epikurus
25.04.2006, 12:18
Sevgili dostlar, Güvenlik duvarını pasif hale getirmeden FTP ye giremiyorum. Sebebi neolabilir? Güvenlik duvarını da pasif yapmak istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : FTP ye giremiyorum epikurus 25.04.2006, 12:18 Sevgili dostlar, Güvenlik duvarını pasif hale getirmeden FTP ye giremiyorum. Sebebi neolabilir? Güvenlik duvarını da pasif yapmak istemiyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Alpha_Phonixis 25.04.2006, 12:23 FTP dosya içlerinde açık kod boşluğu bulmuştur virüs programın ve ya öle algılamıstır. Yada gerçekten dosya formatlı virüs sahibidir. Tahminnen de Karspersky kullanıyorsundur. Programını Nod32 ' e çevir derim. Ama yinede görmem lazım :huh epikurus 25.04.2006, 12:29 Dostum, Norton kullanıyorum. Norton FTPye girişimde bir sinyal üretmiyor. Güvenlik Duvarı (SP2), FTP'ye girerken aktif haldeyse "windows aradığınız bölüme ulaşamadı" diye bir uyarı veriyor. Güvenlik duvarını pasif yaptığımda rahat bir şekilde girebiliyorum. Şunu da ifade edeyim. Bilinmedik FTP lere girmiyorum. Sadece kendi hazırladığım bir site var onun güncellemesini yapmam için giriyorum. Sorun da buradan çıkıyor. Alpha_Phonixis 25.04.2006, 12:32 İlk düşündüğüm açık koddu. Güvenlik duvarı pasif halde olduğu zaman vermıor diosun çünkü.. Yine düşüneyim sorayım soruşturayım biras . epikurus 25.04.2006, 12:33 İlk düşündüğüm açık koddu. Güvenlik duvarı pasif halde olduğu zaman vermıor diosun çünkü.. Yine düşüneyim sorayım soruşturayım biras . Duyarlılığın için teşekkürler erayY 25.04.2006, 16:07 firewall u pasif hale getir işini gör sonra tekrar aktif et nie kasıyorsunki boşuna(olmadı portlarını kapa) epikurus 25.04.2006, 21:26 firewall u pasif hale getir işini gör sonra tekrar aktif et nie kasıyorsunki boşuna(olmadı portlarını kapa) Kardeş, benim derdim firewalı pasif konuma almamak. Firewall pasifken zaten sorun yok. Port kapamayı nasıl yapacağız? Güvenlik sekteye uğrar mı? Gannush 25.04.2006, 21:30 firewallu de-aktive etmene gerek yok. firewall'dan 21 nolu ftp portunu aç. Alevimen 25.04.2006, 22:06 Firewall proramında sözkonusu ftp adresine beyaz sayfa olarak tanıt yani erişme izin ver, proramın ayarlarından yapılır. |