arada manifesto rumuzlu arkadaşımızda maşallah akp'nin çamaşır makinası gibi, akpnin eleştirildiği her konuda sürekli bir savunma anlayışı içinde. :D

Kim ne derse desin, o adamın orada yaptığı çok terbiyesizce birşey.Ağzı kokmasın diyeymiş.5 yaşında çocuk inanmaz ona.Hadi madem ağzı kokmasın diye,o zaman kürsüye çıktığı sırada ağzında tutsun sakızı sabit ama çiğnemesin,hemen iki kez sakızı ağzında çevirmeyince hemen ağzı mı kokacakmış yani.Madem ki çok ağzı kokuyor, o zaman da mentollü şeker falan yiyeymiş ya da dediğim gib kürsüye çıktığında çiğnemeyi keseymiş.Bunlar hikaye dostlar.Bunların parti başkanlarının da ne mal olduğu ortada zaten.Adam Usame bin Ladin şeyhinin önüne diz çökmüş,Atatürk'e laf atıp içeri girmiş,çıkmuş ağa olmuş daha ne beklersin.Ne olacak bunlardan da Atatürk'e saygı mı beklenir.Evet doğru söylüyorsun dost.Zaten manifesto da sitemizde,Ak Parti'nin baş savunucusu,ana muhalafet kanadının başı.:14: :5: :36_7_8: :11: :36_5_5: :36_5_2:

orhan ŞİMŞEK
02.05.2006, 22:49
insanlar bilmsel ve cagdaş samimi durust olmadıktan sonra hep yobaz olarak kalırlar bilmedikleri icinde insanın katli vacipderler yakarlar sucuda allaha atarlar sorarsan allah icin derler o nun icin bilmsel duşunce şartır.sagılarımla