Orijinalini görmek için tıklayınız : CumhurBaşkanlığı Seçimi Anketi

izem
25.04.2006, 19:06
Cumhurbaşkanlığı görevine A.Necdet Sezer'den sonra kimin seçilmesini istersiniz ?

tolga_62
25.04.2006, 19:21
Tekrar A.N.Sezer derdim eğer imkan olsaydı,eskiden Çevik Bir der gibi olurdum ama şimdi bence hiçbiri,ama bülent arınç ile RTE kesinlikle olmamalı...

Oli
25.04.2006, 19:33
Vural Savaş ulusalcı
Oktay Sinanoğlu ulusalcı
Deniz Baykal ne idüğü belirsiz
Bülent Arınç dinci
Hilmi Özkök asker
Recep Tayyip Erdoğan dinci ve başbakan
Çevik Bir asker
Atilla Kıyat asker
Gazi Yaşargil bilim adamı
Yekta Güngör Özden ulusalcı

izem bakıyorumda hep ulusalcı doldurmuşsun listeye. vural savaş çapsız bir adam bence. cumhurbaşkanı dediğin biraz entellektüel olmalı. AHMET NECDET SEZERi sevdik ama o da siyasetten uzak... ne bir gezi ne bir davet... büroya çevirdi köşkü.. DEMİREL daha iyi becermişti SEZERden... bu benim şahsi fikrim. SEZER cumhurun başkanlığını hukukçulukla karıştırdı..

izmirksk
25.04.2006, 21:18
bence bülent arınç yakışır ama o da lafını esirgemeyen biri...ülkede askerle çatışabilir:)..o tür makamlarda olanların yapacağı yanlış hareket ülkeye mal oluyor....
eğer imkan olsa idi ahmet necdet sezer in ölene kadar cumhurbaşkanlığı yapmasını isterdim tabi...
olaya ideolojik olarak bakmadan konuşuyorum..birbirinden çok farklı görüştede olsalar bence ahmet necdet sezer ile bülent arınç .....

manifesto
25.04.2006, 22:31
eğer imkan olsa idi ahmet necdet sezer in ölene kadar cumhurbaşkanlığı yapmasını isterdim tabi
Tamam farzettik ki olaya ideolojik olarak bakmıyoruz.Bilimsel olarak hani arabanın hakkını ver hakkını :) diyen ses gibi bizde koltuğun hakkını ver hakkını desek acaba o koltuğu kim doldurur?
Sezerin varlığını ne zaman hissediyorsun bana samimi cevap verin?
Ya bir garnizonda laiklik yorumu yaparken yada basına gönderdiği mesajlar ile
Demirel dahi birsürü dalavera çevirir ama halkın arasından da çıkmazdı.
Ben sizin babanızım deyip milletin gönlünü alıyordu.
Bence Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak kişi Siyasetçi olmalıdır,hukukçular Çankayayı ofislerine çeviriyorlar.Açılışlar davetler düğünler dernekler Cumhur kısacası milletinin içinde olmalı arasıra konuşup milleti germek yerine onları motive eden pozitif yanı olmalı.

Birde sorun listede ,Oktay Sinanoğlunun ne işi var o listede onu anlamadım?:) Tamam çok başarılı bir bilim adamı olmuşdur ama siyaset üstü bir makam için daha önemli meziyetler gerekir.Okuduğumuz kitaplardan bukadar etkilenmemeliyiz.Bye Bye Türkçe demekle Cumhura aday olmak ayrı meziyetler.

