BesiktasliBABA
24.04.2006, 22:29
arkadaslar bunu duydugumda besiktasliligimla bi kez daha gurur duydum.isterdimki resimini bulup buraya koyayim ama bulamadim,sadece milliyette yarim bi sekilde var.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : "madimaki unutmadik"besiktas tribunleri ! BesiktasliBABA 24.04.2006, 22:29 arkadaslar bunu duydugumda besiktasliligimla bi kez daha gurur duydum.isterdimki resimini bulup buraya koyayim ama bulamadim,sadece milliyette yarim bi sekilde var. Hüseyin69 24.04.2006, 22:37 siddet zaten sporda kendine iyi bir yer edinmis birde madimak reklami ile bütünlestimi tas yine alevilerin kafasinda patlar birileri madimaki spor sahalarina tasirsa bir digeride türbani tasir ondan sonra isin yok ayikla pirincin tasini alevi spor severlere bir tavsiyem mac izlemek istiyoraniz tv ekranlarinda izleyin stadlara ne kendiniz ne ailenizi nede herhangi bir arkadasinizla gitmeyin sporu pek sevmem ama size tevsiye ederim stadlara gitmeyin artik 85-95li yillar gibi degil türk spor sahalari sahalarda küfür etmeyin diye bir reklam yayinlanmisti iste sporun ve taraftarligin ne duruma düstügü acik ortadadir BesiktasliBABA 24.04.2006, 22:45 ------------------------------------ Nesimi 24.04.2006, 22:45 Beşiktaş Çarşı grubu aktif siyasetin içinde değil asıl işi futboldur ancak grup Anarşizm fikrine yakındır hatta anarşisttir. Irak savaşı sırasında Tribünde devrimciler eylemelr yapıp pankartlar açmıştı "Savaşa Hayır" diye. ayrıca Kartal PenCHEsi ve che guavera resmini sıkça kullanırlar. Eskiden çarşı grubu üyesi olupta sonradan Ölüm orucunda şehit olan insanlar bile var ismi aklımda değil şu an. Yani işin içinde şiddet, alkol herşey var ancak siyasette bir bakıma içinde demokrat olarak niteleyebilirz. Serkan Kaplan 25.04.2006, 12:34 arkadaslar bunu duydugumda besiktasliligimla bi kez daha gurur duydum.isterdimki resimini bulup buraya koyayim ama bulamadim,sadece milliyette yarim bi sekilde var. arkadaşım keşke bulabilseydin çok iyi olurdu ama yinede sagolasın. BEŞİKTAŞLI olmak bir ayrıcalıktır.. eskici 04.05.2006, 20:22 Keşke bütün taraftarla Çarşı kadar olabilse.futbol yaşantısı hariç bazı konuları insanlara hatırlata biliyorsa ne mutlu bize .Eleştirenler önce kendileri ne yaptığına bakmalı ..... ÇARŞI Halkın Takımı Beşiktaş mercan 04.05.2006, 23:01 hade canım inanmam :sook bende koyu bi beşiktaşlıyım ama ; sırf beşiktaş için demiyorum diğer takımın taraftarlarıda yapmış olsaydı böyle bişeyi yine inanmakda zorluk çekerdim; nebilim futbol ,taraftar diyince aklıma direk şiddet ve küfürler geliyo bukadar düşünceli olamazlar.heleki böyle bi konuda diye düşündüm direk:hopala helal valla şaşırdım okan02 13.05.2006, 14:42 ben galatasarayliyim ama gercekten besiktas taraftarlarini kutluyorum 1 mayis tada carsi gurubu varmis meydanlarda... besiktasli olmam mümkün olsa bir saniye bile durmam ama bu imkansiz Aziz 13.05.2006, 14:53 işte besıktas seyırcısındende bu beklenırdı tum besıktas camıasına tesekkurler denzz 13.05.2006, 18:24 bende duymuştum bunu ama doğruluğunu tam bilmiyodum demekki doğruymuş çok ii yapmışlar bjk lı olmak gurur verici yaa:) ONU® 13.05.2006, 19:35 Bence de bu olayı hatırlamaları ve hatırlatmaları bir BJK'li olarak bana da gurur verdi kemal152 