Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimse benim özgürlügüme karisamaz

DiyaR_02
21.07.2005, 17:49
kac gündür yazmis oldugum signatureme takanlar var!!!. bunu anlamiyorum ben, zorunuza giden nedir kürdce yazmammi? yoksa kürdce bilmediginiz icin mi? ben 15. maddeyi okudum peki forumda neden almanca ingilizce basliklar var????????. ben anlamiyorum ingilizce almanca belki bana ordan siz kufur ya da hakaret ediyorsunuzdur??. benim signaturem ciwan haco'nun söylemis oldugu bir türkünün sözleridir. ve benim signaturemde böyle kalacak! kimseninde silmeye hakki yok sil demesi kadarda abes birsey yok!tek bir sartla türkce yazarim sizlerde orda ingilizce ve almanca sayfalari kaldirin esitlikse her yerde esitlik olacak!

Alevimen
21.07.2005, 18:01
kac gündür yazmis oldugum signatureme takanlar var!!!. bunu anlamiyorum ben, zorunuza giden nedir kürdce yazmammi? yoksa kürdce bilmediginiz icin mi? ben 15. maddeyi okudum peki forumda neden almanca ingilizce basliklar var????????. ben anlamiyorum ingilizce almanca belki bana ordan siz kufur ya da hakaret ediyorsunuzdur??. benim signaturem ciwan haco'nun söylemis oldugu bir türkünün sözleridir. ve benim signaturemde böyle kalacak! kimseninde silmeye hakki yok sil demesi kadarda abes birsey yok!tek bir sartla türkce yazarim sizlerde orda ingilizce ve almanca sayfalari kaldirin esitlikse her yerde esitlik olacak!
Sayın Diyar_02

Forum kurallarından bahsediyorsun, daha doğrusu 15. madde.
15. madde şöyle:
Forumlarda/Bölümlerde özel olarak tanımlama olmadıysa genel olarak Türkçe yazılmalı (yazı şekli dikkate alınmalı, doğru ve düzgün yazmakta gayret göstermelisiniz)

Tekrarlıyorum ...özel olarak tanımlama olmadıysa... Sözkonusu (Almanca/İnglizce bölümleri) forumlar özel olarak Almanca/İnglizce olarak adlandırılmış, bu nedenle o bölümlerde Almanca konuşulur ve Türkçe uygun görülmez vs...

İmzanızla ilgili detaylı bilgi ve öneri ÖM olarak yolladım. Ve konunun fazla uzanmasını istemediğim için kapatıyorum, saygılar.