En ilginç isim ise Çevik Bir olmuş:) Darbeci bir paşayı listeye eklemek nasıl bir işdir onuda anlamış değilim ya,tescilli sebataycı birisi bunu kendiside emekli oldukdan sonra söylemişdir.
Ayrıca Erdoğanda çok saçma olur,yapacak onca iş varken köşkte emekliliğini beklemek ona göre değil.
Anlaşılan Cumhur Başkanı bu listeden çıkmayacak o yüzden oy da kullanmıyorum:)

Gannush
25.04.2006, 22:47
reisicumhurluğa anti-statükocu birisini getirmek lazım. :)
bülent arınç tilki gibi bir adam... cumhurbaşkanı olsa heryeri karıştırır. askerlere bol bol ayar verir :)

erencan60
26.04.2006, 00:37
bence su anki ahmet necdet sezer iyi bir cumhurbaşkanı

şah_ismail
26.04.2006, 09:03
Kemal Nehrozoğlu

Alpha_Phonixis
26.04.2006, 11:45
Banu Alkan olsa tek geçerdim ama Gazi Yaşargil' de iyi bir adam ..

Hem Cumhurbaşkanlığı' nın sembolik bir makama dönüştüğü sevgili ülkemde " Kim bu sene şampiyon olur? "sal bir ankete dönmüş bu ankette ne kadar yanlış bir oy verebilirsiniz ki..

izem
26.04.2006, 11:46

Hem Cumhurbaşkanlığı' nın sembolik bir makama dönüştüğü sevgili ülkemde " Kim bu sene şampiyon olur? "sal bir ankete dönmüş bu ankette ne kadar yanlış bir oy verebilirsiniz ki..

bana ver bana..:yamukgul:

şah_ismail
26.04.2006, 11:48
uygun adaylar var aslında

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kemal Nehrozoğlu
...........
...........
...........
...........
...........

helige_62
26.04.2006, 12:45
sevgili izem listende kamer genci göremedim o olsaydı ona oyumu verridm..:p :yamukgul: :uhhm: :pisman :garibbak:

izem
26.04.2006, 14:36
sevgili izem listende kamer genci göremedim o olsaydı ona oyumu verridm..:p :yamukgul: :uhhm: :pisman :garibbak:

çiçekleri sulamaya gitti cicim..:yamukgul:

güldestim
26.04.2006, 14:58
Anketteki isimlere bakılırsa hiçbiri.Ahmet Necdet Sezer iyi bir cumhurbaşkanı.

roro
26.04.2006, 15:06
abdullatif Şener e dikat ediniz....

zulfikar1985
30.04.2006, 18:01
abdullatif Şener e dikat ediniz....
Çok iyi bir noktaya parmak basmışsın :ilgili: . AKP iktidarında çok kuvvetli bir yere sahip ayrıca Hiçbir iktidar(particilik) olayına girmeyen etnik bir kökene sahiptir kendileri. AKP iktidarı sırasında bu etnik kökenine olan bağlılığını da kanıtlamıştır. Yani CHP içinde aynı etnik kökene sahip milletvekili varsa bu kişilerin oylarının gideceği yer (partisine bakmadan) Abdullatif ŞENER'dir.

KURŞUNveli
30.04.2006, 22:42
ahmet necdet sezer in süresinin uzatılmasından yanayım...tam anlamıyla cumhur(halkın)başkanı...

tayyibin çankayaya cıkacağını düşündükce içim sızlıyor...

slush
29.05.2006, 00:09
Süprizim Fettoş

seher.yeli
29.05.2006, 01:00
Gecnlerden Kimse Yokmu Yaslilarin Elindemi Kalacak Hep Bu Verin Genclere Bakalim Onlar Ne Yapacak:)

huseyincem
29.05.2006, 02:49
Süprizim Fettoş

şu anki mevcut yasayla fettoş olamaz.ünv. mezunu olması lazım.ama ederlerde değiştirirlerse kanunu benimde süprizim hatta kesinim o olur :) :)

bence zülfü livaneli olsun.sesi de güzel süper adam işte...

bu listedekilerin hiç biri tabiki..

sevgiler...