16.05.2006, 21:40 bu forumda ne kadar çok bjk li varmış... Serkan Kaplan 17.05.2006, 00:07 öyledir can forumumuz adeta bir kartal yuvası şimdi canlar bunuda eleştirirler speedy eagle 18.05.2006, 02:38 İŞte BeŞİktaŞ Taraftarinin Farki Budur. BeŞİktaŞ Bİr EŞkiyanin Hayata İtİrazidir.susarsa ÇatiŞma KonuŞursa SavaŞ Yazarsa Destan Severse Devrİm Olur. ÇarŞi Haksizliga KarŞi. Azrail 18.05.2006, 10:42 bencede siyasetle sporun ortaklıgı yoktur, aleviler su takımda, solcular, sagcılar su takımda demek cok yanlış bir benzetme olur diye düşünüyorum, yalnız çarsı grubunun kayda deger bir takım hareketleri var, bunlardan birkaçı N.Erbakan'ın basbakan oldugu yıllarda basbakanlık kupası macı oynanmaktaydı ve bütün carsı bir olup TÜRKİYE LAİKTİR LAİK KALACAK diye bagırmışlardı, Erbakan hoca sok oldu, 1 mayıs işçi bayramında carsı grubuda yürüdü, forumdada bulunan carsı ve zülfikarın bir oldugu bir resim, üstteki arkadasın bahsettiği madımakı unutmadık pankartı, vs....vs ilginç ama gercek, BEŞİKTAŞ'lı olarak tekrar gurur duydum cigdem2006 18.05.2006, 11:19 beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum. denzz 18.05.2006, 17:43 çarşı alayına karşı:) Serkan Kaplan 22.05.2006, 22:01 beşiktaş sen bizim herşeyimissin http://spaces.msn.com/serkan-kaplan1903/ eylüleren 22.05.2006, 22:16 iyiki ciktin ortaya,ota b.ka muhalif erzincanliiiiiiiiii beşiktaşla bir kez daha gurur duydum yanlız yukarıda kullandığınız kelime hiç hoş değil herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil farklı düşüncelere saygı duymak gerekir.sevsenizde sevmesenizde... BesiktasliBABA 22.05.2006, 23:59 beşiktaşla bir kez daha gurur duydum yanlız yukarıda kullandığınız kelime hiç hoş değil herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil farklı düşüncelere saygı duymak gerekir.sevsenizde sevmesenizde... evet arkadasim seninle ayni fikirdeyim,bu kelime hicte hos olmadi,benimde yapim bu degil aslinda ama biz burada gurur duydugumuz bi konuyu paylasmak istemisiz,yok sanki tartisma konusu acmisiz gibi hemen ortaya cikip,karsi gorus bildirmesi sinirimi bozdu.muhalif goruste olanlar olabilir ama bu arkadasimiz inanin hemen hemen her konuya muhaliftir.yinede kelimeyi sansurlememe ragmen,bundan cok daha agir kelimeler yazanlara ragmen,ben kendi adima ÖZUR DILIYORUM. ersano 02.06.2006, 17:11 Gerçekten beşiktaşlıları tebrik etmek lazım. Çarşı gerçek bir anarşist topluluk. okan02 03.06.2006, 14:46 Beşiktaş Çarşı grubu aktif siyasetin içinde değil asıl işi futboldur ancak grup Anarşizm fikrine yakındır hatta anarşisttir. Irak savaşı sırasında Tribünde devrimciler eylemelr yapıp pankartlar açmıştı "Savaşa Hayır" diye. ayrıca Kartal PenCHEsi ve che guavera resmini sıkça kullanırlar. Eskiden çarşı grubu üyesi olupta sonradan Ölüm orucunda şehit olan insanlar bile var ismi aklımda değil şu an. Yani işin içinde şiddet, alkol herşey var ancak siyasette bir bakıma içinde demokrat olarak niteleyebilirz. senin bu yazdikarin sana göre anarsizimi oluyor yoksa yurtseverlikmi? Özgür-Taylan 03.06.2006, 17:31 iste Besiktas taraftardasindan da bu beklenir !!! :p KARAKARTALLAR YÜKSEK UCARRRRRRR !! denzz 04.06.2006, 00:24 siyah/beyaz:ölüm/yaşam... var mı ötesi eskici 11.06.2006, 20:41 Karşılıksız bir aşk