aliko
29.05.2006, 07:15
Gönül ister A.Necdet sezer tekrar olsun.Ya da Oktay sinanoğlu olsun ama zannetmiyorum bu ikisinden biri olacağını onun için hiçbiri diyorum

canugur
29.05.2006, 07:40
Anket sonuclari ilginc cikiyor.
hemen "Hicbiri" almis basini gitmis.
Herkkesin gönlünde biri vardir, ama ankette belirli bir liste vardir ve sanal olarak bunlardan birin i secme durumunda tavrimizi dahi gösteremiyor, sonra da yakinyoruz.
Basbakanlik anketleri de öyle kimse sandiga gitmiyor, yazik!!!!
Türk toplumu daha demokrasiyi asala ve asla anlamamistir.
Böyle toplumlarin basina; güdülmek basta olmak üzere, her sey gelir.

Daha bir basbakan secemiyoruz, cumhurbaskani secemiyoruz.

Arkadaslar, politik olmak suc degildir.
secimlere gitmeyenlerin asiret anlayisindan kurtulmalari gerekir.

Siyasete güvensizlik duygulari, insanlari pasif olmaya, güdülmeye götürür.

Fare daga küsmüs, dagin haberi yok
ama dagi yakiyorlar, umrunuzda degil.
(yorumum, anket sonuclarina)
saygilar

deniz gibi
29.05.2006, 09:23
Hiçbiri demektense Gazi Yaşargil derim çünkü geniş bir bakış açısı olan bir bilim adamı...

cigdem2006
29.05.2006, 10:58
bence kara kuvvetleri komutanı yaşar büyükanıt cumhurbaşkanlığına ençok yakışan isim.

canugur
29.05.2006, 11:03
bence kara kuvvetleri komutanı yaşar büyükanıt cumhurbaşkanlığına ençok yakışan isim.
ne kadar güzel, bir karar verme yetenegine sahip olmak kadar yetkin bir öz güven var midir dünyada,
saygilar

helige_62
29.05.2006, 12:31
bence kamer genç olsun:sas :yamukgul:

marcos_62
30.05.2006, 18:13
Ahmet Necdet sezer ankette olsaydı olabilir derdim.Çünkü bi hukuk adamı ve anayasayı iyi biliyor.

Azrail
31.05.2006, 09:51
Ahmet Necdet Sezer'in yerini doldurabilecek nitelikte biri olsun, hatta yine SEZER olsun :)

çiğerparem
31.05.2006, 10:14
Necdet Sezer gibi bir insanın gelmesi daha uyumlu olur.Arınçmı düşünmek bile istemiyorum o makama yakışmayan birisi

polata
31.05.2006, 13:50
Cumhurbaşkanlığı görevine A.Necdet Sezer'den sonra kimin seçilmesini istersiniz ?
İstegim değil ancak mevcut ortam ve durumu değerlendirdiğimde Bülent Arınç Cumhurbaşkanlığına gelebilir. Hatta Amerikadan gelip Cumhurbaşkanlığına oturabilecek birisi de var ki onuda göz ardı etmemek gerekiyor.

demokrat24
31.05.2006, 14:02
merhaba arkadaşlar... listedekilerin en iyisi yekta güngör özden bence ama daha iyisi yokmudur tabiki vardır...herşeyi iyi bile birisi olması gerekir.... atatürk gibi herşeyden anlamalı bence... sadece hukukcu asker ve siyasetci olmamalı...

CcEeMm
03.06.2006, 17:18
sosyalist birisi olursa iyi olur

Özgür-Taylan
03.06.2006, 17:25
Ahmet Necdet Sezer'den ben çok memnunum, yasasin Cumhuriyet Baskanimizzzz loll, saka bi yana o yobazlara hiçbir sekilde pas vermiyor ve Atamizin ilkelerine sahip çikiyor, geçenlerde Cumhuriyet'e yapilan saldirida da görebildik.. bunun yaninda AKP'ye lanet okundu, halk tarafindan !!