yaşıyoruz.... altay35 14.06.2006, 22:14 siyah/beyaz:ölüm/yaşam... var mı ötesihaklısın siyah/beyaz ; ölüm/yaşam...büyük altay GürkO 19.06.2006, 18:08 canlar selam bravo çarşıya böle bişi olduğunu hiç bilmiodum ve duymamıştım aama ama bende bi genç fenerbahçelilier grubu üyesi olarak böle şeyleri yapmak isterdim hemde başımızda diyarbakırlı bi başkan var aslında:yamukgul: ama işte her şey öle kolay olmuyo neyse işallah bi gün bizde yaparız diim ve kolay gelsin hepimize. çiğerparem 19.06.2006, 19:29 bir fenerbahçeli olarak beşiktaşla gurur duydum. SivanA SimyacI 19.06.2006, 21:26 beşiktaşı yürekten kutluyorum fakat bir Galatasaraylı olarakda unutmayalım bizim divan kurulumuz da da İzzettin Doğan ve yönetim kurulunda Adnan Polat var.Beşiktaşın kardeş takım olduğu nasıl da belli oluyor bi de Hasan Şasımız var. denzz 19.06.2006, 21:34 bi de bu düşüncelerinizi siz de korkmadan sahaya yansıtabilseniz keşke... slush 19.06.2006, 21:39 beşiktaşı yürekten kutluyorum fakat bir Galatasaraylı olarakda unutmayalım bizim divan kurulumuz da da İzzettin Doğan ve yönetim kurulunda Adnan Polat var.Beşiktaşın kardeş takım olduğu nasıl da belli oluyor bi de Hasan Şasımız var. Kutsal ittifakcilar sizi:p Madımağı unutmadık pankartandan dolayı kutlarım. tercanli 17.07.2006, 14:36 ben fenerliyim ama bjkyi tebrik ediyorum bu konuda Ali_Yolcusu 19.07.2006, 00:19 ben de inanamıyorum foto koyun lütfennn duygu_m 19.07.2006, 00:26 Biz Beşiktaşlılara da yakışan budur .....Bizimdir çarşı alayına karşı ..saol BeşiktaşlıBaba cemahir 19.07.2006, 00:48 gerçekten çok gurur veririci bir durum. bir beşiktaşlı olarak mutlu oldum keanu_1907 20.07.2006, 13:38 bi fenerbahçeli olarak hakikaten ben çarşı grubuna bir nefret beslemiyorum şahsen çünkü grub kuruluş itibariylede solcudur.alen grup lideri görünsede arka plandakılerin çoğu gerçektende anarşisttir seyhun 04.08.2006, 13:57 beşiktaşim hayat sensın dunyam sensin her sey sensiz bu sevdadan vazgeçerek allah belamizi versin. beşiktaşli oldugumdan gurur duyuyorum.. KomünistAlevi 13.08.2006, 21:48 ya işte bjk li olmak bi başka duygu :) BesiktasliBABA 15.08.2006, 02:47 hasan pulurun yazisi... "Bir Baba Hindi", Nâzım Hikmet ve hayâsız pankart... ELLİ yıl sonra "Baba Hindi" yine karşımıza çıktı... Elli yıl önce de futbol maçlarında, tribünlerde yine "Bir Baba Hindi" vardı... Biz "Baba Hindi"yi hatırlıyoruz da nereden çıktığını, kimin çıkardığını bilemiyoruz. Kim bilir? Bilse bilse canlı tarih, hele konu Fenerbahçe olursa Cem Atabeyoğlu abimiz bilir. Allah ona uzun ömür versin, bir telefon yeter! Açtık telefonu mutluluğumuzu paylaştık... *** NEYİN mutluluğunu mu? İnsaf! Böyle günde Fenerbahçelileri ne mutlu eder ki? Neyse, sevgili ağabeyimiz Cem Atabeyoğlu'na "Baba Hindi"yi sorduk, anlattı. *** BU "Baba Hindi"yi İstanbul Lisesi'nin Sakarya İzci oymağı çıkarmış, kampta karavana gelince hep birlikte başlarlarmış: "Bir baba hindi Hey yallah! Olaydı şimdi Hey yallah! Pilavla zerde Hey yallah! Kaşık da nerede? Hey yallah! Yallah, yallah, hey yallah! Başlıyoruz vallah! Karavanaya billah! Hey yallah, yallah, hey yallah!" Sonra hep birlikte karavanayı kaşıklarlarmış... *** PEKİ, bu "Baba Hindi" futbol maçlarına nasıl gelmiş?.. Sakarya oymağında "Seha Erge" adında bir Fenerbahçeli