mercan
04.06.2006, 12:51
Ahmet Necdet Sezerden daha çok yakışan ve hakeden birinin gelmeyeceği kesinde yaa bi kanun çıkarsınlar sezer bidaha cumhur başkanı olsun işte :D

meryem demir
04.06.2006, 23:00

baba sen banu Alkan dersen karşısında mutlaka murat taşdemir olur. Oyüzden güzelim ülkemizde bütün yarışmaları erkekler kazanıyorken, burda da tüm ennndamına karşılık gene banu kaybederdi

bıçakcı
04.06.2006, 23:56
Deniz BAYKAL iyidir. CHP kurtulur bir. CHP iktidara gelir iki.

alevi_caferi
05.06.2006, 00:35
cumhurbaşkanı olacak kişinin hukuku içine sindirmiş hukukun üstünlüğüne inanmış bir hukukçu olması gerekir.bunuda ahmet necdet sezerle çok iyi gördük.

Nesimi
05.06.2006, 01:21
Hiçbiri.

Şu ankinden memnunuz hiç değilse adam tam bir hukuk insanı...

sertur
10.06.2006, 14:58
halkla barışık birisi olmalı siyasetci veya siyaset geçmişi olmayan birisi halkın içinden atatürkçü ve hoşgörülü bir insan ben bilmiyorum
inşallah öyle birisi olur

manifesto
10.06.2006, 15:03
Vecdi Gönül

Bu isim ilerki zaman diliminde epey ön plana çıkacak gibi
Lİstede ismi yok:) zaten listede hiçbiri önde olduğuna göre bu isime dikkat etmek gerekir

Lamekan
10.06.2006, 23:47
Baykal olsada Chp de kurtulsa Baykal saltanatından... :)

sonerk
11.06.2006, 02:10
Beni secselerde görseler nasıl opluyormuş reisi cumhurluk heyt beee her yere cami yaptırım kişi başına bir tane cami yaptırırdım !!!

seheryelikiz
11.06.2006, 13:37
Ahmet Necdet Sezer'in devam etmesini isterdim. oyumu Yekta Güngör Özden'den yana kullandım.

trabzonlu
11.06.2006, 13:59
laik demokratik biri gelsin.askeriyeden emekli biri olsun

jacques lion
11.06.2006, 14:11
Cumhurbaşkanlığı makamı, Türkiyeli elitlerin idari mekanizmalardaki en sağlam ve hayati 'kale'si. Bu makam, sıradan bir unvan makamı değildir. Buraya gelebilmek için, devletçi seçkinlerin/elitlerin belirlediği, yazılmamış kurallar da denilegelen bir takım kodlar var ve bu kodlara uymadığınız takdirde, millet iradesi, sayısal çoğunluk vs. hepsi bir anda önemsizleşir ve Cumhurbaşkanlığı bir anda hayal olur gider. İşte, bu 'gerçeği', yerinden oynatmak lazım. Belirlenmiş zımni kodlarla paralel olmayan birisinin Köşke çıkması, idarenin biraz daha erişilebilir, bir daha sivil ve biraz daha biz çevredekilere yakın olmasını sağlayacak.
Mesela, eşi türbanlı bir ismin Cumhurbaşkanı olması, Cumhuriyetin elitlerinin bir ezberini sarsacaktır. Türbanlı bir eşin, laik ve demokratik- nasıl bir laiklik ve demokrasi ise bu- cumhuriyetin tehdit edicisi olmayacağını görebilmelerini sağlaycaktır.
Elit cenah, çevresindekilere güvenmiyor. Türbanlılara, kadınlara, Alevilere, Kürtlere, Gayrimüslimlere... hiçbirisine güvenmiyor ve bu ülkenin asıl sahibi olarak, kendilerini görüyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemli bir basamak olabilir. Bu ülkenin sahibinin, bir avuç 'rasyonel'(?) kitle olmadığı, çevre olarak addedilen kesimin de bir özne olabileceği görülebilir. Yeter ki, karşılıklı güvene, konuşmaya ve empatiye inancımız tam olsun. Saygılarımla.

manifesto
11.06.2006, 14:32
Lion : Mesela, eşi türbanlı bir ismin Cumhurbaşkanı olması, Cumhuriyetin elitlerinin bir ezberini sarsacaktır. Türbanlı bir eşin, laik ve demokratik- nasıl bir laiklik ve demokrasi ise bu- cumhuriyetin tehdit edicisi olmayacağını görebilmelerini sağlaycaktır
Hayli olgun bir yorum:)
Aslında bunun onlar da farkındalar,kenar mahallenin çocuklarının başbakan olmasını hazmedemiyorlar.Dün birisinin boynuna ipi geçirmişlerdi,şimdi yine aynı şeyi yapamadıklarından dolayı telaş içindeler.
Halka güvenmeyen bu elitler ancak kendi çıkarlarına güvenirler.
Yakında zaten Cumhurbaşkanı seçilecek :)
Kendini çankayaya hapsetmeyen,konuşmak için halk yerine askeri garnizonu seçmeyen,düğünleri ile açılışları ile halkın içinde olan ve ona saygı ve sevgi duyan bir cumhurbaşkanı olsun inşallah.

ferda74
11.06.2006, 15:19
bence sinan ayğün olmalı......

trabzonlu
11.06.2006, 19:42
Cumhurbaşkanlığı makamı, Türkiyeli elitlerin idari mekanizmalardaki en sağlam ve hayati 'kale'si. Bu makam, sıradan bir unvan makamı değildir. Buraya gelebilmek için, devletçi seçkinlerin/elitlerin belirlediği, yazılmamış kurallar da denilegelen bir takım kodlar var ve bu kodlara uymadığınız takdirde, millet iradesi, sayısal çoğunluk vs. hepsi bir anda önemsizleşir ve Cumhurbaşkanlığı bir anda hayal olur gider. İşte, bu 'gerçeği', yerinden oynatmak lazım. Belirlenmiş zımni kodlarla paralel olmayan birisinin Köşke çıkması, idarenin biraz daha erişilebilir, bir daha sivil ve biraz daha biz çevredekilere yakın olmasını sağlayacak.
Mesela, eşi türbanlı bir ismin Cumhurbaşkanı olması, Cumhuriyetin elitlerinin bir ezberini sarsacaktır. Türbanlı bir eşin, laik ve demokratik- nasıl bir laiklik ve demokrasi ise bu- cumhuriyetin tehdit edicisi olmayacağını görebilmelerini sağlaycaktır.
Elit cenah, çevresindekilere güvenmiyor. Türbanlılara, kadınlara, Alevilere, Kürtlere, Gayrimüslimlere... hiçbirisine güvenmiyor ve bu ülkenin asıl sahibi olarak, kendilerini görüyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemli bir basamak olabilir. Bu ülkenin sahibinin, bir avuç 'rasyonel'(?) kitle olmadığı, çevre olarak addedilen kesimin de bir özne olabileceği görülebilir. Yeter ki, karşılıklı güvene, konuşmaya ve empatiye inancımız tam olsun. Saygılarımla.

kardeş son bölümde alevilerinde içinde oldgu bir kısıma güvenmiyorum demişsin yoksa ben mi yanlış anladım acıklarsan sevinirim

roro
11.06.2006, 20:13
Cumhurbaşkalığı seçimini belirleyecek olan akp nin dışında herkes bir şeyler söylüyor.Mümkün oldığu kadar tartışmanın dışında kalıyor akp.Oysa genel de bir şey yapacakları zaman önce kamuoyunun tepkisini gördükten sonra yapacaklarını yapıyorları. Şimdi ise tam tersi.Hiç konuşmuyorlar. İnatla seçimin zamanın da yapılacağı dışında hiç bir açıklamaları yok.Bakalım ne olacak....Akp anket de verilen isimler dışanda birisini seçecekleri de kesin....