varmış, o "Baba Hindi"yi maçlara taşımış... Yıllarca "Baba Hindi" tekerlemesi Fenerbahçe tribünlerinin markası olmuş... Sonra unutulmuş, şimdi yine dillerde... *** "BABA Hindi"nin içinde "İndik, bindik, koyduk" gibi laflar yok, küfür yok, hakaret yok! Şimdi ise! Zaman neyi bozmadı ki "Baba Hindi"yi bozmasın. *** BİR de Nâzım Hikmet'in 1930 yılında yazdığı "Nikbinlik" şiirinin futbol maçlarında 80 yıl sonra söylenmesi. "İnanın Güzel günler göreceğiz çocuklar/Güneşli günler göreceğiz/motorları maviliklere süreceğiz çocuklar/Işıklı maviliklere süreceğiz..." *** FENERBAHÇELİLER son maçta bunu söylediler, lakin Beşiktaşlı Çarşı Grubu "Biz daha önce söyledik!" diye kızdı. Beşiktaşlıların bu itirazı bizi hiç şaşırtmadı, "Nükleer santrala karşı çıkan, Madımak Oteli'nde yanarak öldürülenleri unutmayan" Beşiktaşlı "Çarşı Grubu"nun Nâzım Hikmet'in şiirini herkesten önce söylediklerine şaşılır mı? İnanılır! *** BU maç unutulmaz; Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiği 4-0'la değil, "Baba Hindi"siyle, Nâzım Hikmet'iyle ve Şansal Büyüka'nın tespitiyle, Fenerlilerin aralarında yaptıkları 35 pasla, Anelka'nın attığı dördüncü golle hatırlanacaktır. Ve esefle söyleyelim ki, Galatasaray'a karşı açılan o "hayâsız" pankartla da BesiktasliBABA 21.09.2006, 03:10 besiktas tribunlerinde acilan,madimak pankartinin resmi penche.net 'in tanitim filminde var,isteyenler girip bakabilir. zeynel_can 21.09.2006, 08:38 gs taraftarı olarak besiktas taraftarını kutluyorum candaş 21.09.2006, 14:49 beşiktaşımla bir kez daha gurur duydum...çarşı her zamn haksızlığın karşısındadır ve doğrulugun yolundadır...onlara katılmak vee çarşıyı dahada yüceltmek sesini kitlelere duyurucak bi şekle getirmek görevimizdir... stadlardaki yerimiz hazırdır bizlerinn ancak su arada bi edilen kufurler olmasa çok daha hoş olucak... çarşının çizgisi bellidir ve rakip takım taraftarlarıda bize destek verio bu forumda onlarada çok teşekkür ederiz... .................çarşı sonsuzdur........ ali_naki 24.09.2006, 19:05 besiktas tribunlerinde acilan,madimak pankartinin resmi penche.net 'in tanitim filminde var,isteyenler girip bakabilir. dostum aradım ama bulamadım sende varsa upload edebilirmisin ? ali_naki 24.09.2006, 19:25 buldum arkadaşlar. http://img291.imageshack.us/img291/2506/carsimadimakez2.png Özgür-Taylan 24.09.2006, 20:40 helal olsun.. BESIKTASLIYIZ ve bundan gurur onur duyuyoruz!!! SIVASI UNUTMAK IHANETTIR CANLAR.. BesiktasliBABA 25.09.2006, 01:24 buldum arkadaşlar. http://img291.imageshack.us/img291/2506/carsimadimakez2.png ellerine saglik dostum,sana cok cok tesekkur ederim.hani resmi bulamasaydik neredeyse yalanci die tasa tutacakti bazi dostlar bizi,ama ben resmi gorup oyle bu topici acmistim,sade uydurma bi haberden degil.neyse sana yeniden cok tesekkur ederim:thumbup1: opis-01 26.09.2006, 21:53 cidden beşiktaşlı değilim ama bu hareket çok güzel seyhunbey 26.09.2006, 22:59 işte bu yaa her zaman özeliz çünkü biz beşiktaşizz eskici 30.10.2006, 20:12 işte besıktas seyırcısındende bu beklenırdı tum besıktas camıasına tesekkurler Arkadaşım bence beşiktaş camiasına teşekür etmene gerek yok.Çünkü teşekür alacak ne yaptı TEK YOL BEŞİKTAŞ Akgüney 01.11.2006, 17:08 Besiktasim Benim Biricik Sevgilim! |