Haci
11.06.2006, 20:21
SAyın Ahmet Necdet Sezer'in yeniden seçilmesini canı gönülden arzu ediyorum..

Ondan sonra paşamız Hilmi Özkök derim..

jacques lion
11.06.2006, 21:37
kardeş son bölümde alevilerinde içinde oldgu bir kısıma güvenmiyorum demişsin yoksa ben mi yanlış anladım acıklarsan sevinirim

Sayın Trabzonlu, bahsettiğin cümlede, Cumhuriyetçi elitlerin Alevilerin de içerisinde sayılabileceği bir kitleye güvenmediğini söyledim. Nitekim merkezi seçkinler, kendi kurguladıkları rasyonel/seküler devlet dinselliği karşısında, elbette Alevileri öteki kabul edeceklerdi. Bugün Diyanet İşleri vs. kanalı ile de bu anlayış tepeden tırnağa devam ediyor. Saygılarımla.

eyhayat
11.06.2006, 22:30
Ben hiçbiri olarak oy kulladım.
Konu ile ilgili bir haberi de paylaşıyorum.

2007 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kulisler yapılırken bir aday da Ardahan'dan çıktı.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi Dekanı Prof.Dr Celal GÖLE'nin aday gösterileceği bildirildi.
Aralarında Prof.Dr Asaf Savaş AKAT, Prof. Dr.Esfender KORKMAZ,Prof Dr Ayhan TORAMAN, Prof. Dr. Nilüfer GÖLE Ardahan eski milletvekili Faruk DEMİR,Nazire BAYRAKTAR,Orhan BAHÇİVAN,Mustafa KÜPELİ gibi ünlü biliminsanı,gazeteci ve siyasetçilerin bulunduğu bir grup Dekan Prof.Dr Celal GÖLE'nin cumhurbaşkanlığı için en uygun isim olduğunu bildirdiler.
Ulu Önder Atatürk'ün " Eğemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir" özdeyişine atfederek Cumhurbaşkanını halk seçmelidir diyen grup ,akademisyen olan Prof.Dr Celal GÖLE'nin Birikimli ve Atatürkçü bir dünya görüşüne sahip olduğunu vurguladılar
Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti ve onun ilkelerini temsil edecek kişi bu yetkiyi taşıyacak biri olmalı dediler.

kaynak :Kuzey Anadolu Gazetesi

ulalıgenç
13.06.2006, 10:59
Arkdaşalar benim adayım değil ama çok büyük bir ihtimalle Milli Savunma Bakanı VECDİ GÖNÜL olacaktır.Çünkü cumhurbaşkanlığına hükümetle askerin uzlaştığı bir isim getirilecektir.Bunun da vecdi gönül olma ihtimali çok yüksek.

Erkan Sevgi
13.06.2006, 11:04
Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyeti ve onun ilkelerini temsil edecek kişi bu yetkiyi taşıyacak biri olmalı dediler.

Damal75 katılıyorum sana.

cigdem81
13.06.2006, 11:09
Gönlüm A.Necdet Sezer'den yana ama oda ankette yok,bende Genelkurmay başkanımız orgeneral Hilmi Özkök'e kullanıyorum oyumu asker olduğundan dolayı T.C'nin laik devlet olarak kalması için sanırım en ideal ve doğru kişi bana göre.umarım adam gibi biri gelir başa...Tayip ve Arınç haricinde...

ONU®
13.06.2006, 11:38
A. Necdet Sezer'in tekrar Cumhurbaşkanı olmasını istediğim için hiçbiri diyorum.

Ama bence Tayyip ve Arınç yada AKP'den başka biri olmasın da kim olursa olsun.

izem
13.06.2006, 16:28
Göle olabilir.Evet güzel bi tesbit..

Sampıyon1905
19.06.2006, 21:58
Bence ülkenin durumuna bakılırsa ÇEVİK BİR cumhurbaşkaşkanı olmalı AKP den birisi olursa bizler ayvayı yeriz

TheGodfather
19.06.2006, 22:38
Anketlerdeki en güvenilir kişi Hilmi Özkök..

Lamekan
20.06.2006, 00:17
Hiçbirini seçmeyi becermişiz. Sevgili TheGodfather sanırım yeni adaylar bulman gerekecek... Bizde bu bölünmüşlük oldukça işimiz zorr...

meryem demir
20.06.2006, 00:38
En kötü ihtimal ben olurum.Sizde bu sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz:9

gizemli7575
20.06.2006, 01:34
inanın kayda değer bir isim bulamadım o yüzden hiçbiri dedim.

meryem demir
20.06.2006, 01:39
inanın kayda değer bir isim bulamadım o yüzden hiçbiri dedim.
Aşk olsun ya
ben ben diye bağırıyorum ya hemen tepende :9
benidemi kayda değer bulmadın.

gizemli7575
20.06.2006, 02:10
Aşk olsun ya
ben ben diye bağırıyorum ya hemen tepende :9
benidemi kayda değer bulmadın.

canımsııın pardon yorumları okumadım..
benim oyum sana arkadaşım:)

meryem demir
20.06.2006, 02:18
sağol güzel arkadaşım:)
işe biraz reklam kattımmı bu oyların devamı gelir gibime geliyor. sabah ilk işim seçim sürecine kendimi ve sizleri hazırlamak olacak.
İçimden bir ses senin oyunun yolum açacağını söylüyor
hadi hayırlısı:)

karyelist
20.06.2006, 02:31
;) bu ülkenin biraz şevkate ihtiyacı var biraz kominizm...
Hilmi Özkök gibi sola yatkın,Tam Atatürkçü,Laiklik hastası,Yenilikçi Hata kabullenmez.....

meryem demir
20.06.2006, 02:39
;) bu ülkenin biraz şevkate ihtiyacı var biraz kominizm...
Hilmi Özkök gibi sola yatkın,Tam Atatürkçü,Laiklik hastası,Yenilikçi Hata kabullenmez.....
Karyelist kardeş hani benim her yazdığımı takip ediyordun?
Bak etmiyormuşsun ki hala Hilmi özkök diyorsun ya Biz burda neciyiz.
alla alla:)

karyelist
20.06.2006, 03:53
:) seni bu ülkenin başına getirebilmek gibi bir şansım olsaydı seni seçerdim ama interneti yanlızca forumlara girmek için kullanmamak şartı ile :D

cagdascetin
20.06.2006, 04:57
meryem abla benim oyda sana (18 yaşından küçük olduğum için oy kullanamam ama)

reyhan22
20.06.2006, 10:56
En kötü ihtimal ben olurum.Sizde bu sıkıntıdan kurtulmuş olursunuz:9

abla sana yakışır zaten oyum sana......

genar
20.06.2006, 11:03
bu cumhura öle bir başkan gelmeli ki yarı hitler yarı stalin biraz mao accık da che den kişilikler taşımalı diye düşünüyorum..........

meryem demir
21.06.2006, 00:05
anladığım kadarıyla bu topiği uzatmanın artık pek anlamı kalmamış ben açık ara farklı önde gidiyormuşum. sağolun canlarım.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
meryem abla benim oyda sana (18 yaşından küçük olduğum için oy kullanamam ama)
sağol kardeşim düşünmek yapmanın yarısıymış.
Kısa zaman içinde ard arda mesaj yazıldığı için sistem tarafından mesajlar birleştirilmiştir (otomesajdır, Alevimen)
bu cumhura öle bir başkan gelmeli ki yarı hitler yarı stalin biraz mao accık da che den kişilikler taşımalı diye düşünüyorum..........
beni nerden tanıyorsunuz. ben sizi çıkaramadım. meclisten olsa gerek

striker29
21.06.2006, 21:10
sonuna kadar vural savaş ı destekliyorum

Niwan
21.06.2006, 22:42
çevik bir paşa gelsin ona yakışır